the resume.

var 2009 ett speciellt år på något sätt? jag vet inte. jag grät lika mycket som jag skrattade. jag minns inte allt som är värt att minnas ens. jag var vaken sent och somnade tidigt. jag sa hejdå till min fina mormor och grät så mycket på begravningen att prästen gav mig extra näsdukar. vi saknar dig mormor <3. jag klippte av mig allt mitt hår och ångrade det så att det skaver i själen än i dag. enligt mig tog jag och min tre musketörer oss vatten över huvudet när vi bokade en resa till europas partymekka. jag jobbade som ett svin med ett jobb som liknade slaveri. sen slutade jag. jag kom underfund med att oskar är det bästa som hänt mig. det håller jag fortfarande fast vid. jag och min storebror var på hello saferide och utöver det blev det mycket timo och tiger lou i min ipod. första halvåret försvann kent. sen kom jag på mig själv att tycka allt var så svårt, då kom kent igen och livet blev normalt. det var lite fotboll, födelsedagar och påsk ett tag. varmt som satan. jag har köpt tre par converse det här året och jag älskar dom allihop som mina egna avkommor. jag valde konstiga bråk med mannen och slutade allitd bölandes i en hög och alldeles för långa sms. fin kärlek gör också ont ibland. på midsommafton satt jag ensam och drack min brors öl. sen tilldelades jag en överraskning och allt blev frid och fröjd. peace and love kom. och gick. jag svettades konstant i en vecka, bodde i en dunge full och kiss och bajs, drack för mycket alkohol och skrattade hela tiden. magaluf var det mest fantastiska jag gjort hittills i mitt liv (ja mitt liv har varit ganska händelsefattigt). det går inte att förklara. jag kan sitta i ett dygn och berätta om stället och människorna men det går inte. åk dit själv så får ni se. i år har jag även slutat röka två gånger varav en har lyckats, riktigt bra till och med. mannen överraskade med coldplaybiljetter i bd-present och det var magiskt. nånstans i hela vevan låg jag själv hemma i en vecka med 40 gradersfeber och var i lysekil och kollade på regn och massa bra filmer med mina bebisar. tvåan började och jag har skött mig så jävla bra den terminen. jag är stolt över mig själv. plötsligt hade jag och min hunk varit tillsammans i ett helt år. tiden går för fort ibland. min andra man, tyson aka tyan flyttade hem till oss. i skrivandes stund ligger han bredvid mig och snarkar lika högt som oskar. min andra man. jag älskar fettot. sen var det jul. och nu är jag här. har säkerligen glömt att berätta nått som hänt men jag minns bara inte. ber om ursäkt.

nej men hörrni 2009 var inte speciellt mer än att det var precis som ett år ska vara. man ska gråta, skratta, älska, hata, minnas, glömma, bråka, bli sams, sova, vara vaken, dricka, äta, skita, festa, kolla på film, resa, ta kort. blablabla, you name it. 2010 kommer bli likadant men det gör mig absolut ingenting. om det blir som 2009 så är jag mer än nöjd. gott nytt år. hejsvej.

this is it.

jag har ofta fått höra att jag är en stressad person. lisa brukar påpeka att jag är bra på att stressa upp henne. jag kan nog hålla med om att jag ganska ofta stressar. men jag tror mer det beror på att jag hatar saker som går långsamt, när man måste vänta. jag har inget tålamod för fem öre. om jag ska ha något ska jag ha det snabbt. det är en liten skillnad mellan mig och mina bästa vänner som helst av allt inte stressar. hur går det ihop? jag vet inte. det gör det i alla fall. och det är jag tacksam för.

nu ska jag ta min ostressad bebisar till stan och fixa det sista inför imorgon och sen åka tillbaka till söder och pay a visit hos min hermano. puss.

allting är trasigt, sprängt, och flisen ligger i drivor.

