they say you're a freak 'cause you're having fun.

idag gick jag fakiskt upp kl. 8(!!!). sen åkte jag och pappa tre vändor till återvinningscentralen för att slänga grenar och pinnar. rensa hela trädgården liksom. det var jobbigt men jag fick lunch på gondolen som tack. det var väl värt för det var fett gott (rådsjurslimpa med mandelpotatispuré med västerbotten ost och rotsaker). och igår drog jag med mig mamma och min bror till vapiano efter lite resashopping på stan och så åt vi middag. det var också fett gott (fusilli med salami, ricotta, vitvinsås och ruccola). living the good life just nu kan man ju säga. sen drog jag till gymmet och körde ett så jävla bra pass så var helt glad efteråt. den känslan. det är därför man tränar. nu ligger jag trött i soffan och väntar på middag (kött, bea och sallad). lever drömlivet. och imorgon ska jag äta lunch med hannis och sen har jag lovat att laga middag till mor och far. och sen mina vänner, sen är det fredag och då ska vi ha tjejmiddag och gå ut och dansa. och sen är det lördag och då får jag träffa min kille som jag längtar ihjäl mig efter. tänk att det där jobbet fick mig att vara så nere och deppig. är ju lycklig nu. wie. f.ö vill jag att ni uppmärksammar hur detaljerat detta inlägg var. skrev ut vad alla dagens mål innehöll. det kallar jag kvalitativ bloggning.

i will wait for you.

hej från en lycklig(!!!!) och arbetslös tjej. efter mitt sista pass i lördags på 14,5 h var jag så trött men så nöjd. jag räknade mina timmar och fick ihop 239 stycken denna månad så att vara ledig nu i två veckor innan vi åker känns så jävla välförtjänt. igår åt jag och oskar på bagel street café, mycket gott för en mackälskare som jag. sen fotboll, film och pussar. nu ses vi inte förrän på lördag och det är långt dit... i alla fall, har firat min semester idag med ett asjobbigt ben&ryggpass i morse och sen har jag legat i soffan och kollat på greys anatomy (insåg efter 1 minut av förta avsnittet i säsong 7 att jag aldrig kommer sluta älska denna serie). nu ska jag äta hemmagjorda köttbullar med mamma och pappa. känner mig så jävla glad, ingen ångest längre, mår bara bra helt enkelt.


we'll figure something out, don't we?

roligare dagar har man ju haft fast det gick i alla fall bra på gymmet. åt mammas vaniljbullar och har nu ångest. känns som om dagens träningspass är förstört. hatar när jag gör så här mot mig själv. sliter och tränar ordentligt och äter skit. har f.ö haft en urdålig matdag med både massa klibbris, fralla och ris igen till middag. tarmarna jämrar sig. imorn måste jag handla kvarg. punkt slut. jag längtar efter oskar också. på söndag ses vi liksom och då har det gått en vecka sen sist. kul liv, sprudlande förhållande. not. var vi särbo innan så har vi väl typ ett.... ja, sms-förhållande nu. vi går liksom bakåt i utvecklingen. lite tråkigt eftersom jag åker iväg och vi bara ses på helgen men sånt är väl livet. less jag är nu känner jag. bäst jag håller tyst. godnatt!


i would give anything.

alltså mitt hat mot mitt jobb är så abnormt. alltså jag kan inte ens greppa hur jag kan känna så starkt för något som är liksom ja, bara ett jobb. och visst att jag är där mer än 8 timmar om dagen fem dagar i veckan utan rast osv men det är liksom inte det som är det jobbiga. jag jobbar gärna heltid. mina 4 kollegor är toppen. fast i ett litet företag så är man mycket ensam och det är väl det. i fredags när jag kom hem från jobbet så var jag tvungen att springa ner i mitt rum och stänga dörren och gråta hejdlöst i 10 minuter pga typ utmattning och ledsamhet. så jävla sjukt. jag känner inte igen mig själv i det här. jag mår liksom så dåligt över det att jag gråter en fredagkväll när man borde vara så glad över att det är just fredag kväll. ska aldrig mer jobba någonstans som får mig att känna så här. och som tur är har jag bara 4 dagar kvar nu. 
 
annars var jag hos farbror doktorn igår. eksem. i ansiktet. runt ögonen. runt munnen. på munnen. sprickorna i mungiporna är eksem. hela jag är ett eksem. men har nu fått salvor. så det var ju bra. körde att bra pass på gymmet idag men igår var jag seg och trött så körde igenom ben och rygg lite snabbt bara. blev även klar med mitt 2-gånger-i-veckan-i-12-veckor-tjosan idag och fick en väska. haha. tredje gången jag hållt mig till det där. fast jag har faktiskt tränat minst 3 gånger i veckan denna gång. känns goood. nu ska jag lägga mig och läsa tror jag. mina vardagskvällar är rätt tråkiga nu när oskar är borta. fast om 23 dagar är jag i kuala lumpur. wiiiiiie.

we are one.

