and the words that iI could never say are gonna come out anyway.

jag skiter i den där jävla kläningen. jag orkar verkligen inte åka in till stan! jag ska istället gräva runt i inte bara min utan även min mors garderob och försöka finna något som kan tänkas vara tillräckligt piffigt för nyår. jag har inga storslagna planer direkt så jag antar att vad som helst går bra. typ sidenbyxor och en skön urtvättad hoodie. jag har inte "dammat av galaklänngen" som jerka så fint uttryckte det. nej. jag har inte ens nån galaklänning att damma av, dumt faktiskt. det är i sånna här lägen men verkligen behöver det!! kan ju vara ett av mina nyråslöften att införskaffa en sådan. nej nu ska jag gå ner och gråta lite inför mamma att jag inte har en klänning. man vet aldrig med henne, hon kanske får en snilleblixt eller nått!

du vet jag får panik av dina tårar

okej. nu anstränger jag mig verkligen. jag försöker. det är inte ofta jag gör det men nu gör jag det verkligen. nu tänker jag tillbaka. tolv månader tillbaka. när jag tänkt klart ska jag se om det var värt ansträningen.

januari

jag började träna igen efter två månaders avbrott. vet inte om det var så kul. det enda jag minns från januari. eller jo, systemkameran bosatte sig hemma hos mig,

februari

jag var inte så mycket i skolan. var nog ganska ledsen. minns inte ens för vad, typiskt mig.

mars

sportlovet var lugnt. pappa lovade mig peace&love biljetter

april

jag var i rom. och valborg. och jag blev lite kär.

maj

nyckelbenet hoppade ur led för första gången. jag och oskar blev tillsammans. jag var tokkär och han lämnade mig ensam och var i cypern en vecka. dåligt. var glad när han kom hem igen iallafall. vi hade bal också.

juni

skolan slutade. grät inte för att klassen försvann utan för att tryggheten gjorde det. mitt livs bästa vecka i borlänge, peace & love (vi ses i sommar). jag var en idiot också. och spelade eken cup.

juli

jag fortsatte att vara en idiot. jag lämnade inte bara mitt eget hjärta. åkte till partille och hade sönder mitt knä forever. sen tog jag lisa med mig till spanien. kändes som om man åt sand och drack öl i två veckor. klagar inte.

augusti

fyllde 16. spenderade en vecka på grundsund och i lysekil med grymma tjejer. gick på liseberg för första gången, ska aldrig göras om. började skolan, ville gråta. avslutade min handbollskarriär efter sju tunga år.

september

jag var nog ledsen igen. och olyckligt kär. fortfarande en idiot med andra ord. nya klassen var grym. sjukgymnasten inte lika grym.

oktober

jag slutade vara olyckligt kär och blev istället lyckligt kär, med mycket om och men. oskar var inte en lika stor idiot som jag med andra ord

november

jag vet inte. ärligt talat. ju närmare nånting ligger desto lättare glömmer man det. jag låg hemma varje helg. var pank.

december

jag fick julklappar och imorgon ska jag på middag och sen supa mig redlös. nä, skoja. jag ska supa mig redlös i en ny klänning. nä skoja igen. jag ska inte supa. och definitivt inte i en ny klänning. jag ska röka mitt livs sista ciggaretter imorgon.

vilket jävla år. fyfan. blev nästan lite panikångest av att tänka på det. kom ihåg tusen gånger så mkt som jag inte skrev ner. var mitt år verkligen såhär händelserikt som jag minns det? ja säger jag bara. ja... nu kanske jag ska sova. eller kolla på film. sova kanske. om det går. nej jag ska fan läsa. vara kultiverad och läsa.

when i stumbled upon pictures i tried to forget, and that's how this idea was drilled into my head.

jag ska inte byta stövlarna. punkt slut. dom på topshop sa att dom med största sannolikhet skulle töja sig och det hoppas jag annars kommer jag och inte minst min mamma bli galna. jag för att jag inte kan ha dom och mamma för att jag "slängt" trettonhundra åt helvete. har precis fått två filmer nya filmer på datorn och jag har choklad och cola så denna kväll kommer nog bli mysig. däremot har jag ingenting att ha på mig imorgon och det känns inte okej. jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. planerna är oklara och det känns lite sådär men vi brukar ju ha tur så jag hoppas på det den här gången också. men vafan ska jag göra? jag har ingen klänning..

picking up the pieces of the wreck you went and left.

