i saved the best i have for you.

saker min pappa gillar att göra är till exempel att gå in i mitt rum och gömma mina fyra (!) fjärrkontroller. jag fann dom under madrassen då jag tyckte jag placerat röven på något hårt och knöligt och efter att jag frågat pappa fem gånger i rad om var han lagt dom. saker jag tycker om att göra är att betala resan till alanya och äta bragochoklad. saker jag inte tycker om är att gå upp sju imorgon för att åka till skolan och springa beeptest. saker min pappa inte gillar att göra är att ta bort fästingar ur tyans röv vilket han väckte mig för att medverka under idag, ca 10 minuter innan middagen. matlusten var på topp efter det, speciellt för pappas del som fick en riktig inzoomning på tyans vidriga rumpa (annars är han söt). saker jag inte tycker om är att ta fel på datum och ska jobba och spela handboll på samma dag. jag vet inte hur jag ska göra. saker jag tycker om är vänner och min bok som jag snart läst ut. och att sova, självklart.

and is this my final chance of getting you?

jag nickar till. gång på gång. sov för lite i natt och låg alldeles för skönt bredvid mannen när klockan ringde. två lektioner med besked som gjorde mig sjukt glad. till stan för att köpa två efterlängtade plagg. nu har jag käkat mellis och ska kolla på vänner och göra mitt bästa för att inte somna.

en tredjedel av den jag var går hem.

imorgon ska det bli fint väder och ska jobba. skit också. tidigare idag räknade jag ut hur mycket jag tjänat den här månden. jag blev lycklig. och stolt! ska strax cykla till konsum med lisa och köpa godis. hellugn kväll. hela mitt liv är förövrigt lugnt. ganska skönt ändå.

i do.


if you're looking for the end it won't be long.

aj mitt huvud. oskar kan inte somna om. så han ligger och trummar, petar och snurrar och smsar och fan hans moster tills jag vaknar. klockan 10 denna lördag. tack för den! min dator är död och jag är lite sur. ska lägga mig och snosa bredvid tyson och kolla på vänner. förresten börjar jag jobba 06.30 dagen efter skolavslutningen. vad har jag gett mig in på? dubbla jobb. farmor kommer visst hit idag också. usch vad jag svamlar. hejdå.

i can’t believe i’m here and that i don’t fear tomorrow anymore.

jag väcktes av pussar. åkte hem. kokade te. kokade ägg. bredde mackor. drack apelsinjucie. läste min bok. kände mig som 50+. det kändes bra. jag skymtar lite blå himmel utanför mitt fönster. jag ska duscha. efter hotellbesöket ska jag se min favoritbloggare live. sedan ska jag träffa min man, nu mera i ordagrant bemärkelse, igen. det är fredag. det känns i hela kroppen att det är fredag. jag mår bra.

said i wouldn't call but i lost all control and i need you now.

om en timme ska jag iväg och träffa mitt hjärta och pussa ihjäl honom och ge honom paket. grattis igen finafina du <3 imorgon är jag ledig, så sjukt skönt. ska på möte på hotellet och sedan på inspelning av ett tvprogram. det blir nog skoj ska vi se. smell u later!

b-day boy.


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA ÄLSKADE FINASTE POJKVÄN. PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS <3

only you.



i wanna tell you tonight.

så jävla bra dag har jag haft. jajjemensan. fikat i stan med malin, brollan och esther och ätit potatisbullar. sedan ringde dom från ett hotell jag lämnat mitt cv hos för hundra år sedan och erbjöd mig ett jobb i sommar. så. jävla. glad. nu ska jag läsa i min superbra bok och vara glad i min ensamhet. puss!

när en stjärna slocknar.


jag vill somna fortare än vad jag någonsin gjort förut. samtidigt jag vill inte vakna upp och säga hej till morgonen. när slutade vi gråta och började förneka? jag har tusentals nålar som punkterar mitt hjärta ikväll och jag är rädd för allt som kommer hända.

när en stjärna slocknar.


vi gråter inte mer. det finns ingen plats för sådant. vi accepterar det som händer. bearbetar rädslan, sorgen, lyckan och skratten utan vidare eftertanke. vi har inte tid att fundera över vad vi kunde gjort annorlunda och vilka ord vi borde hållt inne och vilka strider vi kunde stoppat. vi kommer vaggas till sömns ikväll och matas med en morgondag som häller i oss nya minnen. vi kommer dansa till sångerna vi skrivit och lydigt förneka känslorna som får oss att, om så bara för ett ögonblick, stanna upp och andas. nålarna i våra hjärtan kommer vridas om men ingenting kan göra ondare än sanningen. sedan kommer vi ta oss vidare, lite modigare och lite dummare. och allt som varit lämnar vi bakom oss och tar emot sådant vi inte känner till.

