trettionde maj

hej onsdag! fyfan vad alla är svettiga ibland asså. rena svettlökar allihopa. man pallar inte med folk!
tur att jag har dig kim iallafall. jag älskar dig!

nu ska jag kolla scrubs, sen sussa! sen en fråga bara:

är dubbelmoralen nya modet iår eller? det är många som följer det iallafall..

ciao fuckers!


tjugonionde maj

trött. trött trött trött trött. vaknade precis. nu ska jag gå och lägga mig igen. skitkass dag, sämsta på länge fan.
är bara trött..
godnatt!

tjugoåttonde maj

hej hopp i galoschen! måndagen har faktiskt varit över förväntningen. bättre än de flesta måndagar iallafall. mötte upp mamma i globen där jag tjatade till mig ett par shorts, hårfärg och örhängen, haha! så nu sitter jag här med, tro det eller ej, mörkbrunt hår. det är inte lite ovant, känner mig som första klassens spöke, haha!

det finns inte mycket mer att skriva egentligen. väntar på scrubs som börjar om två timmar.. suck!!
jaja, nu ska jag fortsätta med mitt intensiva klickande på playahead, eftersom det är det absolut bästa jag vet.
ciao fuckers!


image10

tjugosjunde maj

seg söndag. minst sagt seg söndag. vaknade halv tolv hemma hos david av att hans telefon ringde? skön grej säger jag bara. kom på att, fan, skulle ju vara hemma 12 eftersom jag skulle hjälpa pappa att rensa hallonbuskarna. säger bara, att ibland skulle jag ge mycket för att slå min käre far. det var ju typ 100 grader i solen och jag var tvungen att ha långärmat och arbetsbyxor på mig. jävla buskar! i vilket fall rensade jag i ungefär 20 minuter innan jag gick och dog i soffan på altan. insåg att jag somnat runt fyra igår eftersom braveheart är världens längsta film, typ.

idag så ska jag hem till mina kusiner vid fyra, vi ska grilla. och jag är hungrig. ska även få träffa lilla farmor idag, var fan ett tag sen.
igår bestämde jag och jessica att vi skulle till blidö i slutet av juni, eftersom att vi båda har varsinn konsert att gå på innan det. hon ska gå på justin, nej tack! jag däremot, jag ska på arctic monkeys den 26 juni, ja säger man!!
nej nu ska jag fan gå och lägga mig. är sjukt äckligt trött. imorgon är det skola igen, jag känner ångesten smyga sig på..
ciao fuckers!


image9


det jag ville säga med den här bilden är att jag saknar öland så sjukt mycket. har inte varit där på snart fem år och jag skulle inte tacka nej till en vecka där i sommar. miss miss miss!

tjugosjätte maj

ello m8s! gårdagen var mysig. drog ihop ett litet gäng och så grillade vi och hade det allmänt chill. gick sedan hem till kim där jag skulle sova, övergav kim direkt för jag var så trött att jag somnade i princip samma sekund jag la huvudet på kudden.

idag så har vi suttit ute på årstafältet (haha) och ätit glass, spelat fotboll och bara myst. tyvärr var det lite småkyligt och jag och david åkte till mc donalds och tryckte i oss lite kycklingbörjare.
nu så ska jag snart äta, grillad kyckling - mums! sen så ska vi nog ha filmkväll hos någon, hoppas jag iallafall. bara äta massa godis och dricka läsk och umgås as we used to!
well. snart är helgen slut igen. lite halvtråkigt faktsikt, haha. aja, trevlig kväll.
ciao fuckers!

tjugofemte maj (morgon)

haha sicken fredag! åkte till skolan, bettan kommer strosande och säger att vi tyväääärr bara har 20 minuters spanska, och sen kom jag på att vi hade håltimme på idotten så jag började alltså kvart i 11.

nu ska jag gå och lägga mig i soffan och sova ett tag. behöver inte gå förens om 1 timme och en kvart typ.
ha en bra dag, skriver mer ikväll!
puuuuss


image8

tjugofjärde maj (kväll)

goderafton everyone. nu såhär efteråt blev inte torsdagen så jobbig som jag trodde. visserligen har jag fortfarande inte jobbat ihop dom där jävla 100 kronorna, men jag får väl göra det i helgen eller så.
däremot fick jag en räkning hem till mig idag, på 700 spänn, för att jag inte lämnat in några jävla låneböcker i tid. okej, okej, visserligen var dom cirkus fyra månader försenade. men so? nu har jag ju lämnat tillbaka dom och ber till gud, allah, buddha och fan hans moster att jag ska slippa betala för jag är p-a-n-k!!!

