we're different that's all. that's only so much i can do.

satan i gatan vad mycket italienska jag har pluggat idag. minst två timmar har jag suttit. skönt för mig själv att jag för en gång skulle börjar plugga i tid till ett prov. imorgon ska jag nog stanna hemma. jag känner mig läskigt utmattad, trots att det varit helg. jag har varit hemma en enda fjuttig dag på hela terminen. det är närvarorekord sen jag började sjunde klass. jag är stolt över mig själv faktiskt, det ska alltså firas med en ledig dag. nu ska jag äta lussebullar för jag fick inga igår. så ere!

i wanna be the first on the last.

oskar tvingar mig att kolla på el clasico och mutar mig med julmust och juleskum. jag godtar mutan. väntar på ph och längtar absolut inte till skolan imorgon. fy i helvete vad tråkigt. men om tre veckor är det lov och då kommer jag vara världens lyckligaste tjej. godnatt.

we´ve been through all this before. no, i can´t take this no more, no more, no more. it´s been hurting all the way with you.

puss på första advent!

ytterst, ytterst trevlig kväll igår. tacosen var prima. dagens smakade sockerdricka (farligt..). kameran var (olyckligtvis kanske man ska säga) framme. och idag mår jag precis som jag förtjänat men bättre än förväntat, sånt uppskattas. har hällt i mig ett glas juice, en halvliter chaite och två toasts och känner mig helt okej. tog att tag att tugga med mina störda, värkande tänder dock. väntar på mammas pojkar reprisen. tror jag ska äta lite mer. förresten har min storebror flyttat hemifrån, i förrgår typ, vilket betyder att jag kommer vara ensam hemma ikväll när mamma och pappa ska på mysig traditionsenlig första-advent-fika-middag. tror jag ska tvinga tyson tända första ljuset med sina små söta tassar och trycka i han ett par lussebullar och lite julmust. vi har det bra han och jag. min andra man.

jag önskar samma sak som du

mamma bakar lussebullar (<3) och jag spelar peter jöbacks julskiva (retas inte han e gullig). längtar tills ikväll. det ska bli superasamegakul. middag och kalas. jag har varit ute i trädgården med min kisse. han vågar inte gå ut själv nämligen, lille plutten.

don't you shiver.

jag smsade pappa med en liten lista av gottis jag ville att han skulle handla tills ikväll. kom hem för en timme sedan och chipsen och colan står i köket. NU ÄR DET FREDAGMYS <3<3<3 i alla fall. ikväll ska jag träffa oskar. jag längtar jättemycket efter honom. har inte hört hans röst sen i onsdags morse då han väckte mig och sa hejdå. i natt kände jag mig så ensam att jag placerade (läs: tvingade) tyson  att ligga bredvid mig i sängen och vi somnade sött. vi låg faktiskt sked. jag tror han är en människa i en kattkropp. han är fantastisk den mannen/katten. han har bott här i lite mer än en månad och jag tror jag älskar fettot. han lyssnar alltid, avbrytar aldrig, är söt, varm, gosig. och äcklig när han slickar sig i röven, men annars. 7 veckor smoking-free today också. grattis julia, tack julia. jag tror starkt på att den här helgen kommer bli bra. och nu ska jag sova lite. eller kolla mammas pojkar på webb-tv, har inte bestämt mig än. såg nån ph igår förresten??? francesca kan dra, hon är otrevlig och en riktig översittare. catja in my <3. hej osammanhängande inlägg. hejdå.

but i'm just trying to love you any kind of way.

det här mörkret tar kol på mig. det enda bra med det är när man ska sova. för då är det ju som sagt mörkt. åh vad jag är korkad. förresten missade jag ph igår så ska kolla det nu. och sen avsnittet ikväll. och sen sova. sen är det fredag när jag vaknar upp i det totala mörkret. och då är det helg. yes. äntligen. denna torsdag har varit galet krävande. jag har träningsvärk i benen och min hjärna känns som om den genomgått en runda med tvättmaskinen. och jag längtar efter oskar och hans braiga saker han säger när jag är ledsen, sur, stressad, arg. mig själv helt enkelt.

don’t even bother unless you got that thing he likes.

jag hatar tisdagar. mer än måndagar. det enda bra med tisdagar är att få träna. vilket jag ska göra nu. eller om ett tag. en timme på gymmet. en i hallen med handboll. sen ska jag hem och sova som jag aldrig gjort förut. så jag säger godnatt redan nu. godnattttttttttt.

don’t even bother unless you got that thing he likes.

