this song is not for you lovers

jag återkommer med ännu en drös ointressant fakta: jag använder oskars ben som databord = mycket välfungerande. världens töntigaste bilfilm går på sexan och, självklart, är det något som intresserar en minoritet av befolkningen men inte mig. nej. så jag fortsätter lyssna på the sounds, aretha franklin och andreas johnson (najs blandning i know) och njuter av tanken på att jag är ledig imorgon. sen tänkte jag faktiskt försöka sova tidigt ikväll för jag är still trött som ett as. vad annars? ska nog hinna med att städa mitt rum imorgon när jag ändå är ledig, och börja planera för hur jag vill möblera om. nej nu kanske jag ska hoppa över till minoriteten av befolkningen och kolla på bilfilmen. mitt databord börjar röra på sig lite oroväckande.

we'll be the same tomorrow, cause we've all been painted by numbers.

idag är det the sounds som håller mig vaken. måste uppdatera mig lite inför sommaren ju. vad annars har jag att berätta. att jag är jättetrött? att jag har studiedag imorgon? att jag (som vanligt) har ont i huvudet? att oskar kanske kommer hit senare ikväll och att jag saknar honom? nej det är inget av det mest intressanta kanske. men faktum är att det så mycket som har hänt i mitt liv idag. mellis med lisso vid mitt köksbord och något avsnitt oth har jag också hunnit med. och invigit min nya klarblåa kjol och bestämt mig för att behålla gladiatorsandalerna. nej. så jävla ointressant.

and when i see you, i really see you upside down. but my brain knows better, it picks you up and turns you around.

min pappa berättade att min jämnåriga kusin från seattle vill komma hit ca en vecka i slutet av sommarn. det får hon mer än gärna göra, fan vad skoj att lära känna henne lite bättre var det första jag tänkte. sen blev jag lite rädd med tanke på att det är bara engelska som gäller, ingen svenska nånstans. men det ska nog gå bra. klarade jag det när jag var 7 och 13 lär jag ju klara det när jag är 16 också. så nu tänker jag bara skojskojskoj. sen undrar jag om hon kommer ställa sig positivt eller negativt till hur jag lever. och vad jag gör om dagarna osv osv. för så som jag uppfattat det är skillnaden mellan våra liv så sjukt stor att jag nog inte ens fattar. men det lär jag ju nog märka. nu är jag lite happy faktiskt, har alltid varit lite småsur över att mina jämnåriga tjejkusiner bor på andra sidan jorden. sen om hon kommer hit och hälsar på tänker jag bannemig åka dit och hälsa på också. hihi.

where dead trees cast no shadow

hej världen. nu har jag vaknat mig till liv efter den sedvanliga och ganska outhärdliga måndag som idag var väldigt uthärdlig. sovmorgon och ingen spanska, sånt gillar vi. sen drev jag och malin runt i stan nån timme och jag slog till på ett par gladiatorsandaler med tanke på att jag i vanliga fall alltid väntar tills allt tar slut. nu har jag dom hemma åtminstonde så jag tänka lite på saken. sen mötte jag upp lisa, knut och hanna i centralen och vi köpte tågbiljetter till p&l för 380(!!!!!!!!!!!) svindyra riksdaler. men vi hade inget val, allt var nästan slut så pass på ni som hade tänkt att vara där första dagen men framförallt ni som inte vill ligga bakis och halvdöda hela dagen i borlänge den 28e hehe. trust me, det vill ni inte. sen kom jag hem och fick ångestattack över att jag slutat jobba och inte har tillräckligt med pengar och pappa gav mig en utskällning men sen så blev han snäll och hjälpte mig med att räkna ut saker hit och dit. lite omvänd psykologi med andra ord. sen däckade jag i soffan av ångest-utmattning. helt klart värd måndag. kolla ettan 21.30 ikväll förresten, tonårsliv, bra serie tycker jag i alla fall. nu ska jag måla naglarna!

darling you thrill me

jag har haft ont i magen idag igen. fastän värktabletter är en fantastisk uppfinning så är tiden mellan de slutar värka och man orkar resa på sig och gå ner i köket och knapra i sig ett par till inte helt okej. därför ligger jag kind of golvad i min säng och håller att halvt öga på nån mindre bra deckare på fyran. imorgon är det sovmorgon till tio i tio vilket jag hurrar för. efter skolan är planen att dra in till centralen och köpa tågbiljetter till p&l med knut och lisa. och jag får verkligen inte glömma att köpa nya hörlurar till mamma. hoppas på lite sol imorgon också. ligger och lyssnar på you send me med aretha franklin. den är med i the holiday och jude law är ju helt förkrossande, dödligt snygg i den filmen och när han dansar till den här låten blir man ju mer eller mindre galen! hehe....

