they made a statue of us. the tourists come and stare at us.

spring på stan för andra dagen i rad. köpte ett par fantastiska shorts som jag älskar. snart kommer mitt hjärta hit och jag är så glad över att han är så fin och min.

till dagens dilemma. lisa fyller 18 år imorgon. alltså jag vet, det låter som "jahapp" för er men för mig känns det så jävla skumt. lilla korveeeeeen tar steget in i vuxenvärlden. jag är så glad för hennes skull för hon har längtat så mycket och jag är så avis över att jag inte också får gå på krogen och dricka svindyr öl. i alla fall, lisa blir 18 och vuxen och det har alltså gått 13 år sen jag träffade henne första gången. 18 år. fan sick. det firas med middag imorgon. inte våran långa vänskap utan hennes myndighet alltså, tjoflöjt!

what i want you've got, but it might be hard to handle.

lunchfika med malin, madde och brollan. sen släpade vi med oss honom i varenda affär, stackarn. jag köpte en sådan fantastisk klänning så ni anar inte. och en så fin blus. och nya nagellack. och solen skiner. i am happy. skinnjackan är fortfarande dreggel-snygg och jag är ganska tillfredställd för tillfället. min gosebjörn går runt och skriker här hemma och jag skriker bara tillbaka. bebiseeeeeeeeeeeeen skriker jag. då blir han tyst. idag är det bara jag och mamma hemma så vi ska äta middag tillsammans. det enda dåliga idag är väl att jag är snorig och har ont i halsen och därför skippat dagens träning men who cares. imorgon är det onsdag. sen torsdag. sen lov. två dagar. det klarar vi väl?

får jag lov?

jag minns inte vad jag tänkte innan jag gick hemifrån. jag minns inte vad jag tänkte när jag kom hem igen. när tiden går så sakta att det känns som någon tryckt på paus. sommarregn som brukar vara varmt var just den dagen iskallt. det luktade blöt sand. vattendropparna slog emot asfalten. varför kunde inte solen ha gjort allt mer verkligt. som en dålig kärleksfilm där en kyss löser allt i slutet. och sekunderna måste ha rört sig utan att jag märkte. och jag skar dig i miljontals bitar. och jag kunde inte gråta för att jag var så rädd. du varken förstod eller förlät och jag var så nära att kräkas när du lämnat mig i juliregn och skam. fast det egentligen var jag som lämnat dig. mitt hjärta gör så ont när jag tänker på dig då. hur du satt med huvudet i händerna. jag vill springa tillbaka och slå till mig själv. skaka om mig själv och skrika. du skrek aldrig på mig. det gör du fortfarande inte. som en dålig kärleksfilm på paus. fast ingen kyss i slutet. jag hatade mig själv då och jag hatar fortfarande mig själv då. jag hade världens finaste hjärta i mina händer som jag krossade under världens längsta minuter och på något mirakulöst sätt fick en andra chans. förstår ni då hur fint det där hjärtat är? glöm juliregn och blöt sand. glöm miljontals hjärtskärvor och suddiga minnen. jag är gärna med i en dålig kärleksfilm med en kyss som löser allt i slutet. bara jag får vara det med dig.


i took my love down to violet hill.

mamma köpte ballerina kladdkaka åt mig. har förätit mig. no more säger jag bara. imorgon är det studiedag för ng och det känns kalas. jag och mallan ska trippa runt i stan och käka lunch. nu ska jag kolla på film och sen sussa.

dom gräver i parken och frosten i marken blir ett försvar.

försökt plugga lite men tappade lusten direkt. druckit tre koppar te och hållt käften stängd. halsen kliar. kollat på precious och mådde skit, vidrig film, hade ont i hela hjärtat. ska aldrig se om den. lyssnat på gammal musik. har lust att gå ut och springa men jag vill inte bli sjuk. har skrattat åt massa bilder som är för fula för att visa upp. längtar tills lovet kommer. då kommer jag må bra. önskar mig medvind. jag är otur i mänsklig form. vill sova men klockan är bara 15.35.

för allt vi drömde en gång.

jag är rädd för att bli sjuk. har bäddat ner mig, gjort te och ska kolla på den här. min man är saknad, kom hit. jag saknar alltid honom som mest när jag varit elak mot honom. när jag skäms. när jag inser hur bra han är och att han inte förtjänar elakheterna. förlåt. trött. jag ska sova direkt efter filmen. godnatt på er.