oskar ligger bredvid mig och snarkar. jag har försökt väcka honom sen klockan tolv men det är omöjligt. så nu när jag lekt lite med datorn ska jag gå upp och duscha för sen ska vi till stan. imorgon är det nyår och jag har inget att ha på mig. inte så najs.

so i don't look back. still i'm dying with every step i take.

idag har jag och mallan glidit runt på stan. malin i panik för att hon inte hittade nån klänning till nyrår. jag i med-panik för jag tyckte synd om malin. köpte iallafall mina drömstövlar och nu står dom och glänser i min hall. tror dock jag ska byta dom till en storlek större, min vänsterfot är inte lika bra kompis med skon som min högra men dom är fortfarande äckligt snygga. om ca 45 minuter ska jag åka till slussen och möta oskar och sen vet jag inte vad vi ska göra. bara två dagar kvar på det här året och allt. ibland gillar jag att tiden går fort.

i believe we can be extraordinary together rather than ordinary apart.

jag låg upp till efter tre igår och läste ut om jag kunde drömma. den var fin. och sen vid fyra somnade jag och drömde om vampyrer och kärlek. om sånt som sårar och om sånt som får en att le. sen har jag kollat klart på greysboxen. två sorgligaste avsnitten kom självklart sist och det var sorgligt kan jag lova. jag har lust att sätta på mig mjukisarna och gå ut och ta en lång prommis men det kan jag inte. så istället ska jag duscha. fast jag vill inte. jag vill somna om och drömma mer för på något sätt så lyckas alltid mina drömmar få ett slut som känns bra och rätt även om det kanske är fel.

ur en klar himmel faller bomben ner. vi ligger tysta i en krater, ler. när vi ser vår samtid brinna ner.

att jag inte ens är förvånad längre. det känns som om du aldrig kommer lyckas förvåna mig igen. och just därför har jag ont i magen. jag är ganska trött nu. trött på att vänta. på att du glömmer. jag lovade mig själv att kämpa den här gången men när allt jag vet som finns och är värt att kämpa för verkar vara försvunnet så tror jag att du glömt. och det gör mig förvånad. för allt som varit är något jag trodde att vi aldrig skulle glömma. det bevisar ju bara att jag trodde fel. och det gör mig ledsen.

it's not the fall that hurts, it's when you hit the ground.

efter ett relativt lugnt chillkrök på söder igårkväll så kom vi hem ganska sent. klockan ringde elva men inte en chans att jag eller oskar orkade gå upp. somnade om till ett och jag skyndade mig hem och sen till stan bara för att upptäcka vilken besvikelse rean var. vilken besvikelse. just därför fick jag med mig en väska hem som inte var på rea men den gjorde mig ganska glad ändå. nu ligger jag in my bed och chillar och funderar på vilken, eller vilka, bra filmer som ska underhålla mig ikväll. förmodligen blir det ju greys men en film skule ju inte sitta helt fel. min bror har ju tillochmed köpt cola till mig.

i'm so patethic i am vein and wicked, self-loving and rediculously naive.

jag somnade vid halv tre och vaknade vid fem. så mycket har jag gjort idag och förmodligen så mycket jag kommer göra idag också. imorgon blir det andra bullar. då ska jag faktiskt släpa mig till stan och stångas och brottas med alla andra galna idioter. heja!

du har förändrat ditt sätt, suddat ut varje spår

oskar hade satt alarm på klockan nio. KLOCKAN NIO?!?!??!?!?!?! jag ville gråta. när han sedan gick upp klockan tio för att han skulle åka och spenda some cashhhh i stan drog jag täcket över huvudet och somnade nästan om. förutom att jag gick upp och åt frukost. lite smått bakis som jag ändå är ligger jag i sängen (sen klockan halv elva)  och kollar på greys. ska snart duscha och sen kanske jag åker in till stan och spendar lite cash jag med. jag önskar lisso en trevlig resa förresten, och gå INTE ensam i mexico city för jag vill inte att du ska bli skjuten i huvudet. ta med en sombrero hem till mig. nej det kryper lite smått i mina ben faktiskt.

vad du än ville nå, jag satte allt på spel. för dig gjorde jag allting fel.

