för oss idioter.

söndag. och inte vilken söndag som helst. en söndag jag har längtat efter sedan oktober. om ynka 4 timmar spelar kent <3 på annexet och jag och mannen ska dit. är så sjukt taggad. typ nervös, pirrig i magen och lyckligt pirrig i kroppen.

idag har jag sytt in mina chinos på ett klumpigt sätt men det blev helt okej ändå. pussts med oskar och ätit haloumi. fan vad jag känner mig förtjänt av det här lovet. ska bli så jävla skönt att bara ta det lugnt och göra precis det jag är sugen på.

ask for more.



billie the vision. long time no see <3

idag var det ett år sedan min mormor begravdes. tiden går läskigt fort ibland.

jag går ensam in i ljuset.

först: LOV <3<3<3<3<3

hur trött? såhär.jävla.trött. spelat match ikväll, vi förlorade. men jag gjorde ungefär lika många mål som chanser jag brände. det var sjukt kul! ligger nergosad under täcket och kan nog råka somna snart. jag vill att oskar ska komma och krypa ner bredvid mig men det kommer inte hända. inte ikväll. men i veckan blir det mycket nerkryp och långa sovmornar och mys. ja jag är helt slutkörd efter en skitvecka i skolan och kommer sova så gott i natt. see you!

and i wanna build buildings high for you.

jag har varit lite arg, trött och ledsen på skolan hela dagen faktiskt. klagade inför mamma. sen kom pappa hem med mina tre böcker jag beställde förra veckan och jag sken upp så som jag gjorde när jag var 5 och fick mc donalds (eller som malin gjorde igår när hon fyllde 18 och öppnade paket på hard rock cafè. btw riktigt najs ställe, hade skitmysigt!). nu vet jag inte vilken jag ska börja med. tror det bli schulmans. malin frågade om jag var kär i honom idag. jag sa ja, jag är nog lite kär i honom. killar som får en skratta är nog det viktigaste. oskar får mig jämt att skratta också. åh vad jag glider ut på sidospår hela tiden, det jag ville berätta var i alla fall att jag har fått mina tre nya böcker nu och att jag äntligen kan gå tillbaka till mitt gamla läsliv som jag älskar så. klart slut.




i gotta feel every word you say.

grattis på 18 års dagen skitunge <3

det är te och mackor och senaste glamourama avsnittet. mellismys med andra ord. ska få lite plugg gjort sen också! ikväll blir det varken gym eller träning utan middag på hard rock cafè just för att malin fyller år. det ska bli helt galet gott och mysigt, älskar när roliga saker händer så här mitt i veckan. lyfter vardagen om man nu får säga så tråkigt vuxen-aktigt. för övrigt har jag inte haft det alldeles för jobbigt med sl idag, vägen hem var precis som vanligt. och oj hej vilket fruktansvärt tråkigt inlägg.

hjärta


jag ryser i hela kroppen. sex dagar kvar <3

trying to make a move just to stay in the game.

jag har den här utsikten från mitt fönster (kolla bilden längre ner och notera att mount everest är borta eftersom jag skottade där uppe igår)



och den hör korven i min säng



jag längtade till och med lite till skolan idag. men sl är ju vår allsmäktige gud för tillfället och då kan man inte göra annat. på tal om skottningen så aj min rygg. hoppas det är träningsvärk och inte ryggont. jag känner ingen skillnad på sån smärta.

jag har en oläst elle, min hangup för tillfället - pärondricka och en hög med plugg. jag tror nog jag överlever den här dagen också.

it's gettin' late but i don't mind.

jag höll på att lägga mig i fosterställning idag på skärmarbrinks tunnelbanestation. jag frös som en liten ny-av-ullad lammunge alltså. trots fjällrävenjackan. det tog bara 40 minuter hem till mig från orre. brukar ju annars ta cirkus 15-20. jag sitter mest och funderar på hur i hela friden jag ska ta mig till skolan imorgon när inga tunnelbanor går. det får jag återkomma till!