truth


no hills for you to climb, no space or time.

jag satte upp håret i en toffs igår innan hoffe, för att minska svettfaktorn tänkte jag. men liksom.. naej. det går inte att minska svettfaktorn på hoffe. jag och madde hoppade och skuttade och skrek och dansade och klappade. vattnet vi drack efter var det godaste jag druckit. konserten var bra, lite seg och konstig emellanåt men på det hela taget bra.

idag har jag fett ont i huvudet. halsen är rosslig och nysningarna radar upp sig. tur att jag bara har en lektion imorgon, en som jag inte tänker gå på. ledig med andra ord. nu ska jag umgås med min big brotha som är hemma och hälsar på.

pleasant to see you check out what we do. setting the music free.

idag är en bra dag! fröken goffe kommer hit till förorten så ska jag guidea henne till pizzerian med de största pizzorna jag ätit i alla fall, mums. och sen, mina vänner, sen är HOFFMAESTRO på annexet. och med det säger jag tack & hej, slänger i mig tabletter mot mensvärken från helvetet och hoppar in i duschen!


rain man is back with little miss sunshine.

jag skulle strosa runt på stan idag efter skolan. det var folk tamigfan överallt. sen ringde lisa och påminde mig om att det är lönehelg, då åkte jag hem. så nu ligger jag här i sängen precis som vanligt med chips och cola och firar fredagen. oskar har dissat mig för tvspel (han är bara 17 år och 10 månader gammal....) men då blire mer chips till mig så jag är inte sur. han kommer hit sen och äter middag med oss i alla fall och sen ska vi hyra film och sånt mys. heja fredagar.

and i wanna hear what you have to say about me. hear if you're gonna live without me. i wanna hear what you want. remember december.

jag är en sån där person som lägger saker på minnet och tänker att "jag berättar det imorgon" men så glömmer jag det ALLTID. glömmer både att säga det och vad det var jag skulle säga. nåväl.. annars har jag haft en bra torsdag, löpte i 20 MYCKET intensiva minuter när jag kom hem och sen har det blivit våfflor med sylt och grädde. planerna för kvällen ser ut som italienska klockan, te och mys med tyan. och imorgon är det minsann fredag också. yey!

why don't you wrap yourself around me?



här är mitt nya hjärta. åh vad vi kommer ha det bra tillsammans! <3

annars är jag så SJUKT jävla upprörd efter att ha sätt
uppdrag granskning ikväll. alltså, det kliar i mina fingrar och jag svettas typ. så upprörd är jag. kort, kille våldtar 2 tjejer och blir fälld för båda brotten. trots det vänder sig typ halva stans invånare sig emot tjejerna, smutskastar dom och vägrar inse att killen är skyldig. vuxna människor vägrar tro att killen våldtagit två tjejer, varav en 14 år. de startar en facebook grupp FÖR honom trots att han är fälld. alltså. han har till och med erkänt och ändå. jag blir så upprörd. och arg. så jag dör. nu ska jag vara tyst. GAH.

if holding hands is too descret, let's make out in the middle of the street.

värd dag. efter maten ska jag och pappa uträtta några ärenden. sen blir det hem och skriva en artikel och skicka in. allt för att få sovmorgon. bäst jag börjar redan nu. pussi

det var vi som brann i natten. du och jag som sprang mot allt. det var vi som stod för skratten.

något trött tjej som ligger i sängen för tillfället, iklädd gymkläder från topp till tå. tubsockor i typ storlek 45, hälen på strumpan är fem cm bakom min egen. så är det att ha en storebror. jag är opepp på att gymma och träna men det är bara att röra på fläsket helt enkelt. efter träningen ska i alla fall jag och oskar hem till mig och äta hamburgare. att jag börjar 12.05 imorgon gör ju inte så ont. nu ska jag försöka liva upp mig själv.

and you cried. drying those blue eyes. crying you're sorry. sorry won't do.

jag var så glad idag. ända in i själen på nått vis. sen bara.. dog det. luften gick ur mig. tappade orken och lusten till allt och inget. låg i soffan och brände tungan på teet men orkade liksom inte bry mig. jaha. tog en klunk till. aj. skitsamma. så.jävla.trött.på.allt. det här är ett levande bevis på pms eller vad man nu vill kalla det. vad är det med mig? jag vet inte. och återigen, jag orkar inte ta reda på det heller. nu tänker jag sova.

