say goodbye.

hej 2011 snart är vi där. den här kvällen ska bli fet!!!! fan vad kul vi ska ha. snart rullar jag hem till knuttan och styr finmiddag och hela köret. vi hörs nästa år <3

having to much time to think.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

självklart. många saker. mest roliga tror jag.

Har du några nyårslöften?

ja. jag ska köpa ett gymkort. eller kanske börjar träna handboll igen. hm.. börja träna i alla fall!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

nej men det hade varit gulligt.

Vilka länder besökte du?

turkiet och grekland

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

oj.. 21-28/7 och 9/10. och många fler

Vad var din största framgång 2010?

att jag skaffade mig ett jobb (haha)

Största misstaget?

att jag inte åkte på festival kanske. att jag klagade och bråkade för mycket med oskar.

Bästa köpet?

min skinnjacka. och mina boots (som jag aldrig använder). nej MIN DATOR <3

Vad spenderade du mest pengar på?

resor och datorn

Gjorde någonting dig riktigt glad?

massvis. så svårt att välja!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

den här, och den här och den här

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

gladare tror jag. ingen försvann ifrån mig. jag tappade inga vänner. har fått massa nya. tycker om dom jag redan har ännu mer. var lite deppig då aaaaalla var 18 utom jag men det gick över. jo jag har fan varit gladare!

Vad önskar du att du gjort mer?

varit mer spontan. inte planerat och tänkt efter så mycket, bara gjort. måste jag bli bättre på.

Favoritprogram på TV

kollar aldrig på tv. men boxar: true blood, lost och greys <3

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

mest betydelsefulla födelsedagen kanske? att fylla 18. väcktes med champagnefrukost. sedan var jag hemma med min familj och släkt och oskar, åt inte tårta för det är äckligt. hallonsmulpaj och vanlijsås. fick fina presenter. var lycklig. det var varmt! sedan åkte jag, lisa och knuttie till söder och drack cider på kvällen. det var fint!

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

jag har ingen stil. har aldrig haft. haha. mjukisbyxor och fleecetröja? jag vet inte. bara svarta kläder har jag i alla fall!

Den bästa nya personen du träffade?

har inte träffat någon ny person. fast att bli vän med fidde måste ju räknas som "ny" person? även fast jag visste vem hon var innan. ja fidde, lätt bästa "nya" personen!!


this is why i am happy.

jag är jag igen. hel. vanlig. komplett. som jag ska. min älskade bästa kille är hemma hos mig igen. därav min frånvaro. har varit upptagen med att vara kär så det killar i magen. och snart är det nyår och det ska bli fantastiskt. allt är bra helt enkelt.

a substitue for love.

det kröp just en spindel i min säng. jag skrek. ska lära tubbie att jaga dom, kan bli ett livslångt projekt dock. är inte van vid att bo i källaren än. jag är glad men trött just nu. har skrattat hela kvällen med korvarna och imorgon får jag pussas igen. och så jullov på det. jag har det faktiskt riktigt jäkla bra nu. så det så!

what about now?

lika fin jul som vanligt. åt tills jag mådde illa som vanligt. fick fina paket. nu har andra omgången gäster gått hem. jag ligger nedbäddad, utslagen, dödstrött. ska dra av några greysavsnitt innan jag somnar. imorgon väntar jobbet precis som vanligt. och sen är det ä.n.t.l.i.g.e.n måndag och oskar kommer hem. ska bli skönt att allt blir som vanligt. nu längtar jag mest till nyårsafton faktiskt. nej. mest längtar jag efter oskar. men nyår ska också bli fint. puss på er!

i have no doubts.


this has nothing to do with us.

hej dagen innan julafton. idag ska jag städa mitt rum. och kolla på film. och bara vara. så som man brukar. klä julgranen och sånt. mysigt.

we need pills.

ibland känns det som om hjärtat bara inte får plats med fler känslor. inte orkar känna så mycket. det borde liksom vara fullt någon gång, borde säga stopp. som en full låda med locket på. här kommer inga fler känslor in. men det gör det ändå. letar sig in och sätter sig fast. får hjärtat att slå så hårt att det känns som om det ska hoppa ur bröstkorgen.


this is what i've got.