annars idag har jag pluggat lite granna och är relativt nöjd med prestationerna. är det ångestsöndag så är det. och den är ju inte slut än. vad mer har jag gjort.. jo JAG HAR STÅTT PÅ TAKET PÅ MITT HUS OCH SKOTTAT SNÖ I 2 TIMMAR!!!!!!!!!! jag har så ont i min rygg. riktigt träningspass! ikväll skulle det bli pizza men bilen vägrar starta och så var det med den saken. jag har en skål hemmagjord tsatziki i kylen och en skön bit grekiskt lantbröd. cola har jag också. åter till takskottningen. i alla fall, jag skottade som om det inte fanns någon morgondag. mamma skottade snö på mig (tror hon gjorde det med flit) istället för ner på gräsmattan. sen går jag in och värmer mig. då börjar det snöa. kan inte ens sätta ord på min frustration.

nu ska jag gotta ner mig i lite italiensk grammatik, och det ni mina damer och herrar, det är Kul med stort K.

we bit our lips. she looked out the window, rolling tiny balls of napkin paper.

jag ska till oskar om nån timme. jag vettetusan hur det kommer gå. se bara på mount everest som reser sig utanför fönstret i mitt rum. jag spänner fast ett lakan på ryggen och flyger till hammarbyhöjden. eller tar en taxi. sl lär ju ha kukat ur totalt en dag som denna. vi får väl se hur fort det kommer gå. -12 grader också. ja, jag har sagt det förut och jag säger det igen, sverige är ett land att trivas i.


it's really good to hear your voice, sayin' my name it sounds so sweet.

först tänker jag säga hur sjukt mycket jag tycker om mina vänner, ni är bäst i hela vida vääääääääärlden gullisar! <3

så. igår bjöd hanna på 18 års middag och det var supermysigt och gott (lasagne <3). de afrikanska fötterna slog till igen och jag skrattade som jag inte gjort på flera dagar. sen vet jag inte vad som hände men jag blev så trött så det vara bara att kämpa sig hem i typ årets jävla snökaos. idag blire slapp och ikväll ska jag och orre sitta barnvakt.

och nu blev jag påmind om min påse djungelvrål som jag köpte på ok i natt. i'm in heaven.

you hold me without touch. you keep me without chains.

okej saker att göra innan och under kvällen:

- sminka mig noggrant
- inte kolla mig så jättemycket i spegeln
- skratta med mina bästa vänner
- dränka mina sorger i afrikanska fötter
- ha på mig en så sjukt fin klänning jag fått av oskar
- försöka locka mitt hår
- lyssna på mallans spellista på spotify så jag blir glad

nu ska jag ta ur tummen ur röven och försöka att inte gråta. ha en fin fredag!

the princess and the liar.

jag är en så fruktansvärt svag människa. jag kan inte ta mig själv i kragen och säga sluta grina och skärp dig. jag funkar inte så. jag önskar att jag var stark. nu skäms jag mest och har ångest över att jag inte agerade annorlunda samtidigt som jag vet att det var enda utvägen. just idag finns det ingenting jag kan göra åt att jag är såhär vek men jag försöker tänka att det inte ska bli någon nästa gång för då har jag redan stoppat mig själv. försöker. lovar inte men försöker. fan.

i just wanna let it go for the night, that would be the best therapy for me.

ännu en dag att sudda ut ur minne. jag sitter vid köksbordet och skäms. dricker te och kastar möss åt tyson. det har gått så långt att jag börjat gömma mössen under diverse mattor för att sedan skratta högt i min ensamhet åt hur dum han ser ut när han försöker gräva fram den. jag bär på en ångestklump i samma size som södra halvklotet i min mage och jag vet inte hur jag blir av med den. imorgon är det fredag och en hel vecka har gått. jag har inte varit i skolan (paniken stiger ju mer jag tänker på det) mer än en dag. om 35 minuter ska min läkare ringa upp mig. jag har gått och väntat på den där vecko revyn jag klickade hem från kenzas blogg i typ en vecka. fett oschysst om dom inte langar den, jag var ju ute i tid och allt. jag har så himla mycket jag vill skriva men jag tänker inte göra det här. jag kan i alla fall berätta att jag har världens bästa, finaste, mest förstående, snällaste, roligaste pappa. nu ska jag måla naglarna.

