i hela mitt liv har jag väntat på någon som liknade dig.

eftersom jag har världens bästa pojkvän så kom han till mig igårkväll och jag sov riktigt skönt i natt med honom bredvid mig. precis sådär tryggt som jag behövde efter igår. vi vaknade runt 1 först och vid halv 3 så var jag i stan för att träffa mallan. vi fikade och shoppade lite och det var toppen eftersom vi inte setts på en hel vecka. nu ska jag snart hem till rebis för att föra och sen så får vi se vart vi tar vägen. kommer bli en bra lördag tror jag.

och jag är trött och tveksam men deras sång är glad. om inga ungar funnes så slutar jag.

minst sagt omtumlande dag. känner mig svag och darrig och framför allt trött. mina ögon är rödsprängda och svider. men på något sätt känner jag en lättnad. jag märkte att jag gått och spänt mig för den här dagen i flera veckor, kanske därför jag blev så trött när allt släppte. först trodde jag att jag skulle reagera på samma sätt som förra gången då jag liksom inte reagerade. men nu när jag reagerade så var det nästan som en spärr släppte, det kändes liksom okej att visa känslor för en gångs skull. och allt var så fint och jag försökte tänka på alla bra minnen. och när mitt kusinbarn på 11 månader vinkade hejdå till mormor så kändes det nästan bra. allt är lugnt nu liksom. så jag kommer somna bara jag lutar huvudet på kudden nu känner jag. imorgon ska jag träffa malin och det ska bli superkul för det var ju en hel vecka sen.

sov gott nu mormor. jag vet att du mår bra nu och det räcker. du måste hälsa morfar och farfar också, lova det!

någon hade sagt att jag var feg

home. i min älskade säng. min bästa ägodel. jag har choklad och te. och malins oth box. men jag kan inte riktigt koncentrera mig, för jag är livrädd. för imorgon alltså. det var fem år sen sist. jag var liten och fattade inte. nu är jag stor och fattar för mycket. jag är som sagt livrädd. vill inte att det ska bli fredag. vill inte ha en sån här dag. vill inte att det ska vara tre dagar kvar innan lovet är slut. vill inte ha slask på gatan. vill inte uppleva morgondagen. jag är livrädd.

tar tvåan sitter ensam längst bak. lilla ego, sitt still.

oj tjohej. jag har återhämtat mig efter gårdagens jobbigheter. efter lite bastubadande och två påsar chirre & dirre hos knuttie så mådde jag någorlunda igen. idag har jag jobbat och snart funderar jag på att följa med mina vänninor (haha) till vip-kväll-tråk-fashion-20%rea-topshop grej. den med mest fashionabla outfiten får ett presentkort. undra om en med fulast frisyr också får det för isåfall vinner jag. sen ska jag hem och äta min 200 g marabou chokladkaka jag köpte idag påväg hem från jobbet. imorgon är det en lång, jobbig, skitdag som väntar så som lisso sa så behöver jag ju ha lite kul ikväll.

att jag byggt en skyhög mur runt mitt hjärta för ingen skulle någonsin få komma in. men så kom du.

jag åkte och klippte mig. sen hem till oskar för att böla lite över att allt hår var borta. sen åkte vi och åt kebab. och nu är jag på bättre humör men stundtals gråtfärdig. varför i hela friden trodde jag att det skulle bli fint? jag är helt jävla dum i huvudet. mitt livs besparing som hållt på i två och ett halvt år försvann på en timme. ska dock sluta tjata om det nu innan jag blir ännu argare på mig själv. jag undrar vad jag ska göra ikväll. och jag önskar att jag hade massa pengar så jag kunde köpa snygga kläder. även fast jag bara hittade en enda tröja jag verkligen ville ha idag. eller två då men den andra köpte ju oskar så där sprack den planen 8)

och natten står still, den finns inte till. en tystnad, en skugga, en vind.

en kort promenad i snöslask. en längre dusch. snart ska jag laga middag till mig själv som jag ska äta med mig själv. jag vet inte vad jag ska göra ikväll. jag vet inte vad jag har gjort idag. jag behöver iallafall stilla mitt sug efter coca cola, jag håller på att bli galen.

