whale castle.

stora dagen. vårens största dag, eller? ikväll blir det middag hemma hos erika och sedan trallar vi vidare och möter upp massa andra vänner. jag hade riktigt kul förra valborg så hoppas på lika bra i år. vad annars? slutade halv 11 idag och har hunnit införskaffa mig en bikini och käkat lunch med mamma och bror. nu ska jag försöka sova i åtminstonde 30 minuter innan jag, som vanligt, river ut hela min garderob i desperation om att hitta nått att ha på mig för att sedan kila hem till knuttie och fixa mig. tagga till nu! PUSS


falling in love rocks.


här är jag och min bästa kompis. vi ses ofta men jag saknar honom i alla fall så fort vi skiljs åt. han är bäst på att lyssna och tröstar mig alltid när jag är ledsen. han får mig att skratta högt och vet saker om mig som ingen annan vet. dessutom pussar han alltid på mig när han ser att jag behöver det och det bästa av allt är väl att han har gjort så att det flyttat in 10000 miljoner fjärilar i min mage. jag älskar honom så mycket att klockorna stannar, min bästis.

say you'll never let me go.

det här kan mycket väl ha varit världens längsta dag men jag försöker vara lite glad ändå i och med att jag alltid klagar och är butter. skönt att ha ytterligare en del av np avklarat och skönt att det snart är helg. som vanligt är jag trött så det blir nog att sova tidigt ikväll. jag ligger för tillfället och lyssnar på den här låten och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon. det mesta inför imorgon känns faktiskt ganska oklart för tillfället men jag kanske bara ska sluta tänka på det och hoppas på att allting löser sig. nu ska jag ta en lång dusch och sen gosa ner mig och titta på vänner. tack lisa för att du lånar ut boxen och gör min vardag snäppet lättare <3

mjau.


ikväll är en sådan kväll då jag hatar det mesta. spelar ingen roll att oskars lillebror bakat världens godaste cupcakes eller att jag häver i mig en liter te. nej. men så kom den här korven och la sig bredvid mig och snosade och i samma veva så inser jag att min kärlek till chandler i vänner faktiskt är äkta. och då liksom glömmer jag att jag ska skriva ett fjantigt formellt brev på engelska imorgon i 100 minuter och att det ska bli pissväder på valborg. det liksom ja, försvinner. tack mina två andra män, tyan och chandler.

and i was crying on the staircase.

förlåt. nu är jag här igen. jag har en riktig rövvecka i skolan. redovisningar hit och dit och imorgon väntar ett minst sagt smaskigt nationellt prov. nästa vecka är det i alla fall över, skönt! sjukt dock att det är valborg på fredag. går inte tiden jättefort? jo det är inte fråga det är ett konstaterande. mamma och jag har precis käkat middag. min lilla söta fina mamma som är nyopererad och trött. åh och nu ska jag beställa en bikini, toppenkul. sen blir det lite engelska, duscha, fika och sen ska jag fan i mig kolla vänner tills jag slocknar.

more than seven hours.

samma procedur varje ensamma kväll. saknar dina händer och dina andetag. ditt skratt och ditt eviga tjat om fotboll. dina ryckningar precis när du somnat och ditt dreggel på mina kuddar. att snosa in mig i ditt hår i nacken (som du klippt bort nu) och rita hjärtan med fingertoppen på din axel. dra åt mig täcket och ta i för kung och fosterland för att knuffa in dig mot väggen. saknar ditt mummel i sömnen. gå upp mitt i natten för att ta ett glas vatten och krypa ner bakom din varma rygg och värma mina iskalla fötter mot dina ben. saknar när du omedvetet lindar in dina fingrar i mitt hår. lägga mig med huvudet på ditt nyckelben. saknar när du tar min hand mitt i natten och dina armar som klamrar sig fast runt mig när jag ska gå upp. jag vet att jag skrivit det tusen gånger förut men jag är förjävlig utan dig. faktiskt. sover sämst gör jag också. när vi blir stora vill jag i alla fall att vi ska sova i samma säng varje natt. tänk vad lyxigt.

stuck in traffic (i mean in your heart).