jag har provjobbat i fem timmar och hoppas jag gjorde tillräckligt bra ifrån mig. jag och min hunk har kollat lost i sex timmar i streck. jag har bytt en julklapp. jag har handlat all mat tills min middag på nyårsafton. jag har städat mitt rum. jag har överfyllt min pyttelilla garderob. and that's it.

ska man skriva en nyårsresumé på en blogg som 2 personer per dag läser? eller ska jag göra det för min egen skull? det återstår att se.

isen smälter alltid i slutändan.

det här är inte verkligheten men inte heller en dröm. vet inte vad som skaver. det är kärleken i sig som smärtar. det är inte ensamheten som skrämmer. det är ovissheten. lyckliga slut brukar inte få en att gråta. det är lite som att hugga i sten. ge så mycket. få så lite. luften är alltid så tung att andas. värk är inte något att vänja sig vid. det är som gift som åker genom artärer och vener. hoppet är det sista som lämnar en. nej. det är det första, annars skulle det aldrig gör så ont. ljug istället. kanske finns det hjärnspöken. kanske finns det hjärtan som aldrig lider. tårar ses alltid som bristande bevis. okej, svaghet är alltid en nackdel. oavsett. det sliter allt i stycken. raserar alla byggen. bryter alla löften. förlåt är inte längre plåster på såren. själsfränder brukar inte skiljas åt. normalt sett. tror inte det var på riktigt. viska hejdå. gå. gå. vänd dig om. vinka. och gå. snälla.

your new laughter lines, i don't wanna hear it.

idag ringde det en kille och sa att jag ska få provjobba imorgon. jag. är. så. jävla. glad. ni anar inte. hihihihihihih. idag har jag köpt en kofta som ser ut som mormor stickat den av gammalt restgarn, den är ful och fin på samma gång. och en ring slank med också. snart ska jag äta köttfärssås och sen kolla lost, ska ju sova tidigt. ska ju provjobba imorgon. hihihihihi.

adam heldring

my husband har bra musiksmak. det är ett som är säkert. vi brukar kasta över det nya vi gillar på varandra. för några månader sedan gav jag honom miike snow och fick bland annat den här fina tillbaka.


the walk of shame.

jag ställde klockan på 8 imorse, skulle upp och fynda. fynda my ass. var ju bara svinigt väder och äckligt mycket folk. bik bok hade bäst rea. hms för så JÄVLA dålig. weekday, alltså jag har aldrig sett så mycket folk på ett och samma ställe typ. gina tricot, spy. zara, alla kläder på golvet. nejnejnejNEJ jag gick upp i onödan. i och för sig fick jag med mig en kornblå fejkmockajacka i mc-modell hem för bara 200 pix men det var då allt. när jag kom hem sov jag i två och en halv timme. utmattad. nu har jag ätit picata och ska kolla på lost och dricka cola. imorgon ska jag nog ta en promenad till globen och köpa en kofta där på bikbok som jag hittade idag, ångrade att jag inte tog med den hem.

blä

jag har en finne i min mungipa. jag är bra på att överdriva men den här gången är det ren fakta då jag säger att den är lika stor som en pingisboll. den dunkar och gör ont. jag hatar mig själv. därför drar jag och tyan täcket över huvudet och kollar på lost, dricker cola och äter choklad resten av dagen. jag äter medicin mot skiten but still. sorry gud men idag var du fan inte schysst när du gav mig den här. dra dit pepparn växer.

du sa aldrig att ord kan göra så ont.

jag har en ny plattång!!!!! mitt liv kan återgå till det normala efter typ två månader av total misär och lidande. tack gulle-mor&far <3 sen fick jag även en ny dvdspelare som jag kan kolla på min nya lostbox på (gissa vad jag ska göra imorgon). och av mannens urgulliga föräldrar fick vi varsin konsertbiljett till hoffe i mars. så sjukt snälla så jag dör <3 och sen fick jag en massa annat fint. och alla blev glada av sakerna jag gav dom. verkligen en win-win-situation det här året. nu ska jag kolla klart på lotr och sen sussa sött. god jul.