en lite skön sak idag var att jag slapp träna, men åkte dit ändå av någon idiotisk anledning!? dom hade fys, moahahah. och där satt jag på läktarn och åt glass och kände att jag var glad över att inte vara med. sedan var kjelle mysig nog och tvingade in mig i ena målet när dom skulle spela match. jag ska ju inte skryta, men jag var grym! iallafall när bollen var inom en 10 meters radie ifrån mig.

imorgon ska jag till skolan. och vi har gympa helvete, frågan är om man pallar vara med asså.. i guess att jag måste, var 100 år sen jag var med på gympan, haha!
nej, snart ska jag fan gå och försöka sova. även fast jag aldrig kommer lyckas med tanke på att jag gick upp halv 12 idag. får se hur pass pigg jag är imorgon haha.

nu känner jag att jag har galet mycket spring i benen. no shit, jag pallar inte springa eller något sånt. fan, det är vid sådana här tillfällen man önskar att man hade en studsmatta!! aja. sov sött!
ciao fuckers!

tjugofjärde maj (morgon)

HELLY GAAD!

det är
ju förfan bara 11 dagar kvar i skolan. och tre av dom är inte ens skoldagar utan tema eller elvensvaldagar. fyfan säger jag bara. det är snart sommarlov, inse det fuckers!!!
fan jag får typ ryck i kroppen när jag tänker på att det är sommarlov. det är ju förfan eken cup snart, typ det roligaste som finns. haha, alla schnygga handbollshunkar som glider runt på gubbängsfältet i desperation om uppmärksamhet. det är faktsikt very fun!

idag har jag operation dagsverket, så jag ska tjäna ihop 100 spänn till barnen i kenya. hm, det lilla problemet är bara att jag inte har något "arbete". men jag hoppas det löser sig, annars vettefan asså. har iochförsig hela helgen på mig. that's good!
nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag försöka hitta någon fun person som kan umgås lite med mig eftersom jag är sällskapssjuk (jag kom fram till det häromdagen) och för att jag varit hemma sen i tisdags eftersom jag inte kan andas genom näsan och för att katten i min hals fortfarande lever. aja, skriver sen ikväll skulle jag tippa.
ciao fuckers!


image6


låt oss alla älska detta fantastiska band, tiger lou.


tjugotredje maj

morsning korsning! skön onsdag. eller asså ja. skön med tanke på att jag har legat hemma, mindre skön med tanke på att jag bara kan andas ur min ena näsborre och att jag fortfarande typ har en katt i halsen. precis kollat på saw 1. fan asså, dom filmerna är ju inte najsa. fast han från lost är ju med i den, också coolt!

nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. är lite rastlös. funderar på att lägga mig i sängen och kolla på nån annan film eller läsa cosmopolitan. haha, fyfan. jag hatar att vara förkyld!
har även hunnit med att hjälpa lenny med hennes kontantkortstävling på playahead. hahah, no life frågetecken.

igår så smörjde jag in mig i acos brun-utan-sol-hudlotion som inte ska ha så stor effekt direkt. men jo tjena säger jag bara. mina händer är kind of oranga.. hahah! hoppas det går bort. fast annars äger den, bara en nackdel: den luktar mc donald's, vilket kanske inte alltid är så trevligt! däremot kostar den typ bara 60 spänn och bra för mig eftersom jag varken får sola solarium eller solduscha för min medecin. jaja, skitsamma.
ha en bra dag, ciao!

image4


tänkte bara  visa er alla att på den här stranden på mallorca (can picafort närmare bestämt) ska jag tillbringa två veckor i sommar tillsammans med mor och far. mjau!


tjugoandra maj

hej hopp i barrskogen! vilken helskön tisdag må jag säga. vaknade i morse och kände verkligen hur hela min kropp skrek nej, jag orkar inte. på ett ungefär iallafall. men jag tvingade upp mig själv på något höger eller vänster och hoppade in i duschen. när jag kom ut och skulle torka mitt hår, vred jag till min arm på något konstigt sätt och den började göra ont igen. sen helgen har min muskel halvt typ förtvinat och jag har fått rådet att avstå de sista träningarna, vilket gör mig a little bit sad. i vilket fall som helst har min arm varit i princip död idag. ungefär som jag. övertalade mamma att få vara hemma och somnade sittandes i min säng, snacka om att vara trött! sen sov jag och vaknade lite om vartannat och vid tolv gick jag upp och satte mig vid datorn. mjau!