vi som krossas, krossar och går på.

måndagen över. pang bom, bara sådär liksom. skönt! den här veckan kommer bli lugn som en filbunke och på lördag ska jag dessutom på konsert. efter middagen ska jag plugga lite grann men sen får det vara stopp. jag måste sova, är kalastrött. här har ni en av mina absoluta favoritlåtar så länge. rysningar. PUSS


can anybody out there hear me? cause i can't seem to hear myself.

i natt när oskar skjutsade mig hem på pakethållaren fick jag verkligen sommarkänslor trots att jag frös som satan. alla gånger jag skrikit "nej, stanna vi kommer trilla" när oskar lekt tour de france. i morse när jag vaknade före honom låg jag en stund och insåg verkligen hur mycket jag tycker om honom. kunde inte låta bli att krama så hårt jag kunde. när vi låg och pratade insåg vi att det snart är 2 år sedan vi blev tillsammans första gången. var det två år sen vi gick ut nian? hallå, jag saknar enskedeskolan ibland!

i mer än en timme nu har mina fingrar flugit fram över tangentbordet. en artikel om liljeholmstorget och en slutsats om desginerbebisar är strax klar. mvgprov i matte b ligger och väntar imorgon eftermiddag och jag börjar fundera på att skita i det. jag kommer aldrig klara det. istället gör jag ytterligare en kopp te och pillar lite på det sista i min rapport. "skolka skolan en dag" sa pappa i morse. "jag gjorde det igår" svarade jag. "men julia, igår var det lördag, då räknas det inte". hets och ångest. en vanlig söndag.

we could learn to make it together.

jag ligger utslagen i sängen efter en fruktansvärt dålig match. försöker äta chips men det går inte eftersom tyan ligger mellan mig och chipsskålen med ögon stora som golfbollar och sträcker ut tassen och slår efter min hand och försöker norpa chipset ifrån mig. jag försöker lära honom att det är människomat men han vägrar, han ska ha estrella sourcream and onion 30 % less fat. det e våra favvochips. han brukar få ett litet, då slickar han av all krydda först och sen tar det 20 min för grabben att tugga det. men nu får jag dåligt samvete när jag äter över huvudet på honom så jag struntar i det.

jag har också stukat min tumme men är glad ändå. kommer däcka inom en snar framtid. längtar tills jag sover. imorgon är det lördag och då ska jag och fina mamma åka och kolla i affärer. natti.

and tell me how they that got that pretty little face on that pretty little frame

så.jävla.skönt med fredag. herrejisses alltså! dock har jag en oförskämt stor hög med plugg att gå igenom tills på måndag men det orkar jag inte riktigt bry mig om precis just nu. ikväll har jag match, så sent som 21.20 och fråga mig inte varför, så det blir chips och cola all night long. igår åt jag och oskar plättar, kollade på troja och sov. så fint kan man ha det en torsdagskväll. för övrigt har jag fått någon slags betuttning på justin timberlake. vet inte varför. jajaja nu ska jag sova!

who's the one to decide that it would be alright?

filmen var halvt okej. inte mer än så. typisk tonårs-crush-kille i huvudrollen. knuttie jag tror du skulle gilla den! jaja. snart ska jag hoppa in i duschen (igen). jag har idrottsprov imorgon men det är så jävla ointressant att jag somnar till varje gång jag läser igenom det. nu önskar jag att det var tisdag igen så att oskar snart skulle plinga på dörren och vi kan ligga i min säng och kolla på fotboll. önska önska önska. har i alla fall städat mitt rum idag, alltid nått.

all the words that we said and the words that we mean.

vilken kolossalt fantastisk dag det här är! vaknade bredvid den finaste jag vet som gick till skolan och då kom tyan in och bäddade ner sig under mitt täcke och så sov vi i två timmar till. sen åt jag frukost, läste på lite inför provet och drack en liter te ur min favvomugg. städat rummet noggrant och bytt lakan, fått ut tyson genom kattluckan för första gången (!) och nu har jag laddat hem den här filmen. men först ska jag duscha. sen ska jag lägga mig i min nybäddade säng och dricka pärondricka som jag är smått beroende av. plugga lite till ska jag göra också men dagen har ju knappt börjat. studiedagar borde man ha oftare <3

and still i can't let you be, most nights i hardly sleep.

