handboll suger kuk

imorgon går bussen 08.45 emot partille (gbg) är så sjukt otaggad men vad ska man göra. tur att jag har min ipod. PUSS

trött

sov från 21.30 till 11.30, sjukt jävla skönt! skulle kunna sova minst 2 timmar till och funderar på att göra det. idag ska jag tvätta och packa för imorgon så drar vi igen. jag vill verkligen inte, skulle gärna ha stannat på p&l i en vecka till för det var så äckligt kul. btw så kom jag in på nacka gymnasium precis som jag ville, heja.

sleten

allt jag kan säga om peace&love är kärlek. seriöst bästa veckan i hela mitt liv. fyfan vad kungligt det var. är så sliten nu så ska snart gå och lägga mig och imorgon ska jag sova längelängelänge och sen börja packa inför partille. önskar att jag kunde vara lika taggad på det som jag var på p&l men icke.

peace and fucking love

imorgon åker vi till borlänge. fem dagar av helt underbart röj. fyfan vad kul det ska bli, är så äckligt taggad att det finns inte. håller på att packa nu men det går inte så bra, är väldigt trött. men nej. det enda jag kan säga är fyfan, kommer bli typ bästa fem dagarna i hela mitt liv. pure happiness! hemma på söndag igen.




hatahatahatahata

fyfan vad jag hatar min familj. eller snarare mina föräldrar. är så glad att jag kommer slippa dom mycket nu framöver. dom är så äckliga. åh, jag hatar dom. och vi åker på tisdag, bara 2 dagar kvar. peace and love. fyfan. bästa veckan nånsin kommer det blir. är så jävla taggad.

mysdag

sov till halv 2 idag och spenderade resten utav dagen i sängen med att kolla på greys. får se vad som händer ikväll. igår var vi på matchen i kungsan. trots att sverige sög och åkte ut så hade jag och lisa askul haha. imorgon är det ju midsommar och allt, hoppas det blir mys, och helst utan regn. bara fem dagar kvar till p&l, fyfan vad jag längtar.

tidigvaknarN

tänka sig att jag och oskar gick upp klockan åtta imorse. på sommarlovet och allt. jag var ju något trött.. jag skulle till min sjukgymnast (vilket för övrigt sög) klockan tio och det var ju helt ovärt. sen mötte jag upp lisa och knuttie och så drog vi och käkade lunch på nått mysigt fik. dom hade typ världens godaste grillade mackor. mimmi tittade förbi en stund också. jag har dundrande huvudvärk så det kommer säkert börja åska snart, regnet har ju precis börjat ösa ner. vi som hade tänkt dra till kungsan ikväll och kolla matchen men jag tror inte det blir av nu. nej ska sova middag, precis som farmor, så jag inte är alltför tråkig ikväll. pussis

kissemiss

hahaha lisas urgulliga lilla söta kattunge signe pissade precis igen i lisas rum fast denna gång höll hon sig faktiskt på golvet, men tyvärr tyvärr tyvärr på knutties fina röda mjukisbraxer. sorry knuttie, signe ber om ursäkt. haha. nu stinker det kattpiss i lisas rum igen =D hejaheja

sverige suger

vilket äckligt väder det är ute. är ju fan svinkallt. känns inte ett dugg som sommarlov, har inte ens hoppat ur pyjamasen än liksom. vad jag har gjort idag är inget att skryta med. det roligaste var när lisas kattunge pissade i hennes säng. helt galet vad det luktade illa haha. är seg i huvudet som fan och ska snart hoppa in i duschen. vad ska man göra på kvällarna liksom, man kan ju knappast vara ute eftersom det är så satans kallt. tänk vad skönt om man hade en egen lägenhet då kunde man vara där varje kväll utan jobbiga föräldrar. sigge åkte till thailand i dag. kommer hem om 5 veckor igen. kommer faktiskt sakna honom med tanke på att vi har blivit kompisar på senaste. aja. hoppas det blir varmt imorgon iallafall, börjar tröttna lite på att sitta inne dagarna långa.