är det bara jag som fått för mig att det här är den traditionella supardagen eller stämmer det verkligen? jag har iallafall "klätt upp mig" och styr mitt skepp in mot the city. ett litet avskedskalas till lisso kanske jag ska se det som? eller bara en chillkväll. jaja, kommer nog hem i tid skulle jag tro. fjortisjackan ska iallafall på, det är ju typ tre minus ute, fifan.

jag behöver din kyla nu. behöver din svala hud.

jag fick kentboxen. jag började nästan gråta. jag var som en femåring som precis fått nya barbies. jag satt och bläddrade i boken i typ en halvtimme. kollade alla skivor och var i extas. jag lovar att mina ögon lyste! min absolut världens bästa storebror gav mig konsertbiljett till hello saferide i mars, nästan så jag var nära att börja böla där också. mina kusiner hade massa filmer på oss när vi var små. sånna där filmer när jag står naken och sjunger emil och äter snor. iallafall så var min farfar med på filmen, då var jag också nära på att börja böla. jag saknar honom så jävla mycket, kändes sjukt att se honom röra sig och prata för första gången på åtta år även om det var på film. nu ligger jag i min säng och äter choklad och kollar på greys eftersom jag fick säsong fyra igår. ikväll blir det nog myskroek och så ska jag ta avsked av lisso som åker till cuba och mexico i typ tre veckor. kalasbra julafton.

tears stream down your face when you lose something you cannot replace

idag har jag hunnit med mycket. städat mitt rum i en och en halv timme. blivit så arg så jag nästan börjat gråta. blivit superglad, haft kul med min familj för första gången på hur länge som helst. imorgon är det julafton och jag är inte det minsta exalterad. om jag får kentboxen blir jag mer än nöjd. god jul kanske man ska ha som avslut också.

the shorter story. no love, no glory.

jag är så trött så trött. första dagen på lovet och jag har som sagt jobbat hela dagen men nu har jag ledigt till den andra januari. ligger och myser i min säng och undrar vad jag ska göra ikväll. imorgon ska jag iallafall köpa den allra sista julklappen och storstäda mitt rum. mamma är skogstokig över hur mycket damm det är överallt. jag fattar inte att hon orkar tjata när det är mitt rum och inte hennes. nej jag är faktiskt sugen på en chailatte och massa lussebullar och pepparkakor och en lång bra film. undra om nån annan tycker om mina planer.

du gav mig en bomb under bro. tänk att det bara krävs ord.

jag tvingade orre att se the notebook igår. jag bölade precis som vanligt. imorse när vi hade ätit frulle slog han mig skithårt på låret och armen helt utan anledning  så det gjorde ont i tio minuter efter. det var nästan lårkaka :( så jag dissade honom och åkte till stan med knut, lisso och hanna istället och köpte en enda julklapp. nu ligger jag i sängen och har precis bråkat med mina föräldrar, som vanligt, och undrar vad jag ska göra ikväll. imorgon jobbar jag bara fyra timmar, behöver inte gå upp förens klockan elva = narre. nu ska jag ringa och höra runt lite vad som händer i fÖroRteN. det är faktiskt bara tre sketna dagar kvar till julafton. jag längtar inte ens. däremot är det bonde söker fru på tv och jag såg precis peters och willes första kyss. den var söt!

we might aswell be strangers

jobbat i sex timmar idag. var helt okej, är bara galet trött nu. ligger och väntar på oskar. känns som om vi inte träffats på ett år, sjukt känsla. jobbig känsla faktiskt. nyduschad är jag också, man blir fan inte fräsch av att sitta i en svettiga lokal och sälja fordonsförsäkringar en hel dag. nej det är ju faktiskt jul med ernst på tv, jag kan inte ha önskat mig något mer. kanske ett påse godis också. får se vad som händer ikväll!

och som jag önskar att du var här nu. jag vill bara höra dina hjärtslag.

två timmars konstant bölande till the notebook. det svider under mina ögon för att alla salta tårar torkar ut huden. snorar gör jag också. jag blev riktigt emotional, men det var så värt det. tror nog att jag ska sova snart eftersom jag ska jobba sex timmar imorgon, med start klockan tolv. låten här under är flen/paris. det här har varit en dålig dag. hoppas imorgon blir bättre,

jag önskar jag var där nu

du kommer aldrig att förstå allt jag känner för jag kan inte ens förklarara det själv. jag bara orkar inte ha det såhär länge till. det är alldeles för bra för att slösa bort.


låt mig behålla det här. det kan väl jag vara värd? kom och slå sönder min värld, det är allt jag begär.

