mysonsdag

idag har jag varit hemma. legat i soffan och kollat på nickelodean hela dagen. det var inte toppen direkt, slappt, men inte kul. gjort äckliga svenska läsloggar och läst om martin luther (btw, jag fattar ingenting). suttit vad datorn. kollat lite mer på tv (på vänner för att vara exakt). det var kul. ganska. dagens höjdpunkt är klockan 21.00 på tv 4 - LOST.
  jaja..mina tabletter suger. kunde inte somna igår kväll, fan jag hatar det här! jag orkar inte längre. skolan är som helvetets centrum och jag vill bara sooooooova. och dricka julmust och äta pepparkakor. typ.
bläääää. nu ska jag kila, måste laga middag själv idag, jävligt jobbigt!!
ciaociao!

en (o)trevlig måndag

jag trodde verkligen att jag skulle lyckas hålla mitt lilla blogglöfte, att skriva minst två menigar varje dag. men icke sa nicke. jag vill inte påminna mig själv om vad som hänt under dessa helt meningslösa dötråkiga skoldagar, eller vad jag gjorde efter skolan. för det är ju helt oviktigt och skittrist. som idag tillexempel, jag sov dåligt, tabletterna funker ju fan inte! skolan var skittrist, kom hem och skulle äta upp två kanelbullar som såg lite ensamma ut. råkade micra dom för länge, så dom blev äckligt hårda. blev arg på mig själv och satte mig vid datorn för att inte somna. så nu sitter jag här. uttråkad, svinhungrig och trött!
    helgen var kanon! bästa på länge faktiskt! vi spelade steg 3 i rmb, och gick vidare till steg 4, tjohooo! nu är vi bland de 32 bästa lagen i sverige, också coolt! steg 4 går av stapeln någonstans i sverige, vet inte än, hemlig ort! kan bero på att dom inte lottat grupperna än, fast vet inte..! aja. var iallafall kul, längtar.
något jag också  längtar till  är helgen, som fan! hoppas på att träffa nikita på en fika, det var så länge sen vi sågs (om man inte räknar med i lördags..) så det ska bli riktigt mysigt. måste börja jobba på en julklapps-inköpslista. åhh, får stor orväckande panik över att tänka på julklappshandel! för det första så köper man alltid något som man tycker är bra i en affär, går vidare till nästa och hittar något bättre. gaaah, hatar det! och för det andra vill jag bara ha alla bra saker jag köper för mig själv, fast inte alltid, men ofta! får väl se. tar kanske med mig min slöa broder till stan för att inhandla något till mor&far. fast vet inte, kanske roligare att ta med sig lisa. fast nejfan, hon åker ju snart! buhu, sydamerika i 1 månad, lyxunge! kommer sakna henne något.. jaja.

kolla vad jag fick ihop, en jävla massa blaj! stolt över mig själv, lite iallafall! om nån vill veta så har jag match mot tumba i morgon i tumbas idrottshus-tjosan nånting. vet inte tiden, bara finurlig info. hoppas det är mat snart..är hungrig..kanelbullarna smakade mest..typ kanel..åh fast mamma har ju gjort lussebullar kom jag på! aja, fan, hare bra! ciao