but i don't look back.

dagen för the big day. hehe. igår fick jag världens finaste klänning av oskar i julklapp, blev så himla himla glad. glittrig, svart, tajt, djup urringning i ryggen. åh jag älskar den! och idag har jag ätit mer till middag än vad jag gjort hittills på det här året typ. ser fullkomligt höggravid ut just nu. imorgon är det julafton och då ska jag äta mer och krama min farmor riktigt ordentligt och se om jag varit snäll nog att få en ny plattång.

puss på livet. och dom jag tycker om.

dear, i fear we're facing a problem.

jag tror faktiskt att intervjun gick bra. eller ah, det lär jag ju märka i alla fall. han sa att 200 hade sökt. not so good men jag hoppas jag har tur. annars har jag och pappa handlat typ 35 kassar mat och fixat både det ena och det andra idag. min hunk kommer hit om ett tag och då ska vi äta våra favvochips och kolla på film. fan, nu ere bara en dag kvar till julafton, kan inte låta bli att längta lite ändå.

nothing to say but there's still time.

asså herre.min.gud. jag ska på arbetsintervju imorgon!!!! mitt livs första. på ett café i skrapan. jag är tyvärr dödsnervös men har typ en lyckoklump i magen. alltså jag vet inte hur många jobb jag sökt sen augusti, 25 kanske? och nu äntligen. får jag det är jag nästintill benägen att börja tro på gud.

förresten blev det ingen stjärtlappsåkning ikväll heller. don't ask why. i förrgår såg jag new moon, den var bättre än twilight, mindre fjantig liksom. idag såg jag flickan som lekte med elden och sorry paolo roberto, men till och med jag är en bättre skådis. nu ska jag. ja vad ska jag. ladda hem en till film.

i need you like a heart needs a beat.

det blev ingen pulkaåkning igår. istället ställde jag upp på min man och såg på deerhunter, världens längsta film typ. sen skulle jag och pappa handla julklappar idag men vår bil är sönder och så var det med den saken. istället ligger jag och tayan och softar i min bed och jag sitter inne på cdon.com och dreglar över true blood säsong ett. ska kolla lite greys nu istället. ikväll ska vi däremot åka pulka. eller stjärtlapp rättare sagt. rip svanskotan.

draft.

jag tänkte på dig igår.

jag tänkte på alla gånger jag lovat mig själv att inte sitta i din port och vänta på att du skulle komma hem. jag minns längtan. jag tänkte på när du sa att ingen fick dig att le som mig och jag minns när du bad mig att aldrig komma tillbaka. jag tänkte på alla de gånger jag skrikit ditt namn i sömnen och väckt mig själv. jag tänkte på hur du brukade säga att det är svårt att klara allt ensam och hur du alltid var noga med att se till att jag somnat innan du själv gjorde det. jag minns de dagar som kändes som år och de nätter jag skakade mig till sömns och vaknade med samma eviga hål i mitt bröst. jag tänkte på då jag trodde jag såg dig överallt och de gånger jag råkade säga hej till fel kille. jag minns hur jag kunde bryta ihop vid middagsbordet när vi åt lasagne för jag visste hur mycket du hatade det. jag tänkte på all avsky jag känt för mig själv och allt hat jag sparat dig. jag tänkte på vår första kyss och undrade om någon kyss skulle komma att bli lika perfekt. jag minns alla kvällar jag legat och stirrat mig blind på min telefon i hopp om att du skulle ringa. jag tänkte på de gånger vi bråkade och alltid slutade gråtandes. jag minns dina andetag precis när du somnat och ditt gnäll då du ätit för lite. jag tänkte på kvällarna vi brukade ligga tysta och kvällarna vi brukade skrika på varandra. jag minns mina försök till att leva vidare och jag minns de gånger jag övervägde att aldrig mer resa på mig. jag tänkte på första gången vi sov tillsammans och hur vi låg och pratade tills det blev morgon. jag minns allt.