2000 miles is very far through the snow. i think of you wherever you go.

jag har några små blåmärken från söndagens pulkaåkning men det var fun. igår jobbade jag och sedan käkade vi middag hos lisa och bara satt och snackade hela kvällen och kollade igenom min skolkatalog efter snygga killar. sen kom orre en stund och sen kilade vi över till mig. nu har jag återigen blivit lämnad för en skivstång och ett par hantlar men kan ju nästan känna mig van snart. jag har bokat klipptid så imorgon ryker skiten. om jag vågar dvs. vilket jag förmodligen inte kommer göra. men om jag gör det så är fjortishåret borta imorgon runt 13.00. jag fick hem mitt lönebesked i brevlådan. 2123 kr tror jag det var. ganska dåligt men bättre än inget. det läggs direkt i maggankassan.

if you go, leave me down here on my own. then i’ll wait for you.

jag har inte velat sätta min fot utanför ytterdörren på hela dagen förän jag och lisso slog våra fantastiskt kloka huvuden ihop och kom på att vi ska åka stjärtlapp/sopsäck i hopparbacken. så det är alltså kvällens fenomenala plan. hon är dock inte hemma förän vid nio men det är lungt eftersom JAG ÄR LEDIG IMORGON. jag ska klä mig från topp till tå i stöttåliga kläder. och sen ska jag hem och dricka varm choklad och då känna mig som lotta på bråkmakargatan. way to go!

and you know, for you i'd bleed myself dry

igår såg vi valkyria, den var faktiskt riktigt bra även om filmer om politiska maktkamper inte är min grej. lättnaden över att det är lov är helt sjuk, det ska bli så jävla skönt. imorgon ska jag och knuttie jobba mellan 13-17, det skönaste passet, och sen har jag resten av dagen ledig.

honey you are a rock upon which i stand. and i come here to talk. i hope you understand.

alltid när jag är på dåligt humör så råkar jag vara dum mot dom som inte förtjänar det. och sen känner jag mig som en idiot när jag väl kommer på mig själv och då är de alltid försent. så var det igår också. så ikväll ska jag och oskar på bio. för att han är världens bästa och jag är sämst. och nu ska jag gå upp ur sängen för första gången idag.

answer

okej här är svaren på min första och blodigt seriösa questionmoment. ps. jag är 10000000 % ärlig, svär. ds.

 1. madde: tar du den i tvåan?
om du menar bloggen så JA. familjen och allt därtill kommer alltid i första hand.

2. madde: älskar du mig?
kort och konsist - ja

3. madde: älskar du min blogg?
ja ibland när du inte lägger ut fula bilder på mig

4. madde: hur många pillor vill du ha? kan erbjuda högst 11 st
det räcker med 4 jag orkar inte odla ett helt kamel-spindel-släkte direkt.

5. anonym: varför tog du min pojkvän på kuken i lördags?
för att jag gillar att taffsa precis som malin i min klass

6. madde: vem e den söta tjejen på bilden?
hon är inte söt. går i min klass. random och SJUKT jobbig

7. madde: varför är din klass så bra?
för att min knassyster går där <123

8. madde: varför är jag typ ditt enda trogna fan?
för att vi förstår varandra bara som knassystrar gör <4444

9. nils: ska vi älska?
beror på om du är blondinbellas nils, isf: JA!!!!!!!!!!!!

10. berit: jag har hört rykten om att du andas konstigt..stämmer det?
definera konstigt. inte konstigare än pillan iallafall

11. ashmed: tja bruden, läget?
det är assabra själv?

12. anonym: vem är snyggast i din klass?
om kakan räknas till klassen så röstar jag på henne

13. anonym: är du o orre kära?
jag är iallafall kär i honom mer än så vet jag inte

14. anonym: vad tycker du EGENTLIGEN om madde?
hon är min knassyster det säger väl ändå allt?

