trettionde september

jag är så äcklig trött. inte ens roligt. vann alla matcher, steg tre väntar. längtar inte ett enda dugg. tror det sitter en emo och skär i min hals med sina äckliga rakblad. ska nog sova nu, kommer somna på tre röda.
pöööööööööööööööööööösss

tjugosjunde september

jag tror alltid att jag kommit över saker och ting som jag själv klassat som "det förflutna". men det är utan att jag kan hjälpa det som allt virvlas upp igen. det har liksom legat i botten och bara väntat på rätt tillfälle. och jag vet att man inte ska se tillbaka och ångra saker som gjorts eller hänt, men det är i princip oundvikligt. och det är alltid vid fel tillfällen som sånt händer. man låter nya människor komma in i ens liv hela tiden, men på en viss gräns. det finnas alltid en tunn linje som markerar hur långt man kan släppa in nya människor inpå ens liv. vissa har lättare än andra att göra det. det kanske iochförsig bara är en tolkningsfråga, det kanske tillochmed är så att det går att öva upp den förmågan?
för övrigt så har jag sjukt ont i halsen igen. inte det bästa med tanke på helgen. jag orkar inte vara sjuk asså. så galet svettigt!

"stranger than your sympathy, and this is my apology.
i kill myself from the inside out,
and all my fears have pushed you out.
and I wished for things that i don't need."

tjugosjätte september (kväll)

nu ska jag göra en feta stor kopp te och sen ska jag lägga mig i sängen och läsa so. äckelprov. kommer gå åt helvete. dessutom har jag fått jätteont i halsen vilket inte är bra eftersom det är sm i helgen. åh. det är bara höstens fel. jag hatar höst! avskaffa den äckliga årstiden, tack!

tjugosjätte september

hade en mysig håltimme idag innan lunch. jag och kim drog till donken och åt oss sjukt mätta sen gick vi hem och la oss i min sova och tog en så kallad "powernap". segt som sjutton att gå tillbaka till skolan sen bara. hade även cooper. missnöjd menmen. pallar inte bry mig så mycket. mina ben är bara så sega och jag har fortfarande världens slemhosta. jag hatar det här, att aldrig bli riktigt frisk. det var ändå 2 veckor sen jag var sjuk. asså, jag har inte tid med det här. jag måste verkligen plugga. ska kanske träffa mimmi ikväll, får se vad som händer. aja.
<3333333333333333 samhällsekonomi

tjugofemte september

fyfan. jag tror på allvar att mitt huvud väger dubbelt så mycket som det brukar göra. jag har haft ont hela jävla dagen, det är sjukt. det trycker i hela tinningarna och jag ser suddigt. jag har fan ätit 2 alvedeon men det hjälper inte, jag pallar fan inte få migrän idag asså. det jobbiga är att jag vet att jag måste lägga mig ner och sova, det är typ bara då det går över. men nej, jag har inte tid med det. har 40 sidor samhällsekonomi att plugga in. helvete!

tjugofjärde september

jag kan ofta få för mig att saker och ting är på ett vis som egentligen är raka motsatsen till vad verkligheten egentligen visar. jag vet inte, men jag får för mig att det är det som brukar kallas hoppet. det är något inom en som säger att det är såhär det är, fast egentligen är det bara så man vill att det ska vara. efter mycket om och men så inser man verkligen att allt man trott och hoppats på varit fel. jag tror att allt handlar en hel del om att ge och ta hela tiden. det är nästan alltid så att det är något som inte stämmer överns med bilden man målat upp och då blir man ofta osäker och skäms lite över att man trodde att en själv skulle kunna få allt det där som alla andra redan har. jag vet inte, men jag tror att i grund och botten handlar mycket om respekt. både för en själv och andra. man måste ha självinsikt och lite verklighetsuppfattning innan man sätter upp dom stora målen och önskningarna. för det är då, när man en dag vaknar upp och ser att ingenting är som man någonsin trott att det skulle vara som men kan begrava sig i självömkan och svåra tankesätt. alla ska ha rätt att känna så, absolut, men det gäller ju på sätt och vis att lära sig att förebygga det. jag vet inte, men efter alla dessa gånger jag nästan sökt problem och anledningar till att få vara ledsen är bara för att jag insett att ingenting är som jag trott. självklart ska man vara naiv för annars klarar man inte av något alls, men det gäller bara att veta när det är dags att sluta drömma, för vi alla har en verklighet att samsas om.


