glöm alla sagor låt flugorna slåss om det lilla som lämnats kvar

tror jag somnade kvart över nio igår. var så jävla arg trött och ledsen att jag mer eller mindre däckade. är taggad för ikväll. riktigt taggad faktiskt. därför ska jag sova lite nu så jag inte är så jag slipper vara trött ikväll. toppen!

och som ett färgfotografi som nån förstört med flit. är jag svartvit inuti?

pissdag rent ut sagt. har hatat mig själv mer eller mindre hela dagen. och allt jag gjort. och sagt. gör det fortfarande. borde egentigen riva och slita i varenda klädesplagg som ligger i detta hus för att kunna gå ut imorgon men jag vill bara dra täcket över huvudet och klara av morgondagen som består av två äckliga lektioner. typ som pest och kolera. imorgon krävs det ett riktigt partajhumör. hoppas jag vaknar upp med det annars vet jag inte vad jag tar mig till. tack o hej.

i know that we´re supposed to have all these problems, right? but tell me what is the point in sorting them out tonight?

idag när jag kom ut från gina tricot stog en sjukt snygg kille utanför. han kom fram till mig och pussade mig rätt på munnen. snyggingen har jag sett förut. och jag tycker bara om honom mer och mer för varje dag som går. påvägen vem brottade han ner mig på gräset och gjorde pickedöden på mig. och han fick gräsfläckar på sina nya jeans. någon rättvisa måste det ju finnas i världen. idag har jag absolut ingenting att plugga så nu medan jag väntar på att house ska börja ska jag ägna mig åt det här:


så känns hjärtat plötsligt rent.

mätt och seg. lite stressad inför provet imorgon. sugen på att sitta ute på balkongen. inte taggad för ma och pa's hemkomst. vill sova med oskar. vill inte vara ensam ikväll. jag är glad. på allvar glad. men det är nått som tar emot och jag kan inte sätta fingret på det. jag är ju en sån som alltid letar fel. som inte tillåter det att vara bra ibland. känner att det omöjligtvis kan vara så att allt är någorlunda perfekt. fast tydligen så är det kanske så. varför kan jag inte bara vara. jag missar ju att ta vara på det. i guess att det handlar om min bedrövliga inställning till allt. men jag kan inte ändra på den. inte för att jag gör tappra försök direkt men det känns verkligen omöjligt. jag vill bara känna som jag alltid känner när jag är med dig. då jag känner att allt kommer att ordna sig. då det känns som att det inte spelar någon roll vad som händer. vi klarar det ändå.

det kallas chocktillstånd när tankar känns och skär som bitar av glas.

extremt trött. nacken värker. tinningarna dunkar. sömnbrist kallas det. undra om det var fullmåne i natt. jag var inte ensam om att sova dåligt. ikväll kommer ma och pa hem. har dummsugit nedervåningen för deras skull. eller för att jag skulle slippa somna. jag vill kura ihop mig under täcket och gå upp imorgon. sova minst tio timmar. skriva mvg på matteprovet. fast det kan jag ju fetglömma. time to sleep. men bara lite. ungefär en timme.

i ditt bröst finns en kuslig maskin



även fast han inte skrivit låten själv utan det bara är en tolkning så går orden in på ett helt annat sätt. jag vet inte hur han gör det. jag vet bara att joakim berg är bäst. fast oskar är bättre. han kommer hit snart. ingen vill ju sova ensam. allra minst jag. det kan omöjligt finnas någon som har en bättre pojkvän än jag. punkt slut.

most kind of stories save the best part for last.

ligger som en strandad val i sängen. man blir ju stört mätt på kebab. så jävla värt. imorgon är det måndag igen men på något sätt så känns det inte lika tungt som vanligt (säger jag nu ja...). jag har faktiskt haft en fantastisk helg. lugn och skön. att vara utan föräldrar kan ju vara ett riktigt lyckopiller ibland. oskar har glömt lite prylar här som jag hoppas på att han kommer och hämtar och då ska jag låsa in honom på toan och släppa ut honom vid tiotiden så jag slipper sova ensam. nu ska jag ringa lisa och fråga om hon vill komma över och hänga lite.

and you learn at the end that it's best to pretend.

jag sitter vid mitt köksbord mittemot termometern. 20,1 grader står det just nu. och jag sitter vid köksbordet och pluggar. oskar drog för någon timme sen. och jag har pluggat enda sen dess. är till och med klar med min artikel nu. därför ska jag lyxa till med cola och annat mums. lisa kommer hit om någon halvtimme också så jag slipper vara ensam. min bror är försvunnen utan spår. när jag hittat honom ska övertala honom om att skjutsa mig till palmyra ikväll. jag. måste. ha. kebab.