i natt vill jag gråta och tänka efter. inte ta emot en ny dag utan leva kvar i sådant som jag vet om.

you won't be sad or broken tonight.

jag hittade en bok jag längtat efter idag i skolans bibliotek. jag blev nästan lite gråtfärdig. pinsamt lycklig. över en bok. sån är jag. lilla stjärna. jag kan redan knappt slita mig. vad gör jag annars? jag har sovit middag och pluggat. ska strax duscha och sedan lägga mig och läsa. imorgon är jag ledig och ska ta med mig sötismallan till stan och göra massa ärenden. det är redan onsdag imorgon. ibland går timmarna så fort. läskigt att inte hänga med.

and i still got fear that i won't be yours.

det var sol idag men inuti mig har det regnat sedan jag vaknade. tröttheten hänger över mig. känns i hela kroppen. jag är ledsen. huvudet dunkar. jag ska sova extra tidigt ikväll. jag trampar runt i mina rutiner och hatar vardagen. om 18 dagar är det sommarlov. mitt hjärta slår så tysta slag numera. jag hör det aldrig längre. jag vill sova ordentligt i natt. jag behöver det.

ibland när jag tänker på hur snabbt saker kan ändras hoppar mitt hjärta över ett slag och jag mår illa. jag är rädd för framtiden.



but i know it's too late, and i should have given you a reason to stay.

jag har haft en tråkig helg. men sådana behövs väl också ibland, antar jag. det känns som om mitt liv lagts i en kartong och skakats om och sedan öppnats igen. egentligen har ingenting hänt men det känns som om allt ändrats. jag går runt och väntar på att något ska hända, ett bevis på att något skett, men vet inte vad. jag sover dåligt, vaknar flera gånger om natten. drömmer mardrömmar. det är något som skaver och gnager och vill ut. jag vet inte vad. om tre veckor kan jag i alla fall slänga mina rutiner åt sidan. det ska bli så skönt.

chip chop.

jag har senaste dagarna kollat på fotboll två gånger, lapat sol och jobbat. ikväll ska jag hem till oskar och barnvakta och kolla på fotboll. imorgon ska det jobbas. hejsvej!

jag var så ung och så lojal och jag sa att jag blir aldrig en sån från stan.

check, skittorsdag över. ångestladdad från topp till tå över morgondagen. skola med två prov och sen ska jag jobba direkt efter skolan. dessutom är det rixfmfestival tydligen så det lär ju va sjukt mycket folk. men som malin sa så ska jag inte vara bortskämd nu när jag äntligen fått ett jobb. cash is king var det ju någon smart jävel som sa. nu ska jag duscha och umgås med min söta lilla mamma. puss!

från och med du.

långklänningen är på. känns som om jag går näck. hur bra som helst. det är typ 23 grader och jag ska strax till skolan. varje lektion är viktig idag. utom den första då som jag sket i. och imorgon är det fredag. och solen ska skina då med. jag hoppats nån av er förstått det fantastiska med den här låten. jag kan inte sluta lyssna. den är så jävla fantastisk. toppen!

somliga ljus brinner aldrig ut.


jag minns varenda scen ifrån vår film.

allt bara vände. vilken skiteftermiddag. jag drabbades av panik. och seperationsångest. jag lyssnar inte på något annat än den här låten. det är varmt i mitt rum men min dator fungerar nu igen i alla fall. började nästan grina. det går inte att grina i värme. sen köpte jag brago choklad. jag är en sån person som gör big deals av precis allt som händer mig. att jag ens kan stå på benen så mycket energi jag kastar bort. jag vill härifrån men helst inte någon annanstans. seperationsångesten slog mig. jag sa det va? ja. man mår illa och blir snurrig, lite nära till att bli totalt jävla livrädd och sen stålsätta sig för att tänka på annat. jag vet inte vad jag babblar om. snart är skitveckan slut i alla fall.

now i'm back on the same road.

jag har legat och pluggat på altan i ett par timmar. tyan har legat och svettats i skuggan under min sol. en glassbåt slank visst ner. svetten rinner. påminn mig om att jag måste duscha innan pappa hämtar upp mig och vi ska i väg och göra lite ärenden. så jävla skönt med värme. försommar. sol. brända ben och fräknar. toppen säger man!