glädje

hah bra årsta. åka ut i åttondelen i b-slutspel haha. fan pinsamt ju. nu är det slut på helvetet iaf och har två handbollslediga veckor innan partille. undra om vi ska spela som årsta aik f92 eller som spårvägen f92. hm. har precis kommit hem från lisa där jag och knuttie legat och kollat på oc och massa bilder från lisas sydamerika resa. hon skulle åka och hämta sin kattunge nu så ska över till henne sen och se hur söt den är =D fan vad skönt det är med sommarlov. första riktiga lediga dagen idag också. hihi. btw så är coldplays nya skiva sjukt bra. vilket osammanhängande inlägg. hoppas det händer nått kul ikväll, är taggad. pussisssss

eken cup

vi har varit sjukt dåliga. verkligen urkassa hela eken. har förlorat alla matcher utom två och är i b-slutspel vilket är värdelöst. sista eken i årsta kom jag och tänka på nu. hah. soft. lite mer än en vecka kvar till peace&love, ska bli så sjukt kul. livet leker.

cry babyyyyyyyy

jag hade lovat mig själv att inte gråta igår på skolavslutningen men det blev tillslut oundvikligt för min del. haha, jag vet att tanken är löjlig men det känns som om allt är slut nu. jag vill inte att allt ska vara slut. vi fick däremot ett bra avslut på allt igår och det var asskönt. nej jag ska sluta vara ledsen för att jag inte kommer kunna träffa alla varje dag längre utan vara glad för jag har tio veckors ledighet och att jag äntligen kan få sova hur länge jag vill =D



<3 epc

älskling



mina tankar är så klara nu. alla frågetecken slätas ut.
när bomben faller vill jag vara där du är

pilla

helt värdelös skoldag. blev hellas efter med alla, mys. sitter och väntar på oskar nu och sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. undrar om något ens händer ikväll. jag är sjukt trött så skulle inte banga på film + godis hos nån men får se. pussis

varmtvarmtvarmt

yey. jag försov sig och missade sista lektionen med affe i världshistorien = känns jeTe jobbitH. nejmen denna morgon har jag haft all tid i världen på mig att välja kläder. hela min garderob ligger nu på mitt golv, i min säng eller i min fåtölj = mamma kommer döda mig när hon kommer hem. det ser iaf ut att vara varmt ute idag igen så man kan ju bara förbereda sig på att gå runt och kippa efter andan hela dagen i skolan typ. vi ska bada på hellas efter, så det blir säkert mys. är ju ledig imorgon så får se vad man kan göra för kul ikväll hah. ha en bra daaaaaaaaaaaag. PUSS!

*cutcrydie*

det är den tredje juni idag. det är alltså sommar. det är åtta dagar kvar tills vi slutar skolan. slutar nian. jag konstaterade idag att jag förmodligen kommer att böla på onsdag, men vafan. nån gång i hela sitt liv måste man väl göra det offentligt också, det måste ju vara en första gång för allt. åtta dagar. den här hatkänslan jag kände emot alla för ca två-tre månader sedan är borta och nu vill jag inte ens sluta. jag känner mig verkligen barnslig. fast det ska bli så skönt med en ny start också. skönt att kanske bara få vara den man är och inte den som alla andra tror att man är.  eller den som man alltid varit rättare sagt. men jag ska inte ljuga och säga att jag inte kommer sakna alla. helt sjukt vad jag kommer sakna alla.

groena lund

grönan hela dagen, mitt huvud snurrar typ fortfarande. har haft världens segaste spelarmöte i 1,5 h också, är tröttare än nånsin just nu. skulle vara skönt att bara vara hemma imorgon, för vad gör vi i skolan egentligen? och vad ska vi göra i 8 dagar till?

äckel

hur mycket är det tillåtet att hata en av sina föräldrar egentligen? jag bara undrar, vill inte känna att jag går över gränsen. men om nån har en ledig lägenhet nånstans så är det bara att säga till, jag flyttar in så fort som möjligt.