jag hatar tisdagar. mer än måndagar. det enda bra med tisdagar är att få träna. vilket jag ska göra nu. eller om ett tag. en timme på gymmet. en i hallen med handboll. sen ska jag hem och sova som jag aldrig gjort förut. så jag säger godnatt redan nu. godnattttttttttt.

talk myself in, i talk myself out. i get all worked up, then i let myself down.

jag har försökt mig på alla b-uppgifter i boken till mitt matteprov imorgon. jag klarade en. asså. matte. vad ska jag säga? v.i.d.r.i.g.t. jag är trött som en gammal get så vettetusan om jag orkar vara vaken till ph ikväll. åh satan vad irriterad jag är på mattehelvetet. tur att mamma köpt kexchoklad. det enda som fattas är en halvnäck man liggandes under mitt täcke som kramar mig. nej nu ljög jag. fast en karl under täcket skulle inte vara fel. men han är hemma hos sig ikväll. tyvärr.

i can see us on the country side, sitting in the grass laying side by side.

the man of my dreams kommer hit senare. jag är så kär i honom att det ibland känns som jag ska bubbla över. så det så.

jag jobbar på önskelistan (ja jag är 17, vad ere för fel på en önskelista?). 22.00 är det ph. jag åt världens godaste middag och ska ta en lång dusch nu. sen ska jag fan tända ljus och plocka mys/vuxenpoäng. tyson har btw fattat tycke för min säng. jag tror det beror på att han är sur på mamma och pappa för att dom duschade honom för han hade trampat i sitt eget bajs (IGEN!!!). men jag kan ju låtsas att det är för att han tycker om mig i alla fall.

älskling, det är livet som leker.

tog en prommis hem från oskar. nu ligger jag och gosar med min fettobebis, dricker te och väntar på reprisen av mammas pojkar. vanlig söndag med andra ord. imorgon är det också en vanlig måndag. kräkreflexer: fyfan vad trååååååååkigt. men fyra veckor kvar. jag vet att jag klarar det.

this is not normal

okej okej okej. paranormal activity. vill du skrika högt rakt ut, halvt grina, hålla händerna för ansiktet, kisa mot skärmen, få lite dödsångest på grund av rädlsan och krama nåns hand så hårt att man får nagelmärken är det här filmen du ska se. det är helt otroligt vad läskig den var. vidrig men samtidigt fenomenal. absolut bästa skräckfilmen jag sett. spring på bio nu, tror den gör sig allra allra bäst där!

ikväll är det taconight hemma hos familjen t/å. sen ska jag hem till oskar och vara barnvakt. med oskar då såklart. och jag fann den magiska tröjan idag också, så j.ä.v.l.a snygg. hare!

well i'm gone, this song's your letter.

trots att jag brände mig ordentligt på oskars brödrost i morse så är jag på ett fantastiskt humör. vet inte om det har att göra med att jag köpt rätt tröja i fel färg (låter korkat jag vet men ska fixa den rätta imorgon, den hade bara inte kommit in än), ätit kanelbullar och druckit chaite, gosat med min bebiskisse eller att jag ska på paranormal activity ikväll. något är det. and it feels good.

jag ska strax måla naglarna med mitt nya, oöppnade, svarta nagellack (informationen flööööööödar) men först ska jag kolla ett par avsnitt av greys. säkert 20e gången jag ser säsong 1 men det är fortfarande underbart.

jag håller andan med dig för jag vet hur du känner. sjung om dom gånger vi delade ett liv med en blick

nu åker jag hem till min man. vi ska kolla på ph och jag ska pussa massa på honom. lite torsdagslyx sådär. imorgon är det fredag. pussssssssssssss

ändå kallar du mig pucko när jag undrar vad du ser hos nån som mig.

med min vanliga tur hade tröjhelvetet inte ens kommit ut i butik än. så jävla meningslöst. jag blev skitsur. oskar blev sur på att jag var det. vi åkte hem till var och en efter 30 minuter. sa ju att det skulle bli så!!!! gick förbi bea på vägen hem och hängde upp min lapp. och väl hemma stekte jag korv. pluggade matte i 2 timmar, duschade i en halvtimme och nu är jag här. ska hem till oskar sen och be om ursäkt för mitt barnsliga beteende MEN jag MÅSTE ha den där jävla tröjan. åhhhhh....

you look happy today. yes, that's because i am.

