ni kommer aldrig ångra det ni aldrig sa.

jag har blivit tokförkyld och det är tråkigt för jag är inne i ett bra träningsflow just nu :( får sådan ångest av att skippa träningen. men hoppas att jag mår bättre imorgon, får gå och lägga mig tidigt ikväll fastän det är paradise hotel.. har varit i skolan idag på en bra och intressant föreläsning (händer i princip aldrig, tycker jag..) och sen legat och läst jane eyre hela eftermiddagen, har iofs läst den förut men det var några år sedan. helt klart en läsvärd klassiker, tips!! jag började försöka sätta upp mina adventsstjärnor i fönstret men gav snabbt upp. jag har inte tålamod för sådant. vet inte riktigt hur jag ska lösa detta faktiskt. imorgon ska jag gå och göra shellack med hanna, sjukt kul ju. bästa med att gå i skolan och inte jobba i restaurang är helt klart nagellacket. nä men nu tar vi nog dagens tredje balja te och lite clementiner så kanske jag får i mig tillräckligt mycket c-vitamin så snoret lägger ner hela täppa-igen-näsan-och-förstöra-hennes-liv-projektet. HEJ! ett tips förresten, nyaste p3dokumentär om barnläkaren, MYCKET lyssnadsvärd(säger man så?)

we used to be, well anything but this.

idag har jag haft sämsta skitdagen på länge. varit ledsen, hängig, på urusel humör, deppig och känt mig helt värdelös. hopplöshet, vilsenhet. gråtmild. noll livslust. jag skulle pluggat men låg istället och stirrade ut i fönstret på balkongerna mitt emot. på virvlande trötta löv och en grå himmel. tvättade flera maskiner och svor för jag tappade allt det rena på det dammiga golvet i äckeltvättstugan. tänkte på pengar, det börjar bli knapert nu. en ångestklump i magen som växer i raketfart. inte ens tanken på julen gjorde mig glad. städade badrummet noggrant och ändå är det fortfarande så jävla äckligt. åt bränd falukorv och makaroner med alldeles för mycket ketchup tills jag var nära att spy. varför? så onödigt. egentligen är det typ min favoritmat. träningen gick skitdåligt. jag är svag och blir aldrig starkare tydligen. sen lyssnade jag på en dokumentär om banrporr och jag började gråta när en man berättade om sin barndom. så jävla vidrigt, hemskt. sorterade 203 stycken nytvättade strumpor och typ inga passade ihop. fick huvudvärk. jag orkar inte må så här. och imorgon, fan alltså, om jag vaknar upp så här då igen så tänker jag fan dra täcket över huvudet och skita i allt. livet alltså. just nu är det inte kul.

nu är det jul igen.

det enda jag gör nu är att kolla på julsaker. alltså vi snackar kuddar, tomtar, julgranskulor, plädar, lyktor, dukar, gardiner. JAG HAR FÅTT SPEL. vill ha allt. vi ska julshoppa på fredag. jag ska till rusta för jag är student och har inte råd med dyra saker MEN JAG VILL HA MINA TOMTAR OCH MINA RÖDA KUDDAR OCH LJUSSTAKAR. fyfan vilken jävla bra jul jag ska ha i år. alltså ni anar inte. jag längtar så det pirrar i magen. 

there ain't no way to say i love you more.

det här med söndagsångest alltså hörrni, vad är det för skit? jag var så jävla trött igår och kunde ändå inte somna för jag låg och hade ont i magen och svettades inför kommande vecka. och då skulle jag inte ens till skolan idag... sjukt tröttsamt. hade för övrigt kanske den bästa helgen på länge så det var väl därför. i fredags åt vi middag här jag, madde, hanna och esther (som är hemma igen <3) och så gick vi till marie laveau och där är det alltid kul. i lördags låg jag och herrn i soffan hela dagen sen på kvällen var vi på o'learys i nya tolv stockholm och bowlade. orkar inte hur mycket jag älskar att bowla. vill bara pensionera mig och ägna mig på heltid åt det. fett ställe också. sen till söder och dricka drink och bara prata om massa. med hanna, victor och hugo också. och igår farsdagmiddag på elefantpojken (på ringvägen, ät där. så jävla gott och prisvärt). väldigt bra tre dagar med andra ord. men att få en sådan ångest är väl en aningen oförtjänt?
 
idag har jag pluggat i flera timmar, tränat och nu ska jag laga parmalindad kycklingfilé och äta själv som vanligt. jag vill så gärna ha ett husdjur. en katt. saknar tyson så jävla mycket :( lyssna på alex och sigges pod medan jag lagar mat. som vanligt. älskar det dock, laga mat och lyssna på pod <3 tips: p3 dokumentär om mormonkyrkan som kom typ förra veckan. jaja. hejdå.