men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö.



såhär tänkte jag och hanna se ut på hennes 18årsmiddag på fredag. har hört att blåställ och tiara kommer dominera våren 2010.

i'm tripping on words, you got my head spinning. i don't know where to go from here.

hej. jag ligger och hatar allt. det har jag gjort de senaste 48 timmarna. tänker göra det kvällen ut också. imorgon är det i alla fall torsdag. snart helg. jag hatar ändå allt. hejdå.

wonder how they'll ever make it through this living nightmare. but the mind is an amazing thing.

jag och tyson ligger och halvsover i mitt kolsvarta sovrum. han snarkar lite. han är gullig när han snarkar ska ni veta, ni ska höra hur han brummar. han gör mig lugn med sitt brummande. jag ligger och tänker. lyssnar på two beds and a coffee machine. nostalgitrippar. tänker på alla mina fina vänner vars hjärtan blivit krossade på sista tiden. vad alla dumma killar gått miste om. ser upp till dom för att dom är så jävla starka och tar sig igenom dag för dag. jag beundrar er hjärtan <3 konstaterar att människor är idioter. huvudvärken hänger fortfarande kvar och därför ska jag lägga mig och läsa ett par kapitel i min engelskabok och sedan sova. lång dag imorgon. om jag nu ska gå det vill säga. det lär ju visa sig, känner mig bara lite lätt uppgiven just nu. godnatt mina 12 läsare som erkände sin existens och godnatt ni andra som inte gjorde det.

push it in and twist the knife again. watch my face as i pretend to feel no pain.

jag har gått runt med bakishuvudvärk hela dagen. fortfarande. jag har bokstavligt talat knarkat alvedon sedan igår men det har ju inte hjälpt ett skit. jag gissar på sömnbrist så ikväll blir det sova av! igår förresten, herrejesus vad bra filmen var bra. grinade som en liten bebis i slutet. fick en sån fin ros av oskar också. bra alla <3 dag.

nu ska jag intervjua min pappa. allt för att inte somna.

the tiger's waiting to be tamed.

alla <3-dag. min fina bästa kille bjuder mig på bio ikväll. jag längtar efter honom. det var fem dagar sen jag såg honom sist.

annars är jag bakfull och jävlig. har ätit korv med bröd, återigen suttit och dregglat över
skorna och sett tyson bada i snö på mitt tak för att sedan hoppa ner i min säng och ruska av sig allt. jag dansade så mycket igår att kedjorna på min nya tröja lossnade. sen kom jag hem och märkte att jag inte klippt bort lappen. trash. hade sån fin kväll igår. skitgod mat först med mina nacka-barn <3 sedan träffade jag många gamla vänner. trillade in vid halv 4.

nej nu måste jag duscha. när jag gick ner i köket för någon timme sedan rynkade mamma på näsan och sa "usch julia du stinker ju gammal fylla". jag försvarade mig: "det är diskmaskinen som står öppen". sen gick jag upp och la mig igen. skämdes lite. skäms nu igen.

'cause when i leave for the night, i ain't coming back.

mamma, pappa och jag har spenderat ett par timmar i farsta cenrum. hittade världens (alltså världens) snyggaste boots som jag inte köpte men som jag stog och kramade i tio minuter. jag tror att jag kanske måste köpa dom <3 hittade en skinnjacka som jag vill ha också. köpte de perfekta jeansshortsen. ikväll väntar middag på phi phi island med tjejerna för att fira att elin blivit 18 barre. senare bär det nog av till en slags reunion eller vad man nu ska kalla det hemma i enskede. det kommer bli grymt! puss

another ditch in the road, you keep moving. another stop sign, you keep moving on.