15. anonym: vem är den snyggaste killen i klassen?
låt mig kolla igenom facebook ett tag så återkommer jag med svaret

16. trogen läsare: är du oskuld? när förlorade du den isfl?
jag tror inte på sex före äktenskap så ja jag är oskuld.

17. bajskorv: du är lite emo, skär du dig själv?
räknas papercut i fingertopparna? i sådana fall - JA

18. konrad: hur gammal är du? hur lång är du? har du kille? vill du dejta mig?
konrad, din gamla räv. jag är cirkus 1 m och 73 cm. jag har kille men du verkar najs så ja det vill jag

19. oskar: ja julia, varför tog du nu på mallans pojkväns kuk? förklaring tack.
för att du inte lät mig ta på din?

20. sofia: VARFÖR är cheeseburgare så gott? och tänker du egentligen cutta ditt hår eller är det bara något du säger? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
hamburgare är godare. men tror det sitter i osten! och ja jag ska ringa till maria nila imorgon och boka tid så skriv upp det.

21. esther alenius: vad skulle du helst gör? ha snoppar som tår eller vakna upp i en hög bland tio, svettiga, överviktiga kineser varje morgon?
i'm all into asianpeople så självklart. jag gillar när det finns något att ta i också!

22. esther alenius: vad skulle du helst göra? vara illröd och att det skulle växa röda chilis ur öronen på dig, att dina fingrar och tår var röda chilis och att ditt hår stod rakt upp, som en stor chili. ja, att du var som en chili helt enkelt, eller att du hade morrhår, muständer och en liten kaninsvans?

morrhåren och det. det går ju och ansa. muständer är gulligt och med svansen kan jag gå på playboyfest utan att behöva hyra kostym.

23. sofia: vad skulle du helst göra? bo tillsammans med en riktig pillan (kamel spindel) i ett terrarium eller att springa naken i nacka gymnasium?
jag går för pillan. jag tror inte om 1999 personer skulle uppskatta ett nakenmaraton i ljushallen

sådär nu vet ni ALLT om mig. typ.

i'm sick of the secrets

hehhhhhh kul med så många frågor, från olika personer. eller är det egentligen madde som är schizo? vad vet jag.. jag svarar nog senare. jag vet att några inte har frågat (sofia och esther!) så låter dom få sin chans också. jag kollar på oth som malin så fint lärt mig att säga. vi har ju bytt boxar nu under lovet och de första 4 avsnitten har jag sett typ 10 gånger så jag hänger med lite halvt. sen blir det seriöst kollande resten av säsongerna. efter skolan fikade vi på sofias favvocafé tullys på götgatsbacken, det va kalas. jaja. ska bara chilla hemma ikväll tror jag. det är antarktis ute och jag är jääääääättetrött. najs med lov också, längtar tills på torsdag då pillan flyttar hem till mig!

question moment

okej alla trogna FANS. jag har blivit efterfrågad att ha en liten frågestund av vissa och tänkte att det är lika bra att göra som ni vill! ni får fråga VAD NI VILL och jag svarar PÅ ALLT. kan dock inte lova att svaren är 100 % ärliga....... så FKB NU ALLIHOPA.

en söt men lite jobbig bloggläsare som kom fram till mig i skolan och ville fotas..


och jag blir verkligen så glad för du är verkligen precis som jag.

yo. wazzup? mina planer för nästa helg är spikade, jag ska nämligen vara vakt. och inte vilken vakt som helst utan djurvakt. åt mAdDuWwwwwS camel-spidER. galet kul den e så jävla söt så man bara ville gosa och pussa den hela tiden. idag har jag även jobbat med knut och innan dess träffade jag davva och killen-som-tappar-byxorna a.k.a mannen i mitt liv a.k.a orre a.k.a min b-friend som det så fint heter i bloggvärlden. och tack för de hånfulla kommentarerna J och M. jag visste att jag tog en enorm risk genom att göra sådär. mådde så jävla dåligt hela dagen i skolan för det, kände era hånfulla blickar i ryggen i korridorerna. btw har jag hittat ett softarrum i skolan med sjukt sköna stolar som jag sov lite i idag. imorgon har jag lov. efter sista lektionen kommer jag gå ner på mina knän och gråta av lycka och tacka gud för att han ibland lyssnar på mig.

