everywhere i go, i'm never lonley.

åh jag blir ju ledsen när jag inte hinner vara här och skriva av mig. och även om jag varit borta i flera dagar så har jag ändå inget kul att skriva om. så dålig är jag liksom. hade i alla fall en fin helg och idag har jag pluggat hela eftermiddagen. en sjukt krånglig filosofiuppgift som inte ens nu vet om jag gjort rätt. men det känns lite skitsamma just nu. resten av kvällen ska jag kolla på tv och bara vara. jättefint!

since you went away my heart breaks every day.

det kliar i mina fingrar ikväll men jag är så trött. skulle vilja häva ur mig en himla massa men jag orkar inte just nu. någon annan dag (nu lovar jag mig själv). mamma påminde mig om att jag måste göra ett nytt pass innan berlin så nu har jag något att göra imorgon efter skolan. så jävla osoft bara. nu ska jag läsa och sedan sova. natti.

we've been here before.

cyklade en mil idag igen. mina ben finns inte längre. dör vad jag är fet och otränad. och igår köpte vi flygbiljetter till barcelona <3 åh!!!! jag har så jävla mycket bra att se framemot nu. har aldrig känt så här förut. är liksom tillfreds med allt. nöjd helt enkelt. och snart är det helg också. fyfan vad bra. nu ska jag gosa med min lille tubbie bebis kisse som jag älskarrrrrrrrrr.

don't you worry about a thing.

hej hej hej. jag har jobbat och gosat så har inte hunnit vara här och höra av mig men nu så. helgen var som helger brukar vara. för korta men mysiga. idag har jag varit i skolan och, hör och häpna, tränat. jag är så jävla fet, orkade bara cykla 1 mil innan jag fan trodde att jag skulle dö. måste bli ändring på det känner jag nu. det här funkar inte längre. mina ben är skönt trötta nu iaf. idag bokades boendet till berlin också och imorgon köps det flygbiljetter till barcelona. det känns braaaaaaa nu. jag är glad och lycklig. nu ska jag kolla på tv. PUSSSSSSSSSSS

it's not me.


i used to have dreams about us.

idag fyller min kära pappa år. grattis <3 snart blir det tårta och bullar och allt sånt gottis. oskar och farmor kommer hit. och handboll är det på tv också. bästa torsdagen på länge!!

we got a long way to go.

igår låg jag mest i oskars soffa och gosade hela eftermiddagen och kvällen. idag är jag dock skittrött. jag har verkligen ingenting att berätta. jag är tyst helt enkelt.

say goodnight.

jag har haft sådana läskiga känslosvall sedan i lördags. det har gått från att älska till hata och tillbaka igen. jag har varit ledsen och lycklig och gråtit och skrattat. känt mig så jävla vilsen men samtidigt tryggare än jag någonsin varit förut. stressad, rädd och förvirrad. ingen balans här inte. jag har ett ganska litet hjärta tror jag, det är därför det tar åt sig så himla lätt. men just nu känner jag mig bara lugn. jag har allt jag någonsin kunnat önska mig i mina händer. det är liksom dags att släppa tanken på att man kanske skulle kunna förlora det. inse att jag har det och aldrig själv skulle byta bort det. inte mot någonting i hela världen.

hours and minutes ticking by.


aj.

jag halkade på väg hem från skolan. slog i mitt trasiga knä och min hand. skrek, svor och grinade nästan. tur att det var nära hem. det svider fortfarande. vilket skämt. imorgon blir det broddar!!! jag ska snart laga hamburgare och pf till min familj, är jättehungrig. skön måndag ändå.

it's gone.


we used to be the luminary ones.

har fått hangup på den här låten. om och om och om igen. och den här låten är fet. imorgon är det fredag. önskar jag kunde säga att jag hade världens planer och skulle ut och ha kul men nä. jag har inga pengar. snart är det handbolls vm på tv. jag ska kolla på det och dricka te (och äta kanelbullar men det får jag egentligen inte berätta för då blir oskar arg haha). torsdagar är rätt värdelösa faktiskt.

since you took my heart away.