äntligen jullov. ska bli så skönt att bara vara ett tag. borde vara skitglad men det är jag inte. jag är ledsen. har ingen lust med att göra något alls. ska bara ligga kvar här i min säng tills jag somnar ikväll. imorgon ska jag i alla fall träffa min fina fideli. köpte en julklapp till mig själv idag. ett par fina byxor. nu ska jag sova. är trött.

think about it.


kom låt oss gå härifrån.

hämtat biljetterna till vår skiva idag. i hjorthagen. världens ände. när jag kom hem skottade jag garageuppfarten. kan säga att det är mer träning än alla gym i världen. svetten rann, armarna hängde, ryggen värkte. det var fan det jobbigaste jag gjort på länge. men pappa blev så glad att han kom och kramade mig. nu väntar jag på middag. är hungrig som faaaaaaan.

du var sötare än dom men jag slängde bort dig igen.

åh. jag har så mycket jag skulle kunna skriva om men jag vågar inte. mycket jag vill säga också. men det får vara. jag vet inte om det är vintern eller ensamheten eller oron som gör mig kreativ för det var sannerligen ett tag sedan jag fick ur mig något som ens kunde liknas vid en text. det är frustrerande att vara van vid att sätta ord på känslor och tankar och helt plötsligt tappa förmågan till det. men nu så. jag jobbar för tillfället på böl listan nummer 2. från börjar var det knutties spotifyprojekt som jag nu gjort en fortsättning på. jag var inte helt nöjd med hennes låtval, powerballader är inte det som får mig att böla i första taget. beck ikväll va? är det söndag så är det.

visst hade vi varit dom men vi skulle aldrig bli det igen.

klockan var nästan elva. du satt i porten och rökte en cigarett. jag stannade upp innan jag gick in på gården. det hängde i luften. jag skulle just ta ett steg fram när du vände blicken mot mig. såg igenom mig. jag kunde känna hur dina blå ögon vilade på mig. jag tittade aldrig upp. jag hörde hur du började prata. du sa att det var dags nu. det var ingen idé längre. vi hade hämtat allt som fanns att hämta. du sa att hjärtat inte tål hur mycket stryk som helst, att det någon gång kommer säga ifrån. det går liksom inte att ställa krav. paus. jag kände min puls ända ut i fingerspetsarna. vi har varit fina. fantastiska. bäst. men att vi hade fastnat och aldrig skulle komma loss. och att bråken dödade dig. att nätterna alltid var så långa och att du aldrig log ärligt längre. att du grät i duschen och att du slutat svara i telefon. att ensamheten inte var det värsta. det var det påtvingade. att det inte var rätt när det gjorde ont att älska. när hjärtat var så skört. du fimpade. ställde dig upp. gruset knastrade under dina fötter. det går inte att leva på minnen från ljusa sommarnätter och eftermiddagar i sängen. att kärleksbrev och kyssar i nacken inte alltid kan få hjärtat att slå lika hårt. att kärleken behöver något nytt. och sedan vände du dig om och öppnade dörren. du log, dina ögon log. du vet vad jag tycker om dig, jag ringer någon dag. sedan försvann du upp för trappan. klockan var fem över elva. i min värld stod tiden still. jag andades in det som hängde i luften. det förgiftade mina lungor. jag förstod vad som menades med att hjärtat inte tål hur mycket som helst. ett par blå jävla ögon slår sönder en hel värld. du ringde aldrig någon dag.

you're better off.


like i'm the only one in the world.

kom hem för en halvtimme sedan. har haft en sån jävla bra kväll. bästa bästa bästa. har så jävla fantastiska vänner så ni anar inte. halvtimmen jag varit hemma har jag ägnat åt att städa mitt rum, fråga mig inte varför. det är något fel på mig. jag längtar så mycket efter oskar just nu att jag håller på att gå i tusen miljoners bitar. så känns det iaf. och mitt öga mådde inte bättre av en kväll på dansgolvet men det får jag klaga på imorgon. nu kom tyan och la sig under mitt täcke. vi ska sova nu. godnatt.

this isn't us.

jag och mitt jävla öga är hemma. jag är arg. jag tänker ändå gå ut ikväll. jag har längtat hela veckan efter fredag. det här är bara så jävla typiskt. hoppas det går över. åh. jag ska slå in mina julklappar istället. kolla på film. lyssna på musik. sånt man gör när man inte kan göra något annat. det här är så jävla oskönt så ni anar inte. vill bara ligga och böla. men jag ska inte. jag ska bli kry tills ikväll istället.

better safe than sorry.