save tonight. fight the break of dawn, come tomorrow.

första gången jag är ensam på hela den här helgen är nu. och en timme tillbaka. en timme jag spenderade med matteboken så riktigt ensam var jag ju inte. fredagen hos malin var grym och när jag låg i oskars säng på kvällen och skulle sova svor jag över mig själv och lovade att jag aldrig skulle äta så mycket skit igen på en och samma kväll. igår var jag, oskar och lisa i stan. fikade och jag köpte en jättesöt kjol. sen låg jag hemma hos lisa hela kvällen. vi åt tacos, kollade på robinson, drack cola, kollade på the holiday och bara babblade om allt möjligt. var längesen bara jag och lisso hängde så det var mycket uppskattat. och sen kom oskar hem till mig och sov. bara en helt lugn och slapp helg, känner mig helt okej utvilad till och med. till den grad jag blir utvilad i alla fall. och nu är det bara fem dagar kvar till lov. eller fyra för mig faktiskt, har ju studiedag på onsdag, yey!

well, this has got to die. this has got to stop. this has got to lie down.

ligger lätt utmattad i sängen och lyssnar peter dohertys sprillans nya skiva. gillar den mer och mer för varje gång. det var dock inte det jag ville säga och det jag egentligen ville säga har jag glömt bort. så nu får jag berätta något helt ointressant. till exempel att jag saknar min bf så mycket att jag har lite ont i magen. hans tröja luktar nästan mer mig än honom nu. men det här larviga kärlekssnacket var inte heller det jag ville säga. och det gör mig definitivt inte gladare att tänka på att jag saknar honom som en psyksjuk. vad värdelöst allt blev nu. imorgon är det i alla fall fredag och det kommer uppskattas. studiebidraget trillar också in på kontot. men inte blir jag klokare eller gladare av det. inte just nu. undra varför jag är så sur.

my heart has started to separate.

well well well. det här händer när man sover för lite. man får grotesk huvudvärk. man stannar hemma i sängen hela dagen. jag har ägnat de senste 4 timmarna till att kolla på tv på datorn. först robinson och sen nått på svt. jag gillar att man kan kolla på vilka program var man vill och när man vill. snart tänkte jag sätta igång att skriva om hela mitt referat eftersom jag glömde skiten i skolan igår och det ska ju in imorgon så. har även kollat runt på sj efter billiga tågbiljetter till p&l, börjar bli dags att köpa dom också snart med tanke på att det bästa alltid ryker först. har suttit ute i solen en stund också. helt klart värd dag. och sen kommer mamma hem och lagar våfflor till mig en dag försent. yey!

i want to be a dinosaur

idag har jag gått i skolan på tok för länge. jag har också köpt min peace & lovebiljett så lyckoruset bara far genom kroppen på mig just nu. ler med hela ansiktet bara jag tänker på hur jävla bra vi kommer få det. fyfan säger jag bara. jag ligger också och youtubar på walking with dinosaurs. vill gå på den men orre är tämligen tveksam. varför förstår jag inte, hur coolt är det inte med "livs levande" dinosaurier i globen???? synd att jag inte har ett småsyskon att ta med mig som mask för min egen entusiasm. kanske lånar orres lillebror över en dag. tror både han och jag skulle få ut något av att kolla på walkande dinosaurier i globen. åh jag vill verkligen gå på den. någon som är villig att ställa upp om jag inte lyckas övertala orre eller hans lillebror?


ska jag behöva lämna stan innan du älskar någon annan?

mitt hjärta hoppar hage
medan ditt slår fast
vi ska vara dom
som gick alla förbi och omkring

leaving me stranded all in love on my own. do you think of me where am i now?