imorgon ska jag köpa en apsnygg tröja, möta upp mannen i stan och sno en puss eller två, åka och sätta upp mina "hej-vill-du-att-jag-ska-passa-dina-ungar-lappen" och sen hem, käka och sen hem till mannen igen. ohhHhhH big plans. imorgon ska jag vara glad. och lycklig. om inte tröjan finns kommer jag börja gråta och säkerligen vara dum mot oskar (som jag brukar vara när jag är grinig för något helt annat). nu ska jag läsa och sen sova because i'm trött. natti.

ps. min bebiskisse (<3) har blivit biten (igen då, fast inte i röven denna gång!) i framtassen och nu ber vi till gud att det inte blir en ny böld så han slipper tratt och fastsydda rör. fast han äter antibiotika och smärtstillande för det. han haltar och när han sitter håller han upp tassen. vill typ gråta för jag får ont i hjärtat när jag ser det. och idag så satt han och jamade nedanför trappan för han kunde inte gå upp för det gjorde ont så då fick pappa bära upp han lillesöte. ÅH min lille bebistjockisgullis. han är inte mycket för att slåss, bra, våld löser inga problem. ds.

ps 2. finns det nån efterfråga av en kattblogg??? känner mig manad. sorryyyyyy men min bebiskisse har ju ont!

vi tar den långa vägen hem

comviq ligger nere för ovanlighetensskull, jag har ett köttsår på mitt finger, det spöregnar ute, jag är arbetslös men har bokat en resa för 4800 kr, jag har 1 artikel, lite italienskauppgifter, 20 sidor matte och en 1800-tals bok att läsa. men TROTS detta sticker jag inte kniven i ryggen på mig själv. jag gör som riktiga män: bäddar ner mig under täcket, tänker på hur kul jag ska ha i alanya om 8 månader, älskar att jag är ledig imorgon och på fredag, dricker 2 liter chaite och inväntar ph.

se här, jag försöker i alla fall. det är ju nått.

vet du alls vem du varit? vet du ens vem du är?

kors i taket. igår tränade jag handboll för första gången sen juli 2008. jag var sämst men det var kulkulkul. idag har jag ont nästan i precis hela kroppen. jag har slutat och ska snart in till stan. sen möta lisso, knuttie och jolly och boka alanyaresan och sen är det klappat och klart!!!!!!!! är ledig imorgon. och på fredag. jag och malin har varit sjukt effektiva. projektvecka är det bästa påhittet nånsin.


sjung en sång utan ord om ljusa nätter.

alltså. upp. ja upp. jag grät i början. jag grät i mitten. jag grät i slutet. den var så fin. så lycklig. så sorgsen. så bra. en animerad film fick mig att gråta en måndagskväll. upp. se den!!!

annars vill jag jättemycket att oskar ska vara här nu. jag är så himla trött och vill bra ligga nära honom så han kan pilla mig i håret tills jag somnar. det är det bästa sättet att somna på. istället ska jag försöka hålla mig vaken i en och en halv timme till för att glo på ph, sen - sova. hur ska det gå? jag skulle kunna somna bums.

en sol går upp och tvingar mig att kisa.

projektvecka in my <3 är allt jag säger. idag har vi varit på mässan typ helt i onödan. sen har jag och malin ätit mackor, druckit te och fått massa gjort. älskar att vi kan vara seriösa och ambitösa när det väl behövs hehe. så allt känns bra. ikväll är det ph igen och jag önskar att orre kunde sova bredvid mig för i natt sov jag sämst.

is this it?

min vän kompis emil ringde förut och sa att han drömt att jag var gravid och upptäckt det försent så jag var tvungen att ha kvar barnet. han rådde mig att snarast gå och gravvetesta mig. kanske ska göra det??? man har ju hört talas om sanndrömmar.

pappa åkte precis för att köpa pizza och 22.00 börjar paradise hotel (<3) på sexan. SOM jag har längtat.

and you just smiled at me and walked away

igår hyrde jag och the man of my dreams en skräckfilm. sen kollade vi på en av mina favoritfilmer, the fall, och åt sourcream & sweet chili chips (nya favoriterna). igår fick jag en ny mascara av min storebrors supergulliga flickvän, precis i rättan tid då jag nu slipper lägga mina sista pengar på det som egentligen var planerat, så tacktacktack! igår kom jag på en skitbra idé till mitt & mallans projekt som vi ska ha under hela nästa vecka. nu börjar reprisen av mammas pojkar och ikväll blir det pizza till middag. love life brukar någon säga. jag gör ett försök.

måste tänka framåt, måste tänka stort.