stopp

och jag drömmer om splittrade själar och om dom som gick under isen. om dom som toppade hoppet och letade upp det igen. drömmer om iskalla fingrar mot ännu kallare luft. om det som höll och det som alla visste skulle brista. det som man brukar säga och det som alltid skrattas bort. jag drömmer om renare tankar och det som alltid varit bra. om frenetiskt bultande hjärtan och tinningar som slår. om alla lögner du vet sanningen om. och jag drömmer om en fortsättning på en bok som redan tagit slut. om minnen som vi frätt sönder och saker vi förträngt. och om dom som aldrig hittade varandra igen. och jag drömmer om halvfulla glas och halvtomma löften. om det vi ville ha och om det vi trodde vi skulle få. och att det som egentligen väntade oss kastades bort. jag drömmer om avbrytna bitar och en tinad is.

då stänger jag själen. klämmer ihjäl den. hittar en himmelsk drog.

det är kaos hemma hos mig i söderort. RAOUTERN HAR GÅTT SÖNDER!!!!! så nu har jag kopplat in internet till endast min dator. idag fick jag en knäpp på väg hem så jag har storstädat hela mitt rum plus badrum så nu ligger jag i ett oerhört fräscht rum. det är faktiskt najs att inte vakna med damm i näsan varje morgon. jag och pappa har pluggat matte också inför provet imorgon. nu ligger jag bara och väntar på greys anatomy och önskar att oskar var här, då skulle min kväll bli helt perfekt. nu kommer den inte bli det. imorgon har jag att välja mellan spanska från 08.20-09.40 eller råka försova mig och börja 12.30 och skippa håltimmen på 2 timmar och 50 minuter. jag har beslutsångest. min lärares spanska vrede är ju inte att leka med. och inte mina föräldras heller för den delen. hm.

men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem. där är himlen lite närmre för mig. där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt. dit kan jag gå och sakna dig.

efter mitt intensiva pluggande från tio till två så däckade jag i soffan och vaknade 1,5 timme senare. det var skönt. jag borde plugga matte och förbereda mig inför redovisningen i nkB imorgon nu efter att jag ätit men jag funderar på att åka hem till oskar istället. det är ändå så värdelöst att ligga hemma ensam. well, det återstår att se. imorgon är det onsdag, tre dagar kvar till lov. min mamma kom hem för en timme sedan och jag var så nära att fråga vad hon gjorde hemma eftersom varje tisdag sedan fem år tillbaka har hon inte varit hemma förän klockan nio. men jag kom på mig själv. saker och ting ändras ju och då slog det mig att det är på riktigt den här gången.

my mind's gone drifting again. bring me that bottle of brandy, the one from france. a few glasses of this and then come the dance.

nemas problemas hos tandis. hon sa att mina tänder rockade och skrapade bort lite tandsten så blodet rann och sen var jag varmt välkommen tillbaka om två år, tack så mycket. jag har ju som sagt skapat en egen s.k "hemstudiedag" idag och sen jag kom hem vid tio har jag suttit och skrivit på min shuppsats om burma och pillat lite med mina individuella val. nu tar jag dock en liten paus och ska snart sätta igång och skriva på min engelskanovell och sen tar jag lite naturkunskap i slutet. känner mig riktigt duktig! förövrigt trodde jag att jag hade kommit till helvetet när jag vaknade imorse. jag kunde inte öppna ögonen utan gömde mig under täckte bakom orre och hoppades typ på att jag hört fel och att klockan inte ringde. det var tyvärr så att jag hörde rätt. jag försökte snooza in i det sista men sen fick jag panik och hoppade upp. nu är jag trött som ett as men det är najs. tror bestämt att jag ska laga nån mat, jag e svinhungrig. det blir nog det vanliga - makaroner med parmesanost och ketchup. typ den enda maträtten jag kan laga, och den godaste.

how could you know what they meant? how do you wish this could end?