jag är tankspridd. osamlad. det är inte jag. jag är eftertänksam och har ordning. inte idag. nej. det finaste med måndagar är i alla fall att man uppskattar resten av dagarna i veckan mer.

in my place.

jag är helt slut. slutkörd. kan inte i mitt liv förstå hur mycket människor det var på donken idag, är helt dödstrött. nu har jag i alla fall slevat i mig pappas lasagne (<3) och dricker te och ska kolla på vänner (<3). annars har helgen varit muy bien och ja. så kul är mitt liv. GODNATT.

ps. dom har plockat ner pavvan i parken. jag fällde nästan en tår. så mycket dumt och fint man gjort i pavvan. sätter dom inte upp den igen är det jag som ringer enskede-årsta stadsdelsförvaltingen eller vilka det nu är som river saker här i området. ds.

yes we could.


you rock.

tack för igår, det var hur bra som helst!!!!!! i alla fall. jag ligger i sängen och tänker inte röra mig. jag var bakis men nu mår jag helt okej. dricker cola och kollar på vänner. åh äh nej jag har ingenting att säga. ber om ursäkt för det.

we'll cast some light and you'll be alright.

hej lille bloggisen. idag är det fredag. en solig fredag. den 23 april. jag har skrivit nationellt prov i svenska b, ätit för mycket godis och nachos och strax ska jag sova. ikväll blir det 18-årsfest, en redig sådan till och med. ska bli sjukt kul! och så var det med det. trevlig helg.

jag vet att jag är svår att leva med.



jag älskar den här låten. fantastisk. texten. åh.

magnus weideskog - förlåt

ett undantag, en regel, så börjar leken.

det var så kallt i morse att mina händer var illröda när jag kom fram till skolan. jag och kent hade sällskap hela vägen, det var så längesedan och det har faktiskt varit en riktig kentdag. dagen har annars varit seg och jag sket i idrotten och åkte hem istället. har i alla fall utnyttjat min håltimme idag och pluggade massa matte helt själv. sen åt jag typ 15 chicken nuggets. herre min skapare vad jag var mätt. sen jag kom hem har jag legat som en död fisk i sängen under en fleecefilt. jag har egentligen en hel massa plugg att göra men jag har ingen ork överhuvudtaget. imorgon ska man sitta och skriva i 6 timmar i sträck. jag har köpt godis och cola. alltså jag är fan helt hjärndöd, så trött är jag. ändå sov mitt hjärta bredvid mig hela natten så jag borde varit pigg. åh vad man hatar livet när klockan ringer 05.55 och man kryper ihop bakom världens varmaste rygg och trasslar in benen i hans och somnar om. sen ringer kockan 06.05 och man bara måste gå upp. snoozefunktionen är inte alltid en så bra uppfinning.

nej nu ska jag rycka tag i mig själv och förbereda mig lite inför imorgon och försöka hinna med lite matte innan maten.

hey lover.

eftersom jag kollade på fotboll typ halva natten igår är jag ganska så jättetrött just nu. om en timme ska jag och lisa ta en promenad och rösta på nått skit i handbollen. fattar inte varför men så är det i alla fall. sen ska jag hem och sova, det ska bli skönt som fan. imorgon är det torsdag och sen fredag och sen helg. yey!

jag rår inte för det.

grattis på födelsedagen mamma! ikväll blir det tårta och gäster och sen ska jag och oskar tydligen kolla på champions leauge finalen, yey..! har inget att säga. tyst och tomt. herrå.

m to the agaluf.


hade ju ändå dödat för att få sitta på e4an ikväll och dricka gratis shots. hata vardagen ibland. hata hata hata.

så länge du är min.

hej måndag! sov som en påse nötter i natt. höll np-talet för min klass (älskar min klass, det är inte alls lika äskigt att prata inför dom som det kan vara inför andra), gjorde klart vår tidning, köpt födelsedagspresent till mami och gått en powerwalk med lisso. nu dunkar mitt knä som en bomb och jag ska dricka te och ta en alvedon. synd bara att det aldrig blir riktigt varmt i stockholm. oj vad trött jag är kände jag nu.

a little typewriter.