well i'm gone. this song's your letter.

jag har haft en fin dag. kort och gott. jag och oskar åkte in till stan och han köpte jeans och sen tog vi en lång lång prommis från åhlens city till gamla stan vidare till slussen och götgatan och tog sen tunnelbanan från medis till gullmars där vi skiljdes åt. snacka om att plocka vuxenpoäng. jag har gått runt i min nya älskling, min randiga tröja alltså, och converse hela dagen och mina ben är trötta. tänkte lägga mig och sova lite, vi har den tendensen att alltid ligga och prata i minst en timme innan vi kan somna. undra vad jag ska hitta på ikväll.

ps. jag har världens bästa pojkvän.

"och allting svartnar i panik när du ser att alla redan har en dans"

det är nästintill knäpptyst i huset. så jävla skönt. jag har spenderat hela eftermiddagen på en tunnelbana i princip. med oskar då. det var väl i och för sig inte jättetråkigt. vi åkte ända ut till johannelund. fyfan. sen åkte vi hem och lagade mat och nu är jag tillbaka i min säng för att försöka plugga lite (haha skämt1) och sen kommer oskar hit efter matchen. imorgon är det np i engelska a. inte så kul.

walk me down your broken line.

har oskar i telefon i ena örat och han gormar om sin jacka. lugn säger jag bara. borde egentligen försöka sova nu men jag ser det som ett stort projekt som kommer gå mer eller mindre åt helvete. jag var så glad över att mitt knä inte gjorde ont när jag var ute och gick. jo tjena hejsan. nu bultar det uta helvete och är helt stelt. jag <3 iprengel. tack o hej. igen.

like a rainbow 'round my heart.

jag sov gott i en timme. sen har jag varit ute och gått i fyrtio minuter. första gången jag seriöst rörde på mig sen juli typ. sjukt pinsamt. men nu är jag i alla fall lite trött igen men ska försöka att skriva lite på historian ändå. imorgon åker mina föräldrar till madrid. jag önskar dom att stanna längre än tills på måndag och jag kommer verkligen inte sakna dom och det kommer bli min bästa helg det här året. tack o hej.

no good

sinnessjukt trött. vart tog min energi vägen? måste. sova. nu

cause each broken heart will eventually mend.

sjukt värd dag faktiskt. gick hem och kollade på the city på mtv's hemsida efter skolan. sen kom oskar hit. vi kollade på jackor till honom. och sen halvsov vi. sen åt vi tortelini och kollade på cops. och pussades lite. eller ganska mycket. sen gick han härifrån för att träna. och jag vill att han ska komma tillbaka. nu helst. tack på förhand. snart börjar house, han är som en manlig version av mig. till och med det stela benet passar ju in förutom att det sitter i knät på mig.


and somehow i'll make tonight our own. show you every way i've grown since i met you.

äntligen tillbaka i sängen. har ätit för mycket. mår jätteilla. jag gör alltid såhär. ni kan kalla mig hetsätarn. fyfan vad äcklad jag är nu. ska aldrig mer äta mat. imorgon är det tisdag. det vill säga kort skoldag och sen ska jag vara med världens bästa kille. längtar redan nu. tänk att en annan människa kan göra en så lycklig. jag kan knappt fatta det själv.

well i wish my car could drive to him tonight. then i'd know everything is gonna be alright.

pluggat som en liten idiot idag. har gjort halva historiaarbetet nu och det är en hel vecka kvar till inlämning!!!!!! är nöjd över att jag lyckades göra något i tid. om cirkus trettio minuter kommer det hit lite släkt. typ. heja. kul. egentligen skulle jag ju på bajen-djurgården idag. men nej, ibland är min pappa för seg. och jag med för den delen. lyssnar för övrigt på joshua radin, hade glömt tiden då han var the love of my life. blir nästan lite gråtfärdig nu när jag lyssnar på honom igen eller okej, överdrift, men lite lite känns det. 21.30 är det mitt favvoprogram på ettan. förresten hittade jag en stört snygg kille i the city idag när jag låg och kollade på datorn. alex tror jag han hette. mums.

only get closer to the point where i can take no more.

idag hade jag inte lust med något. så jag stannade i sängen. pappa blev arg. mamma klappade mig på kinden och frågade om spanskan verkligen var så outhärdlig. jag försökte förklara att spanskan inte var problemet, jag hade bara ingen lust till nått idag. hon trodde mig inte. innan det fick hon en cykel. hon fyller år idag. min lilla mamma. och just därför ska jag nu dammsuga hela nedervåningen eftersom vi får gäster ikväll. snäll dotter? om jag är.

i know we've had our diffrences but our love just never seems to fade .

fett ont i huvudet. fett trött. fett osugen på skolan imorgon. fett lat. fett irriterad på att jag och oskar inte bor grannar.