jag är helt jävla död i skallen. mina ögon svider men det var faktiskt ganska kul idag på jobbet. nu ligger jag och orre här i min säng, han pluggar och jag surfar galet. imorgon har jag ingen skola. ska till tandis och sen hem och plugga sh och matte och nk. lika bra att sätta igång liksom. den här veckan kommer nog gå ganska fort ändå! nej nu ska jag sova, är sjukt trött. och livrädd för tandläkaren imorgon bitti. knas.

you are such a killer, soo shoot me down again. it won´t hurt when the killing is done by a friend.

den ovälkommna och ständigt återkommande söndagsångesten har inte hittat mig än, och tur är väl det. jag är lite lätt illamående och snurrig men jag ligger på plats i min sköna säng så det är ingen fara. eftersom det råder en ganska tryckt stämning i mitt hus denna söndag så flydde jag och min bror i bilen till konsum. där inhandlade jag en dubbeldaim och en cola som ska avnjutas till beckfilmen som börjar klockan nio. det finns dock en risk att jag somnar innan dess, har redan sovit trettio minuter innan middagen och är sjukt trött. jag ska även poppa popcorn, man kan aldrig få för mycket av det goda. varje gång jag tänker tillbaka på gårkvällen så rycker mina mungipor lite, jag överdriver inte att det var årets hittills bästa kväll. just nu saknar jag oskar också även fast det bara var fem timmar sen jag åkte hem från honom. när jag är såhär trött så är det bästa jag vet att ligga och sova bredvid honom. men nej jag är på rätt bra humör ändå. sportlov om bara fem dagar, det klarar jag. ska bli så jävla soft. lisa ville planera in ett besök i södertälje på sydpolen eller en heldag på skansen. vad säger vi om det? vi säger NAJS (y)

i turned right just like i thought you would. i got excited like you said i would. i’m on a mission and i’m getting blown away.

herrejesusmaria. gårkvällen var så jävla rolig, längesedan jag har haft så roligt faktiskt. kan ju bara helt enkelt konstatera att min klass är så jävla grym. och att malin och emma är extra grymma som styrde hela kalaset, tack! efter lite förande nån timme innan så började folket ramla in och vid nio var de flesta där och fyfan vad kul vi hade. jag och madde sjöng och dansade till mando diao så min röst blev helt krasslig, tror även att jag hann med en tango med jerka också. men tyvärr så blir det ju nästan alltid så att nått går snett och så blev det även denna gång men det verkar ju ha löst sig. stannade på donken påvägen hem och sen hem till oskars säng och jag somnade nog seriöst på en minut, jag var helt slut. nu mår jag som jag förtjänar men jag har tryckt i mig en halv påse grillchips och ett par alvedon så det är luuuuuugnt. kan ju dock säga att jag längtar lite tills skolan imorgon, kan bli mycket mycket intressant höhö. men tack iaf malin och emma för världens roligaste födelsedagsfest!

så vi inte tappar taget om den kärlek vi har rätt till

vaknade av att nån pussade mig i nacken. det var allt jag behövde på alla hjärtans dag, att vakna upp bredvid världens bästa kille! ikväll ska jag på födelsedagskalas och det ska bli så jävla kul, är sjukt taggad och jag vet att jag inte är ensam om det haha. ska fixa lite saker här hemma och sen ska jag duscha och allt sånt och sen ska jag dra vid typ 6-tiden kanske. this is going to be awesome! pusssssssssssssssss

älskling det vi mest av allt vill ha är någonting som aldrig kan bli vårt

magsår julia! du kommer få magsår, eller kanske magkatarr, om du fortsätter såhär. julia, du måste lära dig att relaxa. jag nickar, ja jag försöker men det går inte pappa. så nu ligger jag här med blicken flackandes mellan tvn, spanskapappret, engelskapappret och datorn. jag har iallafall förmågan att göra flera saker samtidigt. synd bara att relaxa, som min pappa så fint uttryckte det, inte är en av dom sakerna. jag har ont i huvudet också men det vet jag iallafall anledningen till. jag ska slänga i mig ett par alvedon innan jag putter ner alla böcker och papper från min säng och sover. imorgon är det torsdag och då ska jag jobba. sen är det i princip helg. grattis till hanna som fyller 17 idag och som åker till thailand i 3 ½ vecka imorgon. avundsjuk? jag? va? nej verkligen inte.