jag har alltid velat ha en skrivmaskin. när jag var liten brukade jag och pappa gå på skärholmens loppmarknad typ varannan vecka. i alla fall tills en man försökte sno pappas plånka, då åkte vi aldrig dit mer. men en gång kom en liten unge i vagn med en skrivmaskin i famnen och sen dess har jag inte kunnat släppa det. jag vill ha en. jag måste ha en. knapparna. ljudet när man skriver. plinget och sen när man ska dra tillbaka pappret för att börja på en ny rad. jag måste ha en. dessutom var det ju gulligt med en rosa.

the new found friends he introduced you to. i don't wanna know them i just want to be with you.

första dagen på jobbet. det var tydligen tre stycken som var sjuka. jag trodde jag skulle dö av stress. men det löste sig. nu har jag slevat i mig tortellini och mozzarellasallad och ska börja öva på mitt tal. helst av allt vill jag lägga mig under täcket och kolla på film och dricka te men det tar vi om nån timme. pjuh. har ingen känsel i mina ben och mitt mongoknä dunkar av värk. så kan det gå. hej å hå.

jag är vaken för sent, jag sover för länge och jag stör dig ibland i din sömn.

jag mår så dåligt. är på så dåligt humör. borde inte skriva. kör på ytligheter. erika bjöd på sjukt jävla god middag följt av partaj igår. lyan hon bor i är icke att leka med. så jävla fint! i torsdags var jag på donken. det gick bra. var kul. jobbar imorgon. jag och tyan ligger och dregglar i sängen. jag ska sova. den här dagen kommer inte tillföra ett piss i mitt liv. kunde lika gärna hoppat över den. hejdå.

första gången du log, som om jag snubblade pladask på marken och bara dog.

åh jag saknar oskar! har inte fått pussa honom sedan i söndags morse. buhuhu. onsdagar rockar förresten. börjar sent och slutar tidigt. varit i stan och köpt skor jag ska ha när jag jobbar på donken och lite annat tjaffs. imorgon ska jag ju på utbildningen, är lite nervös faktiskt. varmt var det idag också. hoppas det håller i sig. åh fy vad tråkigt det här inlägget blev. tråkigare än vanligt. uäk.

jag har tappat mitt hjärta i mitt knä.



varför kärleken brunnit utav olika själ. varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp.

helt slut idag igen. det tar ett tag att ställa tillbaka dygnet märkar jag ju. hunnit med att springa i 30 minuter och laga mitt livs första falukorv och makaroner, det blev väl gott. så gott det kan bli. typ. nu är jag trött och önskar att min man är här men han befinner sig i ängelholm och töntar sig och kollar på fotboll. kom hit istället.

honey


vet att alla hatar min bebis och tjatet (knuttie...) MEN han är ju så tjock och rund och gosig att jag inte kan låta bli. nu är jag satans trött. ska lägga mig och läsa och sen ere nattinatt.

allting har förändrats men du finns kvar.



petter - längesen

det här är så långt ifrån min musikstil man kan komma. men när jag hörde den här låten imorse och intervjun med petter och sen i slutet när veronica maggio sjunger ut. jag har haft den på repeat sen jag kom hem. jag kan inte slutna lyssna. det är liksom en bebisröst som sjunger och jag brukar skratta åt sådana här låtar men den här är helt fantastisk. texten framförallt. jag älskar den.

så tänk på vad du säger, älskling. tänk efter vad du vill.

dom ringde från donken idag. så nu är jag stationerad på hamngatan. jag är så glad ska jag tala om, riktigt glad. äntligen har jag lite tur. lite medvind. jag hade en mardrömsnatt i natt alltså, kunde inte somna. jag förstod inte att jag kunde ha så mycket att tänka på som jag hade, allt bara snurrade. är minst sagt trött nu men får inte somna. inte än!

flicka pojke flicka sten.