ikväll är en sån kväll. jag har så ont bakom ögat att jag nästan gråter. det dunkar i hela vänstra sidan av mitt huvud. jag vill att oskar ska vara här och ta hand om mig. och stryka mig över håret och hålla om mig tills jag somnar. hämta vatten och alvedon. säga att det går över. det gör så ont på ett sådant konstigt sätt att det inte går att förklara. som om mitt öga kommer trilla ut. som om jag kommer bli blind. det känns avdomnat, bortkopplat, dunkar. lite rädd är jag. det känns som om jag kommer tuppa av. tur att jag ligger ner då. och fan vad jobbigt det är att längta efter dig, oskar. jag vill att du ska komma hem nu. det är inte kult utan dig. och har jag ont i ögat imorgon så kan ju mitt liv bara gå och hänga sig, det är ett som är säkert.

här är iaf tre bilder gör som gör mig lite gladare:


love me if you dare.

jag läste precis ut en av de bästa böckerna jag läst på flera flera år. bästa bästa bästa. ville inte att den skulle ta slut. köp här. igår såg jag även en av de bästa filmerna jag sett på jättelänge. trailer här. och den är verkligen inte så där löjlig som den framstår. jag har så jävla ont bakom mitt öga att jag dör lite. alvedon hjälper inte. inte sömn heller.  väntar bara på att huvudvärken ska komma tillbaka. imorgon är det fredag och då ska jag ha så kul så kul så kul.

all my senses tells me i'm wrong.

jag har så ont i mitt huvud. känns som om jag håller på att få feber. är helt virrig och vinglig. iaf jo, igår så bestämde jag mig för att börja använda min medicin igen. idag gick jag till apoteket och blev bästis med hon som jobbade där och fick massa bra tips och köpte massa jox. så nu jävlar. det känns skitjobbigt om jag ska vara ärlig för första månaden blir allt värre men jag orkar inte med det här längre. har sagt det i över fyra år och jag säger det fortfarande. nu ska jag kolla på ph och sen läsa vidare i boken jag började på igår som verkar vara så jävla bra <3 godnatt.

i locked my bike to yours

alla klappar klara. jag fryser så jag skakar fast jag ligger med mjukiskläder och filt. ska kolla på film snart. så skönt att vara ledig. borde skriva klart min arbetsbok i media men det är ju så svinigt tråkigt. gör det imorgon eller nått!

i just can't help it.

jag är ledig imorgon <3 ska handla mina sista julklappar så jag har det gjort. tubbie ligger i världens konstigaste sovposition. jag längtar efter nyårsafton. vi skulle köpt flygbiljetter till barcelona idag men dom var så dyra så vi sket i det. dom släpper nog nya snart. handbollsmatchen var stört spännande, höll på att kissa på mig. dom torskade med en boll, så surt. jag vill också spela handboll. nu ska jag börja på en ny bok. sen sova. sovmorgon!1!!11!!1!!!!!1!

that's what you do to me.

hej älskling. jag ligger i sängen och dricker te ur min nya och finaste mugg. den är riktigt pampig. jag såg till och med att dom spelade lika igår. då blev du glad va? jag blev inte så glad. brydde mig faktiskt inte, men såg det i alla fall. ett steg på vägen, snart är jag en riktig fotbollsfru. jag längtar jättemycket efter dig. kom hem snart och snabbt. jag lovar att vi ska kolla på spurs en gång i veckan bara du stannar hemma hos mig ett (långt) tag framöver. pusspusspuss älskade du <3

i did find something i like.

sov som en påse nötter i natt. dåligt. är aptrött. men har ett prov imorgon jag ska plugga till (borde göra det istället för att sitta här och skriva till mig själv). igår hände i alla fall något som fick mitt liv att bli lite lite bättre. alex schulman har börjat blogga igen. tack. äntligen. nu måste jag stoppa näsan i böckerna. blä.

because.


så är det.

är äckligt trött. har äckligt plugg att göra. är på äckligt humör. livet är äckligt. helt jävla värdelös dag.

det var jag och jag gjorde det bara för dig.

mysig kväll igår. jag agerade mästerkock och lisa och knuttie var mina gäster. efter mycket om och men hamnade vi på söder vilket kanske inte var så jättekul men innan hade vi det askul. knuttie gjorde en vurpa iaf, det var skoj. ikväll vankas det 18-årskalas och imorgon jobb. jag pratade nyss med oskar i telefon. jag saknar honom nästan mer nu när jag hört hans röst. usch!

close your eyes, listen to my voice it's my disguise.