2 år och 4 månader. 28 månader. 840 dagar.  20 160 timmar. 1 209 600 sekunder. på ett ungefär alltså. jag älskar dig så himla himla mycket söta jävla bästa finaste kille i hela världen <3

home.

skulle göra så många viktiga saker när jag kom hem från skolan men min storebror tvingade mig att fika, spela fotbollsspel, kolla youtubeklipp och leka med tubbie osv osv osv, så jag glömde bort det. får fixat imorgon istället. jag funderar helt seriöst på att gå och lägga mig snart, är trött ända in i märgen och imorgon ska jag upp kvart i sex. ja jag ska fan sova snart. det ska bli skönt som faaaaan. här är det sötaste klippet på youtube för tillfället, vill äta den lilla ungen <3

jag ska ge allt jag säger att jag har.

pjuh. andas in, andas ut. dör, är så trött. vad min kropp bara protesterade när klockan ringde 05.55 imorse, inte van alls. om två veckor är jag nog van vid tidiga mornar igen men blä, vill bara krypa ihop under mitt täcke som sova. men det gör jag inte, väntar istället på att mamma kommer hem så vi kan laga middag och sedan kommer mitt hjärta hit.

det är tomma ord som fastnar för att jag låter dom vara kvar.


när livet vänder.

kollar efter hostel till berlin. visserligen är det ett par månader kvar tills vi åker men vi måste ju fan ha någonstans att bo. älskar att ha något att se framemot, var längesedan. dreglar över den andra väskan jag verkligen verkligen vill (läs: ska) ha samtidigt. fan så trött jag är på vintern idag. även fast det var sköna plusgrader ute så lär det väl bli snöstorm och 300 minusgrader i natt. imorgon börjar skolan förresten, jag är inte ledsen. det ska bli skönt (påminn mig om att jag sa det här sen när jag sliter av mig håret av stress och prestationsångest och magont). rutiner och sådant. nu ska jag se klart den här filmen.

come give me love.

ligger i sängen och är hungrig. men ska vänta tills frukosten. är trött i kroppen men inte så värst i huvudet. kollar på bilden på min drömväska. önskar att jag vore rik. imorgon ska jag göra ärenden. ska upp tidigt. lyssnar på min tillfälliga favoritlåt (lisso tipsar). sneglar på en pissdålig film på fyran. räknar på hur mycket pengar jag kommer ha sparat ihop tills i sommar. undrar om det räcker. längtar till berlin i mars, kommer bli så fett. önskar att tiden ska gå fort men ändå så att jag hinner med. vill inte att livet ska börja på riktigt innan jag inser att det tar slut, om ni fattar. nej jag måste äta något innan jag somnar, jag dör av hunger.

the comeback.

åh fin helg <3 i fredags var vi ute, en av de roligaste kvällarna på riktigt länge, nu! var underskattat. låg hemma hos oskar hela dagen igår, åt tacos och kollade på tv. och idag har jag jobbat. studiedag imorgon, så en dag kvar. nu ska jag äta middag är så jäkla hungrig.

black swan.

igår åt jag middag ute med mamma och pappa efter en eftermiddag som spenderats med världens sötaste lilla unge som bara ville klappa tubbie konstant i 2 timmar. sedan mötte jag upp oskar och åkte hem hit och kollade på en av de bästa filmer jag sett på riktigt länge. fan alltså vad bra den var!!! idag hade jag och pappa bestämt att vi skulle ut och köra men får se hur det blir med det när det är snökaos och hela köret. fredag är det i alla fall, fett!

it takes two baby.