i natt var det jag, en liter vin och midvh på vägen hem från en riktig toppenkväll. jag grät tyst hela vägen. men jag skämdes inte för det, då, men nu gör jag. jag vet inte ens varför men tårarna bara rann. jag insåg att jag var min egen allra bästa vän och konstaterade återigen att kent har räddat livet på mig. jag sov tolv timmar i natt. har mått skit sen jag vaknade. mår fortfarande skit. men jag hade i alla fall kul (tack julia), det som var det viktiga.

ikväll är det bara jag och mamma hemma. vi ska äta fläskfilé, pommes och b-sås. jag ska dricka 2 liter cola. nu ska jag försöka ta mig till duschen utan att spy. skämt å sido men jag mår faktiskt lite illa.

now or never

nu har man väntat i fem dagar och fredagen är äntligen här. efter middagen med min familj så ska jag hem till mycket trevliga julia i lisas och knutties klass och pimpla vin och ha kul. skoj. hehe. sover nog hos oskar eftersom det är närmare men you never know. sov ju där i natt. jag gillar i och för sig att sova där. skitsamma. trevlig helg.

blås din vind ur din tro på att tron i sig själv räcker till.

eftermiddagen har ägnats åt att planera vår resa i sommar. magaluf var inspirerande så nu kör vi alanya istället. kan bli mycket intressant och fantastiskt och perfekt. ja. jag längtar redan nu. billigt jämfört med maggan också. nog om det. fast egentigen var det ju det enda jag hade att säga. trots att jag sov så sjukt bra i natt alldeles jättenära min fina kille så är jag trött nu. sova tidigt låter som en bra plan.

jag hänger envist kvar.

möttes av en otrevlig överraskning när jag kom hem från skolan idag. kan säga att den innehöll en katt. och lite mer.. jag försöker rätta min vetenskapliga rapport men det är ju så tråkigt att jag börjar tänka på saker som framstår som roligt jämfört med det här. typ bonde söker fru. imorgon är det sovmorgon till 11.50. jag tackar och lyfter på hatten!

en eskimåkyss

kvällens konstateranden:

  • ullared är ett vidrigt program. ja vi hånar efterblivna personer kul. nej. stick.
  • chaite är något så fantastiskt att jag inte har ord
  • det blir en vecka i alanya (turkiet) i sommar
  • jag är ganska tillfreds med mitt liv atm
  • kent var det bästa på hela fotbollsgalan
  • fan i helvete jag missar melissa horns konserter
  • jag har haft fjärilar i magen i 13 månader i streck. världsrekord?
  • min bok från 1847 är faktiskt intressant
  • jag ska nog vara hemma från skolan imorgon om jag orkar



    godnatt

om jag hade lite kärlek så var den till dig.

puss ett till min fina kille och de tretton månader vi varit tillsammans idag.
puss två till mig själv för att jag varit rökfri i en månad idag.
puss tre till min bebiskisse för att han mår bättre nu och fått ta bort rören ur röven.
puss fyra till röd.
puss fem till att julen närmar sig.


puss på dig pappa!

igår var jag som sagt på dejt hemma hos mig med min pojkvän. det var jättefint fram tills han trampade på min plattång och den gick i två delar. jag började nästan gråta. pussar under täcket hela morgonen för att kompensera tills han åkte hem och pluggade för ett tag sen. jag har för första gången sen skolan började en pluggfri söndag (hur bra? apbra!!!!).

för övrigt är det fars dag idag och jag har köpt paket till min älskade bästa roligaste underbaraste pappa. jag lyssnar på peter jöbacks julskiva just nu. ja jag har stark jullängtan vet inte varför det är ju skitlångt kvar. ikväll kommer folk på middag och jag tror faktiskt att jag älskar den här söndagen. jag älskar nog till och med mitt liv lite idag. pusssssssssssssssss

genom hålet i mitt hjärta kommer räddningen till slut.

sitter vid orres fräääääääscha dator. vi har handlat farsdagpresenter, chips, dipp och cola. efter att hans käre far lagat middag hos oss ska vi hyra film och bege oss hem till mig. mitt hus stor tomt i några timmar och min stackars gullisbebis är själv med tratten där hemma. have a nice lördag.