jag är på sjukt dåligt humör även fast jag slutade skolan. ska se om maddes blogg kan pigga upp mig för det brukar den göra, tror dock det blir svårt idag. jag ligger och kollar på gladiator och snart ska jag lägga mig och sova. eftersom det är fredag idag brukar jag ju ligga hemma och skära mig och kolla på idol men eftersom idol är slut och eftersom jag ska jobba imorgon så får jag ligga hemma och skära mig utan att kolla på idol. känns hemskt, hatar rubbningar i sina vanor. plus att jag missade peters och willes första kyss igår. ska kolla på det på tv4anytime tror jag! kanske finns som klipp på youtube? iallafall. eftersom jag inte börjar skolan fören den 12 januari så kan jag ligga inne i ca 5 dagar utan att ha dåligt samvete. jag hatar mig själv när jag är på sånt här humör, går ju inte att resonera med mig själv. blääääääääääääääääää.

jag hoppas på ett kort som inte lagts. jag litar till ett ord som inte sagts.

jag har pluggat. OM jag har pluggat. nja. 2 timmar totalt. langar förmodligen g men jag känner att nu när julen står och knackar på dörren kan man ju inte vara ledsen. sajk. jag är ledsen för madde lägger ut fula bilder på mig på facebook. jag är ledsen för att jag inte kommer kunna träffa oskar förens typ fredag, ja. där tog ledsen-listan slut men å andra sidan har jag ingen glad-lista heller. kanske att gaybonden är så kär, glad och lycklig att han gråter. det är gulligt. jag blir rörd. så ska kärlek vara. fy, jag kommer aldrig kunna somna 9. nu ska jag ringa oskar och fråga honom vad han tyckte om bonde söker fru..

om du var ett krig var jag väl terrorbalansen

donken efter skolan va najZ. hem och pluggade i en timme. somnade bara tre gånger på köksbordet. nu har jag förflyttat mig till sängen och tog ett litet break. kommer nog somna. funderar på att göra det och sen plugga efter middagen. jag ska iaf sova klockan nio för imorgon har jag en skitdag i skolan plus att jag ska jobba på kvällen. är det okej att böla lite i sånna här lägen?

är inte den som brukar säga sånt här, jag ska viska det så att ingen hör.

nu har jag jobbat för första gången. det var helt okej.. jag tjänade typ 100 kr (värdo) menmen.. nu har jag sjukt ont i huvudet och är så jävla trött. ska sova alldeles snart. imorgon slutar jag tidigt och då ska jag plugga galet eftersom jag inte ens börjat och har prov i övermorgon. snart är det ju iaf lov och då kommer jag äntligen få sova ut. nej nu ska jag svälja ett par alvedon och sen sover jag nog gott.

det var dom som gav ett löfte på en trasig räls

ibland undrar jag hur det gått till när någon som jag håller handen med någon som du


let's not let just one night fuck it all up. don't let the devil ruin it all.

jahaja, nu har jag skaffat mig jobb också. utbildning imorgon och det känns riktigt skönt att äntligen kunna få lite mer pengar. dagen annars har varit seg. sov alldeles för lite i natt och just därför blir det läggdags innan tio idag för jag är trött som en ko. ska även plugga naturkunskap eftersom jag inte kommer kunna göra det imorgon. känner redan nu att jag kommer somna bara jag stänger av datorn.. får spela några omgångar crazy taxi på fejjan, kanske får mig att vakna upp hehhhhhehhhehhehehh. herrå.

bussen här utanför går ingenstans. ingen som vill någon vart. jag har åkt så många varv men det är alltid lika svart.

min isolering varade endast en halvtimme efter inlägget igår. oskar kom och sov hos mig och jag fick prata av mig lite efter att ha varit tyst i en hel kväll. var tvungen att ventilera hjärnan lite, kan man säga så? sen idag har vi legat i min säng och ätit pepparkakor, druckit cola och kollat på sagan om ringen. typ 1000:e gången jag ser den men den är grym så det gör inte så mycket. jag skulle ha pluggat idag men som vanligt har jag inte pallat. imorgon ska jag på jobbinterjuv och tja, det var väl allt. fem dagar kvar till jullov.

oh thunder in my heart, these razors cutting sharp and leaves me with an ever bleeding scar

kvällens höjdpunkt var lykke li's uppträdande på faddergalan. resten sög. men jag antar att sånna här kvällar också behövs. inte för att jag vet varför men jag försöker intala mig själv att mina, än så länge, sex timmar i isolering har gett mig något. jag måste erkänna att jag blev riktigt rörd av faddergalan. blir så jävla illa till mods av sånt där, jag tycker man känner sig så sjukt hjälplös. jag vill bara ta ett flygplan och åka och hämta alla utsatta barn och ta hem dom till mig. typ. nej det är faktiskt en riktigt dålig film med arnold arnold schwarzenegger på tv som jag nu ska njuta av. godnatt.

