Gott nytt år

2013. Jag kan inte sätta fingret på de senaste året, det känns lite ogreppbart på något sätt. Tre månader spenderades i en lyckobubbla i Asien och sen i en fortsatt liten bubbla då jag och Oskar blev sambo direkt när vi kom hem. Jobbade mycket hela sommaren och pluggat litteraturvetenskap med skapande svenska hela hösten, väldigt lärorikt men inte överdrivet roligt. Firade 5 år med Oskar också. Har under hösten sett en person nära till mig må dåligt och varit ledsen och den maktlösheten man känner då är så nedslående och vidrig. Nu är det iaf bättre <3 Att flyttat hemifrån har gjort mig närmare min familj och ibland kan jag börja gråta när jag tänker på hur mycket dom betyder för mig, läskigt stora känslor. Har  3 av mina bästa vänner på andra sidan jorden vilket emellanåt också fått mig att gråta men samtidigt fört mig närmare andra vilket jag är så glad över. Egentligen ett fint och lyckligt år. Men ändå på något sett ogreppbart, svårt att förklara.

2014 är väldigt oplanerat, inga förväntningar, inga drömmar som kan krossas. Skulle nog kunna kalla mig lite vilsen och oförberedd till och med. Skulle vilja hinna resa lite men då måste jag skaffa mig ett jobb och det är väl prio ett just nu. Vi får se, vi får se. Gott nytt år, ha en fantastisk kväll vad ni än gör. Själv ska jag äta 3-rätters med 18 andra och skratta, dansa och skåla hela natten. Puss och kram. 

God jul

Jag var bara tvungen att testa och skriva ett inlägg från min padda som jag fick imorse av min älskade pojkvän. Har sagt 1000 gånger att jag vill ha en men trodde aldrig att jag skulle få en. Jag är liksom inte van vid flashiga paket och dyra saker så blev helt generad och lycklig på samma gång. Sån är han liksom, världens snällaste <3 God jul då, ha världens mysigaste dag. Jag ska hem till min fantastiska lilla släkt om nån timme och sen sova hos mamma och pappa ikväll, har inte gjort det en enda gång sen jag flyttade kom jag på nu, konstigt. Paddan ska med i alla fall!!!! Hihi. Puss och kram.

ville bara att du skulle veta.

HEJ. skulle mest säga det. ska strax åka och hämta min kusin med sällskap, dom ska bo här i helgen. så från och med ikväll only english please. dom är från usa nämligen. jag ska va turistguide och vi ska ut och ha kul och gå på julmarknad osv osv. imorn ska det tydligen vara årets pissväder men welcome to sweden liksom. det är så vi rullar, succé. har f.ö 3 romaner á 400 sidor att läsa tills nästa tisdag och torsdag. jag läste äntligen ut den första idag (efter att VARJE gång jag läste nickat till minst 4 gånger, då i sittande läsposition. då förstår ni hur kul den boken var liksom..) och kommer ha 3 dagar på mig med dom andra två haha. lol säger jag bara. snart är det iaf jullov. en tenta ska in ba men sen så. och jul är det snart också. så fint julpynt har jag hemma så ni aaaanar inte. jaja. vi hörs. hej!