999

jag är värdelös på det här. var det inte lite skönt ändå att det regnade idag? jo det tycker jag. jag är så sjukt trött i kroppen efter träningen idag. min överkropp vill liksom inte mer. axlarna och bröstmusklerna ömmar. och alltså åh, jag läser en bok nu som heter shantaram och fan i helvete vad BRA den är. 900 sidor magi. är ärlig när jag säger att jag älskar att åka till och hem från jobbet, 40 minuter för bara mig och min pocket <3 köpte en vårjacka också men kan inte bestämma mig om jag ska behålla den (lisa du måste komma hit och kolla). och imorgon ska jag träffa mina efterlängtade donnor och äta middag och det är ju också kul. så på det hela taget bra. och alltså fyfan ni skulle sett kanelbullarna på jobbet idag... tog hem en som jag och mamma ska kvalitetstesta (ja men kan dela på en så feta är dom, äger!) men så kom jag på att jag är på vardags-socker-avvänjning så vi får se hur det blir med det. nu ska jag lägga mig raklång i soffan med min fantastiska bok. och OJ glömde nästan, kents nya singel, så.jävla.bajsbra. trodde jag slutat älska dom lite men aldrig aldrig.

du o jag

jag kollade på hugo idag. hade massa höga förväntningar och sen blev jag besviken och det är tråkigt men jag har ju iofs haft tur och bara sett en radda med fina filmer på sista tiden. så det var väl på tiden. men väldigt fina miljöer och och sådant, som en saga. annars har jag mest legat och läst sommarboken av tove jansson och den är fin och annorlunda. här är en bild på mig och lille tjocken som vi brukar se ut på söndagar.

 

 


vi har gått om varann för många gånger nu.

jag älskar pannkakor. jag kan inte gå en helg utan att äta pannkakor. och jag har ingen aning om varför för så gott är det inte men ändå kan jag inte låta bli. med hallonsyllt. nom nom nom. annars är jag lagom uttråkad. jag har varit och tränat så mina ben är spagetti. och det känns ju som ett nederlag att lägga sig i sängen och kolla på film när det är sol ute och jag inte är bakfull men det är ju typ mitt intresse det här med film. så det blir väl så. jag kan inte ens städa mitt rum för det gjorde jag ju igår liksom. så livet är lugnt idag alltså. det är ju skönt det.

don't push it we both know that i am falling every time.

hej mitt tråkiga liv. vaknar jag med 40 graders feber imorn kommer jag inte bli ledsen. jag läser en av mina 6 nya böcker och det som igår kändes så kul känns idag helt värdelöst. nä usch ni det är lika bra att jag släcker lampan och drömmer mina vidriga mardrömmar i vanlig ordning. och jag som hade tänkt skriva mågot fint så flög det här ur mig.

did you get my last call?

jag och grisen sitter ihopkrupna i soffan och kurrar och myser. mami och jag har lagat tvårätters och satt i en och en halv timme vid middagsbordet och pratat om allt. älskar sånna här kvällar. fredagkvällar över lag faktiskt. oskar har lovat att komma hit direkt efter jobbet och då ska vi kolla på film för det älskar ju jag också att göra. speciellt med honom. och speciellt när vi inte hunnit ses på hela veckan. har en rolig helg framför mig också. önskar att livet alltid kunde kännas lika fint, okomplicerat och lätt som det gör nu. önskar, önskar, önskar.