och bara så du vet, jag tänkte på dig igår.




everything i know is wrong.

jag har städat mitt rum i typ tre timmar idag. jag är helt slut. ikväll ska vi förmodligen åka pulka och ja. så var det med den saken.

baby i'm a superstar

igår blev det jullov och det tackar vi fan för. idag har jag legat i min säng och ångrat att min mor satte mig här på jorden. igår var vi hos johan och det va mysigt. ikväll ska jag äta chips och dricka cola. imorse påminde oskar mig glatt om att det snart är julafton. och det är det ju. kul. hihi.

förresten när jag och mannen trillade in i natt/morse så klagade han på att han hade en tagg i foten. taggen visade sig vara en tånagel (inte mannens tånagel ens, utan någon annans). mannen slänger tånageln på mitt hallgolv. jag tvingar mannen krypa på alla fyra och leta upp den och kasta ut den utomhus. så jävla äckligt. tur att man befann sig i det tillståndet man gjorde annars hade jag förmodligen lagt en pizza på hallmattan.

puss!

now i know what to do. i'll keep on fighting for you.

snöstorm + sl = falskt. snöstorm + julia = fjällräven. jag är så himla trött utan att veta varför, hade till och med sovmorgon idag ju. kan varit salsan som tog slut på mina sista krafter. det var inge kul, jag kan inte hålla takten och allt gick så fort. fick svettiga händer och fnissade nervöst. idag var sista skoldagen det här året, sjukt skönt. jag önskar att jag skulle hem till oskar snart men det ska jag inte. vår bil är paj och det toksnöar ute. åh. vill bara sova. ska sova, efter ph.

shit happens when you party naked.

fakta och frågor:

  • jag har börjat slå in alla julklappar
  • paradise hotel har återigen räddat livet på mig
  • jag vägrar sätta på mig min fjällräven och går i stället och blir köldskadad. är jag larvig eller tänker jag rätt?
  • om kent följt utav miike snow, dcfc, the kooks mfl. mot all förmodan kommer till p&l då måste jag dit, men för vilka pengar?
  • jag vill ha en ny skinnjacka och jag vill, olägligt nog, ha den nu!!!
  • ingen träning den här veckan. ingen träning på många veckor. inte kul.
  • om 8 dagar är det julafton. om 15 är det nyårsafton.
  • jag börjar 12 imorgon. och halv 12 på fredag.
  • jag vill ha en ny plattång (oskar tänker aldrig förlåta dig för att du klev på min så den gick i 4 delar typ). med den jag har nu kommer jag vara flintis innan annandagen, no joke!
  • godnatt.

living and loving.

jag och tyson ligger i min säng och kollar på scrubs och fnissar. tyson fnissar högst. jag gräver ner mina förfrusna fingrar i tysons armhålor för där ere varmt. provet gick dåligt och på vägen hem började en fullis pilla mig i håret och viska i mitt öra. not so kul. jag har köpt alla julklappar också. äh. längtar redan till ph 21.00. bara fyra timmar kvar.

i'd find a million ways to say i love you.

gäsp. sista provet för terminen imorgon. har pluggat lite. yttepyttelite. är så sjukt trött idag. borde slå in julklappar, städa mitt rum, rensa min garderob och så vidare men istället har jag bjudit hit min pojkvän på pepparkakor och hångel. det blir bättre så!

du ler alltid när jag tittar bort. varför då?

jag är så trött idag. har haft ont i huvudet trots både ipren och alvedon (jag gav mig själv diagnosen vätskebrist och drack typ 2 liter vatten. nu har jag kissat 15 gånger på en timme istället). jag vill ha min man under täcket och en fet sovmorgon. istället känns min 140 cm breda säng tre gånger så stor och klockan ringer 06.10. om tre dagar kan jag andas igen. för övrigt tog tyson bort tratten idag och han har skuttat av lycka hela kvällen. aja nu är det bara 45 minuter kvar tills ph börjar och sen kan jag finally däcka på kudden. godnatt!