"Det finns blott en väg till lycka, och det är att upphöra med att bekymra sig över förhållanden som det inte står i vår makt att förändra."

tjugonde september

lyckades försova mig idag då. 40 minuter, det var inte någon idé att gå dit överhuvudtaget eftersom om man inte är där när vi börjar låser dom dörren och man får inte komma in. så jag har haft två jävla timmar på mig denna morgon. skönt iochförsig, men inte speciellt värt. jag måste tagga nu, ska till skolan stax och ha debatt! jag är emot friskolor, den du. sen ska jag även vara debattledare, ja det kommer NOG gå skitbra. allt för att behålla betyget.
pööööööööööööööööööösssss

sjuttonde september

jag försöker låtasas om att jag inte har några läxor att göra, eller några prov att plugga till. det går jättebra. en nyfunnen artist slår ut varenda tanke på skolan med sina låtar i högtalarna. rätt skönt faktiskt. min plan idag var ju egentligen att jag skulle gå hem efter skolan och bara råplugga lite ekonomi. aja, visst säger jag bara. kim övertalade mig att dra till slussen och lämna tillbaka några tröjor på monki som för övrigt är en sjukt skön affär. iallafall så hade dom ingen chailatte på sandys vilket gjorde mig enormt snopen och besviken. hoppade istället av i gullmars så jag kunde få den efterlängtade drycken och tog bussen hem. förmodligen lär jag få en smula ångest senare idag. men vet inte riktigt. nej, det kommer jag nog inte få. inte ångest för chailatten, mer för att jag skippade pluggandet som jag egentligen borde genomföra nu istället för att sitta här och skriva.

varför var det varmt idag förresten? och varför i helvete händer ingenting i min omgivning just nu som gör att jag har något att se framemot? tjatarNN jag vet. men åhhhh. vilket jävla stolpskott..

sextonde september

seriöst och helt ärligt så orkar jag inte med höst och vinter innan det ens börjat. jag vill verkligen bara lägga mig i sängen och kolla på alla filmer i hela världen. och typ sova. neeeeeeeeeeeej. och skolan suger dase också. fuckinghell. ge mig något att se framemot snälla?

tolfte september

på något sätt så har jag redan lyckats rätta mig efter vardagen redan. det känns skönt, men ändå så är det ett tecken på att sommarn verkligen är över. med tanke på vädret så borde jag kanske redan insett det men jag har en förmåga att leva kvar lite i saker och ting som redan skett.

jag och lisa har en "nyttighets-vecka" denna vecka. det innebär typ 3 måltider om dagen, inget småätande, inget godis, läsk, chips. inga cigg, inge alkohol och typ ja. kaffe kunde vi dock inte ta bort på grund av  min enorm kärlek till den drycken. då tyckte lisa att hon skulle få ha kvar oboy på morgonen. men hej, det är typ 70 gånger mer onyttigt, det är ju fan inget socker i det kaffe jag dricker om dagarna om det inte är latte eller chailatte.men jag gav mig till slut!

annars så är det rätt lugnt. varit sjuk en vecka så har en del att ta igen i skolan men bortsett från det så har jag inga störra problem. handbollen börjar komma igång på riktigt snart, om tre veckor har vi flick sm i örebro. hjälp!
puuuuuuuuuuuuuuuuuuusss

femte september

hemmadag igen då. min hosta dödar mig. jag kan inte sova eftersom jag hela tiden väcks av att jag hostar. är det inte bara sämst? jag känner verkligen att jag kommer begravas i läxor, och det pallar jag inte med. usch och fy.

igår var det världens regn och idag är strålande sol. sveriges väder är verkligen hemskt!
jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva. har inget att säga direkt. jag kan sätta 100 spänn på att alla tjejers nya älskling kommer vara erik som var med i idol igår. han med gitarren, om inte så synd för mig.

nu ska jag dricka
lite mer te. det sägs vara bra mot halsont, men jag vet inte om jag är så övertygad nu efter min femte kopp..
pööööööööööööööööss!

fjärde september

oj vad jag är duktig på att blogga, helt sjukt egentligen. jag förstår inte att jag kan vara så kunglig.

för övrigt öse
r regnet ner och det åskar som aldrig förr. jag har typ en död katt i min hals och feber. jag har suttit hemma hela dagen, väntar på att pappa ska komma hem med halstabletter till mig.
kollat på dude where's my car, tråkig som fan. helt bortkastad tid.

puss i ljumsken!