my head never stops hurting.

herregud. har haft de fyra värsta dagarna i mitt liv typ. mått så fantastiskt dåligt. feber, ont i hela kroppen och jordens hosta. idag har jag dock knappt någon feber så imorgon börjar mitt lov, punkt slut. jag saknar knuttie och molly och hanna och lisa. och orre. blir alltid sjuk vid olägliga tillfällen. så jag har inte gjort ett skit. ätit ett paket alvedon. knappt någon mat, idag ska jag tvinga i mig. pappa har dukat upp mina favvorätter och jag har inte kunnat äta ett skit, helt värdelöst. nu ska jag också ta en dusch. tänker inte ens säga när jag duschade sist för det är så äckligt. men det är faktiskt okej när man är sjuk.

we'll make it, right?

vänner! ligger och lyssnar på den här fantastiska mannen, han är bäst. skickade alldeles nyss in min engelskabokanalys (kort ord) och det känns skönt att bli av med den. annars händer det ingenting. jag vaknar och går i skolan kommer hem pluggar somnar vaknar. skulle tränat ikväll men det blir spinning imorgon istället. typ mitt nya intresse. att sitta på en cykel som inte tar mig någonstans. vad lamt. haha. under kvällen har jag rannsakat hela forever21 och valt ut de saker jag ska köpa som pappa får ta med sig hem från usa sen. och jag satt nyss och kollade bilderna på vårat hostel i berlin och längtar så jävla mycket. det ska bli så jävla fett. vi åker om precis tre veckor ju! nog sagt. klockan ringer 05.45 imorgon, måste sovaaaaaaaa.

do it now.


it is what it is

hej. jag är lite ledsen. har suttit och pluggat matte sedan jag kom hem från skolan och det gick inte så bra. så nu är jag nervös inför provet imorgon. tror jag kommer få mitt livs första ig. ska gå och träna om tjugo minuter och försöka glömma bort att jag har ett jävla prov. helvetesvecka är vad jag har så här innan lovet. fyfan.

we don't sleep when the sun goes down.

fredagsmys igår. myslördag idag. födelsedagsmiddag hos mallan, ser framemot det. för mycket förmodligen. var klar klockan kvart över fyra, trodde jag skulle vara där vid sex. nej hade tagit fel tid. så nu sitter jag och väntar på att gå haha. för övrigt ska det vara -18 vid klockan 23.00 ikväll. jag är helt seriös med att jag överväger att sätta på mig fjällrävenjackan alltså. mina ben fjällar. dom har typ fryst sönder. torrare än självaste saharaöknen typ. ett par termobyxor också kanske när man ändå är igång. fyfan i helvete.

drop dead.

alltså. jag dog under spinningen. alltså. trodde inte jag skulle överleva. är så trött nu. och glad över att jag orkade. det jag egentligen tänkte skriva om var att jag fick min studentmössa idag. det är på riktigt nu. bara 3 månader kvar. så.jävla.fett. nu ska jag sova, orkar inte plugga mer.

ok, goodbye.

hade sån jävla fin kväll igår. jag tog med oskar på adam heldrings spelning. överraskade lite så där. och det var såååååååååå bra <3 nu sitter jag återigen med plugget framför mig. men känner mig helt-okej-säker för tillfället. ska och träna om en timme och sen ska jag hem och plugga igen. kul att träna i alla fall!

have you?


i hissen i hallen jag faller.

jag hade finaste dagen igår <3 vi vaknade och åt mysfrukost. sedan åkte jag till skolan för en lektion och sedan mötte jag upp oskar så gick vi och fikade och sen åkte vi och hyrde film och åkte hem hit och åt semlor. jag blir så lycklig av den där människan! och så fick jag finaste rosorna och sötaste nallen. han är min bästabästabästa i hela världen <3

idag däremot. lång dag i skolan och har suttit och pluggat som en jubelidiot sen jag kom hem. ska äta middag tidigt och sen ska jag, lisso och knuttie på piloxing (?), mitt gymkort ska invigas, jag är astaggad!!!!!

