love hurts.

vilken äcklig jävla dag jag har haft. började imorse, 05.45. kunde inte äta frukost, hade inga kläder att sätta på mig, minusgrader, fick halvspringa hela vägen till tuben för att jag blev sen på grund av klädbristen, stå hela vägen till slussen, göra ett pissäckelfittdåligt engelskaprov, ha allmänt bajstråkigt i skolan, åka till stan och få lite pussar (enda bra idag), leta efter nya kläder, INTE HITTA NYA KLÄDER, köpa ett par byxor, komma hem och inse att dom är för små och onödiga, lämna tillbaka dom imorgon. JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD. vilken jävla fittdag jag har haft. fyfan. tur som inte i helvete att det är fredag imorgon annars hade jag fan sjukanmält mig och legat hemma och grinat hela dagen. nu ska jag inte göra det. jag ska se framemot helgen som väntar. fina helgen. planerad in i detalj. jag ska ha så kul <3

we don't waste no precious time.

t to the rött. fattar inte. somnade på oskar igår vid halv tio. sjukt tidigt ju. har pluggat sen jag kom hem. har engelskaprov imorgon bitti. yey. inte så värst. ska i alla fall ha avslutningsmiddag med laget idag. eller före detta laget kanske man ska skriva. vi ska äta tacos och bara mysa. snart är det fredag i alla fall. längtar.

i fell in love with you and now i'm stuck.

mitt hår är 15 cm kortare. och jag är nöjd. jag tycker det är fint. kan inte visa en bild men ändå. fick ihop detta till en bra måndag. men imorgon är det skola. tråkigt. trött. sett klart på vänner. nu blir det dh istället. tycker inte ens det är bra men har inget val. hatar att kolla på tv. nu ska jag, pappa och tyan dricka te. hehehe.

how you choose your words.

trött. hemma från skolan. fast har bara en lektion. gör inte så mycket. ska klippa mig idag. i eftermiddag. håret ska bort bort bort. ska bli skönt. håller på och tar mig igenom min engelskabok. har prov på den på torsdag. hemskt, jag vet. för övrigt, ska man tvätta håret innan man går till frisören? jag har så skitigt hår, kan ju inte gå ut såhär. blir nog att göra det va. inte så noga.

so i was late for class, i locked my bike to yours.

märktes att det var löning igår. aldrig varit med om så mycket folk på ett och samma ställe. eller jo det har jag men det var jobbigare när man var full. fast kul hade vi ändå. ont i fötterna fick jag. och i huvudet. nu så här dagen efter. men har tagit det lilla lugna idag. ska hem till fidde om någon timme och fira hennes bday. ska bli extremt mysigt och kul på alla sätt och vis. undra vad jag ska ha på mig. hihihi. PUSS

i feel love for the first time.

sitter och smygtaggar lite för mig själv. målat naglarna. funderar över vilka trasor jag kan dra på mig. är hungrig. ska gå ner och väcka pappa. dricker cola. kollar idol på nätet. blir glad över min lön. ledsen över att jag är pank utan den. vill ha någon annans garderob. vill vara rik. taggar till. tänker på mat. tänker på om man ska bli full eller full ikväll. nog full. är lite dåsig. taggar till. see u in the dimma. (har aldrig tänkt på vilket pinsamt uttryck det är innan men nu så. usch.)

no pain is forever.

är så trött. helt slut. somnade nästan på träningscykeln. ska lägga mig och kolla på vänner snart. sova tidigt. upp tidigt. fredag imorgon. vi ska ut. nype. men först skola. skrattade så jag grät idag. det var tröttheten som talade. men det var kul. nu ska jag och tyson gosa. mitt tjocka levande gosedjur. han är bättre än en lillebror.

låt henne inte ta dig.

idag har jag nog genomlidit bland det värsta jag gjort någonsin. statist i en långfilm. utomhus i 7 timmar. totalt genomfrusen, trött, hungrig och rosenrasande. tackar gud att madde var med i alla fall <3 nu är jag tröttare än tröttast. oskar kommer hit snart. längtar jättemycket efter honom. sen ska vi sova. upp i ottan imorgon igen. life sucks. ibland. puss.

hejdå sommaren 2010. hejdå alanya och zakynthos. hej hej hejdå.






och du har någon ny att somna bredvid nu. det är inte lätt att va så ung.

hej måndag. typiskt tråkig ohändelserik måndag. min poncho var varm och skön i alla fall. har religionsprov imorgon. har pluggat alldeles för lite, mindre än vad jag någonsin pluggat till ett prov förut faktiskt, men det får gå som det går. motivationen har inte riktigt kickat igång än. vad annars.. nej jag vet faktiskt inte. måndagar, vad gör dom med en egentligen? usch.

dagen är okej, men på natten blir det svårt.