jag vill gräva i arkivet och hitta hemgångar under sommarnätter med för korta shorts och en glömd tjocktröja. en 50 cl cola och en cigarett på bryggan i gamla stan. timmar under täcket och tätt ihopslingrade ben. tårar som inte syntes och hulkningar som inte hördes i ett varmt juliregn. löften som svek och tröstlösa försök. en knytnäve i en cementvägg och trasigt knä. karma. jag vill gräva fram brännheta kyssar och en magkänsla som skrek "du vill visst". bultande hjärtan och nervösa tankar. felsagda meningar och längtan. en söndagseftermiddag med nerdragen rullgardin. näsa mot näsa. drunkna i ett par blå ögon. undra var loven tog vägen och bråka så att hjärtat blir med skavsår. säga fula ord för att i nästa sekund ta tillbaka dom. gråta och klottra dagboken full med förlåt. få snö innanför tröjan och pussas trots att läpparna redan svider av kylan. klaga på att tiden aldrig räcker till och sitta ensam en fredagskväll och missförstå varandra. ligga och fnissa fast klockan är för mycket. kolla på fotboll och låtsas vara intresserad och slockna efter en kvart. det här är ungefär en tusendel av det som står om oss i vårt arkiv. man ska aldrig låsa och glömma bort det som hänt. det är så fint att minnas ibland.

du skar mitt svala liv, mönstrat till ett krig.

jag bara, orkar inte. är så satans trött. mina ögonlock är tunga som bly. ikväll är det jag och sängen och inget kan skilja på oss. imorgon väntar annat. ska testa att stänga av telefonen i natt, minns ett gammalt rykte som sa att man sov bättre på grund av att man slapp radiovågorna som i vanliga fall störde hjärnan. känns lite som en urban legend. aja, godnatt.

you don't have to be on your own.

fan och hans moster. jag sa det en gång när orre hörde, han fattade inte, sa typ "vems moster?". han hade aldrig hört uttrycket. det tycker jag var konstigt. i alla fall, fan vad dåligt det gick på gymmet idag. tantmaskinen sög, benen vägde 200 kilo, jag hade fel inställningar på benpressen eller vad den nu heter. blä. kommer hem och ser att det är fisk till middag. jag äter inte fisk om jag inte sitter på finmiddag hos randoms. åt istället tre källarfranskor med ost och en halv liter te. just nu pågår glee i min ögonvrå. jag har aldrig sett ett sämre program. ett musikalprogram? vad är det för skit? sjunger dåligt gör dom också. skäms.

slutklagat! mitt nedstående projekt gick ju rätt dåligt. så jag skiter i det här, ska fortsätta vara tiger woods. imorgon är det fredag och det rockar. där med basta. och fan, grattis på 18årsdagen hannis!!! puss

i hope you don't mind.

imorgon kommer jag säkert ångra det här men okej lyssna nu. det är mellan 20-30 personer här varje dag. det, om något, gör mig livrädd och nervös och road och chockad (jag menar, komigen..). så nu vill jag se vilka ni är. snälla? jag hänger ju ändå ut mig själv här som tiger woods i se & hör så ni vet ju typ allt om mig. eller ah, lätt överdrift men en hel del iaf. jag är inte så himla ytlig och därför tycker jag att jag förtjäner lite svar! så i kommentarerna vill jag att ni skriver vem ni är. har ingen svarat inom typ ett dygn kommer jag skämmas så mycket att jag vill hoppa från en bro - sen tar jag bort inlägget. och sofia, malin, esther - er vet jag om men ni kan väl säga hej ändå bara för att. gör mig inte besviken nu, jag vill veta vilka jag blottar min själ för. godnatt. (haha jag skrattar åt mig själv nu för jag är så töntig <3)

jag minns att jag grät när jag läste det. men minns inte vad boken hette.

när jag nu ser dig igen känner jag hur hjärtat börjar applådera. är det inte konstigt, efter allt som hänt? att kärlek är det som känns mest. är det vårt hopp? är det så att kärleken till slut kommer att segra?

i pretend that i can't feel anymore.