so tonight, i’m gonna find a way to make it without you.

jag är så jävla k.l.a.r med julklappsköpen nu. förutom oskar då men det är fan i mig omöjligt att hitta något perfekt och bra som jag vet att han kommer gilla så jag räknar bort honom. jag vet dock inte om det är han eller jag om är kräsen.. en blandning kanske! annars har jag suttit och lekt nyhetsankare i nån timme och tröttnat rejält på min text som jag ska läsa upp imorgon. så kul har man på måndagar helt enkelt. nu ska jag duscha och sen (äntligen) läsa cosmo eftersom jag inte hann det igår. bara tre dagar kvar. i will make it!

cold water surrounds me now and all i've got is your hand. can you hear me now?

det är ju fan lucia och tredje advent idag. har jag inte haft en tanke på. nu ska jag lägga mig och läsa cosmo som jag tiggde till mig av pappa idag när vi var på maxi. det bästa med idag är dock att oskar kommit hem och att jag ska hem till honom om en stund. jag har längtat efter honom hela dagen. godkväll.

when there's nothin’ to give well, how can we ask for more?

mamma och jag har snickrat ihop vårat pepparkakshus nu på eftermiddagen. innan det var vi i forum och jag haffade min nyårsklänning. ett obeskrivligt lugn har nu spridit sig i kroppen på mig. nyårsklänningen är jobbigare än alla julklappar tillsammans. helt klart.

when you've got a secret, then you've got to keep it. when you have a question, answers will come.

mamma har tilltalat mig som en fyraåring hela dagen. "vad duktig du är" "går det bra gumman?". gissa varför? jo jag har bakat pepparkakor. alltså har jag kavlat ut en deg, tryckt med en form och lagt kakorna på en plåt. kan tilläggas att jag är 17 år gammal så det har gjorts utan större svårigheter. verkar som min mamma glömt det.

är det bara hemma hos mig som det kommit tokmycket snö förresten? det är mysigt när man är inne, så fort man går ut så suger det. jag har förresten druckit tre liter cola själv nu, på igår och idag. går det fort att utveckla ett beroende? i don't know. men lär ju märka det.

what i am to you is not real. what i am to you you do not need.

jag är kluven. kluven i frågan om jag ska lägga ut min novell i bloggen. eller novell ska jag nog inte kalla den. text eller skitsnack passar nog bättre. ska jag det? det här är ju mitt venteleringscentrum så egentligen borde jag ju göra det. fast en dag var det fyrtio personer som hade varit här. då blev jag nervös och rädd. därför är det obehagligt att öppna sig själv när andra kan se det. speciellt när man inte vet vilka det är. jag tror inte ens jag känner fyrtio personer. men som sagt, jag är kluven. vi får se.

and even at the bottom of the sea i could still hear it inside my head.

vet ni hur konstigt det känns att vara utan oskar en hel helg? nej klart ni inte vet. men jag vet och kan berätta att det för er. det känns jättekonstigt. fast å andra sidan har jag nu hela helgen på mig att vara mitt värsta jag. om jag nu har ett sånt det vill säga. fast jag längtar ändå tills jag får pussa på honom igen, med lite tur redan på söndag.

förresten låste jag mig själv ute idag. sen när jag väl kom in igen fick jag veta att mamma hade legat och sovit på övervåningen hela tiden. det är då, inte bara då förstås, man tackar att man har kombinerad granne och kär vän (lisa). nu ska jag göra något. vet inte vad men nått. god kväll.

it's a free ride when you've already paid.

och fy satan i gatan vad skönt med fredag imorgon. jag och pappa har redan planerat att vi ska ut och äta pizza för mamma ska bort. kommer bli konstigt att vara utan orre en hel helg. fast kanske skönt. jag kan sov som ett x i min säng och slipper hans snarkningar i örat, oförberedda slag i sömnen och hans tjuveri av täcket. men finns ju desto fler saker jag kommer sakna. aja, nu ska jag göra mig redo för ph, har väntat hela dagen.

