this isn't right.

finns ingenting som skrämmer mig så mycket som livet. hur det plötsligt kan ta vändning. eller helt ta slut. allt är orättvist. och jag har så ont i hjärtat. så. jävla. ont.

thassos

imorgon åker jag och oskar till grekland. egeiska havet. thassos. golden beach. låter helt klart flashigt, det där med golden alltså. hoppas det är det också. så där ser det ut i alla fall. längtar så jävla mycket. kommer bli bäst. hörs nästa vecka <3


what i needed to do.

värmerekord idag eller? 20 grader. tror knappt mina ögon. ska alldeles strax åka till jobbet och vara där i typ 5 timmar och tjäna typ 10 kr. känns jättevärt. däremot är det lördag så jag och knuttie ska ha disco på jobbet, det var så längesedan. ikväll ska jag gå ut med en herrans massa människor. jag har inte varit ute på en lördag sedan jag fyllde 18 typ. mc donalds förstörde mitt sociala liv </3. jag har rådsjursbebisar i min trädgård så har suttit och glott på dom i 20 minuter. ville ha en av dom. han försökte hoppa över stängslet till grannen man landade mitt på och studsade tillbaka ner i krusbärsbusken. såg ut att göra jätteont. hoppas inte. i alla fall. jobbet var det. hejdå.

because the night belongs to lovers.

fick ett infall om vad jag skulle skriva. sen glömde jag bort det. hade en jättefin födelsedag igår. i ärlighetens namn så har jag mått skit mest hela dagen. imorgon ska jag jobba och nu ska jag kolla på biutiful. den utspelar sig i barcelona, så man kan längta tillbaka lite. men jag lär somna innan den är slut för jag känner mig som en överkörd get. nu längtar jag jättemycket efter oskar. och tills vi åker. tio dagar kvar bara. godnatt.

i will remember those hours for the rest of my days.

jag är ensam för första gången på flera veckor. faktiskt så är det skönt. ligger med altandörren öppen i soffan och lyssnar på allt. har inte ens lust att sätta på tvn. längtar till grekland, om två veckor åker vi. får lite ångest när jag tänker på framtiden, att jag måste fixa ett jobb sen när eldkvarn (<3) stänger. men först ska jag älska klart sommaren, i ungefär en månad till. jag fyller år på fredag. 19. konstigt, känner mig så liten och dum. då ska vi gå ut och det ska bli skitkul. jag har tre avsnitt av true blood att kolla på. kvällen ser inte dålig ut. borde egentligen ta cykeln till gymmet men jag orkar bara inte. jag har fortfarande mitt sommarlov. eller ledighet. nu kom tyson in och skrek. helt ensam är jag väl inte då.