hej. hej. jag har nog aldrig börjat ett inlägg med hej. i alla fall. nu har halva veckan gått och det hurrar vi för. hade jag varit tät och 18 hade jag gått på krogen ikväll, nu är jag inget av det. mitt 18-års-sug går definitivt i vågor. och FAN förresten, har inte klagat nu på typ ett dygn: jag. hatar. min. mobil. så, tack. nu ska jag, som vanligt, duscha och sen blir det te och delicatobollar (och ja madeleine jag vet att jag åt en lion idag i skolan trots att jag inte äter godis på vardagar och nu delicatobollar på det men godisregeln gäller inte bakverk, alltså delicatobollar. angående lionen [säger man så?] var det filmmys på g och då är det okej). jag har en känsla av att jag glömt något plugg, typ som att jag ska ha ett prov imorgon eller ett arbete som ska lämnas in på fredag, men som jag helt och hållet glömt bort. och det ska ni veta, mina damer och herrar, jag är inte den som glömmer sånt viktigt. fatta jobbigt om det skulle hända då, jag skulle känna mig så sviken av mig själv. oh, imorgon ska jag gymma förresten, hur skönt som helst. nej nu får jag ta mig ur detta datorträsk. vamos a la dusch!

i know you don't listen to me, 'cause you say you see straight through me, don't you?

det är den nionde februari idag. det betyder att ytterligare en månad har seglat förbi. ett år och fyra månader. puss älskling <3

jag sitter i skolan men är tom på ord. trött? ja, som vanligt. den här dagen kommer nog aldrig ta slut. matteprov, iv-vals-öppet-hus, italienska, match. kommer ju däcka så fort jag landar i sängen ikväll. och ja, tyson och jag skedade. och ja, han snarkade i mitt öra. och ja, han satte klorna i mig när han tyckte jag skulle gå upp och ge han mat. min andra man. jag kan inte bli arg på det fettot.


we tried. did we made it? can we push it any further?

det var en kväll i somras. vi skulle åka hem. på varsin cykel. du cyklade alldeles för nära och jag bad dig om och om igen att cykla åt sidan. jag ville inte trilla och skrapa upp knäna eller ha sönder min nya klänning. sanningen och säga så är jag värdelös på att cykla. du fortsatte cykla alldeles jättenära. "varför ska jag vara långt ifrån dig när jag ändå kan vara så här nära?". det kom en trottoarkant och jag bromasde och klev av. ledde cykeln över kanten. så dåligt är jag på att cykla. jag hörde dig skratta där framme. det pirrade i magen av det där skrattet. du fortsatte att cykla alldeles nära och jag fortsatte ha panik över att jag när som helst kunde slira till och falla av. "koncentrera dig på vägen bara. ingenting annat." lätt för dig att säga när du inte visste om att mina händer darrade av kärlek. halvvägs hemma hoppade vi av och ledde cyklarna sista biten. du tog mig i handen. "se, du har ju knäna i behåll, tack vare mina tips." jag nickade. "hela jag är i behåll, tack vare dig" tänkte jag. men sa inget. jag bara nickade. och log.

but don't you know? some feelings never seem to let go.

jag har suttit med matteboken i över två timmar så jag till och med fått ont i nacken och jag känner mig ändå inte helt hundra. blir msnlektion med min storebror strax. annars då? läget? det är bra men jag börjar bli lite hängig och det är något jag verkligen inte pallar med. snor och hosta och sånt alltså. när jag sagt hejdå till matteboken så blir det dusch, nya glamourama och sen sova sova sova. blir nog att skeda med tyan i natt men inte mig emot. han är varm och snarkar.

för du ger och ger men du ser en mening framför dig. du ger och ger aldrig efter, det förstör dig.

fin kväll igår och jag tackar samtliga inblandade. jag hade i alla fall askul. i förmiddags tvingade oskar mig att titta på lottningen av grupperna till em-kvalet 2012. jag har nog aldrig genomlidit något så tråkigt eller ointressant - but i did! jag råpluggade matte i en timme och sen tog jag mig an engelskaboken men somnade och vet inte hur länge jag sov. nu ska jag och mamma göra hamburgare och pommes frites (hb + pf som vi kallar det) sen blire dusch och sen hem till hunken. söndagar i all ära men den här ångesten gör så att det knyter sig i magen på mig!