hej och hå! vilken värdelös och tråkig dag. sorry att jag klagar men faktum är att jag inte gjort ett skit på hela dagen förutom att jag spenderat tre och en halv timme i skolan. trodde jag skulle möta upp min kära mamma i stan men hon ångrade sig och då tänkte jag åka hem till oskar istället men somnade i soffan och vaknade ca 17.30. först nickade jag till när jag satt på golvet och kollade på tv. varför jag satt på golvet vet jag ännu inte, rätt konstigt med tanke på att soffan var ca 30 cm bakom mig men jag valde att sätta mig på golvet. hm. och nu har jag en stor klump i magen då jag vet att det kommer bli big problems för mig att somna i natt. och med tanke på min gamla sömnhistoria växer sig klumpen enorm. nu kom jag i alla fall på en rolig sak som hände idag, fick lönebesked. 2043 kr. direkt ner i maggankassan, hur bra som helst. nej nu ska jag ta en lååååååååång dusch och försöka varva ner. blir så jävla speedad av att tänka på sömn och att jag bör sova om senaste 3-4 timmar (and here we go again.. jag börjar räkna timmar). helst av allt skulle jag bara vilja dra ut och springa i en timme för då vet jag att jag blir trött. blääääääääääääää.

at night, when all the worlds asleep, the questions run so deep.

bom. bom. bom. jag tycker det känns som om mitt hjärta slår väldigt hårt idag. tunga slag. trötta slag. någonstans längst inne vill jag bara släcka alla lampor, stänga av alla ljud, lägga mig under täcket och sova. men jag har saker att göra. jag har uppsatser att skriva klart, robinsonrepriser att kolla på, väntandes på min älskling och ätandet av choklad och dricka te. så riktigt än kan jag inte dra täcket över huvudet. men om kanske fyra timmar. jag lyssnar på damien rice och kollar ut i mörkret i mitt rum. tjuvlyssnade på min pappas telefonsamtal i rummet bredvid. tror att en fantastisk sak kommer att inträffa inom en snar framtid. eller fantastisk och fantastisk. för mig är det fantastiskt. hoppas det blir av. usch nu får jag lite dåligt samvete för att jag tjuvlyssnade. får glömma det snabbt.

all those memories will be lost in time

har nu suttit i lite mer än en timme och skrivit på slutsatsen i sh-arbetet. uttråkad och irriterad ger jag nu upp och hoppas på att min bf kommer och räddar mig ikväll med någon jättesmart idé och bra argument vilket jag absolut inte har och är i stort behov av. jag har även insett att jag håller på att bli en riktigt tjejig tjej. jag har börjat älska choklad vilket jag inte gjort förut. får sånt där sug efter det. helt knasigt, känner mig ganska obekväm. fast jag köpte ändå choklad på vägen hem, som jag förvisso sparar till ikväll. tråkig dag i skolan förresten. som måndagar alltid är. och alltid kommer vara. btw har jag malin smittat mig med spotify-hiv. KNAS.

i know a boy and he puts the colors inside of my world

jag kollar på beck med mami och blir bara tröttare och tröttare för varje minut. imorgon ringer klockan 05.51 vilket jag inte ser framemot nånstans. fast om bara fem dagar är det ju helg igen. och om tio skoldagar är det lov. så jag ska nog överleva. å andra sidan vet jag inte hur sugen jag kommer vara på att gå upp imorgon bitti med tanke på att det ligger typ tio cm snö på marken utanför. jag som precis hade tänkt påbörja inhandlingen av vår- och sommarkläder, illa. nej nu ska jag kolla klart på beck och sen sleepa. hoppas jag slipper begravningsdrömmarna i natt. jag börjar bli ganska trött på dom. och lite rädd också.

ett under att du ser mig. att du fortfarande ser mig. ett under att du ser mig. som någon som kan ge dig nånting. som får dig att vilja vara min.

ibland är det ju så jävla skönt att ha en lugn helg. igår käkade vi som sagt middag hos hanna och efter middagen hamnade vi alla sju i någon slags koma. dunkande huvudvärk och sömnighet. så vid elva var vi i gullmars och påväg hem. mötte upp my boyfriend och sen gick vi hem till mig och jag knaprade i mig alvedon och somnade snabbt. jag sov helt sjukt skönt i natt. vaknade inte en enda gång och drömde och p&l och sommar. till skillnad från de andra dagarna i veckan då jag drömt om två begravningar och vaknat bölandes så var det sjukt skönt. 12 timmar senare vaknade jag. vi har pluggat och legat i sängen hela dagen, typisk söndag med andra ord. jag måste sluta med sånna här tråkiga inlägg. jag spyr ju på mig själv innan jag ens skrivit klart. fyfannnnnnnnn.