ikväll har jag egentligen avslutning med handbollen. men med tanke på mitt urusla humör idag så tror jag inte direkt att någon vill umgås med mig. jag kan bara andas ur min ena näsborre och det kliar i min hals, typ som jag har världens största hårboll i halsen. om jag blir sjuk lagom till helgen så vet jag inte vad jag ska ta mig till. tisdagar är så jävla dåliga. inte ett enda bra tvprogram. det enda lilla jag kan hurra för är att jag börjar halv tio på onsdagar så jag kan "sova ut". laimlaimlaim. jag tror även att jag lider av vätskebirst då mitt intag utav flytande, drickbara vätskor har ökat med det tredubbla sen lördagsmorse. jag undrar på allvar om jag inte är hypokondriker(?) nejfan. dags och dricka lite vatten. jag är helt torr i munnen (nu var jag faktsikt allvarlig)
peace out fuckers!


image2


så alla vet, här är min nya kärlek, andres vasquez.

tjugoförsta maj

sånt här pallar man ju bara inte med. asså seriöst, låt mig säga ordet som för första gången passar in i mitt liv:
PASS

jag är så
jävla trött på hur mycket folk förvrider sanningen och hittar på saker bara för att de gynnar dom själva hela jävla tiden. empati, medkänsla, omtanke? orden verkar inte kännas bekanta för någon nu mera. jag menar inte att jag är nån jävla gudssänd änglel som går runt och är gullig hela tiden. jag ljuger också ibland, det gör väl alla. men jag ljuger aldrig för folk för att få se dom ledsna, utan snarare i hopp om förbättring, vilket bara alltid är fel. 

det är en sak om man drar en vit lögn för att man är 110 % säker på att sanningen sårar mer. men fan, hur ofta händer det? typ en gång på miljonen liksom. vissa personer bara sjunker lägre och lägre i mina ögon. det är hemskt att se ens förtroende sakta försvinna. jag orkar verkligen inte med lögner och svek längre. jag ska bättra mig. jag har sårat många, en del en gång för mycket. nu räcker det. alla borde vakna upp och inse vad det är som händer. vi vet allihopa att vänner är bland det bästa vi har. ta vara på dom, lek varken med deras förtroende eller hjärtan, för det slutar aldrig bra. säg inte saker man inte menar. tillslut sitter ni där i båten utan åror. ta er ur skiten bäst ni vill, men se fan till att inte såra någon annan. tänk efter lite nu, vad har egentligen stort inflytande på hur er vardag ser ut? vem får dig att skratta? vem får dig att känna dig trygg? ta vara på varenda minut du får med dom du håller av. förr eller senare tar allt slut, och låt det då ta slut på ett sett du vill minnas, utan lögner, brustna hjärtan, svek och onödiga lögner.
ciao fuckers!

fjortonde maj

oj oj oj det var ett bra tag sen jag bloggade. fan, jag har haft annat för mig. glömt bort, eller snarare förträngt kanske jag ska säga. i vilket fall som helst ska det bli skönt med halv vecka, och i helgen åker jag till hallsberg. så jeeeefla naajszz.

äsch fan. blogga har verkligen förmågan att suga ur komiken och roligheten ur mig. pallar inte skriva mer.

ciao fuckers!

sjätte maj

life is pretty fucking good right now!

första maj

valborg kind of ägde!! jag trodde verkligen att det skulle bli en helklass kväll. men när lallarna (EMIL!) dök upp med en vattenpipa blev allt plötsligt roligare. vi annordnade en liten söt brasa där på ett berg och med ett par högtalare till mobilen var det mysigt. inga jobbiga människor som man inte ville ha där. bara liksom vi!

när jag kom hem runt ett var det rent ut sagt kaos i mitt hem. hela köksbordet var fullt med disk och det stod en ljusbricka, som nån idiot glömt att släcka, tänd. det hade börjat brinna vilken sekund som helst om jag inte släkt den. i vardagsrummet låg min farsa och nån lallare och sleepade och morsan hade gått och lagt sig. jävla puckon.
det enda som är bra nu, dagen efter valborg, är att min pappa kommer åka och köpa pizza till middag. så jag fastar hela dagen nu. jag ska äta som ett vilddjur, hahahaha.
nej nu ska jag minsann gå och göra mig en stor kopp te, sen borde jag nog duscha för att få bort röklukten som verkligen luktar hemskt. ska aldrig mer gå och lägga mig efter att jag varit i närheten av en eld! hell no
ciao fuckers!