saying it’s going to be okay, summer’s going to take the pain away

idag har det varit en tråkig men lugn dag. jag och pappa har kollat på pans labyrint vilket kanske inte var en höjdare direkt. jag har pluggat ganska mycket också men inte tillräckligt, man kan aldrig göra tillräckligt när det gäller skolan, det går alltid att prestera snäppet bättre. det är därför man är ständigt stressad och har ständig ångest dagarna innan prov, redovisningar, stora inlämningar. det borde ju verkligen inte vara så. aja, ska gå och hämta klänningen jag ska låna av molly tills på lördag lite senare och hoppas på att den passar för den är sjukt söt. bara sju skoldagar kvar till lovet nu, det ska nog gå fort om man inte tänker på det så mycket.

i've found the perfect way to say i love you, to paint it into our hearts once for all. it may sound funny like i'm joking it away, but no no no this is the way.

tisdagar är skolveckans absolut bästa dag. speciellt när man går från tio till tolv. åkte hem och sov en stund och sen var jag med oskar en litet tag och nu ses vi inte förens på fredag, riktigt sämst men vad ska man göra. pete doherty kommer till p&l, lite soft sådär. jag har en stor ångest inför torsdagen som kommer. engelskaredovisning och ett stort spanskaprov. självklart prioriterar jag ju engelskan så spanskan lär ju gå skitbra. fast jag har iof en najs helg att se framemot och det är ju alltid något, ska bli sjukt kul! nej nu ska jag durra och sen plugga. precis som de andra kvällarna denna vecka. livet är ju lagom enformigt ibland.

för jag skakar av all denna meningslöshet. jag förstår bara det som är vårt.

idag var det fyra månader sen.


här kommer rädslan, gamle vän. när alla fjärilar i magen vaknar upp, viskar välkommen hem.

ytterligare en helg att lägga bakom sig. har spenderat i princip hela helgen hos oskar eftersom han varit ensam. igår vare litet minipartaj och det var riktigt kul. mådde kanske inte toppen imorse men efter pizza, film och mycket mys i sängen kändes det en aningens bättre. kom hem för typ en timme sen och laddar inför beck. skulle kunna somna närsom iof. har inte så himla söndagsångest idag eftersom vi inte har spanska imorgon så det betyder att jag slutar typ 12.30 eller nått sånt. riktigt skönt! jaja, nu ska jag äta upp maraboun som jag hittade i kylen.

varje litet steg du tar och varje gång som du för, ditt hår från dina ögon på ett sätt som ingen annan riktigt gör.

jag har pluggat klart, jag har umgåtts med min mamma och snart kommer min älskling hit och då ska vi äta sockerkaka och mysa och kolla på tv. morgondagen kommer förövrigt bli galet najs. inte nog med att det är fredag utan efter skolan ska de första 1200 kr till maggan betalas in och sen ska vi ut och käka hannas födelsedagsmiddag, hur bra som helst. ja, that's it. ska bli skönt att få sova ordentligt i natt. drömde en så jävla äcklig mardröm i natt så att jag vaknade och var tvungen att lägga mig i fosterställning intill väggen för att jag var så jävla skraj. haha, fyfan.



men inget av det här betyder nått. det är bara ord som gått vilse i allt det svarta och kommit i mellan oss.

jag höll på att spy tre gånger imorse men drog mig till skolan med den hemska scenen att jag la en pizza på tunnelbanan spelandes i mitt huvud. är hemma nu iaf men jag har grejer att plugga som jag missade när jag var sjuk förra veckan, alltså no work for me today! känns lite bittert men måste man så måste man. jag brände även min tunga igår på en oerhört varm oboy. tungan är nu täckt av minimini blåsor som göra svinigt ont, tacka den som uppfann isbitar! dock kan jag inte dricka te = abstinens = knas i julles kropp!!!!!!! nej nu ska jag sätta igång med plugget och sen ska jag och mamma laga mat. hoppas på att oskar kommer hit sen så jag har nån att pussa på. nä plugg vare ja!