i hope it's gonna make you notice someone like me

kom hem för en dryg halvtimma sedan. efter att ha chillat hos hanna igår en stund så drog jag hem och sen vidare och mötte oskar. det var ett ganska roligt möte faktiskt med tanke på att oskar hade fått i sig en hel del. jag skrattade nästan konstant hela vägen hem till oskar. tror dock inte han delade den glädjen med mig men jag hade kul åt honom i alla fall haha. jaja. ikväll ska jag käka middag hemma hos hanna med mina homeboys och sen vet jag inte vart vi tar vägen. skönt att det bara är lördag iaf. vaknade upp och trodde det var söndag imorse, mycket obehagligt!

so come inside my room tonight i'll let you win, i won't even put up a fight.

nu är jag stört jävla mätt. asså sådär så att jag nästan, men bara nästan, önskar att jag inte hade ätit så mycket. trött blev jag också. så nu ligger jag i sängen och kollar på tv. så frågan är om jag kommer kunna ta mig upp härifrån innan jag somnar för natten eller om jag ska dra någonstans. kanske åker hem till oskar och sover. vem vet. ingenting är omöjligt. fan i helvete vad mätt jag är.

och jag känner inte riktigt. och jag lever inte riktigt, under dagarna som inte riktigt finns.

vaken efter ca tio timmars taskig sömn. klagar inte, nej nej, sånt håller jag inte på med. idag är det fredag och jag är ledig. mötte oskar på vägen hem igår efter teatern och vi somnade nästan på en gång. eller han somnade. när jag väl somnat så vaknade jag ca 144 gånger. oskar vaknade inte en enda gång. sen gick vi upp klockan åtta. sen somnade jag kanske halv tio och vaknade halv två. så kul har jag haft idag. nu ska jag gå upp och duscha och fortsätta min matstrejk tills middagen ikväll eftersom vi ska äta tacos!!!!!!!!!!!! är sjukt taggad. har inte ätit det på sjukt länge. TACOOOOOOOOOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FREEEEEEEEEEEEDAG!!!!!!!! SPÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRAD FEEEEEEEEEEEEEEEKKE!!!!!!!!!!!! eller?

what have i done to fall so hard for you?

landade hemma i sängen igen runt halv tolv efter att ha gått upp klockan sex. så kan det gå när man har håltimmar och grejer. vid fyra ska jag möta madde och sofia utanför kungshallarna för då ska vi käka och sen ska vi på teater. och jag har förövrigt helg nu. och det känns ju bättre än bra. tror jag ska sova lite innan jag drar iväg på spektaklet ikväll. är riktigt trött, igen som vanligt, trots att jag somnade halv tio igår kväll. jag är konstant outvilad helt enkelt. känner att typ det här inte är ett helt otippat scenario för mig.


don't tell me tell my ghost 'cause i blame him for all i don't want to know.

jag somnade nästan i duschen. jag är verkligen jättejätte trött. och har ont i huvudet som in i helvete. har haft det sjukt ofta senaste två veckorna och jag vet inte vad det beror på. förmodligen är jag klen. har funderat på att köpa järntabletter och se om det hjälper. jag "äter ju som en mygga" enligt min familj. dom vet inte vad dom snackar om. har för övrigt fortfarande oskars tröja på mig men lukten börjar försvinna nu. dåligt. han ska aldrig få tillbaka den. nu ere kört. här är en bra låt förresten. jag älskar ju timo. in flames däremot, mjaaaaaaa. det gör en bra combo iaf. och texten är ju fin. aj. mina tinningar kommer sprängas. godnatt.



if you had to lie a little i'll let it be true.

wednesday. igen. precis som förra veckan. och veckan innan det. och om en vecka är det onsdag igen. idag har jag hasat runt i oskars tröja som luktar gott. varit på ganska dåligt humör och rätt trött. ingen snygg vampyr kom och räddade mig under blodlabben men madeleine fanns där och tog hand om mig istället vilket faktiskt var bättre än en snygg vampyr. stannade kvar efter i skolan i nästan en hel timme av någon outgrundlig anledning. den timmen var sämst, av flera utgrundliga anledningar. jag hann träffa orre jättesnabbt i gullmarsplan också, då blev jag glad igen. kom hem och fick huvudvärk. somnade. vaknade. fortfarande huvudvärk. ska nu trycka i mig ett par alvedon och duscha. och sen sova igen. imorgon är det torsdag men som fredag för mig eftersom det vankas studiedag på fredag. det gillar jag. nu mindes jag även att jag har ca 6 kapitel att läsa i min spanskabok tills imorgon. synd att den ligger i skåpet då. verkligen jättesynd.