Jag ser tomhet i glöden igen. men tomheten värmer.

loerdag. jag och mannen har varit på stan och jag har köpte en fin tröja. hemma i sängen igen och det är ju, till min stora glädje, djungel george på tv. asabra ju! ikväll är planerna att åka ut till nacka och vara med vänner och jag hoppas jag orkar pallra mitt feta arsle ut dit också. jag har ju en tendens att vara lat. alltså, inte ens roligt lat utan riktigt lat. innan blir det i alla fall piccata <3 till middag och mys med tyan.

and they can say what they want but it doesn't mean a thing, even if they went inside me and changed everything.

fredagskänslan steg för steg: kommer in genom ytterdörren. pussar på tyson. tvättar händerna. sätter upp håret i en bulle mitt på huvudet. på med mjukisbyxorna. på med fleecetröjan. häller upp cola. öppnar chipspåsen. lägger mig i sängen. läser alla bloggar. 70s show i bakgrunden. tar en powernap. äter god middag. fixar mig. drar ut. har askul. kommer hem. somnar. alltså - jag älskar fredagar, fan veckans bästa dag! PUSS

heart beat, stay heavy. love us all please, stay on your feet.

så länge jag kan minnas har jag velat skriva en bok. jag vill det fortfarande, har bara lagt den tanken i bakgrunden ett bra tag. men nu slog det mig. innan jag dör ska jag skriva en bok, kom ihåg det!

annars har min lista på 3 (!) böcker växt till typ 33 böcker. not so good. fan att det ska vara så dyrt. och varför i HELVETE skriver jag ett inlägg om böcker? åh jag vet inte. det är nått fel på mig. det är bara den här grejen med ord. och att man kan gråta till ord liksom. och skratta. en bra bok tar ju en bra film tusen gånger om. jag är svag för ord helt enkelt. jag är bättre på att uttrycka mig skriftligt. har alltid varit. ett inlägg om böcker. och ord. tur att ingen läser det här då. det finns en del böcker jag grinat till medan jag läst, den pinsammaste var nog sista hp boken. sen finns det flera andra också.

nej det här går inte. jag kan inte skriva ett inlägg om böcker. jag har för fan inget liv. nu skäms jag. jättemycket. godnatt.

i know your fears and you know mine. we've had our doubts but now we're fine.

jag sitter vid köksbordet där jag hamnade efter skolan och har pluggat duktigt i två timmar. tyson ligger vid mina fötter och skriker om något, vet inte vad. imorgon är jag k.l.a.r med uppgiften på txtkommunikationen så det blir en grande sovmorgon för min del, skönt som fan! nu återstår bara middag och en slapp kväll. bigbrother kommer på besök. later!

everything goes into a thousand pieces. i’m damaging this apartment. so damn you two for making me unable to stop loving you.

om jag var trött idag? ja. kände mig mer eller mindre som ett vandrande lik. nu sitter och äter mellis (korv med bröd) i vanlig ordning. ska iväg till gymmet om ett tag, sen blir det träning efter det. känner mig lagom manglad efter gårdagens match men så kan det gå. ikväll ska jag och orre se phfinalen and i'm so excited!!!!!!111!!!!!!

where are you?

jag är så trött nu att jag inte har nån känsel i benen. oskar. kom hit nu. kom hit och håll om mig och pilla mig i håret och snarka och ta täcket och prata på engelska i sömnen och pussa mig godnatt och ta min hand mitt i natten. och låt mig få krypa nära och värma mig mot din rygg och snurra ihop mina ben med dina och skriva roliga saker på din rygg med fingertopparna och sen somna och sova perfekt hela natten. åh. jag är så trött. godnatt.

i see lovers in the streets walking without a care. they wear it out loud like there's something in the air.

dricker te och klickar runt på platsbanken, som vanligt. försöker tagga till för matchen ikväll men är så.jävla.trött. måndagen har i alla fall som vanligt gott fort och det är jag tacksam för. bara fyra dagar kvar till helgen. men en lugn skolvecka gör det lite bättre i alla fall. nu ska jag nog ta en nap. en välbehövlig nap.