oh simple thing where have you gone?

ja fy satan vad det var tråkigt att göra nationella idag, det gick i alla fall helt okej och nu har typ en riktigt redig stenbumling lyfts från mitt hjärta. jag ska strax gå och lägga mig och chilla på altan men först har jag en hel massa bloggar att läsa i kapp. later!

in my weakest moments i weep 'cause i like the way tears fit my cheek.

någon springer med handjagarn utanför fönstret. det luktar nyklippt gräs ända upp hit. två andra skrattar. jag har ont i halsen och huvudet. solen lös idag och jag drog på mig de minsta jeansen jag kunde hitta. minst sagt svettigt. mamma köpte glassbåtar till mig. imorgon spenderar jag fyra timmar i aulan med ett prov jag helst inte vill göra. ett prov som hänger på ett betyg i en kurs. urlöjligt. min dator är fortfarande död och laddaren likaså. hoppas jag får tag i en ny. inte utan den klumpedunsen. har hört att solen ska titta fram imorgon igen i alla fall. två avsnitt kvar på säsong fyra av vänner. ska kolla på dom och sen sova. puss.

and you can see my heart beating. you can see it through my chest.

vad allt känns lätt ner det är 31 grader i skuggan på altanen och man kan äta grillspett till middag i jeansshorts och bikiniöverdel utan att frysa det minsta. jo för det får man göra i min familj. annars har jag idag gått en promenad med min man och ätit glass och sen pluggat en himlans massa matte (fortfarande inte klokare) och historia. imorn ska jag jobba så det blir hemmakväll ikväll. woop woop, det var den långhelgen det. helvetesveckan i skolan närmar sig!

the smell of you in every single dream i dream.

usch, fy och blä vad mycket folk det var idag på jobbet. jag var helt genomsvettig och nu är jag dödstrött. pappa kirrar piccata till middag och sen ska vi gå och se robin hood på bio. sover hos orvar ska jag göra i natt också och imorn ska det pluggas så mycket det bara går. fyfan. puss!

i don't why.



och jag försöker och hålla mig vid ytan allt jag kan.

suttit i fyra timmar hemma hos min storebror idag och pluggat matte. det gick väl sådär måste jag säga. känns varken bättre eller sämre. dom ringde från jobbet också så det blir att jobba fyra timmar imorgon. strax ska jag gå och sola med knuttie och molly. det var den torsdagen det.

nobody fears the height, you all just fear the fall.

om jag hade varit rik hade jag tagit en sista minuten nu ikväll. jag vill åka till rom. så himla jävla jättegärna. coolaste staden jag besökt och jag gör det gärna igen tack så mycket. men nu är jag ju inte det minsta rik så istället tänker jag åka och köpa en påse godis och vara med knuttie och jolly hela kvällen. och mysa. PUSS

skyll dig själv, inget händer här.

the powerwalk from hell. inte riktigt men sickla sjön kändes, av någon konstig anledning, större idag. jag ska sova alldeles strax. inge vänner för mig ikväll. sömn prioriteras. jag är stressad, mitt hjärta tickar lika fort som en liten mus hjärta gör. lyssna på magnus weideskog om ni inte gjort det. jag älskar fan den mannen.

vi gav allt. jag vet att jag gav allt.



he ate my heart.

igår hade jag och hjärtat 19 månader och jag håller bokstavligen på att begravas, kvävas och dö under all jävla plugg. fyFAN. då vet man alltså planera för den kommande långhelgen. tvåans jobbigaste vecka är på ingång, lika bra att förbereda sig.

provat alla knep, alla gester och alla ord.

hade bästa fredagen. bytte min långklänning så nu har jag (äntligen) den svarta i min ägo samt fick ett par nya converse som lissos pappa köpte åt mig i usa. åt grekiskt med mamma till middag och spenderade resten av kvällen i knutties soffa med lisso. så bra fredag! jag och oskar åt världens brakfrukost idag med ägg, juice, mackor, yoghurt och hela köret vilket jag aldrig gör annars eftersom jag inte gillar frukost men det var asmys. ikväll ska vi grilla hemma hos david och det ska bli grymt. synd bara att det är riktigt höstväder utomhus, riktigt kallt alltså!

se mig, hör mig, ta mitt hjärta, det slår för dig.


jag vet vad vi har lovat. vad vi har sagt.

