plötsligt händer det.

eftersom mitt liv äntligen börjar bli roligt igen firade jag det med att köpa världens snyggaste mintgröna tröja och skitsnygga jeans. handbollsfinalen och coca cola på det också. och oskar kommer hit snart och vi ska äta semlor och wienerbröd och kolla på film och sådant som man gör på söndagar. och imorgon ska jag träffa madde och det ser jag framemot väldigt väldigt mycket. PUSSSSSSSSSSSSSS

those saturday nights makes me forget things the rest of my life.



nothing but trouble.

saker som varit bra idag: lön, perfekt sojalatte med perfekt mycket skum gjord av mig själv, carbonara till middag.

saker som varit dåliga idag: resten.

idag spyr jag på mitt liv. från att jag fick stå hela vägen på bussen imorse till att jag har en finne under näsan som har storleken av en pingisboll. JAG HAR SÅ JÄVLA TRÅKIGT HELA JÄVLA TIDEN JUST NU. godnatt.

du måste bära din värld på axlarna.

här, här och här. lyssnar om och om igen. älskar dom innerligt. om man nu kan göra det, älska låtar alltså. jag är på rätt fint humör idag. satte nytt rekord på att springa min halvmil på bara lite mer än tjugosex minuter. mina ben är sådär lyxigt bortdomnade. längtar efter min lön som jag får imorgon. ska bara köpa roliga saker för den, listan följer: strumpor, jobbskor, foundation samt mascara. mmm va kul att vara vuxen. nu ska jag kolla på veckans brott. ärligt talat, gw verkar vara en mycket speciell herre. hans släpiga röst gör mig dödstrött. fast ändå blir jag full i skratt när jag ser honom. i typ fjällrävens utflyktsväst och safariliknande skjorta. så låter han ofta ointresserad. sånt är ju alltid kul. godnatt.

yes i do.

glömt bort hur skön min säng är. har legat här sedan jag vaknade vid tio. jag somnade i soffan halv elva igårkväll efter att pappa lagat trerätters och jag druckit ett halvt glas vin. totalt utmattad. bästa sömnpillret. jag och oskar lagade pannkakor till frukost och sen kollade jag på den här filmen (så jävla bra). mamma kom just hem med en full cola från donken och jag är hungrig igen så ska upp och äta något. den här dagen är den bästa på länge. bara massa film och halvsovande och ätande av goda saker. tror jag ska se den här filmen nu. jag har ju äntligen en tv (tack farmor <3) i mitt rum, otroligt. jag bäddade ner tyson under mitt täcke också. jag är iklädd sparkdräkt. älskar mitt liv just för denna sekund. så länge sedan jag kände så.

i told you to be patient.

jag har jobbat sedan den 10e. nio timmar varje dag. nitton dagar på rad var planen så skulle varit ledig först nästa söndag och det hade ju varit ett skämt. tur är att man har en chef som är så snäll och ger mig ledigt hela dagen imorgon. det ska bli så sjuk skönt så jag typ inte kan beskriva. har haft det hemskt sen begravningen. bröt ihop påvägen hem i förrgår. mitt huvud orkade inte mer. och min kropp. mins ben och fötter. hinner inte ens träna och sover skitdåligt och vi ska inte ens prata om mina mardrömmar. men nu, en dag ledigt och sen sex dagar jobb och sen en dag ledigt igen. sen så börjar mitt 2012.

i'm not ready to let go.

imorgon är det måndag. och det kommer vara den absolut värsta måndagen någonsin. ångesten, klumpen i magen. vill kräkas och har känt så hela dagen. jag har drömt mardrömmar om det här. jag är så jävla rädd, det känns som om jag kommer falla samman och försvinna. jag vet liksom inte var man hittar all styrka och orka ta sig igenom det här. så rädd är jag. fan farmor, det var inte så här det skulle bli.