jag njuter av ledigheten. hänger med mamma och pappa. shoppar på hms mellandagsrea. ikväll ska vi ha grekisk afton (haha). jag är salladsansvarig, känner att det ligger en fantastisk prestige i det hela. souvlaki är huvudrätten, pappas avdelning dock. min storebror kommer hit också. om lite mindre än 2 veckor kommer alex schulmans nya bok ut. jag vill ha. jag ska ha. "att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött". hör ni hur bra det låter? och det är bara bokens titel. fantastiskt. mer killar som pratar om kärlek tack! innan jag dör ska jag ha skrivit en bok jag också. idag nostalgitrippade jag och köpte en festis med apelsinsmak. "ofta du köper apelsin, den är ju äckligast" har jag hört typ tusen gånger när jag var liten och vi var på utflykt. jag blev typ lite stött, att behöva försvara sitt festisinköp känns ju mycket märklig. alla andra i klassen köpte kaktus lime men jag gillade inte den. apelsin var godast. är godast faktiskt. det har kan vara det mest osammanhängande inlägget i år (haha). ber om ursäkt för det.

we can be heroes.

är så.jävla.trött. har varit vaken sedan klockan åtta eftersom oskar skulle upp och jobba. jag kunde inte somna om. har gått runt i skärholmen med mamma sedan halv 11 och varit inne i typ varenda affär och kollat kläder. köpte jag något? nej. eller jo, ett par skinnbraxor men dom känns ändå inte helt 100 men dom var på rea så det är skitsamma. mamma hittade inte heller något och så var det med det. vi åt i alla fall god mat. pasta med pesto och kyckling. skulle kunna sova ett tag nu.. men nääää. ska träffa madde vid halv 8 och skvallra över en öl. eller två (tre). jag har repat mig ifrån nyår! sen ska jag hem och sova. fast faktiskt en riktigt bra tisdag. den får högst betyg fast den inte ens är slut än!

i can't feel anymore.

idag har jag: blivit attackerad av tyson när jag kom ut ur duschen, ätit wienerbröd och druckit asgott white chai te, varit på lidl och insett att dom har mina favvochips och 2 liters cola <3, åkt bil två gånger. ja det var väl det. ska åka hem till oskar sen och imorgon ska jag leka med mami. det var det det.

det är stjärnorna som kastar sin glans.

mitt huvud dunkar sakta men så säkert så säkert. förkylningar, dom ger aldrig med sig. hellre ordentligt febersjuk ett par dagar en hängig i veckor. har legat och sökt jobb hela kväll. registrerat cv här och där. platsbanken hit och dit. måste ut och lämna cvn snart igen. känns så fruktansvärt hopplöst bara. imorgon ska jag i alla fall vara med mamma. vi ska åka och kolla i affärer och sånt mysigt. oskar är inte hos mig ikväll. jag sa till honom att det är min tur att ha honom nu ett tag. han var borta i 21 nätter. det borde vara min tur att ha honom i min säng. åh jag hatar sånna här kvällar när det vrider sig i magen och man nästan mår illa utan att veta varför. känner mig så stressad. jag har fan lov. borde vara tvärtom. jag har typ glömt bort hur man kopplar av. det suger. blä. förresten har jag kollat klart på greys, grinade igenom hela sista avsnittet. så nu då? precis. fan. blä. jag måste hitta något annat att kolla på. är egentligen trött men som sagt, det är något i magen som håller mig vaken.

after tonight.

nyårsafton var underbart. till en början. för min del. haha. alltså.. när ska man lära sig?
fram till klockan halv 1 hade jag det askul i alla fall. som min far sa "ditt nyår var lite som en julkalender - full av luckor". så nu glömmer vi det. jag fick lida tillräckligt hela dagen igår för att jag är dum i huvudet.
nu är jag istället sjuk <3 men jag är glad. har en bra magkänsla. och nu ska jag kolla klart på greys.
nyårsafton var underbart. till en början. för min del. haha. alltså.. när ska man lära sig? fram till klockan halv 1 hade jag det askul i alla fall. som min far sa "ditt nyår var lite som en julkalender - full av luckor". synd bara för jag hade längtat så mycket efter den kvällen och så förstörde jag allt för mig själv. jaja, så nu lägger vi det bakom oss. jag fick lida tillräckligt hela dagen igår för att jag är dum i huvudet. nu är jag istället sjuk <3 men jag är ledig. så jag kan fortsätta må lök resten av dagen. imorgon rycker jag mig själv i kragen.