jag har bränt min näsa i solariumet och imorgon är det fredag!

men jag vet, ja jag vet att allting kommer ordna sig.


titta vad jag hittade!!!!!!!!!!! världens äldsta bild. typ. jag, mimmi och lisa. handbollsdressade, of course. undra var vi var. mitt hår var i alla fall kolsvart. vi har stadiumtofflor. och uppvikta shorts. sjukt längesedan. vi hade så sjukt kul tillsammans. haha jo nu minns jag var vi var, hahaaaaaaaa. minns exakt. hahaha. förlåt. älskar att jag kan vara lite lätt nostaligisk då jag levt typ en sjättedel av mitt liv. men jävlar vad kul vi tre hade tillsammans. inte bara då utan alltid.

kan du se, att jag har mycket mer, än vad jag ger?

skolan leker lugnet före stormen med oss. det är ju bekvämt och skönt men vilket liv det kommer bli sen då helvetet bryter lös. egentligen borde jag bocka av det lättaste redan nu för att slippa det sen men jag orkar inte. inte innan maten i alla fall. funderar på om jag ska ut och gå en timme men det ser ut som om det ska börja regna och det vore ju förfärligt ("finns inget dåligt väder, bara undanflykt för att slippa träna" säger oskar när jag berättar om mina uppskjutna pass på grund av vädret.....). imorgon är det i alla fall torsdag och snart helg. då ska det grillas och jobbas. och sova!

jag kommer aldrig bli rik. kommer aldrg ha råd att ge dig allting du förtjänar.


klockan är snart fyra. solen har gått i moln. det kommer börja regna strax. jag har haft en så fruktansvärt oproduktiv dag att jag nästan skäms lite. om några timmar blir det i alla fall en runda runt sickla sjön, helst utan regn, och en timme i hallen. sen ska jag träffa oskar. det var flera dagar sedan. jag saknar honom. hejdå.

love me, love me, say that you love me.

måndagen den 3 maj. dagen jag förlorade min oskuld. solariumoskulden alltså. idag. nu är jag jättebrun. sajk. jag är lika vit fortfarande, men det var en upplevelse må jag säga. det var ett skabbigt solarium men väldigt billigt dock. pappa blev galen: "obemannade solarium????? du kommer ju bli rapead!!!!!!!!!! (han sa faktiskt rapead)" då sa jag: "men dom bemannade är ju svindyra...." då sa pappa "jag kan ge dig pengar för att gå på bemannade. fy vad äckligt att gå på sånna där utan personal!!!!". sedan powerwalkade jag och lisa hem. 50 min, från rosenlund och hit. jag har en lektion imorgon, den tänker jag inte gå på. ledig alltså. hehe. NAJS!!!

jag ska aldrig någonsin förstöra det vi har.

jag tog ledigt idag. har haft det skönt. läst ut min svenskabok och druckit te. ska fortsätta pluggandet lite nu och sen kolla på vänner (ursäkta mitt tjat). ikväll ska det tränas och solas. tjoflöjt!

in a bulletproof vest, with the windows all closed. i'll be doin' my best, i'll see you soon.

perfekt mycket folk idag på jobbet. så där att man alltid hade något att göra men ändå inte var för stressad. nu ska jag måla mina naglar och sen bädda ner mig och kolla på vänner, bästa tidsfördrivet för tillfället. hoppas ni haft en fin söndag. puss.

nätter då ljuset aldrig tog slut.

imorgon ska jag jobba hela dagen och så var den helgen slut. jag har varit tio sekunder ifrån att somna i princip hela kvällen. och det tänker jag bannemig göra nu. i oskars säng med hans asasköna duntäcke och fluffiga kuddar. jag och oskar kom överens om att den här låten är så himlans bra och har varit det sen man hörde den första gången i pripps blå reklamen när man var liten. sommarlåt, definitivt. godnatt.

romeo save me, i've been feeling so alone.

vi kanske somnade strax efter fyra. oskar väckte mig klockan tio och sen dess har jag varit vaken. jag är egentligen jättetrött och skulle utan problem kunna lägga mig och sova en stund till nu men jag kollar hellre på vänner. ska hjälpa mami och tvätta också. igår förresten. igår... nej men det var askalas. mysmiddag och sen massa roliga och trevliga människor hela kvällen. två cheese och en vatten på vägen hem och sen var det jag som somnade på två röda med armarna om mannen. pappa ska laga souvlaki till mig idag hihi, han är snäll han. nej nu blir det vänner och cola!