vad är vi för något i verkligheten?

jag har en böllista på min spotify. kommer väl till pass. det känns skönt att den här veckan är över. längtar till nästa. den ska bli bättre. jag ska bli bättre. jag kan inte vara bättre. eller kan jag? jag läser en bok i sängen. kan inte koncentrera mig. stirrar ut över mitt rum. vita kala väggar. min palm är numera bara en pinne i en kruka. den är död. det har dött. jag ska bli troende i mitt nästa liv. så extremt praktiskt att bara vända sig till en gubbe i himlen när allt går åt helvete. jag har sex veckor kvar på jobbet. sju till avresa. jag orkar det. jag kan inte vara bättre men jag orkar släpa mig dit. jag har inte berättat att jag vaknade här om natten och grät för att jag drömt om farmor. kunde inte somna om på säkert en kvart. sitter det så nära fortfarande? tio månader av saknad. tydligen. för visst gör kärleken ont? den är det vackraste vi har och när den vänder oss ryggen är som om allt som någonsin varit ljust helt plötsligt förvandlats till ett isande dunkel som man ska kämpa sig igenom. alltid för sin egen skull och ingen annans. kanske hoppas vi för mycket. kanske för lite. är det okej för dig? det är skitsamma egentligen, frågan är om det är okej för mig och nej det är det inte. jag har ju för fan skärsår i hjärtat. det är okej för mig. sov gott.
 

we lose ourselves at night.

så helt plötsligt vill jag bara gråta. ni vet så där att man tappar andan, näsan blir röd, läpparna svider, ögonfransarna klibbar ihop sig, konstiga hulkande ljud kommer ur munnen, kudden blir blöt, andetagen är ojämna och ryckiga, man kan bara inte sluta. och så till slut somnar man av ren utmattning. man tömmer kroppen på allt man har och så bara somnar man.

no turning back.

vad vore söndagar utan ångest? jag försöker klämma undan den lilla klumpen av vemod långt bak i hjärnan. istället ägnar jag dagen åt att äta ostfrallor och varm oboy, kolla på the help med mamma och läsa en ny bok. igår var jag ute med mina favorittjejer i hela världen (förutom mamma då). vi firade molly och skrattade och drack öl och dansade. lite trött idag, sängläge hela dagen. jag har värsta sprickorna i mungipan så försöker hålla munnen stängd men det blir svårt när man ska äta. dom vägrar läka och spricker hundra gånger om dagen och har hållit på så i en vecka nu. ser ut som jag har mat i mungipan. inte så fräscht. jaja kanske ska ta mig en tupplur nu då. hej så länge.


you said i'm selfish, i agree with you on that.

jag ligger som en liten boll under täcket just nu. har varit på gymmet tre dagar i rad och det känns i min kropp. inte helt optimalt, jag förstår nu att kroppen behöver tid att vila. men känner mig duktig i alla fall. börjar tycka att det är riktigt kul att träna, äntligen, efter nästan nio månader. kommit in i bra rutiner. önskar bara att jag kunde sköta kosten också heheh... skitsamma det var egentligen inte därför jag skulle skriva och det jag skulle skriva har jag glömt. skönt med fredag imorn i alla fall. jag och orre ska kanske på bio imorn kväll och på lördag ska vi ut och fira jalle. dom åker ju fan om en vecka. ska inte träffa några av mina bästisar förrän 20 december, sick. kommer sakna dom massa. förresten kollade jag på arga snickarn igår, fast när han hjälper hemlösa. det var ett hemskt avsnitt, se det på playen! på tal om playen var min brors inslag på rapport imorse, wiie, han e så duktig. och vad var nu det sista jag skulle säga.. äsch! trevlig helg, puss och kraaaaam.


this girl is on fire.