jag ligger fortfarande med fönstret öppet. mina små granntjejer hoppar studsmatta. den ena är tydligen ihop med albin och har varit det i två veckor. 1 2 3 rumpstuds. dom hoppar studsmatta i solen. tänk att det är sol fastän klockan snart är sju. dom skrattar högt, nästan skriker. gör massa ramsor och lekar. jag vill nästan vara med. var längesedan vi lekte lekar på studsmattan på söndagkvällar. plötsligt svär nån. fan. du har en prick! dom är nästan lite galna. men låter söta. jag vill också vara 9 år, bara för ikväll.

there’s some twists and turns i’ve gotta clear but when i’m done the end will soon appear.

jag har ingen ångest idag. inte än. nej då. jag ligger med öppet fönster och dricker cola. cola på en söndag hör inte till vanligheterna hos mig men idag får man göra lite vad som helst för att hålla humöret uppe. till exempel göra frukost på sängen till sin man och pussas några extra hundra gånger. jag saknar mina bebisar i skolan väldans mycket. är glad för att jag ska träffa dom imorgon. ingen ångest. jag ska pilla lite på mitt tal. glad att jag började med det igår i alla fall.

i can't say that it's just puppy love.



hej älskling. tack för att du stått ut med mig i ett och ett halvt år. du är världens bästa kille och jag älskar dig så sjukt mycket. puss!

jag blev allt som jag sa, vad blev ni?

hehe.. hej. igår kan ha varit en av mina mest bakfulla dagar någonsin. jag ville skjuta mig själv tio gånger om. låg mest och klagade och oskar drog med mig ut i regnet och jag ville bara sätta mig ner och gråta. sen hyrde vi film och åt chips och då blev jag lite gladare. mimmis och nisses 18-årsfest var grym. jag hade så jävla kul. ja tänka sig. nu har jag mest pluggångest och slut-på-lovet-ångest. blablabla. nu ska jag skriva ett tal. wish me luck!

don't want to hear about it. every single one's got a story to tell.

jag är nu mera medlem i ronald mc donalds familj. jag lyfter på hatten! nu återstår det bara att se var jag hamnar men någonstans i stan blir det i alla fall. jag har också hunnit med att bankbesök, lunch med pappa samt städning av mitt rum. nu ska jag hoppa in i duschen och måla naglarna och sånt tråkigt. ikväll vankas det 18-årspartaj och jag är taggad till tusen.

he will kiss until your lips bleeds but he will not take your dress off.

jag hatar ganska mycket just nu. jag har en hel lista i mitt huvud. madde sa att luften är ljummen på natten nere i arild. natten här i stockholm isar och gör låren röda trots att man har jeans på sig. jag ser ingen charm i det som är just nu. det mest är liksom grått. mest inom mig. vitt blandat med svart. grått. jag försöker krångla mig ur det men det är som ett gammalt tuggummi. går aldrig bort från byxan. typ lägg in mig i frysen i två dygn så går det att pilla bort med nageln sen. inte riktigt så enkelt kanske. har en klump i magen. vet inte om det är ångest. kanske. vad är ångest? definitionsfråga. jag vet inte vad jag ska ändra för att det ska bli någon skillnad. ge mig lite ljummen nattluft till och börja med. jag har så mycket jag vill skriva just precis nu. hajja svamlet. det skulle bli kaos här hos avig. precis som i min hjärna. tur att jag kan lägga band på mig.

it's hard to be ignored. when i look at you, you look so bored.

jag kände mig som valen willy igår. fastklämd och instängd. oskar och knuttie utförde en mindre befrining på mig och woops så såg jag mer människor än vad jag sett sen i torsdags. typ. men det var mysigt. i alla fall. idag har jag varit ute på en apjobbig löparrunda så nu ligger jag återigen som den strandade valen willy i sängen och återhämtar mig. och till det bästa av allt: jag ska på intervju på donken imorgon!!!!!!!!!! jag är så glad. jag ska jobba röven av mig om jag får det. inget kan vara värre än telefonförsäljare. hehe. åh jag är glaaaaaaaaaaad!

som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår.

dag i staden. staden som är död. kan stockholm verkligen vara dött? ja det kan det. vi har hyrt film två dagar i rad. ska väl göra det ikväll igen. hur kul? inte så va. hade helt ärligt hellre gått i skolan och sparat dom här lediga dagarna när det finns mer att göra. jag är på så risigt humör att jag bara borde dra täcket över huvudet och hålla min mun.