don't believe the mask t adapts to any lie.

o helga tisdagar. min har varit perfekt. jag och orre har gjort följade: ätit mellis, kollat på vänner, sovit middag, lagat middag, skrivit på min sh-uppsats, pussats lite. nu har han åkt hem men jag lyckades lura av honom min favorittröja. som nog är hans favorittröja också. jag har på mig den nu och den luktar så gott. hihi. jag kollar på house som är en av min favoritserier. han är så där bitter, gnällig, negativ och sur som jag alltid får höra att jag är. imorgon ska det tas blodprov på naturkunskapen. undra om det kommer komma en snygg vampyr och rädda mig när jag svimmar av synen av blod? eller det händer väl bara i lite småtöntiga tjejböcker som twilight? hm.

nostalgitripp en måndagkväll

sitter vid gamla datorn nu för att jag för över lite album som jag visst glömde här. bland annat shout out louds och lite annat smått och gott. jag har nu återhämtat mig efter eftermiddagens totala meltdown och är lite mer lugn och sansad. ska snart trycka i mig det som finns kvar av gårdagens marabou och kolla på tv. men. det jag egentligen ville komma till var att när jag nu sitter här vid mitt gamla älskade tangentbord och min underbara webcam så kunde jag ju inte undgå att blicka igenom mitt bildarkiv. haha. är det enda ord som förmås att komma ut ur min mun. haha.



liggstolar på västtrafik, jo jag tackar ja!



vad hände här lisso?



när handboll var livet.



jag och nils ROCKADE i sexan



jag och kimpa chillade med glajjerna



orre ser liten ut men är världens sötaste



haha sjukt värd födelsedag



det där var kul ju



en av mina favvobilder genom tiderna HAHA jag dör lisso och mimmi <3333



avslutar med en söt bild på mig i tvåan eller trean.
jobbigt det här med att lägga upp bilder. får nog vara en engångsföreteelse.

ibland hatar jag mig själv

okej nu har jag suttit i två timmar med den här jävla skiten. den kan slänga sig i väggen. skjuta sig själv samtidigt som den hänger och dränker sig. jag funderar för övrigt på att utöva någon av dessa alternativ tillsammans med arbetet. nu ska jag kolla på one tree hill och önska livet ur någon vidrig person. sådär egoistisk, omoget och töntigt jag alltid beter mig när ingenting går som jag vill och jag mister kontrollen.

oh, we couldn't bring the columns down. yeah we couldn't destroy a single one.

ovärt det kändes att åka hela långa vägen till skolan för att ha två fjuttiga lektioner. hemma nu i alla fall och ska precis sätta igång med samhällsarbetet. ibland är ju framförhållningen inte på topp direkt så jag känner mig en aningens stressad. skönt ändå att veckans värsta dag var över så snabbt. nej nu ska jag ta mig i kragen och börja skriva. det kommer aldrig gå. fan..

önskedrömmar

snart börjar beck. jag har chaite och en marabou. jag har en nybäddad säng och ett helt nystädat rum. det enda som saknas nu är min pojkis. som är hemma hos sig. för att det är måndag imorgon. och fem långa kvävande dagar kvar till helg. just därför vill jag sova bra ikväll. och det gör jag bara bredvid killen jag är så upp över öronen kär i att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

love is my drug, is my medicine. stay with me honey, stay with me honey, stay with me.

hello saferide var helt awesome. dom är så jävla duktiga och annika är sjukt grym. längtar redan till p&l då jag får se dom igen! igår käkade vi middag hemma hos jolly som lämnat oss för en sjukt najs lägenhet på söder. sen drog vi vidare till en kanske mindre najs fest. fick lite sköna flashbacks från åttan. oskar och jag somnade jävligt fort när vi kom hem och idag har vi legat i sängen hela dagen och myyyyyyyyyyyyyyst. jag älskar sånna söndagar. sen har jag även städat mitt rum nu senaste timmen och snart ska jag till konsum och köpa godis till mig och mamma. förresten var john me förband till hello saferide. hans röst var inte och leka med, sjukt bra. det här var den enda låten jag hade hört förut. så sjukt bra låt. och text. och allt. min nya favvolåt för tillfället. helt klart.




baby how i wish you hadn’t held me all those lonely, lonely nights! but you did, makes me wonder why i’m leaving you behind.

efter att ha vaknat vid åtta och hållit orre sällis somnade jag om på en sekund och vaknade för lite mer än en timme sen. jag trodde på allvar att jag skulle orka plugga idag. inte en chans. jag har legat och ätit godis och kollat på oth. jag är så sjukt taggad för ikväll. kommer bli grymt som fan. ska koppla in ipoden i stereon och bara pumpa hello saferide resten av dagen. undra när det är slut ikväll iof. om jag kan hitta på något då. den som lever får se helt enkelt.






yes, you are getting this letter again. because there’s nothing like you when you’re gone.