"i thought i told you, this world is not for you"

jävlar vad skönt det har varit med helg. känns som om jag inte varit hemma någonting. sovit hos oskar och hunnit med en tur i både tyresö och i nacka. idag har ont i huvudet och är ganska hungrig och trött. ser en kebabtallrik och en stor cola framför mig. något jag borde hunnit med den här helgen var att städa mitt rum. herre.. det är inte nådigt. tredje världskriget har precis brutit ut. typ. jag får verkligen passa mig nu för jag skulle kunna somna här i sängen när som. lalalala..

he's not like all them other boys, they're so dumb and immature.

lättnad. that's the word. fredag imorgon också. idag har jag legat i oskars soffa och sedan åkte jag hem och la mig i min säng, intressant va? snodde med mig en tröja ur hans garderob också. pappa har hittat sköna möbler som vi kanske ska köpa till "min" balkong. men när jag bad om infravärme kallade pappa mig miljöförstörare. jag önskar jag hade esthers mobil här så jag kunde få spela snake. är förjävla uttråkad.

and the memories of me will seem more like bad dreams.

nu har jag läst alla sidor i boken, alla papper och anteckningar femtioelva gånger. och ändå så fastnar det inte. jag skyller på min bula i samma size som en pingisboll som jag fick av entrédörren i skolan imorse. där försvann nog de viktigaste av mina hjärnceller. sur över att jag inte kunde åka hem till oskar är jag också. får nöja mig med ett hackande telefonsamtal. godnatt.

because you're the only song i want to hear.

tar en liten paus i mitt pluggande. gick hem och sov efter skolan. i över en timme, inte så bra. riktigt uselt faktiskt. ska försöka plugga ordentligt och bra nu resten av kvällen och sen kanske jag åker och sover hemma hos oskar. jag har egentligen inte tid att sitta här. plugget stressar mig till max. måste stänga av datorn. nu.

and i’m thinking of what sarah said, that love is watching someone die.

duschat och målat naglarna (blev så jävla fult och ojämnt men jag orkar bara inte gå ner och ta bort det). nu fattas bara lite ryggmassage och ett fotografiskt minne så jag kan spika mvg på provet på torsdag. faktum är att jag avundas dom som har en sån självkontroll att det verkligen kan sitta ner och plugga koncentrerat 1-2 timmar. jag har mina stunder, det kan jag erkänna, men de är få och uppkommer typ en gång i månaden. jag vill ha dom minst en gång i veckan. sen så tror man ju också alltid att alla andra pluggar mycket mer än vad man själv gör, vilket kanske ofta stämmer i mitt fall, men ändå. äh. imorgon skulle jag vilja vakna upp och ha någon annans garderob. jag vet inte vems men så länge jag slipper min så är det lugnt.

but if the silence takes you, then i hope it takes me too.

min plan var ju att plugga efter skolan. jag somnade med huvudet på köksbordet. helt okej. tack för nackspärren. oskar kom hit för en timme sedan och nu ligger han och sover på min axel, det är sjukt varmt. tänkte väcka honom strax och sen ska vi laga middag. skulle egentligen också vilja sova men icke, jag får spara mig tills ikväll.

och jag hatar mig själv när jag hör mig gnälla på dig för nån skitsak.

sen förra lördagen har oskar sovit bredvid mig. men nu då? vem ska hålla mig vaken? prata i sömnen? rulla runt och ta allt täcke? snarka i mitt öra? putta in mig i väggen? ta min hand i sömnen? hålla om mig tills jag somnar? skolan förstör inte bara mitt liv på det sätt att den tvingar mig att gå upp klockan sex och ta bort min fritid med läxor och skit. nej. den förstör min sömn också. jag får inte ens sova ordentligt. jag blir faktiskt upprörd på riktigt.

you’re so hypnotic on my heart.

när jag är ledig är jag alltid positiv och på bra humör. jag skrattar och är glad. är rätt spontan och gör som jag vill. men så fort skolan sätter igång igen är det som om jag kryper in i ett kolsvart hål. jag blir lättirriterad, trött, sur och negativ. nu är jag tillbaka i det svarta hålet igen. åtta veckor ska jag hållas instängd. fyfan.