explain to him your weakness so he understands.

jag tror jag kommer bli en bra mamma. eller farmor. jag kallade mig själv farmor framför tyson idag. sen kom jag på det och skrattade högt. usch. jag är lite schizo i min ensamhet. jag har dödstråkigt. enda jag gjort sen jag vaknade klockan 9 (!) är att plugga och ätit frulle. jag har ett prov i shB och en muntlig redovisning i engB att slipa på. även det så tråkigt att man vill spy. allt på tv är också tråkigt. det står "dagens rätt" på tablån. jag tror det är matprogram. har man tur bakar dom. ett helt godkänt tidsfördriv när man pluggar lite men ändå vill snegla på tvn men NEJ. "dagens rätt" är trav. TRAV!!!!!!! vafan är det för jävla skit? blir så lack. trav? vem vill se det? jag hatar trav. värdelöst.

tyson förresten, nyopererad och för tillfället böldfri. han är trattad och sur. men lite kelsjuk. det rinner blod och han ligger just nu vid mina fötter. blir att byta lakan ikväll alltså.

nobody said it was easy.



hej älskling skulle bara säga att jag är lika kär i dig idag, den fjortonde månaden, som jag var den första.

imorgon kommer jag förmodligen "jobba hemma" som vuxna alltid säger när dom vill dölja att dom tänker ligga hemma och smygtitta på oprah hela dagen. nej jag ska passa min då nyopererade bebis. så kanske att jag blir hemma. nu ska jag antingen fortsätta på min novell eller sova. det beror på. hejsvej.

but the very next day

ska snart iväg och träna, gym + hallträning. ska göra av med all min energi. sen hem och pussa på min bästis hela kvällen eftersom han ska far far away imorgon. annars då? allt är bra. speciellt eftersom jag är ledig imorgon och ska handla julklappar med min fina mallan hela dagen.

en högerkrok och riktigt blod

ikväll ska jag börja skriva min novell jag gått och planerat ut i huvudet i någon vecka. var jättelängesedan jag skrev. säkert ett år. jag skrev något längre än 20-30 rader alltså. men jag måste ventilera hjärnan och alla 14 387 miljoner tankar som kväver mig och knyter sig i magen på mig. för övrigt fick jag ett mindre utbrott på min engelskauppgift idag. vid matbordet och allt. close to tears hehe. pappa är bra på att trösta. han har en lugn röst. det har inte jag. jag är bara gnällig. en annan som är bra på att trösta är min man. min andra man. han har bullemi och snarkar och hårar men han tröstar alltid mig ändå. pappa köpte pepparkakor till mig också. så nu ska jag bli snäll på heltid och inte bara på 75 %. paradise om två timmar och fyrtiofem minutos..

i send my thoughts to far off destinations.

jag har gjort scrapbooks hela helgen och blivit en tusenlapp rikare. värt. andra advent idag också ja. jag har knappt träffat oskar på hela veckan. kommer inte göra det idag eller imorgon heller. och sen åker han bort. jag har i alla fall bara lyckats få två papercuts under helgen. och ledigt på onsdag har jag också. ändå känns ingenting kul just nu. vet inte varför. bajs på allt. vädret med för den delen. hejdå.

we got a little world of our own. i'll tell you things that no one else knows. i let you in where no-one else goes. what am i doing without you? (<3<3<3<3<3<3)

när jag var liten, då fanns det ett antal pojkband. antingen var man backstreet boys-tjej, westlife-tjej, nsync-tjej five-tjej, the hanson brothers-tjej, boyzone-tjej osv. det kryllade av dom, pojkbanden alltså. jag var en solklar westlife-tjej. i mina dagböcker från 9års åldern har jag skrivit att jag är kär i en person jag aldrig träffat. pinsamt tyckte jag då (inte nu. nu ser jag mig själv som gulligt naiv). killen var mark i westlife och jag var tokigt kär i honm. sen fick jag reda på att han var bög. jag var fortfarande lika kär. typ ignorerade faktumet att det var ännu mindre chans att vi skulle gifta oss nån gång i framtiden. jag hade skivor och postrar och jag vet inte vad. och nu kom dom till idol och jag nostalgitrippade och blev nästan, bara nästan, lite tårögd. jag vill vara nio igen och vara blint förälskad i en kille utan att varken ta hänsyn till hans läggning eller åldersskillnaden eller att han är från typ irland. gah.