du kan få mig hur lätt som helst. dölj världen från mig i dina lockar.

jag är så jävla trött helt utan anledning, har ju inte gjort något ansträngande på hela dagen. mitt huvud känns som en tickande bomb, kommer sprängas när som helst. har tagit en alvedon och hoppas att det går över. har inte fått ett av min wannabe migränanfall på över ett år säkert så att det skulle komma smygandes nu skulle ju bara vara toppen! nej klockan ringer ju 05.41 så ska bara prata klart med min gullis i telefon och sen sova.

å, till magaluf styrde vi vår sista (första) resa!

har ju glömt att dela med mig av den goda nyheten. 17-24 juli befinner vi oss i palma nova/magaluf. jajjamensan. så är det! på fredag betalar vi in den första 1000lappen och det kommer bli så jävla skönt. äntligen är sommarns första plan gjord. sen ska festivaler, landställen, ensam hemma (fekke 24/7 hehehehhehe) och allt annat skit planeras in men just dessa åtta dagar är bokade för mig och världens 4 bästa brudar. så ska det vara, jag tror precis att jag har börjat se ljust på framtiden! hoppas också på att få festa med sånna här heta killar som videon nedan visar.



men alla tårar och bråk till trots, utan dig känns allt märkligt grått.

hej bloggizzzzzzzzzen! jag kom hem för typ en timme sedan och ska alldeles strax sätta igång att göra klart min pp till engelskaredovisningen. jag sov så jävla bra i natt. bredvid oskar. vaknade en gång men då vände jag på mig och somnade om på sekunden, precis så önskar jag att det var varje natt. drömde inga mardrömmar heller, så jävla skönt. vi gick inte upp förens vid tio men fan vad segt det är att gå upp när det enda man vill är att ligga kvar i sängen hela dagen. dock var det omöjligt idag eftersom oskar går i en dålig skola som inte har ledigt idag. iaf så är jag och mamma hemma idag och hon städar, vet ej varför men antar att det hjälper henne att inte tänka. hon frågade mig vad jag ville skriva på banden som hör till blommorna och vilka färger och sånt. jag ville spy i slasken, jag är inte så bra på sånt där. det står kartonger i hallen också med massa saker. jag vill titta på allt men samtidigt inte. jag försöker se det hela ur en bra vinkel men det är svårt. nej jag ska göra mera te och sen göra klart det här värdelösa arbetet. sen kanske jag åker in och möter mina najsa vänner som är i stan och motionerar på skriskobanan i kungsan. men jag vill inte heller lämna mammsen. jaja, vi får se!

vi måste gå härifrån Innan vi ligger på kyrkogårn som alla innan oss.

hej alla (madde!). just nu skriver jag i min känslomässigt störda blogg (madde!) och jag sitter faktiskt hemma hos min pojkvän (eller hur madde?). imorgon är jag ledig och då tror malin att jag ska åka skridskor med henne men jag kan inte åka eftersom jag har ett trasigt knä. däremot ska jag plugga och kanske träffa rebecka.. btw så ska hello saferide och lykke li komma till p&l. och håkan gör sin enda spelning på hela sommarn där. markus krunegård tittar också förbi med sitt gamla band laakso, det lär ju bli narre. nu har jag bättre saker för mig.

jag vet att du sover. känner värmen från din hud.