sicken tisdag. var på så risigt humör i morse att jag var på väg att vända halvvägs till tunnelbanan (efter att jag halkat cirka 10 gånger, idiotjävlar SANDA GATHELVETET!!!!!!!!!!). till en början var jag sur i skolan. matteprov och sådär. men det är lite svårt att vara sur med dom fina människor jag har runt mig där i skolan. och sen att vi hade håltimme sista lektionen gjorde ju inte saken sämre. så det blev en bra dag ändå. om en timme ska jag iväg till gymmet, sen blir det hallträning och sen hem och pussas med min fina kille. och det bästa av allt - jag är ledig imorgon!!!!

jag sitter fastklämd.

fan. jag har så jävla mycket jag vill säga. orden liksom hamrar i mitt bröst. så fort jag är ensam flyter texter och ord fram och tillbaka på min näthinna. jag försöker komma ihåg allt men glömmer bort. minnen och sånt som vill upplevas, rena påhitt och sprickor i hjärtan och själar. andras sorg och min egen smärta. om busshållplatser i decembernatten och bryggor klockan elva en dag i juli. vill sätta ord på allt jag någonsin känt fast det är läskigt. skriva om sådant jag sett och tårar som fallit ner för heta kinder. jag vill strö salt i mina sår och stänga dörrar som varit öppna alldeles för länge. le åt det som en gång gav mig magknip av skratt och bita mig i tungan då jag tänker på det som fick mig att vara sömnlös alldeles för många nätter. jag har så mycket jag vill ge. och göra. för mig själv och för andra. orden känns alldeles för få ibland. det räcker liksom inte för att beskriva den första gången du kysste mig eller då jag viskade hejdå till någon som stått mig nära. är det någon som förstår vad jag menar? jag tror frustration är känslan.

cause you know, i've been waiting for something that hasn't come through.

nu börjar till och med jag tröttna på kylan och snön. jag har knappt klagat alls men nu får det faktiskt vara nog. annars då? jag är sliten efter helgens bravader, ett matteprov ligger och gnager och allmän skolstress och plugghets men annars är det lugna puckar. jag måste börja sova mer än vad jag gör. och träna mer. och plugga mer. måsten finns ta mig fan överallt. nej, ingen rolig måndag idag inte.

and you know, you know i love you so.

söndagar kommer aldrig ångestfria. min räddning brukar vara orres duntäcke och brago choklad. inte ikväll. inte denna söndag. jag är så trött så trött att jag skulle kunna somna rakt upp och ner. men inte riktigt än. jag häller i mig en kopp te och segar framför wallander istället. puss på den här helgen i alla fall. och oskar, kom hit nu.


how come the only way to know how high you get me is to see how far i fall?

jag skulle kunna pladdra på i timtal om helgen. om i fredags då jag och lisa stod bakom djbordet och shottade tequila och valde låtar i mörkret med världens minsta ficklampa. jag och molly dansade till low och jag har fortfarande ont i benen. eller att jag pussades med oskar i mörkret och det kändes som om jag var på disco i fyran. och allt skratt på det. så jävla fint. och igår med sjuka lekar och vinpimplande. totalsvettas i en tjock kavaj efter bara några minuters dansande och mean street på högsta volym. trafiket på vägen hem och mina och oskars vanliga konstiga samtal i timmar innan vi somnar.

jag tror jag aldrig varit så tillfreds med mitt liv som jag är nu. det är så bra. alla människor är så bra. och jag är kär och pank men det gör inget. solen lyser och tyson jagar prismor på hallgolvet. allt är bara fint.


oh my love, it's a long way downto the bottom.

kvällen igår var så jävla underbar. hade så sjukt kul och det var bara lycka och kärlek hela kvällen och natten igenom. tack för en fin fest tjejer! idag har jag å andra sidan legat som en klubbad säl i sängen. försökt dricka, äta och sova mig i något skapligt tillstånd och det har jag nog lyckats med också. med middag i magen om en stund kommer jag vara som ny!

ikväll styr skeppet hem till julia som fyller 18 idag (grattis!!!!!!!!!) och ja. that's it. jag kommer vara som en levande död imorgon. känns som att vara i maggan igen. är inte van vid att köra två dagar i rad. jaja. PUSS

that's what they say.