nej nu ska jag snart sova. klockan ringer i ottan imorgon. men det är värt pengar. godnatt.

han är tyst och bara andas i ett litet ögonblick.

alltså hur fantastiskt är det inte när en vän hör av sig och frågar om man vill jobba hela helgen och för bra betalt dessutom? det är typ sjukt jävla fantastiskt. jag är glad. så glad. så tack ekb <3

ännu en kväll utan pussar alltså. tre dagar sen. men imorgon kväll ska jag och oskar äta gyros och bara vara. så ikväll är det jag, colan, chipsen och idol. och sen sova tidigt. trött som ett svin är vad jag är. provet gick förresten rätt okej idag. bra där!

and you know how it feels so you learn to forget.

för mycket i mitt huvud och för lite energi. träffade farmor tidigare ikväll, jag har fått min fina starbucksmugg nu så jag slipper köpa te i skolan och dricker det på vägen istället <3

imorgon bitti väntar ett smaskigt italienskaprov som jag pluggat vidrigt mycket till och ändå känner jag mig jätteosäker. svinig känsla.. en alldeles för lång skoldag väntar också. fy satan. men fredag är ju alltid fredag.

var veckor sedan jag var så trött som jag varit nu idag, och just nu. jag önskar så jävla mycket att orre var här. så jag slapp drömma mardrömmar. faktiskt sant att jag typ aldrig gör det när han sover bredvid. fast jag har ju min andra man här hemma i och för sig. tyson gillar också att ligga sked under täcket en hel natt.

i teorin är det lätt det finns någon för alla men säg det till dom som blir kvar.

min torsdag kommer bli så jävla rolig. går upp 05.55, går hemifrån 07.25 och kommer hem igen ca 17.25. om någon i hela denna värld tycker att det är rättvist på något sätt så hör gärna av dig, avig heter jag på playahead. folkabubblan på lunar. förresten hände en rolig sak idag på bussen hem. malin uppförde sig plötsligt som baloo och när esther ställde upp som en god vän och kliade henne på ryggen skrek malin, lite för högt, "åhh jaaaa, hårdare. så nu ere klart. åhhhh vad skönt". jag försökte skratta bort det. det var kul. lite pinsamt. men absolut kul. nu ska jag plugga lite mer italienska och sen sova sova sova.

baby



när tyson inte pallar att alla ska glo på honom gör han såhär.

himlen faller ner, det svider till där kniven skar.

jag och oskar har köpt en bingolott-julkalender tillsammans. oskar är töntig, han ville skrapa alla 24 luckor på samma dag. jag var vuxen och sa nej. fast jag ville egentligen skrapa alla också men det sa jag ju självklart inte till honom...

jag la mig i fosterställning i morse när oskars klocka ringde och var yttepyttenära till tårar. möttes av isande kyla påväg till tuben, min rumpa har varit kall hela dagen efter den promenaden. vi kollade på lökceller på nkBn. det var så tråkigt att jag höll på att somna. nu kom mamma hem. vi ska äta hamburgare och pf. 21.00 ph. efter maten blir det l'italiano (italienska språket på italienska). hejdå.

det kallas tvivel, det där som stör. det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör.

mc donalds i magen och oskar under täcket. a.w.e.s.o.m.e. ikväll har jag kollat på när mitt lag spelade match, och vann. det här var nog den bästa dagen på länge. godnatt.