jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd.

fick mitt-liv-är-så-jävla-tråkigt-känslan. kanske någon annan som fått den också? jag tänker på eventuell barcelonaresa i sommar och kikar på nyårsklänning (fastän jag inte ens har en liten aning till plan än). hittade världens snyggaste skor. dregglar. ska kolla på ett sista mad men avsnitt innan jag somnar. imorgon ska jag till skolan. heja..

it has been a while.

hängig. ville inte uppleva måndagen. stannat hemma. betraktat snön genom mitt fönster. druckit te och ätit pepparkakor. jag och knubbe har legat i sängen och kollat på mad men <3 underbart program. efter jobbet igår var det adventsfika hemma hos oskars kompisar. det var jättemysigt. sen åkte vi hem till mig och åt pizza och kollade på beck. imorgon får man pengar. ska bli fint. även fast de ska gå till julklappar. julklappar, blir stressad när jag tänker på det. hatar att inte veta vad man ska köpa.

allting börjar om.



du är så söt att jag vill äta upp dig. ska vi inte åka till grekland? jo snälla. bra. tack. love you.

we were ment to be.

nu har jag äntligen kollat klart på lost. och är arg på att slutet var dåligt och luddigt och alltihop. nu ska jag fortsätta med mitt tråkiga liv och börja kolla på mad men istället. fast inte ikväll, för jag är så himla trött. det här har känts som världens längsta fredag. imorgon ska jag köpa en matta eller två. sen ska jag träffa mitt hjärta. godnatt!

jag var bara inte gjord för dessa dar.

jag. har. en. ny. garderob. med god plats och hyllor och stänger och allt man behöver i en garderob. och den är vit och blank och har två dörrar och en spegeldörr och åh. jag är faktiskt lite lycklig. hela helgen ska gå åt till att dona där nere. på söndag ska jag fan sova min första natt där. och annars idag har skolan varit som en torterare, vet precis vad som ska göras för att man ska lida och det ska gå lååååååångsamt. men imorgon är det fredag och det gillas. nu ska jag knoppa för jag är helt död.

vi var visst behövda.

vi kan inte ens hålla varandra i handen för att kylan biter oss i fingrarna. du har snöflingor i ögonfransarna och jag har torra läppar. du försöker berätta något men vinden blåser bort dina ord. det svider om kinderna och det gör ont att ens försöka le. jag har en handfull med frågor men det finns inte tid att fråga. vi sitter fast i snöfall och kommer inte därifrån. du tittar på mig genom glansiga ögon. ingen idé att gråta nu, vem kan bära droppar av is? det svider i själen att det vi så länge velat ha bara försvinner framför våra ögon. du stryker med fem kalla fingrar längs min kind. jag försöker svälja klumpen som trycker sig upp i min hals. du säger något men det når aldrig mina öron. det är is i luften som skär sönder dina ord. vi är behövda. av varandra. och vi fortsätter att gå. jag snubblar, halkar, och hamnar efter. jag sträcker mig efter din hand men det går så ont. stormen håller mig kvar. fryser fast mig. och jag hinner aldrig i kapp.



take a chance.

extremt tråkig dag. räknat ut att tyan är 62 år gammal i människoår. en gammal gubbe. inte konstigt att han behöver luta sig mot mig för att orka tvätta sig på magen (som han gör i skrivandes stund). han är gosig i alla fall. har pluggat och kollat ph efter skolan. mätt i mitt nya rum. nu ska jag kolla på lost i vanlig ordning. det börjar dra ihop sig.

it was a long and dark december.

jag och pappa lagade sofias thaigryta till middag idag. blev svingod. som väntat. sen byggde vi ihop min garderob i katalogen och på torsdag åker vi och köper den. vi ska köpa annat också. i helgen ska jag flytta ner i mitt nya rum. nu sitter jag hemma hos oskar. han kollar på fotboll och jag gnäller. mitt ansikte är snustort och svider. jag som ville se schimpansprogrammet. inte ikväll inte. nu ska jag spela mobilspel tills jag somnar och tvinga oskar att massera mig för jag bryr mig inte ett piss och ajax och fotboll och champions leauge och allt vad det nu är. godnatt!

i just know.

jag har matteprov imorgon. ett litet. som jag ändå inte kommer klara för derivata är svårt och krångligt och jag hatar tangenter och sekanter och piss och skit. sen försökte jag mig på psykologi och det hatar jag också. hatar att ha världens mest pushigaste lärare som bara manglar på med svinjobbiga uppgifter. det är en a kurs på 50 poäng, LUGN!!!!! så nu pissar jag på det här (får man ens använda det töntiga uttrycket? jag gör det iaf)(haha fan vad töntigt det är) och går och träffar min fina knuttis (knutis?) och fideli istället och promenerar i minusgrader fast det gör inget för min jacka är varm och gud vad jobbigt det skulle vara att skriva utan punkter hela tiden man blir ju helt virrig i huvudet fast satan vad mycket fortare det går när man inte tänker på vad man skriver utan bara låter det rassla på tangentbordet efter promenaden ska jag hem och duscha och lägga mig och sova med tyan lost och te godnatt.

sunday.

jobbat. vidirgt. hungrig. lasagne. söndag. äckelskola imorgon. dö. regnar. pank. trött. ledsen. hatar ikea. vill flytta hemifrån. jättehungrig. mat. hejdå.

on the first page of our story, the future seemed so bright.