KUL dag i skolan. eller? nej. jag kom hem och somnade i soffan. sov i ca 2 timmar och 15 minuter. nu är jag back in b igen. jag köpte en najs godispåse på vägen hem som jag ska avnjuta tillsammans med colan. jag har ju helg nu och allt. snart ska jag gå och möta orre vid bussen också. imorgon är planen: plugga. det ska bli kul. eller nej förresten det kommer bli sämre än sämst. får i alla fall tänka på att jag ska på hello saferide på kvällen. det ska bli sjukt narre.

why'd you sing hallelujah if it means nothin’ to you? why'd you sing with me at all?

jag sitter i oskars rum atm. oskar ligger i sängen och läser högt för mig om kost, han har prov imorgon och kan inte läsa tyst "för då lär man sig inte". vad det är för fel på honom är en fråga jag länge ställt mig. idag har varit i skolan i ca 4 timmar varav 1 var lunch och de övriga 3 ägnades till våran flashpresentation. imorgon ses vi halv 11, najs. efter skolan var jag och kim i sickla och snackade och åt. det var jättekul att ses igen, var ju inte igår precis. nu ska jag gå och lägga mig för jag har magknip. aj.

and so may your river never dry. ay your mouth never lie.

jag fattar inte varför jag är trött. man kanske blir det av att sitta ner konstant hela dagen? eller så beror det på att orres väckarklocka ringde typ 20 över 7 imorse. nu har jag iallafall intagit liggande position i min säng. idag har vi gjort den viktigaste hälften av vårat projektarbete kan man väl säga. interjuven alltså! två killar från mtv, apnajs! nu är allt tråk kvar i flash bara men det är ju inte alltför svårt. i hope. imorgon blir det nog en skön sovmorgon till halv 11. resten av kvällen spenderas med chaite och daim och one tree hill. malin skämmer bort mig med att låna ut sina boxar till mig. kom på att jag ska på hello saferide på fredag med min storebror. fan vad najs, glad jag blev nu!!!

live update!

hej och hå. sitter i skrivandes stund i en mer eller mindre insutten soffa på ett mycket populärt café i centrala stockholm. bredvid mig har jag madde gaufää och mittemot mig sitter mallan. vi mailar med mtv och har ätit god lunch. vårat projektarbete går framåt vilket gör mig på glatt humör. för att söka lite spänning i vardagen har ju jag och madde bytt mobiler. ännu ett enkelt knep för att liva upp våran snöiga vardag. nu åter till skolarbetet och chailatten. hehehehe.

det är så enkelt med dig, kom slår vi sönder alla klockor. och låser, lägger oss nära lämnar alla problem utanför.

5 månader är detsamma som 152 dagar.


so why'd you fill my sorrow with the words you borrow?

jag hade magknip tidigare av tanken på att det var måndag redan imorgon. sedan påmindes jag av att det är projektvecka, det gör att vi inte har några lektioner. vi lägger upp våra dagar hur vi vill. vi behöver inte ens vara i skolan. nu gråter jag nästan av lycka. jag behöver med andra ord inte stiga upp klockan 6 imorgon. vi tar sovmorgon till 10. happy sunday!

"om jag kunde drömma skulle jag drömma om dig"

redan söndag? buhu. igår hade jag kul hos madeleine. jag försökte hålla mig till mina chips och min cola men det funkade bara första 40 minuterna. oskar och jag landade i min säng vid halv två och idag så har vi bara segat och kollat på twilight igen för andra gången. sista scenen, eller den när dom är i baletthuset, är fortfarande den bästa i hela filmen. resten blev inte bättre för att man såg den en gång till. nu ska jag äta och sen ska jag på kalas hos min lillkusin som fyller 12.

i remember it well, the first time that i saw your head round the door, cause mine stopped working.