hej hatdagen tur att du snart är slut. har en djävulsk träningsvärk dagen till ära. mina ben och min rygg fick sig en omgång igår alltså. älskar dock att ha träningsvärk i ryggen. känns som massage fast lite ondare. igår bokade jag och mimmi hotell i kuala lumpur och det kändes bra. och idag har vi hittat stället vi ska bo på under jul med knuttie & co på gili trawangan så det känns också braaaaaa. har f.ö ätit sjukt dåligt idag. bara goda saker men inte bra för kroppen så har jätteont i magen nu. jag måste sluta äta bröd och pasta. min mage kan inte hantera det. men det är mina favvosaker. speciellt mackor. men imorn ska jag köra en dag utan och sen ska jag och träna. ser framemot det men vet ej varför. börjar min gymångest sakta men säkert försvinna? också grattis till molly-jalle-jolle-gurkan som bastar 20 idag, wiiiie. vi födelsedagsfikade efter jobbet. här får ni tre (1, 2) stört bra filmtips. speciellt den första nu, älskade den. speciellt nu två dagar senare när jag haft tid att tänka på den. och här är två (1, 2, 3) låtar som jag lyssnar ganska för mycket på just nu. imorn ska jag köpa järntabletter för jag ständigt är trött (somnar innan kl. 22 fem av sju dagar i veckan av ren utmattning) och har groteska sprickor i mungiporna (älskar att ställa google-diagnos på mig själv. säger google järnbrist då ere bara så). godnatt.

we have to make this right.

fan vad mitt huvud dunkade imorse när jag vaknade, sinnessjukt. jag och mimmi var ute igår och hade skitkul hela kvällen. nu mår jag bra efter x-antal liter coca cola. jag och oskar har varit ute och promenerat i solen och ätit thaimat och nu somnade han i soffan och jag sitter och söker på flygbiljetter från thailand till bali i jul. idag är det exakt två månader tills vi åker. längtar ihjäl mig. jag älskar fan att gå ut på fredagar kom jag på nu. blir som att man får en extra helgdag. så jävla värt!!! nu ska jag komma på vad vi ska laga till middag. puss o kraaaaaaaaaaaam.

who needs a heart when a heart can be broken?

vi sitter mittemot varandra. en sådan öronbedövande tystnad. små, lugna andetag. suddiga blickar. blundar och räknar de sekunder som lika gärna kunde vara timmar. så ser vi in i varandras ögon. och så skäms vi. för att vi är där och pillar i fogarna och skrapar på lacken igen när vi vet om vad det gör med oss. det är så jävla vårdslöst att behandla hjärtan på det här sättet. inte minst sitt eget. helst inte det man har i sina händer. vi har gjort det här så många gånger förut och brinnande tårar bakom ögonlocken kommer inte ändra på något. inte den här gången heller. man ska inte pilla bort sårskorpor för det blir fula, fula ärr. vi har så många nu att fingrarna inte räcker till. och så plötsligt skiter vi i allt. jag torkar tårarna och somnar av utmattning med huvudet på ditt bröst. tre veckor senare ser vi en liten spricka i kaklet, den är minimal men jo, vi får in en kil där om vi verkligen gör vårat bästa och slår hårt. och vi gör det så gärna. fast vi vet att det kommer. skammen, hjärtvärken och tårarna. vi sitter mitt emot varandra för att sedan skita i allt, för att några veckor senare sitta där igen. och igen. och igen. och ändå älskar vi så högt att man nästan får svindel. och vi frågar oss aldrig varför.

take another little piece of my heart now baby.

mitt måndagshat är så enormt. det liksom sitter i mitt skinn och äter min hjärna och invaderar mina tankar. hela dagen är det så. från det att jag vaknar tills nu när jag äntligen ska få somna ifrån denna skitdag. jag är grinig och tjurig och otrevlig. hemsk med andra ord. gick så jävla segt på gymmet också. tog mig hundra år att bli klar och jag var så omotiverad. tvingade mig själv att göra massa extra övningar bara för att jag var så dålig. vilket straff... måndagar alltså. imorn har jag en kaosdag på jobbet och sen ska jag på spinning. var fan ett år sen jag körde det, ska bli askul. och nu måste jag sova. 05.50 är det upp och hoppa.