dom sa vår kärlek var dömd att dö. två vilsna själar som vi skulle aldrig finna nån ro. men ingen har känt hur du slår som jag har.

lunch:

mellis:


if the sky that we look upon should tumble and fall

har pluggat i 1,5 h. nu sitter jag i solen på altanen och dricker cola och äter godis. mer än okej. 15 grader i skuggan i think. gråter lite inombords av tanken på att det är skola i övermorgon men jag får ta vara på sista 2 dagarna. min pojkvän är fortfarande världens bästa.

i know you think it's more than just bad luck.

sov hos oskar och kom hem för en timme sedan. igår spelade vi poker och lisa var oväntat bra. hon satt på ett rejält pokerface om jag får säga det själv! om nån timme kommer farmor och hunden hit. knas. innan dess ska jag fortsätta trycka i mig mitt påskägg. heja.

i swore i'd never fall again but this don't even feel like falling.

lovet tar ut sin rätt. dagarna spenderas med att göra absolut ingenting och på kvällarna har man kul. ja. idag är det ju långfredagen och allt och imorgon får man godis. igår var det 182 dagar sedan jag och världens bästa kille blev tillsammans. 182 dagar motsvarar 6 månader som motsvarar ett halvt år. och jag kan inte vara mer lycklig eller kär. så det så.

i'll tell you one thing, its always better when we're together.

090409. det är ett datum precis som alla andra. som igår. och dagen innan det. fan. jag har så jävla ont i huvudet. vitt vin är mästare på att framkalla det. just därför blir det cola ikväll. men det är okej det med.

do you feel like a puzzle, you can't find your missing piece?

fan i helvete vad kallt det blev igårkväll då. alla våra planer dog så jag knut och lisa låg i min säng hela kvällen istället. sen vid tolv mötte jag upp oskar och vi åkte hem till honom och sov. och nu är jag tillbaka i min säng igen. med en fullspäckad kväll framför mig och jag inbillar mig att jag ska hinna med att klara av allt. får se hur bra det kommer att gå. om det kommer gå. nu tar jag ett steg i taget. först ska jag durra.

i never thought that you would be the one who wanna break us up.

hola. igår kväll satt vi ute (!) med filtar, kuddar, brasa och tända ljus och lyssnade på stevie wonder. det var faktiskt mysigt. lite kallt men mysigt. efter att jag hade ätit en fantastiskt god bakisfrukost (snabbmakaroner, ketchup, permesanost) så åkte jag och oskar och mötte hugo och sen åkte vi in till stan. dom köpte glass på montis. jag köpte glass på donken. deras mjukglass äger faktiskt. snart ska jag och lisa ut och äta middag. jag är jävligt sugen på ceasarsallad och cola. får se vart vi tar vägen. planerna för ikväll är redan gjorda så det blir att bära med sig mysfilten återigen.

you had your chance, you blew it.

jag dödade inga spindlar igår. jag dödade möjligtvis lite glädje. men det är det jag brukar göra. just därför lyser solen idag. denna dag jag och pappa varit på banken. och sen har jag inte gjort något mer. det var inte så kul på banken. men ibland måste man leka vuxen. jag vill inte bli vuxen. jag ska stanna kvar här i detta stadie mittemellan. då man antingen inte har ett jobb eller ett halvtaskigt sådant. livnära sig på fet mat. sover till klockan två för att sedan sova igen vid halv fem. klagar på allt och alla. hatar allt och alla. eller några få utpekade kanske. omogen. ja. fast vem i helvete bryr sig. egentligen. bryr man sig om andras problem har man för få egna. eller så önskar man sig mer problem och försöker bli delaktig i någon annans. kom på att allt jag ätit idag är en bit svinäcklig kladdkaka och typ två cornflakes. jag är sugen på mozzarella. det ska jag äta. nu. fet mat. fet ångest. fet idiot. fet fet fet fet. feeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttt.

so i look in your direction, but you pay me no attention, do you?

okej. när jag bakar kladdkaka klockan 19.30 en söndagkväll är det något som har gått fel. speciellt med tanke på att jag är ledig imorgon. jag vet dock inte vad. kan ha att göra med att jag bor på det mest lugna och stillsamma stället i hela stockholm. i vartannat hus bor det minst ett barn under 5 år. typ. eller så är det för att jag är fattig. eller för att jag är under 18. så, jag har alltså bakat mitt livs första kladdkaka. jag vet dock inte om den kommer bli god. jag tvivlar på det. starkt. starkt är också suget efter cola och jag har druckit upp det vi hade hemma. nu haglar klagomålen ner här känner jag. ska vara tyst. nu. 1. 2. 3.