äckliga måndagar är allt jag har att säga. trots det är jag på bra humör nu, fast jag skulle kunnat somna varje gång jag blundat sen jag lämnade sängen i morse. skolan och jobbet gick fort och det var najs. imorgon kommer bli en grym dag. sovmorgon och lalliga lektioner. sen ska jag vara med oskar heeeeeeeeeela dagen och natten. ska bli skönt att sova en hel natt, var ju i torsdags senast. ibland undrar jag om det är bra för en som mig att tycka om nån så mycket som jag gör just nu. hör ju själv hur jag låter haha. fast å andra sidan är ju han om någon värd det så jag tänker fortsätta tycka om honom tills han inte vill bli omtyckt längre (logiskt?). nu märker jag också att jag börjar svamla iväg från ämnet för att jag är så trött. herregud som esther skulle ha sagt (och säger 43000 gånger om dagen höhö) godnatt.

jag ger dig inte min morgon och inte min dag. du får nått så mycket bättre, du får hela jävla jag.

suck. den här helgen har gått jättefort och jag har inte mått bra nån av dagarna. jag är inte utvilad, jag har sovit jättedåligt. men så kan det vara ibland. dock vet jag inte om det här med att dränka sina sorger är ett bra sätt att gå till väga. oftast råkar man ju bara göra något dumt, som jag gjorde igår. nu ligger jag och är jättehungrig eftersom jag matstrejkade idag, vet inte varför, hade inte bara lust att äta. så det blir te och lite mackor snart. vid nio börjar beck och det är nya filmer. jag kommer inte sova bra i natt heller. för jag ska sova ensam, precis som jag gjort hela helgen. jag måste typ köpa mig en sån där uppblåsbar barbara och ha i min säng under veckodagarna då jag inte får sova bredvid oskar. när jag hade hälsokontroll hos sjuksyster förra terminen så såg hon i min journal (hah heter det så? för mycket greys för mig märker jag nu..) att jag hade sömnproblem förut i åttan och jag berättade att jag var livrädd för att falla tillbaka. då frågade hon om jag sover bra om jag har sovsällskap, och ja, jag sover bara riktig bra då. då sa hon något i stil med "ja, det kan jag förstå". nu när jag tänker på det, vad menar hon med det? vadå förstå? att jag är knäpp? nej juste, jag måste stoppa nått i magen. skulle vara gott med varm oboy men den är ju slut. har förresten lyssnat sönder på lasse lindhs fyra skivor hela helgen, grym är vad han är. och oj jag kanske ska börja på en bok om jag ska börjar skriva såhär långa inlägg. grattis till dig som läste hit, du slösade precis ca en minut av ditt liv på mitt liv.

jag klarar mig aldrig ensam



du är en tröst för gråtna ögon du är min fallskärm när jag faller om natten
du sover som ett barn och jag saknar att kunna sova så
du är äger mitt blod och du är slagsmålet jag aldrig kan vinna
och jag känner mig bara så jävla tom ibland

jag klarar mig aldrig ensam
jag klarar mig aldrig ensam

jag kan aldrig mäta mig med ett hjärta så gott som ditt
det är så stort och sväljer mig helt
jag är gabriel på väg ner genom himlen
och jag är bra på att vara själv men usel på att vara ensam
och jag känner mig bara så jävla tom ibland

jag klarar mig aldrig ensam
jag klarar mig aldrig ensam

och det krävs en idiot som jag för att sumpa nåt sånt här. du är det bästa som hänt en idiot som jag.

jag vet inte riktigt vart jag ska börja nu. men ett fan sitter på sin plats iallafall. jag drack för mycket och för fort och därför mådde jag precis som jag förtjänade efter en timme. jag bröt min frihet och det var inte värt det. äcklades av mig själv men av någon dum jävla anledning tyckte jag att det var mer än okej eftersom kvällen var mitt frikort. jag skrattade faktiskt mestadels av kvällen, jag vet inte hur det kommer sig att jag och lisa alltid hittar personer som är så fruktansvärt roliga att driva med/om. sen så gick det mesta åt helvete och på vägen hem så brast det för mig, precis som väntat, och jag vinglade hem tokbölandes i min ensamhet. nu mår jag väl helt okej men precis som man ska efter en sådan kväll. jag lovade ju faktiskt lisa att inte ha en spärr på hela kvällen och det lyckades jag ju med, som den fjortis jag ändå är. nu ska jag begrava mig under mitt täcke och tänka på vilket stor idiot jag är resten av dagen.