a monday in bed.

vi låg i sängen hela dagen idag. jag väckte dig för en gångs skull. runt halv 1. pussade dig i nacken. du mumlade och la dig med huvudet på min bröstkorg och fortsatte snusa. jag strök undan håret från din panna. det var katthår precis överallt i sängen. jag hade parmaskinka på mina mackor. och en stor kopp te. toasts utan skinka men du sa att det var okej. en dålig film och vi båda skämdes. skrattade lite, men skämdes. vi brottades och du höll fast mig när jag ville gå och dricka ett glas vatten. jag reste mig upp men hann inte ta ett steg innan du drog ner mig bland täcken och kuddar igen. jag försökte säga ifrån men kunde inte sluta skratta. sen kollade vi på ett program om orangutanger. jag ville ha en. dom var så söta när dom skrattade där dom låg huller om buller i hängmattan. du ringde din mamma säkert 11 gånger. jag var mest glad över att du stannade länge med mig. vi åt pimpim och gelehallon. sen började pearl harbror och du sa att jag var dum som inte sett den och att jag nu skulle ägna 3 och en halv timme åt det. att du skulle förhöra mig på handlingen senare och verkligen se att jag kollat. visst sa jag. sen pussade jag dig hejdå och du stängde dörren.

jag vill alltid ha lov. påsklov. fast helst sommarlov. jag vill alltid ha dig. för du är bäst.

enter the morning light, to find the day is burning.

den här filmen fick tre 17åringar och en 18åring att skrika både en och två gånger igår kväll. dock kan inget mäta sig med paranormal men den här var fan en riktigt sjuk film. och om det blir filmtittande ikväll igen så smäller jag av. eller okej jag gillar film men jag vill göra något annat. jag har legat hemma och tryckt i mig godis alldeles för många dagar nu. i alla fall tacos till middag ikväll. det gillar vi!

this is how it works. you're young until you're not.

i am alive. lovar! fytusan vad jag käkade igår alltså. var så mätt att jag trodde jag skulle tuppa av. dessutom hade jag proppat i mig lagom med godis innan. och idag ska vi äta påskmat IGEN. jag älskar det. köttbullar, rostbiff, potatisgratäng, tonfiskröra mumsmumsMUMS. har legat och tryckt i mig godis jag fick från oskars söta föräldrar i en timme men nu får det vara stopp!

idag har jag och oskar gått runt i stan i solen. nästan inga människor ute, det är så jävla skönt. gäster idag igen och ikväll vill jag fan pimpla vin. är råtaggad!

it's not impossible.



jag berättade aldrig för dig hur rädd jag var varje gång du stängde dörren och gick. mitt hjärta började genast klappa hårdare som om något var på väg att hända. jag var helt övertygad om att nu är det över. det är slut. jag kunde inte tänka klart. det blev så jobbigt att andas. jag såg allt vi hade kastas fram och tillbaka för att sedan bara lösas upp och försvinna. jag tänkte alltid att jag inte var klar här. med oss. vi var inte färdiga än. och någon slags övertygelse om att du faktiskt kände samma sak. jag var så orolig över att behöva se dig gå vidare medan jag skulle få kämpa för att ens hålla mig kvar. ibland så grät jag tysta tårar. för det mesta var jag bara tyst. och jag plågade mig själv så många gånger fastän jag inte ens gett upp hoppet. du kom alltid igen. öppnade samma dörr och stod där som om du inte gjort något annat. jag berättade aldrig hur lycklig jag blev varje gång du kom tillbaka.

i picture you in the sun wondering what went wrong.

lisa firade sina 18 med att bjuda på middag. mums vad gott det var. sen drog dom myndiga ut på krogen medan jag traskade hem till mannen. så kan det gå. bara typ 106 dagar kvar innan jag också får vara med de stora tjejerna och leka, yey.. det är LOV i alla fall och det är ju helt fantastiskt jävla skönt. ja och så var det med det. puss.

happy b-day



GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN SNYGGA_LISSOBON!!!!!!!!!!!!!!!