jobbat och röstat. vuxenpoäng månne? bra att valet snart är över. så trött på att höra allas tjat om hur man ska rösta och inte. herregud. skäms ju ihjäl när folk grundar sina åsikter på, ja, ingenting. usch så pinsamt. i alla fall, idag har jag köpt min älskade poncho <3 esther la undan den till mig igår, bästa gulligaste esther. är seriously lite lycklig över det. jag ska egentligen plugga religion nu men jag har ingen bläck i skrivaren så kan inte skriva ut det jag ska plugga på. får sitta här och läsa det några gånger. i väntan på mitt hjärta. tråkigt att helgen är slut. hade suttit fint med en dag till.

you know i miss you.

hade så.jävla.kul igår haha. dock har jag en rätt stabil huvudvärk som nog inte kommer ge med sig i första taget. ska åka hem till orvar snart. vi ska äta middag och kolla på film och sånt kul. imorgon ska jag jobba som vanligt. så var den veckan slut.

ingen vind kan blåsa omkull oss nu.

fredag imorgon. veckodagarna rinner iväg. skönt. imorgon ska lilla bebisgullis molly firas för äntligen fyller hon också 18. det ska bli skitkul, är råtaggad. det enda som möjligtvis drar ner mitt glada humör inför utgången är att jag har fått nån så jävlig finnattack i min fejja att jag funderar på att ta potatisskalaren och skala bort hela mig. eller i alla fall mitt ansikte. ungefär så trött är jag på den där fittskiten. ja jag får skriva så för det är min blogg och ingen läser. nej men helt ärligt så är det sjukt otajming och jag kommer gå runt och tänka på hur ful jag känner mig hela kvällen MEN dricker jag typ 15 bärs så kommer jag förmodligen ha andra problem att oroa mig över. typ spya på mig själv. eller på lisa. eller nått. skitsamma. det är i alla fall fredag imorgon. jag har pluggat i över två timmar nu ikväll och jag ska belöna mig med te, toblerone och vänner. och en dusch. och avskalning av ansikte. skoja. men har god lust. ska gå ut med en påse över huvudet imorgon istället. väcker nog mindre uppmärksamhet än det här. skoja igen. fyfan vad tråkigt.

om jag vore 12 vore det här okej men nu är jag 18 fast egentligen skiter jag i vilket.

låt mig lägga upp en bild på alexander skarsgård och vara extra kär i honom. låt mig vilja gifta mig med eric northman i true blood. låt mig pausa i avsnittet och göra en skärmbild bara för att han är så stört snygg. låt mig önska att jag levde i true blood istället för mitt liv (men bara ikväll). låt mig gråta över att säsong 3 är slut och att säsong 4 kommer nån gång 2011. låt mig bara göra det ikväll. för allt suger och jag är så trött på den här skiten.


my song is low.

har cyklat en mil. är helt jävla dödstrött. slut. färdig för inlämning. är så otränad att jag egentligen inte borde tala om det. det är nästan kolsvart ute just nu. fan så deprimerande. snart är det den tiden då det sista man ser är mörker och det första man ser är precis samma sak. evigt totalt jävla mörker. vinter <3 när jag blir stor ska jag inte bo hemma under vinterhalvåret. bara julveckorna. så det så!

well i wish you the best.

tror ärligt det sitter någon och hamrar innanför mitt pennben. tinningarna kommer explodera. hjärnsubstans och blod överallt på pappas tangentbord. knas. har köpt världens, och då menar jag typ världens, skönaste och finaste tröja. det var ett projekt att få tag på den. jojo. men fidde är en fighter. nu ska jag duscha och sen läsa min engelskabok och sen dricka te och kolla på vänner och sen sova. tight som fan. godnatt.

vilken färg har själen älskling?

jobbat idag. har ont i halsen. ska kolla på vänner, äta middag och sen åka hem till oskar. så värt med en lugn helg. men nästa vecka, då jävlar.

jag ska ha dig igen och igen och igen och för alltid.


hej bajsen. jag har ont i huvudet och saknar dig. är trött och saknar dig. gnällig och saknar dig. vill-att-du-ska-pussa-mig-på-pannan-och-stryka-mig-över-håret saknar dig. det är ju vår dag idag din fjärt. jag vill i alla fall få ge dig en puss för 23 månaders skull. men imorgon, okej? lova?! bra. ses då. älskar dig lite. skoja. mest. men det vet du redan, eller hur? <3<3<3<3

what a girl wants.

grinig är vad jag är. krasslig och snorig. det enda jag önskar mig ikväll är att jag hade ett badkar. så skulle jag fylla det med asavarmt vatten och ligga där och tjura för mig själv. men det får bli i ett annat liv (eller nästa gång jag är hemma hos mannen). hejpårej!

när allt är miserabelt.

jag är otrogen med mitt liv mot bloggen. förfärligt. dessvärre kan jag inte riktigt minnas vad jag gjort för att glömma att kika in här men något i stil med, skola, kärlek, kräftskiva, sjukdom, stumhet och bara ren glömska. har ingenting att dela med mig av heller. hemskt va? imorgon ska jag ta första steget mot körkortet. och idag lades min handbollskarriär ner för gott. 10 år. vet ni hur lång tid det är? sjukt långt tid. godnatt.