ja må han leeeeeeeeeeeva (lika länge som mig och helst längre för jag vill inte leva utan honom)

idag är ingen vanlig idag, det är min bästa väns födelsedag. jag sitter i soffan och väntar på att han ska komma hem så jag kan få ge mitt paket. hur kul är det inte att ge bort ett bra paket? älskar det. inget märkvärdigt alls men jag vet att han kommer bli asglad så då blir jag ännu mer uppspelt. jag har lagat skitgod middag också (kyckling i fetaost&pestosås, stört gott) men fick inte köpa tårta men kanske råka köpa lite fika ändå... alltså jag älskar födelsedagar. älskar att själv fylla år. försökte få oskar lite nervös och pirrig inför idag igår kväll innan vi skulle somna och typ kittlade honom och sa saker som "wiiiiie vad kul med födelsedag" och "haha du kommer aaaaaaaaldrig kunna somna nu". fick ingen vidare effekt. han verkar har vuxit ifrån det där.
 
annars startade jag dagen med ett ben och ryggpass som gick sådär, var stressad för jag ville hem och födelsedagspussas (lol på mig alltså) men gör bättre ifrån mig i morgon bitti förhoppningsvis. sen har jag jobbat och nu är jag hemma. idag gick jag även in i en jobba-12-dagar-ledig-2-dagar-jobba-12-dagar-till-period så mitt sociala liv kan ju bara säga tack och adjö. så som man har det när man inte har heltid med säkerhet, då får man jobba lite färre timmar per dag men desto fler dagar och verkligen skrapa ihop timmarna (önskar mig verkligen ett 8-5 jobb, mån-fre). tur ändå att mina kollegor får mig att skratta och sådär. 
 
nej nu får han komma hem snaaaaaaaaaart, jag vill ju fira. kanske lika bra att jag värmer upp rösten inför ev. sång. do re mi fa so la di doooooooooo. den lärde jag mig på kören. jag hatade kören. HEJDÅ!!!!!

forever and ever

hej vänner hoppas ni mår bra. kära blogg. jag bytte gym idag. det gick svindåligt att träna. hoppas det var första gången för att det var nytt ställe och inte för evigt för då är jag körd. sitter i soffan svinmätt efter en tråkig köttförsås och känner mig helt svensson med mellon i bakgrunden. här är ditt liv. typ. igår sprang jag 7,8 km utan att stanna. trodde inte det var sant när jag kom hem, alltså att jag var så duktig. lyckan första minuten efter jag insett min prestation, önskar att jag kände så efter varje träningspass hehe. helgen var jättefin förreseten om någon undrade. tjejmiddag, ölhäng, grillmiddag och filmmys. kastade mig genast in i ett nio dagars jobbsvep igen igår, har inte tid att inte tjäna pengar nu för tiden och dessutom har jag ett rätt roligt jobb så det så.
 
nu ska jag lägga mig raklång och dricka te. puss o kram!

just give me a reason.

hej från orten. jag älskar mitt nya hem. det är inte klart utan det är saker mest överallt, kartonger och påsar och sådant men vi bor i alla fall och det känns så bra. somna och vakna med the man of my dreams varje dag, bara den lyxen. annars jobbar jag och tränar typ varje dag. försöker hinna med annat (måste till ikea.. igen..) också men det går inte så bra nu för jag har träningen som prio ett. ska fixa ledigt en dag nästa vecka så jag får det fixat. tur att jag i alla fall har bästa händigaste finaste pappan som hjälper oss att sätta upp alla prylar och dra el osv. vet inte vad jag skulle göra utan honom det är ju ett som är säkert. idag har jag lagat falukorv till middag och matlåda, det var så jävla gott. älskar falukorv och makaroner (fullkornspenne dög också utmärkt). jag är så jäkla trött och vill bara gå och lägga mig men måste vänta tills oskar kommer hem så vi kan gå och boka tvättid. har aldrig varit i tvättstugan och vågar inte gå dit själv första gången. hej på er!