har en underbar helg framför mig. börjar ikväll med 18-års fest för mia och emma. hur bra som helst. taggataggatagga!!!!!!!!!!!!!!!!!

when you're gone and rain starts falling, i just sit here by the phone.

vakna. skola. skratta. träna. långdusch. fiskbullar i hummersås och potatis. läsa bloggar. ringa hjärtat. te och vaniljbulle. läsa boken. somna.

imorgon är det fredag och jag har en sån fantastisk helg framför mig att jag blir helt glad bara av att tänka på det. snart slocknar jag också. även om jag saknar pussar i nacken och en varm rygg. men det är ju helg snart. och jag har ju hela livet på mig. tror till och med jag vågar säga att det går bra nu. för det gör det ju.

it's a good thing tears never show in the pouring rain.

robyn är utan tvekan sveriges okrönta drottning. hon är så jävla cool och gör så himla bra musik. dessutom gör hon allt själv, skriver, sjunger, producerar. hör man ju på långa vägar hur bra hon är. och dessutom har hon halv lovat att hennes nya platta kommer innan sommaren. jag längtar!

röyksopp ft. robyn - the girl and the robot


all that it takes, one more chance. don't let our last kiss be our last.

mitt rum var fyllt med sol när jag kom hem. jag är en expert på att somna i solen men lyckades att hålla mig vaken idag. jag har en hög med plugg jag skulle kunna göra men det är ingen större brådska och min hjärna hänger lite på efterkälken idag så det blir till att läsa ut gynnings bok istället. jag kommer med största säkerhet somna när jag stängt ihop datorn men det gör nog inte så mycket, börjar tolv imorgon. det kallar jag lyxigt!

you said our love would never fade. i'm still the same, why did you change?

min huvudvärk tog vägen neråt så det blev varken gym eller träning för mig. fastnade i fosterställning i sängen med en filt över huvudet för att jag inte kunde få något ljus i ögonen på grund av skallens eviga bankande. sick. nu ligger jag istället här med en enorm ångest men what to do. oskar kommer kanske hit sen ändå. han är snäll han. sovmorgon imorgon också. hoppas jag är piggare då.

när det strålar från mitt hjärta.

det är klag-julia som är här idag. jag har haft en sprängande huvudvärk sen jag vaknade och trots otaliga alvedon, vatten och mat så går den inte över. tror det handlar om att jag är skittrött men fyfan vad jag lider. ser typ dubbelt. trots det drar jag strax till gymmet och sen ska blir det hallträning. ikväll ska i alla fall oskar sova här och då blir man ju glad. ännu mer glad över att vi varit tillsammans i 17 månader idag. puss älskling <3

vi ska inte oroa oss för det som kommer.

vi sitter på berget i svanviken. några båtar lägger till vid bryggan runt hörnet. det är mitt i sommaren. det har regnat hela dagen men berget är ändå torrt. vi båda har jeans på oss trots att klockan inte är mer än sju. du brukar aldrig kunna sitta stilla speciellt länge men nu var din otålighet som bortblåst. man måste sitta stilla för att få napp, tydligen. själv var jag inte speciellt intresserad utan jag var mer koncentrerad på att titta på dig. känna mitt eget hjärta klappa i bröstkorgen bara av att sitta så nära dig. du svor tyst när flötet försvann under ytan och kom upp med en tom krok. fortfarande lika lugn och samlad. du är så jävla underbar. ditt hår var ganska långt då. det lockade sig i nacken. jag minns att du luktade sådär gott som man gör på landet. av shampoo och sommar. och något mer. du. det skjuter som små pilar utav lycka igenom hela mig när jag tänker på dig. sedan tappade du en abborre på min fot. skrattade. jag grimarserade. men fortfarande lika lugn. jag har sagt förut att jag fascineras av dig. du är en sådan människa som aldrig gör någon illa. jag älskar dig för det. och för miljontals andra anledningar också såklart. önskar vi kunde ta en promenad ner till svanviken ikväll.

you're so sad.