det var ett bra tag sen jag mådde såhär risigt.  men som man förtjänar i guess. rolig kväll igår i alla fall. ah eller tja. mindre roliga saker hände väl kanske. dock blev jag väckt halv 11 (!!!!!!) hemma hos oskar för att lägenheten var tvungen att utrymmas för städerskan skulle komma. jag var inte så jätteglad men somnade sen vid 1 i min egen säng och vaknade vid 3 igen. ikväll ser planerna ut som så att jag ska leka med lite klasskompisar. men det blir lugnt och stillsamt för mig för jag är som sagt inte på topp. jag önskar att jag var en alvedon. mitt huvud dödar mig.

we might live like never before. when there's nothin’ to give well, how can we ask for more?

jag håller på att piffa till mig lite smått inför kvällen. har som vanligt inget att ha på mig och mitt hår är ren och skär katastrof. funderar på att knasa till det lite kväll. får se om jag kan komma på något banbrytanden och roligt partytrick. hoppas i alla fall att jag mår som jag förtjänar imorgon. sover hos orre om inget annat dyker upp. ja. så kul kan man ha. hoppas alla uppskattar daimen rice så mycket som jag gör. inte så mycket som jag älskar kent förstås. någon gång ska jag försöka förklara min kärlek till det bandet för er mina 8 läsare. utöka min emo/fjortisstatus lite. nej det är ju fredag. det har redan gått en vecka. sen förra pissfredagen. fast jag saknar lugnet efteråt, har aldrig känt det förut. jag är ju en jävel på att vara nojjig och uppskruvad. åh nu måste jag sluta babbla. jag blir så trött på mig själv. ha en rolig fredagskväll!

to mr. rice

jag älskar damien rice. innerligt och riktigt. jag älskar honom. på allvar.









no hero in her sky

nästa onsdag på 88,0 nånstans mellan 16-17 kan ni höra mitt och mina trevliga vänners otroligt najsa radioprogram. nu är jag jättetrött och funderar på att ta mig en liten powernap så jag är "på topp" ikväll. sanningen och säga så kan jag inte vara på topp. jag är en fruktansvärt tråkig människa och just nu är jag på extremt dåligt humör. vill spy galla på världen just nu i denna sekund. men jag kväver den fejkade spyan och kryper ner under täcket. det ligger ju trots allt 2 dagars ledighet framför mig.

and forget about my tainted heart.

jag är trött. som ett as. och ändå har jag spenderat mer än 2 tredjedelar av min dag sittandes. tog skön sovmorgon, hade en lektion sedan drog vi på modevisning och det var faktiskt underhållande. dock somnade min rumpa, inte så kul. vidare till lunch på donken och sen till svt. inspelning av skavlan. jag kändisspottade en del, däribland: lykke li (snackade med henne tillochmed), fredrik reinfeldt, jonas gardell med flera. dock fick jag ont i rumpan (igen!) av att sitta still i 2 timmar. men jag fick höra lykke li live och det var faktisk värt det. och sen var det pinsamt när alarmet på min mobbe satte igång mitt under allt. imorgon ska jag spendera 6 timmar på tekniska museet. tror det blir kul. nu ska jag kolla på en träd kulle. och sen sova. imorgon är det även fredag och kalas på kvällen, narre!


dom säger att sol kommer alltid efter regn, så ge mig den solen så ska jag hälla ner den i en pool och simma längd efter längd och växa mig stor.

självklart lyckades jag somna ändå. sov från kanske halv fem till sex. KUL. jag är så jävla dålig. har fortfarande sjukt ont i huvudet och mår illa. skulle nog kunna somna om nu och sova tills imorgon bitti. har en soft dag framför mig i och för sig. modevisning klockan två och sen skavlan klockan fem, kommer nog bli kalas. jag och madde ska käka middag nånstans innan skavlan i vilket fall som helst. idag är det secret window på sexan klockan nio, har väntat länge på att få se den. hoppas jag inte somnar innan då. undra om jag inte ska ta en liten sovmorgon imorgon också. film om spanska inbördeskriget från 83 känns kanske inte så lockande.

but when i came i didn't see her face i saw yours. the one you wore that day we bought your first guitar.

var längesedan jag var såhär trött en hel dag. jag har haft ont i huvudet ända sen imorse och har knaprat alvedon. nu ligger jag i sängen och kämpar för att inte somna, då blir det problem ikväll istället. så jag ska försöka att hålla ögonen öppna iallafall någon timme till. sen kanske jag får sova bredvid orre i natt. hoppas det i alla fall. mer än så har jag inte att bjuda på just nu här på min söta lilla bloggis. jag behöver verkligen några alvedon och sömn nu men jag får inte. usch.

