november är ingenting

jag sa ju att jag är dålig på att blogga! jag har aldrig tid, skolan tar typ all min tid. det är så tråkigt.
jag har ingen känsel i mina fingrar, dom är iskalla. jag är totalt uttråkad och vill bara sova. se, jag har ingenting att skriva. blog är nog inget för tror jag..äsch. skitsamma! ciao!

for the world!

fredag. sista dagen i skolveckan (vanligtvis) men som idag var sista dagen på det riktigt lovet, helgen räknas inte..vafan, vart har lovet tagit vägen? vad har jag gjort? vad har jag inte gjort? i stort sett allt, jo visst, men vafan. jag skulle ju vara duktig flicka & plugga ju, vad hände med det? så jävla lalligt. lov är överskattade har jag kommit på. totalt överskattade, om dom inte är längre än 1 vecka då känns det fan bara som en lång helg. tyck synd om mig snälla. jag vill inte till skolan. och nu när snön passat på att komma så kan jag ju inte cykla till skolan längre, vilket resulterar i att jag måste gå & det suuuuuuuuuuuuger. buhu!
idag var en slapp dag. vaknade 13.30, gick upp, satt vid datorn. stack och tränade. efter träningen mötte jag bror min och vi gick och åt pizza, coooolt. nu ska jag dricka cola. och kanske börja på min läxa. fast nej..eller jo..nej. aja. adios!

lisaaaaaaaaaaaaaaa!

torsdag idag då. tja, vad har hänt idag? typ absolut ingenting. tog med mig lisa in till stan för att jaga jacka&skor, men vi hittade ingenting. eller jo, lisa la undan ett par assnygga björn borg stövlar men det var då allt. vi blev tvugna att gå och depp-fika på coffeehouse by george för att sedan masa oss iväg till götgatan där lisa investerade i ett par jeans och jag mest handlade två tröjor för att inte komma hem tomhänt. en liten sådär oskriven regel om man är ute i 5 timmar på stan så kan man inte komma hem tomhänt!!
råkade ta min brors nyckel med mig och tydligen har han letat efter den i två timmar så att han vill nog typ döda mig nu. vill inte gå ner i köket och träffa honom..

snart är lovet slut också, kom på att jag har massa att plugga. BLÄ! inlämning på tisdag och förmodligen prov på måndag.. aja, det löser sig nog.. nej nu ska jag tydligen äta, ciao!

vittvitt

trodde aldrig jag skulle sitta här och skriva blog. faktiskt inte. men sen så tänkte jag efter lite och tja, varför inte? jag vet att alla är totalt ointresserade av att läsa min blog, jag är inte alls intresserad av att läsa andras bloggar, oftast inte iallafall.
förut tyckte jag att alla som skrev blog var självupptagna. dom liksom antog att folk tyckte det var roligt att läsa deras åsikter, tankar, vardag osv. och iochmed det trodde man ju också att folk tyckte om en, liksom antog att alla tycker att jag är intressant och lalalala. men fan, så är det ju inte. inte för mig iallafall. blog är ett bra sett för mig att minnas händelser, dagar och sånt. så jag tar tillbaka min gamla åskikt, för tillfället iallafall (om det nu går?)

i vilket fall som helst så är gatan utanför vit, nu iallafall. imorgon kommer den vara brun och slaskig. fyfan. jag hatar vinter. lost börjar om exakt 52 minuter. tur att jag gjort chokladbollar då.. jag kommer bli vinterdeppig och ligga hemma och tycka synd om mig sjäv, haha, patetiskt.
tack pappa, förresten, för en god lunch, trevligt att umgås lite med dig. måste ladda inför lost, maxat.

ciao!