skriver en krönika om glamourama, klurar på veckans att-göra-lista (som min pappa även förbjudit mig att göra i och med att jag är en sönderstressad liten flicka), ser ner på en söt sovande liten sak i min säng, smsar med min man och får gåshud när jag lyssnar på camela. alltså hörrni, l.y.s.s.n.a!!! hon är så jävla fantastiskt alltså. längtar tills hennes skiva släpps. ikväll ska vi förresten äta hemmagjorda köttbullar och makaroner. det gillar vi.

i fell in love last night.

det här lovet har känts tio gånger längre än vad det egentligen varit. skönt måste jag säga. idag är det städning utav rum som står på schemat och sen ska vi på födelsedagsmiddag hos min lilla kusin som fyller 13. 13 är fan inte så litet förresten. jajaja. hero hälsar.

i can be your hero, baby.

jag har blivit med bebis. kan man nästan säga i alla fall. välkommen till familjen hero <3 annars idag har jag inte gjort ett jota. köpt chips, dipp, cola och godis för att ta avsked av sista lovdagen. får se var kvällen bär mig. nu ska jag fortsätta leka med mitt lilla hjärta. puss!

the cove

jag har precis sett en helt sjuk, vidrig, äcklig, obehaglig, hjärtkrossande och helt sann dokumentärfilm. jag grinade. är så jävla arg på människor. tappar helt hoppet och tron på allting som har med mänskligheten att göra. det är helt jävla otroligt att sånt här förekommer. fy fan i helvete. kommer aldrig kunna sova nu. the cove heter filmen förresten. slog fan sönder mitt hjärta.


take me in, and throw out my heart and get a new one.

jag har fyndat en kavaj för 199 pix idag. och världens snyggaste väska, ickefynd dock men den kanske får stanna ändå. happy_girl utan tvekan. jag saknar min pojkvän fortfarande men han jobbar. jag sitter som en galen och googlar på mobiltelefoner men jag är alldeles rådvill. trött på teknik utan tvekan. nu ska jag äta gulaschsoppa!

jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak.

hej jag är beroende av min pojkvän oskar och nu bara för att jag ska sova ensam så är jag sur och grinig och bölfärdig. utom all tröst. inte ens tyan kan råda bot på det här. kul att jag i alla fall kan erkänna att mannen i mitt liv inte bara är just det utan mer typ kind of hela mitt liv. jag har typ livet i min man. och nej jag vägrar skämmas för det. efter 1 år, 4 månader, 3 veckor och 2 dagar är det okej att ha livet och mannen i samma mening. så kom hit nu. jag måste få berätta hur mycket jag älskar dig innan jag somnar.

i know you met someone last night, see it in your eyes.

oj så kul jag hade igår. och oj (och aj) så trött jag är idag. det blev en galen kväll och natt men det är så det ska vara. idag har jag känt mig mer eller mindre apatisk. har typ gått runt och dregglat. först hos sofia medan vi städade i typ 2 timmar. sen hemma hos mannen som bjöd på korv med bröd (här snackar vi matlagningskunskaper på elitnivå). sen hemma i sängen då jag tog igen lite nattsömn. fick fetaostfyllda färsbiffar till middag, då dreglade jag också.

ikväll händer det grejer. hela min familj ska gå på bio tillsammans. det är helt otroligt, det har aldrig hänt förrut. vi ska se
shutter island. puss på det!

can you help me unravel my latest mistake?

jag kunde inte välja mobiltelefon så jag kom hem utan. jag blev bara irriterad. plus att den där jävla säljarkillen skulle stå och gorma i mitt öra hela tiden så jag inte kunde tänka klart en enda tanke. nej jag återkommer på den fronten, får leva med min mongolidtelefon ett tag till.

nu ska jag försöka släppa det och vara glad. om ett tag ska jag åka hem till
soffan och spendera kvällen och natten där. middag, mys, fekke, puss. så bra! hejdå

och alla som älskat dig har hatat mig av rädsla.

kent. where to start. nej men ärligt talat så var det helt fantastiskt magiskt. när jag hörde introt till kevlarsjäl var det typ tårarna i ögonvrån, en av de låtar jag trott att man aldrig skulle få höra live. det enda jag saknade var vals för satan men annars var det som en dröm. jag ville inte gå hem. dom var precis så bra, om inte bättre, som jag tänkt mig. levde upp till mina hjälteförklaringar och jag fan älskar dom där männen. utan tvekan.

idag har bowling och gyros stått på schemat och ikväll det kikas film med mina bebisar. puss på det här lovet!