jackson 5 from a car stereo singing "i want you back, want you back".

jag kom på att jag aldrig bjuder på några bilder här i bloggen. dock har jag ju fått ny dator och har inga bilder. men jag hittade i alla fall dessa läckra fotografier från bland dom 10 mest softa dagarna i mitt liv. det var bara stek i español för mig och lisso. bara stek och fulla norrmän. jag bugar och bockar. och funderar lite på om vi såg ut sådär hela tiden? eller jag i alla fall. haha. hur narre som helst i vilket fall.


och jag drog med dig i mitt fall och sen gled jag bara undan. så förlåt, förlåt för allt.

värd skoldag. eller? förutom att jag är en riktig hejare på kortspel så var dagen sjukt ovärd. sen gick jag och min sjukt söta men lite trötta och gnälliga pojkvän i stan nån timme och sen hem. oskar hade ordnat så jag skulle få prova på hans favoritmat - fläskpannkaka. det var asgott och jag är fortfarande mätt. dock åt jag 4 bitar medan oskar åt 9. hm. nu ligger jag i min säng med chaite i min feta halvliterskopp från sturbucks och ska sova tidigt tror jag. somnade i oskars soffa redan innan middagen liksom. imorgon är det onsdag, halva veckan gått redan.

vi behöver nånting nu som bedövar, nåt som gör att det går över.

jag jobbade inte idag nej. jag var trött. och tvungen att plugga vilket jag också gjorde, är snart klar med min novell och kan börja på arbetet om u-land. pappa har äntligen köpt hem chai te till mig, var ju inte igår precis. så nu ligger jag i min säng med min marabou och kollar på oth. imorgon har jag ju sovmorgon och kort skoldag, mums. sen ska jag träffa oskar och jag längtar lite hihi. måndagar asså fyfan. inte nådigt med ångest jag hade imorse när jag vaknade. men nu är värsta dagen över och jag har faktiskt bara softa veckor framför mig i skolan innan påsklovet så ska ju inte klaga. eller?

now it’s cold on my side of the bed. though you’re near, you’re far away. partly here, partly gone.

hur i helvete ska jag lyckas somna ikväll när jag i en veckas tid sluppit sova ensam? det kommer inte gå. jag behöver hjälp. jag behöver en stor nalle jag kan lägga på högra sidan av min 140 cm breda säng. jag är för liten för den. jag täcker knappt halva. jag kommer inte kunna somna ikväll. jag kommer vakna mitt i natten och tro att oskar är på toa och ligga och vänta på att han ska komma tillbaka så jag kan somna om. precis som jag brukar göra. men i natt ska jag sova ensam. är jag sjuk som har sånna här problem? eller kanske bara larvig? hur som haver kommer jag inte kunna sova. för jag ska sova ensam och då går det aldrig bra. i sånna här lägen så förstör faktiskt skolan mitt liv.

a spider web, and i'm caught in the middle. so i turned to run. the thought of all the stupid things i've done.

jag skulle åka till konsum för att köpa en chokladkaka. jag kom hem med följande: en chokladkaka, en påse polly, en påse nappar, en påse snören och ett paket micropopcorn. såhär är det alltid i min familj, går en och handlar så ska man genast handla till de tre överiga familjemedlemmarna. nu har jag dock lite lätt ont i magen av alla snören, popcorn och choklad. är även inne på mitt andra stora glas cola. man kan ju nästan tro att det är lördag. men nej, det är dagen innan skolan börjar efter en veckas slappande i sängen. mitt novellskrivande gick inte så bra. fick ihop en dryg sida med mest skit och felstavad knackig engelska, inte så najs. nu ska jag lägga mig riktigt bekvämt och kolla på beck!

och som ett färgfotografi som nån förstört med flit. är jag svartvit inuti?

kvällen igår slutade med ett besök på donken i skanstull och sedan hem och somna i oskars säng. det var en lugn kväll men samtidigt kul. en ganska ovanlig kombination nuförtiden tycker jag. vaknade vid tolv och kunde inte somnade om så jag var ju tvungen att väcka oskar. kom hem för typ en timme sedan och ska alldeles strax sätta igång och skriva min 3sidiga engelskanovell, det ska bli KUL. och det är i stort sett vad jag ska göra idag. frågan är bara hur mycket jag kommer få gjort egentligen.