trettionde juni

hejdär. den här veckan har varit minst sagt konstigt. den har varit sjukt seg, fast ändå har det hänt så jävla mycket.
i tisdags så var jag på arctic monkeys konsert. ojoj, skoja inte om att dom var grymma! the corals var förband, och när dom spelade den enda låten jag känner igen med dom (dreaming of you, den är med i scrubs) så var det fulländad lycka. typ. haha!

igår så var jag även
på gröna lund. inte för att åka alla överskattade, och tråkiga, karuseller utan för att se timbuktu. kan ju bara säga att han var grym. även tjejen som han hade med sig som sällskap var grym!
hann även med en liten sväng till tyresö efteråt, och sedan så drog jag och jessica hem till mig och halvsov fram tills typ tre då vi somnade på riktigt.

idag känner jag verkligen för att tälta. jag vet inte varför, men det är ju helt okej väder liksom. och dessutom ska vi ha gäster och jag pallar verkligen inte vara hemma ikväll. eller så drar jag bara hit några och kollar på film, och hoppas då att mamma är på bra humör och låter dom sova över. annars kan hon ta sig.
nej nu måste jag torka mitt hår innan det har blivit för torrt och då går det inte att fixa det. hm, jobbigt sits!
ciao fuckers!

image13

arctic monkeys. helt klart sommarens bästa upplevelse, hittills iallafall!

tjugosjunde juni

well. det var ett tag sen jag skrev då. har inte hänt så mycket direkt. eller asså ja. det har hänt en del.

midsommar var relativt lugn. vi åkte en del flakmoppe på blidö och fick några välförkänta garv. en gång flög vi dock av flacket i farten (!) vilket har resulterat i ett sött blåmärke på min vad. haha


nu här hemma suger allt bara kuk. rent ut sagt. fyfan. om jag inte blir nunna när jag blir stor ska jag fan börja leva i celibat eller gå i kloster. för fan vad det suger att vara kär asså. det är inte ens i närheten av roligt!

åker till mallis den 16 juli och imorgon ska jag till läkaren och förhoppningsvis får jag ny medecin. tror jag ska ta en deppdag imorgon också. jag och kim köpte godis och gjorde te och kollade på "Babel" med brad pitt i en av huvudrollerna. fyfan, tung film. lite småseg, men förjävligt bra, hemsk nästan.. aja.

med tanke på att jag vaknade halv 2 idag så kommer jag nog inte somna förens tre i natt, så kan lika gärna gå upp och hämta mitt godis och förbereda mig på en fullspäckad natt.
ciao fuckers!


20 juni (natt)

jessica ligger och halvsover i min säng. haha. vi åker till blidö imorgon över midsommar, ska bli sjukt mysigt. lite skönt att komma bort från saker och ting bara.

annars har livet lekt de senaste dagarna. får se hur det blir med det sen..ser inte lika ljust ut nu bara. hatar känslan att man ska förlora något man inte ens haft. fuck fuck fuck.
aja, ska joina jessica och slagga tror jag.
ciao fuckers!

artonde juni

jag har flyttat ner i sigges rum nu när han har emigrerat till thailand i fem veckor. hah. sicken toent.
ska visst till norr sköndal nu. jessica tvingar mig. HON HAR GJORT BORT SIG
ciao!

trettonde juni

såvida jag inte får priset för världens smartaste tjej snart så vet jag inte vad jag tar mig till. jag kan ju helt klart säga att med mina smarta drag, slutsatser och spontana reflexer så är jag värd priset.
min förmåga att sumpa saker och ting hela tiden är ju iochförsig en nackdel, men annars måste jag säga att jag är en klyftig jävel.
en annan nackdel är ju att jag har förmågan att alltid lyckas lura mig själv och när jag sedan inser sanningen så brukar det oftast vara försent.

men det känns så jävla bra att jag är så flexibel och duktig på att sumpa saker att folk blir avundsjuka. och det är just därför jag älskar mig själv så jävla mycket. och det är just därför jag ibland vill spola tillbaka tiden så jag kan få se mina brillianta drag igen. och det är just därför jag förstår att jag är beundrad av många eftersom det känns så bra när man förlorar saker man inte ens haft och man mår sjukt bra när man göra folk ledsen utan att egentligen mena det. och allt är bara så bra med att vara mig just nu. mm, erkänn: du vill va mig!

tionde juni

jaja. så nu sitter jag här
med endast två skoldagar kvar då. imorgon är det skåpstädning som gäller. assa rollligt!
helgen har varit lugn, en hel del solande och badande, och fy i fittan, jag lyckades bränna mig som vanligt!

sov hos kim natten tills idag och jag är sjuuukt trött! kan somna nu och sova runt. pinsamt, men sant.
igårkväll när jag lekte med ralles lilla bil på erikas veranda passade david på att putta ner mig för trappan. jag har ont, plus att jag lyckades elda upp en del av mitt hår på ciggaretten. fy så ostiligt!

på torsdag börjar eken. fkb säger jag bara. haha! kommer äga sönder.
mina ögonlock väger minst 7 ton var.. kommer somna om jag lägger mig och sover nu. haha. får väl se!

ciao fuckers! pusssss

dagens låt: fergie - big girls don't cry
http://hjortblad.diinoweb.com/files/hjortblad-playahead33.mp3


image12

sjunde juni

hejsan svejsan. en underbar torsdag. faktiskt!
var på flaten med en massa personer och jag lyckades hoppa både från trean och femman!! fick även se norsander (!) hoppa från femman, vilken bragd!

jag har också lyckats bränna mig. vilket gör ont, haha! menmen. det var faktsikt inte så kallt i vattnet. inte kallt alls typ. äsch fan. palla blogga.
ciao!

fjärde juni

ett tag sen jag bloggade. har verkligen inte haft tid. det har hänt så jävla mycket så jag vet inte vart jag ska börja. eller förresten, jag ska nog inte ens börja. orkar inte. ska hålla det för mig själv.

i vilket fall som helst är det en vecka kvar tills jag slutar skolan. och jag längtar. fan vad denna sommar ska äga. och jag längtar så jag håller på att dö.

nej nu orkar jag inte skriva mer. förresten börjar scrubs om sex minuter..
förresten färgade jag håret idag igen. hm.. nu blev det, ja, mörkt. fan asså, skulle nog låtit bli. aja, allt är ändå sajjk så det spelar ingen roll om jag tillhör den kategorin också.

och jag sitter fortfarande här och väntar på dig. för så feg är jag..

ha det gött!
ciao fuckers!