jag har namnsdag idag. mamma har köpt min favvochoklad. är helt slut i huvudet fast har ändå pluggat i en timme nu. idag har jag och <3at varit tillsammans i 26 månader. önskar jag kunde få berätta för honom hur underbara dom 26 månaderna varit. men det får vänta. jag tror nog han vet det ändå. nu ska jag kolla på ph och sen duscha på varmaste. duscha är så jävla underskattat.


hide away.

hjärtängslan. ovan vid ensamhet. ovan vid saknad. längtan som skaver. tankar som snurrar. rädsla som trycker. hjärtevärk är precis vad det är.


you're so sad and it hurts.

pluggat. i skolan och hemma. pappa och jag ska äta pasta carbonara och kolla på handbolls-em. precis som när jag var liten då handbolls-em typ var det bästa som hände mig. fan vad jag saknar handbollen ibland alltså. oftare nu på sistone. helt sjukt vad kul det var där ett tag. nu är jag fet och ligger mest i sängen.

it is what it is.



vi kommer inte längre än till hallen ikväll, vi behåller bara skorna på.

matteprovet gick bättre än väntat men ändå inte bra. ett g ska jag nog lyckas med. efter skolan åkte jag och köpte en nyårsklänning. fortfarande har jag inte köpt en enda julklapp men saker till mig själv går tydligen utmärkt. jag är sämst. nu ska jag kolla på satc 2 även fast jag aldrig gillat serien eller förra filmen. lisso lånar ut, jag kollar gärna på film. imorgon börjar jag inte förens klockan 11, mys. tubbie hälsar!

stockholm ligger öde och världen håller andan.

mamma har köpt en filt till mig. som är lika mjuk som tubbie. fast tubbie är gosigare. i alla fall. jag är helt slut. vet inte varför, har ju inte lyft ett pekfinger på hela dagen. bävar inför morgondagen. matteprovet kommer gå åt helvete. jag är ledsen. nu ska jag sova. godnatt.

det är inte snön som faller.

studiedag. jag borde ägna mig åt just det, studier. har faktiskt suttit och pluggat matte men det gick dåligt och jag kan väl bara inse att provet imorgon kommer gå åt helvete. har massa annat jag borde plugga också men har ingen lust. ska kolla på film och äta lussebullar istället. försöka känna mig hemmastadd i mitt nya rum.

it takes two baby.

idag var inte en dag jag längtat efter. började gråta när jag pussade oskar hejdå. kändes som om någon sparkade mig i hjärtat. på två år och två månader har jag aldrig varit ifrån honom längre än en vecka. det låter inte klokt nu när jag tänker efter men så är det i alla fall. och nu ska vi inte ses på tre. han ringde nyss och sa godnatt och jag kände hur tårarna bara kom. hade inte trott att jag själv skulle reagera så här. och just nu känner jag inte ens att jag överdriver. det kommer vara pissjobbigt att inte få prata med honom, eller ens höra i från honom, varje dag. vet inte ens varför jag är så rädd och ledsen. eller jo, det är ju för att jag tycker om honom så sjukligt mycket, men det är inte så att han ska ge sig ut på ett farligt uppdrag. men jag kommer ju överleva min ensamhet. och jag kommer vara så jävla glad när han kommer hem igen den 27e. kommer bli en tråkig jul utan honom. hemsk december. med hjärtat på andra sidan jorden. min 1,40 säng känns plötsligt som en 5,40 säng. som jag sagt, påtvingad ensamhet är det absolut värsta jag vet.

your heartbeats in my head.

nu har jag bytt rum. det är fint här nere. kallt som tusan. men fint. ska få ett tredje element imorgon. tubbie trivs också, han sover bredvid mig. alla saker är inte på plats än men det kommer. imorgon är det jobb som gäller, som vanligt. dödstråkigt. men what to do. ska träffa oskar efter. säga hejdå och sånt där. och alla ska ut imorgon kväll, får se om det blir av att jag följer med. av någon anledning känner jag mig ensam ikväll. så där obekvämt ensam. påtvingat. äh. nu ska jag poppa popcorn.

it is kind of a scary feeling.



after this we can't go back no more.

tokmånga minus här i stockholm. idag igen. igår var jag hemma hos oskar, somnade på honom klockan kvart över 9 typ. rolig_flickvän. idag är det mysdag. jag och mamma ska äta middag och sen ska vi baka lussebullar <3 imorgon är det torsdag och jag har sovmorgon. bästa som hänt den här veckan iaf. nu ska jag kolla på mad men. hejhopp.