övrig intressant fakta är att röd är himmelsk. lyssnalyssnalyssna.

du föll isär inför gästerna. jag byggde upp dig bit för bit, igen.

idag har kärlek i sin renaste form landat. röd. tack kent för att ni räddat mitt liv så många gånger. ni är det bästa jag vet.

annars är jag allmänt hängig och armen gör ont. fredag at home ikväll känner jag. trevlig helg.

remembering how i would raise an army when we went back to your place.

alltså. vaknade med feber i morse efter en minst sagt hemsk natt. ensam, kall och väldigt medtagen av sprutan och min kisses handikapp. men jag tänkte att jag spar mitt skolk till nån verklig jobbig gång så alvedon och jag har lekt hela långa dagen. i skolan gjorde jag två saker. ett okej föredrag och en mindre okej krönika på engelska. nu sitter jag önskar av hela mitt hjärta att oskar kommer hit för jag klarar mig inte utan honom mycket länge till, fyra dagar hallå????????? nu ska jag duscha och shavea mina leggs. sen ska jag amputera min arm och slänga i mig ett par alvedon till. fredag imorgon amigos!!

the moments don't last like the gods of old days.

hej!

idag har jag tillbringat 4 timmar på akuten på bagarmossens djursjukhus så nu har min bebiskisse 2 slangar fastsydda vid svansen som det ska rinna var ur. sen har jag tagit svinissprutan som till en början knappt kändes och som nu gör så ont att jag fått äta ipren mot smärtan. sen har jag även köpt mina drömtights och önskat att jag ätit mer gulashsoppa till middag. nu ska försöka plugga fastän jag är dödstrött.

hejdå!

everything remains silent

det är inte lätt när det är svårt var det någon smart som sa. min älskade bebisgulliskisse har varit ute på krigsstigen och har typ brutit svansen så han ligger i min fåtölj på mitt fårskinn och sussar. för tredje dagen i rad. lille pluttis. nu ska jag lägga mig och läsa i min bok så jag blir trött. kort skoldag imorgon också. SVINSSPRUTAN!!!!!!! amagadddddddd jag kommer drömma mardrömmar. oskar kom hit. godnatt.

my hero crying as we stood out their in the cold.

imorgon ska jag vaccineras mot svinis. hua! kommer ju göra apont. har hört rykten om att man kan få feber och grejer efteråt också. kan bli riktigt spännande det här ju. önskar att molly kunde varit 10 igen och tagit sprutan så jag hade fått garva lite. när vi skulle ta stelkrampen var det nämligen en upplevelse. lille plutten storböla i typ en timme (<3)

för övrigt somnade jag när jag skulle plugga så har inte fått något gjort. tisdagar brukar vara den dag då jag och oskar ses i veckan. men inte idag. och jag som längtar efter honom.... nej nu ska jag släpa mitt arsle ur vagnen och öva på mitt föredrag och strukturera en krönika på engelska.

sympathy is overrated. like a snapshot when you've lost the game.

igår var jag så arg att jag grät. och sen grät jag tills jag somnade. typ klockan halv tio. och TROTS det så var det apjobbigt att gå upp sex när klockan ringde. jag är inte på humör för skola. och inte för plugg som jag egentligen borde ägna mig åt nu. fast imorgon börjar jag i alla fall tolv. det känns ju lite fint. nej plugg.

your name is the splinter inside me.

uruselt humör. jag är som en klimakterietant. som ett konstant mensbarn. en nybliven tonåring med too much hormoner. jag har försökt med chaite och vaniljbullar. det hände inget. så vad gör man för att bli glad? hur gör man för att tänka positivt? för jag har försökt med allt och inget, inget, funkar. godnatt.

that was then. you live and let be. but once again, it’s all coming back to me.

jag och esther sprang på stan. jag slängde förbannelser över gina tricot och hittade för fina och dyra saker. jag är så desperat efter pengar och jobb att ni snart finner mig på malmskillnadsgatan. med en cigg i handen och nätstrumpbyxor. nej nu ska jag inte vara sån. efter middagen ska jag och pappa plugga. heja pappa.

och vi viskade tills orden tog slut.

jag är ledsen.

jag har ont i kroppen.
i huvudet.
i själen.
i hjärtat.

jag vill ingenting.
och absolut allting.

jag har sagt hejdå.
till hoppet.
till längtan
till mig.

jag vet inte var jag är.
eller hur jag kom hit.

och är så jävla trött.
på dig.
på det här.
på att kämpa.

jag är bara ledsen.

who cares in a hundred years from now?

jag bjöd lisso på middag igår. tända ljus, hamburgare och pommes frites, sånt vi tjejer gör. sen tog vi bussen till eve. där var det öl och chips. öl och pastasallad. öl och toastskagen. öl och parmaskinka. 5 frågor. haha. jag skrattar inombords när jag tänker på det. väldigt fiffig lek, jag hade svinkul. trött som ett as imorse dock. kunde inte öppna ögonen. har städat mitt rum och ska göra ett försök till att plugga (nej det kommer aldrig att gå). imorgon börjar skolan men jag förtränger det. det har i alla fall varit ett underbart lov.