i havn't been this tired in 1000 years.

jag har ont överallt. i benen och huvudet. fötterna. ryggen. ont i hjärtat. och så trött. tänker sova tidigt i kväll.

let's face it.


we're in the middle of something.

snökaos är skönt när man är inomhus och inte kommer till skolan. jag har pluggat lite men mest myst. kollat på film. ätit korv med bröd. sånt som man gör när man inte har något annat för sig. ikväll ska jag i alla fall på bio med fidde <3

baby you're a firework.

nu har jag äntligen fått arslet ur vagnen och köpt mig ett gymkort. känns bra faktiskt, är taggad. något jag inte är riktigt lika taggad på är snöstormen. fyfan i helvete säger jag bara. var typ nära döden upplevelse att gå utomhus. har för övrigt varit hemma idag, kände mig hängig i morse och hade inga vettiga lektioner i skolan heller. förresten fick jag tag i sista delen i trilogin igår. den tog slut idag. kunde inte slut läsa, så fantastiskt var den. och dom andra två. är ledsen att dom är slut, som vanligt. jag, mamma och pappa var och kollade på en lägenhet idag också men den var inge fin. äh. nu glömde jag bort vad jag skulle säga istället. heidåå.

we're walking down the same road.


det har gått ett halvår sedan den här bilden togs. tiden går så fort, så fort. och idag har vi varit tillsammans i två år och fyra månader. ibland känns det som fyrtio år och ibland bara som ett par veckor. oavsett vilket är det alltid lika fint. och jag börjar förstå att vi är inte så små längre. att det inte bara handlar om pussar i skolkorridorerna och söta sms. det är mer. och bättre. det bästa jag har <3

let's make this happen.

sitter hemma hos oskar. han gick för nästan en timme sen men jag börjar senare så här sitter jag och rullar tummarna. ska till skolan för en lektion och ett seminarium sen ska jag hem. förresten somnade vi halv 10 igår kväll och vaknade klockan 9 idag. 11 och en halv timme. älskar att sova. hörs sen!

cute is what i aim for and this is what i got.


the first page and the last one.

idag har jag lekt malou von sivers. det var ganska kul. lite nervöst. jag blev svettig. sen har jag läst ut min bok <3 (ja den får hjärta varje gång för den var/är så bra). sen pluggade jag matte, det gick åt helveteeee </3. nu gör jag ingenting. lyssnar på lite fin musik. ligger i soffan. ojar mig lite. ändå värd måndag.

det strålar från mitt hjärta.

dör. är utmattad. var tråkigare och jobbigare än vanligt att jobba hela dagen. mina ben gör ont. mitt knä bultar. jag är jättehungrig (pappas lasange till middag <3). sen kommer min favoritperson i hela världen och då ska jag lägga så nära honom att jag får svårt att andas och så ska vi kolla på solsidan och på film och sådant man gör på söndagar. ska bli så fint så.

you can't just walk into my life like this.

älskar helg. ledigheten. älskar vilan. har nästan nästan nästan hunnit gå ner så mycket i varv att jag trott att jag hade lov. men imorgon ska jag jobba. så därför har jag legat hemma ikväll. läst min bok <3 och kollat på tv. var på stan med mamma under dagen. hittade lite fint men nu måste jag hålla i slantarna. nu ska jag fortsätta läsa och sen sovasovasova. jag är jättetrött.

the way we lie.

har varit på aerobicspass med lisa och knuttie. det var hur svårt som helst, hade inte koll på mina kroppsdelar för fem öre. dom flög åt alla håll och kanter och jag skrattade mest. skönt att röra på sig iaf. nu har jag ätit massa och är trött och mätt. lånade en ny bok idag (<3) så ska lägga mig och läsa och sen sova.

vi kommer få det bra.