i'm all alone again, crawling back home again, just stuck by the phone again

jag har inte rört mig ur sängen på hela dagen. jag och oskar vaknade vid elva och sen låg vi i sängen till typ fyra. vi spelade skissa&gissa haha. ganska psykat spel faktiskt. sen pratade vi och åt mammas äckliga pepparkakor och bara chillade gaaaaaalet. vet inte vad jag ska göra ikväll. hört rykten om att vi ska åka och hyra film och det bangar jag inte en sekund på. imorgon är det söndag och det betyder att det inte ens är en vecka kvar till lov. fantastiskt!

you’ve been wearing the pants it was cool but i’m taking them back yeah, i’m through with these knock-down, drag-out conversations.

jag ligger ensam i min säng med datorn och kollar på idol. kan man bli mer patetisk? nej. jag tror inte det. fattas bara att jag ska hälla upp en whiskey i smyg och sitta och smutta på. ska nog ta en promenad sedan. med min ipod och andra godsaker kan det bli riktigt mysigt. regn är fint när man sitter inomhus men när man är på humör så är det ganska fint utifrån också. jag har precis konstaterat att ola svensson blivit ful (vilken besvikelse) och att sebastian karlsson är SEXIG. nästan lika sexig som martin stenmarck. fyfan jag är verkligen patetisk. när jag ändå insett det kan jag ju spela lite spel på facebook, det kan ju inte bli värre än vad det redan är.

all your dreams collide

jaha jaha jaha. nu är det torsdag kväll och jag har precis bett en bön för min dator som inte funkar. jag hoppas att den går i uppfyllelse. imorgon ska jag hem och slagga efter skolan. den enda planen jag har so far. skulle vilja gå ut på en schön kvällsprommis nu men tror inte det. istället lider jag med lisa som står på posten och arbetar till klockan 23.00 ikväll. mittemot sig har hon tydligen en äcklig fjortis, kan inte bli mycket bättre va? sänder dig mitt medlidande syrrÄäääÄnn. godnatt. förresten får ni sluta med anonyma kommentarer - jag ligger sömnlös om nätterna 8)

jag granskar till och med mig själv genom dina ögon och jag hatar det så.

jag ligger i sängen och har precis kollat på hitta nemo för ungefär 244e gången. den är underskattad. jag älskar den. imorse mådde jag inte bra alls men nu är det heeeeeeelt ok. jag ska snart ta mig upp och plugga lite faktiskt och sen vara tillbaka i sängen till 16.00 eftersom det är sverige-kroatien i handbolls em då. imorgon är det fredag och att döma av det sms som madde (aka. not gossip girl) precis skickade ska vi interjuva barn på ett fritids imorgon. lär bli ganska underhållande och krävande.

och jag tror minsann min själ dör av svält

jag har sjukt ont i ryggen och magen och min internet på min dator har slutat funka så sitter nu på den andra = onajZ. det var längesedan jag var såhär sur och jag ska därför lägga mig under täcket och kolla på greys och sen sova och hoppas att jag är glad imorgon. förövrigt har jag legat i sängen hela dagen. sov 11 timmar i natt och sov även en timme vid 5 snåret. kommer bli en tuff match att somna ikväll. kuk.

låt oss bli dom som försvann

081009. två månader sedan nu. du är bäst. jag vet inte vad jag skulle göra utan dig.

then i'll be the rythm and you'll be the beat. and love, the shoreline, where you and i meet.

tror jag kan lyckas somna tidigt ikväll. min hjärna har gått på högvarv hela dagen och nu är jag så trött så trött. imorgon är det tisdag vilket betyder två lektioner. jag ska försöka åka in till stan och köpa julklappar för jag börjar känna en aningens panik smyga sig på. alla i min familj har sagt "köp inget, jag vill inte ha något" och jag har god lust att ta alla mina pengar och bara köpa fina saker till mig själv för dom. fast så taskig är jag inte. kan ju göra som berts bästa kompis åke och måla en kotte. har hört att föräldrar blir extra glada av hemmagjorda saker! oskar rådissar mig för em-krönikan och jag känner mig ungefär lika uppskattad som den målade kotten. NU ska jag leta upp alla mina julklappar så jag vet exakt vart jag ska gå imorgon, jag hatar nämligen människor. speciellt stressade tjockisar på stan som slåss med sina påsar.

totnight i'll tell you this. i'll never gonna forget this, never ever.