love is the answer at least for most of the questions in my heart.

hejhej. hemskt mycket hej. igår låg vi mest i min säng hela kvällen. jag knut lisso och molly. kollade på twilight. åt popcorn. sen kom han den där supersöta killen som jag råkar vara tillsammans med hem till mig och berättade om hur kul det var i borås och visade upp ett mosaikägg han "råkat få med sig" från mc donalds i mjölby. fint. och idag har vi sovit tills vi vaknade. åt frukost. och sen sov vi middag. ingen söndagsångest. ingenting. jag ber om ursäkt för att det regnade idag, men när en spindel kryper på ens ben måste man faktiskt få döda den och sen spola ner den. nu ska jag duscha och sen ska jag äta köttfärssås och spagetti.

because i love to lay here lazy.

ligger i soffan och kollar på elfsborg-hammarby. 0-1 till hammarby i halvlek. hejaheja hammarby! om dryga timmen ska jag, knut och lisso dra och käka glamorös middag på donken och sen får vi se om vi slår klackarna i taket eller om vi bunkrar upp med chirre och dirre framför robinson. jag älskar tanken av att kunna välja och känna att det inte spelar någon roll vad vi väljer eftersom det finns 7 andra kvällar att göra det man inte väljer på.



our dreams, and they are made out of real things, like a shoebox of photographs.

oja, jag lyckades med att förändra mitt pissiga humör rätt fort. kanonkväll och jag och lisa dansade till både en och två gamla godingar. kom hem tidigt men det var lika bra det, var trött och som konstaterat ska man alltid kliva av när man är på topp. vaknade upp på bra humör också trots att det här kan ha varit den första (eller möjligtvis andra) lördagen jag sover ensam sedan ett halvår tillbaka. låter rätt konstigt nu när jag tänker på det. men som tur är så är det ju påsklov så det blir ju som lördag hela veckan i princip. kollade precis klart på oth säsongen och eftersom sista avsnittet är ett helt lyckopiller blev jag också helt glad och den där känslan att "allt kommer ordna sig" sköljde över mig och det känns så bra. nej nu ska jag jumpa in the dusch och sen vet jag inte.

svara rakt från hjärtat nu. ditt medlidande kan jag va utan.

jag är på sånt fruktansvärt äckligt dåligt humör. för att få detta att ändra sig ska jag tillbringa kvällen med att göra alla saker man inte får göra om man inte är över 18. och hoppas det blir bättre. jävla fan helvete vad jag är sur. ibland kan ju allt bara gå och hänga sig.

jag trotsade min kärlek och lämnade allt. var kall som en isbit för ensam var stark.

vilken mardröm. jag har hejdundrandes huvudvärk. alltså värsta på längelängelänge. jag har tagit två alvedon för ca 20 min sen men de har inte hjälpt. så nu ska jag duscha och sen gå och lägga mig och sova. jag har inte varit såhär trött på länge. och jag orkar verkligen inte bli magsjuk. jag blir nästan alltid det när jag får sån här huvudvärk. och jag ska må bra imorgon för det är fredag och det är lov och det är fint väder och fan hans moster. and no madeleine, i wouldn't lie to you baby <3

ängeln du placerat på min axel skrek.

idag har jag varit glad men ojojoj så trött. somnade på en sekund i soffan när jag kom hem och är fortfarande halvt väck i skallen. värre än vanligt till och med hehe... just nu ligger jag och kollar på oth och det är vääääääääldigt spännande. nej idag har det inte hänt något kul alls. min blogg handlar bara om hur tråkigt jag har.

om det här ska vara allt vi hann så håll mig hårt, håll mig älskling nu.

idag har det också varit kalasväder. jag har legat i sängen ungefär hela dagen, sen jag och oskar vaknade vid 11 i alla fall. imorgon är det skola igen men faktiskt bara två dagar kvar till 10 dagars ledighet så jag kommer med största säkerhet överleva två dagar i skolan. jag ligger och kollar på oth och garvar lite åt hur klantig oskar är som glömde sin tjocktröja, sin halsduk OCH sin mobil här hos mig. aja, i vilket fall som helst så hoppas jag på fint väder imorgon också så man slipper frysa häcken av sig som vanligt.

"gratulerar me dagen"

grattis på 17-årsdagen lisso. detta ska vi fira som förr i tiden: paraplydrinkar och våfflat hår.