i torsdags var jag och pappa på bio på kvällen. vi såg palme, som jag tycker att alla borde se. väldigt intressant och kul för nån som mig som inte har någon som helst relation till den mannen att få lära sig lite. och få lära sig om sveriges politiska historia. väldigt intressant, se den! det negativa var väl att den var lite lång. vi fikade också. tycker så mycket om min pappa. bästa torsdagen i år typ. igår fick jag pussa på min kille igen som jag inte sett sedan måndagskvällen och vi gjorde mest ingenting. jag for upp & bakade scones imorse(sjukt ambitiöst jag vet) men efteråt så sa min mage ifrån och jag blev typ magsjuk. och jag som testat mig för glutenintolerans haha. så jag somnade på oskars axel och sen vaknade jag och då var det rappa på för jag & lilla familjen har varit ute och käkat nämligen. firat min & sigges födelsedagar. vi var på bar. sjukt gott, sjukt trevligt. sen drack vi drinkar på och himlen därtill fast det var ju dimma och så var det med den utsikten men även det hemskt mysigt. har bästa familjen. hannis och jag tog ett glas på malmen också efteråt och nu ligger jag återigen med magknip i sängen. det var lördagen den 20 oktober det. godnatt!!


vi har inte ens en chans att stå emot längre.

i måndags fick jag reda på att nästa vecka blir min sista på jobbet. 27 oktober är jag fri!! lyckan över det är alltså ja jag vet inte, äntligen bara. har mått så dåligt i 2 månader nu över mitt jobb (och de 10 månaderna innan sommaren) och att äntligen kunna bara lämna det är så jävla skönt. nu får det vara nog med tråkiga jobb för min del. efter resan ska jag skaffa mig ett jobb där jag får skratta, träffa nya människor som är fina och bra att jobba med och trivas sen så spelar det inte så stor roll vad det är.

annars. jag har varit så sugen på mackor hela dagen men hållt mig men nu skulle jag dricka te och var tvungen att äta en macka. hade kunnat ta 3 till. jag och bröd alltså, no good. med 3 träningspass i kroppen är jag så trött men ska klara mig igenom morgondagens pass och så är jag klar sen. ska ta det lugnt i helgen. ut och äta med familjen. pussa på min kille som flyttat ifrån mig så vi bara kan ses en gång i veckan (blä). tänkte läsa lite nu men kommer ju somna. håller (fortfarande) på med fågeln som vrider upp världen. har varit dålig på att läsa senaste månaden faktiskt. det bästa med onsdagar: alex & sigges podcast. med torsdagar: filip & fredriks. wie. jaja. sov gott eller nått.


i can't keep my eyes off you.

bakfyllan från hell i morse. mådde så dåligt. nu har det övergått i extrem trötthet men far min är till min förtjusning och köper pizza just nu. kunde inte komma mer lägligt. igår då var jag och oskar ute och åt middag och firade våra 4 fina år ihop. så mysigt och asgod mat. sen lyxdrinkar innan vi åkte på fest med alla dom man gillar mest. grattis på 25-årsdagen till min bror idag också <3 ska kolla på tv resten av kvällen men kommer somna på en gång, känner hur jag redan nu klipper med ögonlocken. upp halv 6 imorn igen då. mycket på jobbet just nu men 4 veckor kvar, all fokus på det. den här veckan blir det ordentlig träning också. slarvade och har bara kört 2 pass den här veckan. no good. oskar flyttar ju till södertälje från och med tisdag så kommer ha all tid i världen till att träna (fast hade hellre haft honom närmre). nu kommer pizzan. söndagsdrömmen!!!


please save yourself.

sådan jävla efterlängtad fredag. alltså igår jobbade jag 13,5 timmar. utan rast. sen var det upp och hoppa halv 6 imorse igen för 9 timmars jobb. mamma mia vad jag är trött nu. dessutom har jag fått äckelbajs ögoninflammation så jag sitter hemma och dricker cola med mamma och pappa. jag och oskar ska ju ut och fira oss imorgon och med det här ögat så kommer det ju kännas lagom kul. jävla skit. har rotat fram min ögonsalva som jag fick förra gången så hoppas den kommer hjälpa lite. jag har ju infektioner i hela ansiktet nu. känner mig så äcklig. munsåret sitter där det ska också. fjärde veckan still going strong. nu blir det världens barn. trevlig helg!


sunday funday.

jag gör ett helhjärtat försök till att bota söndagsångesten genom att gå på bio och äta god middag. vi ska se ted och jag hoppas fan på att den är så rolig som alla säger. det kryper i mina ben för jag är träningssugen men eftersom jag var full igår så sparar jag mig tills imorgon. har hjälpt mor min att städa idag och sen har jag schamponerat tysons huvud för han luktar bajs, det är så jävla äckligt att jag kräks lite i min mun när han kommer nära. jag undrar vad han gjort för det är endast på hans huvud. jag har luktat på magen och ryggen men det luktar källare som vanligt. och nu la precis bajskorven sig i min säng som jag PRECIS hade rollat fri från katthår. alltså. djur. vad är det för vansinne att ha djur inomhus. åh. bajsluktande djur. nån har typ bajsat i huvudet på honom stackarn. inte ens google kan råda bot på detta problem.

let the sky fall

hej och förlåt om ni känt er försummad denna vecka. jag har varit upptagen. med att jobba en massa, träna, vara en någorlunda flickvän, hängt med vänner och sådant som man måste lägga sin fritid på för att ha något kul att skriva. jag slutar jobbet om en timme ungefär. ska kika runt i centrum tror jag men sen ska jag hem till oskar och hänga där hela kvällen. imorgon ska jag träna och sen ska jag och mimmi ta sista vaccinationssprutorna, handla grejer till resan, hitta en högtalare osv. inte så spännande. har inte hänt något spännande alls denna vecka tyvärr. nu ska jag tömma diskmaskinen, lyssna på p3 (<3) och räkna minuterna tills jag får gå på helg!