this little light of mine.

igår hjälpte jag min bror att städa ur hans lägenhet innan inflyttningen. det var inte så jobbigt utan vi hade trevligt och sen bjöd han på kebab också. mat tackar man aldrig nej till. dock tryckte jag i mig hela kebabtallriken med pompa och alltså imorse när jag vaknade var jag så mätt. och min mage bara kollapsade totalt. jag har inte ätit så mycket fett på tre veckor typ och jag tänker fan inte göra det heller igen på ett tag. nu är i alla fall min första jobbvecka slut och det känns bra. mindre bra att mina eksem blommat ut och det kliar, blöder och är allmänt ofräscht. kortison för hela slanten. knuttie och jag har legat i min säng och kollat på en dålig film och pratat hela kvällen (se inte sherlock holmes 2, spara dessa timmar till något mer värdefullt). imorgon ska jag träna <3 och sen ska jag på kräftskiva och det ska bli så jävla kul. nu däckar jag. hur det känns att gå upp kl. 6 & sen stå upp i 8,5 h utan rast i fem dagar i rad var något min kropp helt förträngt. godnatt.

mitt rum i ditt hjärta.

alltså i natt skallade oskar mig (igen! detta hände för ca 2 veckor sen också) mitt i pannan. kände typ hur en bula sakta men säkert bonade in sig. det var fan hårt. men somnade om och som tur är (mest för honom) var min panna platt när jag vaknade. men hans 1.05-säng dödar min nacke. vaknade och kände mig typ som arnold. jag e van vid 1.40. kaosförmiddag på jobbet också, där fick jag för långtråkigt. jag skulle steka kyckling i stekbordet. är livrädd för det där stekbordet. oljan fräser och flyger och jag skriker mest. sen drog jag till gymmet och var jättedukig och körde bröst och mage och triceps. sen körde jag 11 min HIIT och trodde att jag skulle kräkas men det gjorde jag inte. har bara kräkts av utmattning en gång och det var nog för att jag hade ätit snabbmakaroner för en hel armé innan jag drog ut & löpte. och nu ska jag börja på boken jag visade igår. 740 sidor är den. hoppas iallafall 760 av dom är bra. 10 dåliga är helt ok. just det, linnea henrikssons skiva är så bra. spotifya nu kan ej länka pga iPhone-inlägg. pussokram godnatt.


i don't care, i love it.

jag hade en så långtråkig dag på jobbet. att vara ensam är inte alltid så roligt. men imorgon lär det ju i alla fall hända lite mer. skulle ha en vilodag idag egentligen men råkade dra av en löprunda när jag kom hem. 4,34 km är min favvorunda när man har stått upp och jobbat hela dagen. lagom trött blir man. ska åka hem till orre strax tror jag, försöker bara ta mig ur sängen. asdumt att jag la mig här från första början. hittade den här boken i en hylla på jobbet idag så jag tog den och ska börja läsa ikväll. återkommer med min åsikt någon annan gång. hejsvej! (alltså varför blir allt innan en länk grått? idiotfasoner.)

baby i'm sure.

vilken typisk söndag det här kommer bli. jag kom just hem från gymmet och sitter och äter havregrynsgröt. kan verkligen inte bestämma mig för om det är äckligt eller gott. men bra bukfylla. den här veckan har mitt arsel varit på gymmet hela fyra gånger och det är nog personligt rekord haha. får se hur det blir nästa vecka för imorn börjar jag jobba på riktigt igen men tre gånger ska jag hinna med. nu ska jag ska tvätta lite och sen åka till eldkvarn och hämta lite jox som jag glömt där och som jag behöver på konfecentret. jag har lovat orre att gå på hans match ikväll också så här kommer fotbollsfrun och hejar. puss o kraaaaaaaaaaaaaaam.