bakfyllan från helvetet. har haft min lightmigrän hela dagen. har fortfarande ont. sämst lördag. mår inte bra någonstans. känner ett behov av att gråta. det var längesedan. blir väl att kolla på the notebook som aldrig misslyckas med att få mig att gråta skiten ur mig. imorgon ska jag jobba. det kommer suga så jävla hårt. inte blir jag rikare av det heller. har lite problem med att gilla mitt liv för tillfället men det löser sig nog.

come closer.

fan vad skönt med fredag. har varit på sacomässan i typ en timme, sjukt ogivande för min del i och med att jag inte har den blekaste om vad jag vill plugga eller jobba som. ikväll blir det utgång. lobby. blir säkert apkul. ligger och väntar på att lost ska laddas klart, det tar så jävla lång tid, jag fattar inte varför. passar på att äta chips medan jag väntar då..

boy you blow my mind, you really do.

hur mycket regn finns det i himlen egentligen? tar ju aldrig slut. och det är sådana där små irriterande droppar som, av någon märklig anledning, blåser underifrån och in i ögonen och hela ansiktet. vidrigt rent ut sagt. har spenderat eftermiddagen med att köa. vänta. så nu är jag lite lätt irriterad känner jag. ska kolla på lost hela kvällen och sen sova. längtar tills jag somnar, är så jävla trött.

we need pills to sleep at night.

helgerna går så fort. i fredags var jag med min fina. igår köpte jag (äntligen) en vinterjacka och kvällen gick åt till att hitta hotell till barcelona. för det är dit vi ska i sommar. charterpary blev nedröstat men jag tror nog att jag överlever i barcelona också. skoja. jag är taggad redan nu. och idag har jag jobbat och stressat mig sönder och samman så är helt slut. oskar kommer hit sen, jag längtar efter honom. puss på pappa förresten. han blev glad för paketet jag gav honom i alla fall.

i know that we have to do.

jag vet inte om jag har sagt det förut men jag har fasen världens bästa föräldrar <3 dom är så fina och kloka och underbara och allt. idag har jag varit i skolan och trippat runt på ikea. nu är jag helt jävla slut i huvudet. känns som någon tumlat min hjärna typ. ska kolla lite ph och sen sova. imorgon är det älskade fredag.

men älskling vi ska alla en gång dö.

det är i princip kolsvart ute just nu. klockan är 16.31. inomhus är det mysigt. utomhus, not so much. jag försöker trycka in lite mer plugg i hjärnan. går inte allt för väl. ska göra ett bättre försök snart. imorgon är det torsdag. sjukt skönt. sedan fredag. ännu skönare. ibland undrar jag var mitt liv springer i väg.

har du tänkt på att vi nästan aldrig lyfter vår blick från marken?

hamnar alltid här tillslut. pluggat sedan jag kom hem. är alldeles virrig. borde inte sitta här, två prov som väntar. orkar inte. skolan var helt okej. kanske för att jag började tolv. men imorgon blir det att gå upp vid sex. ut i kylan. snöstorm hör jag hört rykten om. och jag har ingen vinterjacka. fan ta vintern.

you can not let me go. not yet.







who stole your heart?

jag kan inte skriva längre. jag förstår inte varför. jag vill berätta. men jag kan inte. det gör mig illa. det finns så mycket som är osagt. mycket som inte borde lämnas osagt.

förlåt för allt jag sagt och kommer att säga.

lördag. det var kallt ute idag. sämst. har kört bil. ganska bra. ska äta hemgjord pizza om några minuter, typ det bästa. vill gå ut ikväll. vill göra något av sista kvällen på lovet. har ingen med mig. kanska får övertala. hann plugga idag med. lite mindre ångest i själen. och imorgon kallar jobbet. längtar bort. vill resa. men det är lördag. sjätte november. det är knappt en grad varmt ute. tur att jag har hemgjord pizza i alla fall.

så mycket bättre när vi är tillsammans.

fan fan fan. lovet är slut. fan. har hängt med pappa hela dagen. vi har kört bil och handlat. pratat massa strunt. dagarna innan dess vet jag inte riktigt vad jag gjort, träffade i alla fall fidde igår. jag hade en to-do-list i mitt huvud över saker jag verkligen skulle göra denna vecka. har nog inte ens gjort en tredjedel. så blir det alltid. så jävla oeffektiv. nu borde jag egentligen plugga. tror inte det blir något av med det.

where are we? what the hell is going on?

igår var vi på berns. det var kaos. så jävla mycket folk. fast in kom vi och hade det skitkul. dom hade en snömaskin, det var fint. nattbussen stannar utanför oskars port, fantastiskt bekvämt. idag har vi mått rätt dåligt. jag och han den snygga killen jag hookar med ibland. vi har kollat på världens sämsta film och ätit korv med bröd. när jag kom hem städade jag mitt rum så nu är det gjort iaf. imorgon ska jag plugga (:(((() och kanske åka ut på en runda med min cvn. ikväll blir det iaf mina säng, cola och massa massa lost.

i wish i didn't have to be the reason.

har glömt bort att nämna födelsedagsfirandet i fredags. det var så himla roligt, mina klassisar är som vanligt bäst! idag har jag gått runt i stan med oskar, ätit lunch och köpt upp pengarna jag tjänade i lördags kväll. ikväll blir det utgång. måndagsutgång, knaaaaaaaaaaaas. det ska bli skitkul, jag är trött men taggad. älska höstlov <3