jag och mamma har byggt ett pepparkakshus. mycket kreativt för att komma från min sida. nu ligger jag i sängen och chattar för fullt på msN (love <3). imorgon har jag matteprov som jag inte pluggat på än, men det kommer. ska även köpa lite julklappar imorgon efter skolan hade jag tänkt mig. bäst att göra det innan jag råkat köpa annat kul för alla pengar..

och jag vet inte varför men jag återvänder alltid hit. det var väl något vi gjorde, något vi sa här som förändrade mitt liv.

första söndagen på typ två månader som jag inte behöver plugga. det var en rörig kväll igår och jag och oskar kom hem tidigt. har legat i hans säng/soffa typ heeeeeeeeeeela dagen och är nu hemma i min egen säng. tror mamma och jag ska göra pepparkakshus sen höhö. imorgon är det måndag. bara två veckor kvar tills det är lov. inget att klaga på. jag mår bra.

tell me your secrets and ask me your questions

lördagmorgon. utvärdering av gårdagskvällen: startade upp med en perfekt tjejmiddag hos hanna med asgod mat. körde igång lite lätt med jollys kamera på högvarv. några telefonsamtal senare var vi påväg till ktorp. jolly trillar inte mindre än 2 gånger. vrickad fot och blödande köttsår, usch. chill hos fredde i ca 1 h kanske. vidare till dal1 och en lokal. sög bajs. en burk hade gått sönder, mias np i matte var genomblött. vi gick hem i regnet vid halv ett. NAJZ. första delen av kvällen var grym. andra delen inte fullt så grym kanske.. nu ska jag ligga på latsidan i några timmar till och sen ikväll vara med oskar. fredagen får ändå 4/5 bib's. undra om denna kväll kan slå det!

ge mig en vinterdrog, ge mig allt du har. kom nu jag är kroniskt låg, bara mörkret hörs .

sen klockan två idag har min dag varit bra. jag och orre har legat i min säng och bara tagit det lugnt. nu ska jag snart duscha och sen gå och lägga mig. är så jävla trött. känns fortfarande som om jag simmat i en bassäng och räknat kakelplattorna på botten, mina ögon svider något enormt. imorgon är det fredag och jag ska på tjejmiddag!

but we need pills to sleep at night. we need lies to make it through the day. we’re not okey.

den dagen jag fyller arton kommer jag vakna med ett leende på läpparna. jag kommer gå upp, packa min väska och sedan traska ut ur huset. och jag kommer göra det med ett lyckorus i kroppen. jag kommer nynna på en glad liten melodi och tänka att jag aldrig mer behöver sätta min fot här igen om jag inte vill. jag kommer få bestämma helt själv över vad jag vill och inte vill göra. jag längtar, så in i helvete. det är sjukt synd att det är två år kvar bara.

det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är. det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med.

den oerhört värdelösa och kassa kvällen och natten jag genomled igår medförde en ganska sur julia i skolan. ändå hade jag och mallan skoj när vi efter skolan intog the city för att plugga och inte plugga och kolla lite i affärer. nu ligger jag på min vanliga plats i sängen och tänker. sneglar med ett halvt öga på handbolls em och känner hur det kliar lite i benen och känns lite i magen. jag förstår inte hur den sporten kunde vara hela min värld för något år sedan. kanske bättre det än att inte ha nån värld? snart ska jag teleterra oskar och berätta hur mycket jag saknar honom.

.

fan i helvetes jävla skit. jag behöver inte ha det här. vi behöver inte det här. inte idag. inte just nu. inte ikväll.

för en tystnad mellan väggarna som skar genom cement. två ögonpar i tomhet från september till advent

tog en tupplur på tunnelbanan hem idag. från slussen och till mig sov jag och jag höll nästan på att missa att gå av. så kan det gå när man inte sover och inte äter. just därför sitter jag nu och googlar om järnbrist och ska be min mor köpa hem sånna där tillskottstabletter. jag tror helt enkelt inte att jag får i mig all den näring jag behöver, därför tröttheten, huvudvärken och svagheten. men jag gillar ju inte att äta, finns ju inget jag kan göra. kan ju inte tvångsmata mig själv heller. annars har dagen varit värdelös, kunde lika gärna stannat hemma som var min första tanke imorse. idag har jag bytt lykke li mot lars winnerbäck och sitter och drömmer mig bort till peace&love i sommar då han ska spela. inte mindre än tre gånger heller. fyfan vad den veckan ska bli bra.