i loved you i made you i hate you i hate you i miss you.



tror jag hört den här låten minst fyrtiofem gånger idag. lyssnar just nu. har gåshud. varför har jag blivit en sucker för erik hassle? fast å andra sidan undrar jag vem som inte blir det efter dom hört den här låten. kanske bara en torsk som jag, vem vet. i alla fall ligger jag i sängen. min tv är sönder så jag har inget att göra. jag saknar oskar så jag har ont i magen. och jag är rädd för mardrömmen jag drömde i natt. känner mig som en extremt gnällig femåring för tillfället. hoppas jag vaknar på bra humör imorgon. hoppas hoppas. godnatt.

time square can’t shine as bright as you, i swear it’s true.

superkort skoldag och ändå denna ofantliga trötthet? hur går det ihop? jag måste satsa hårt nu på att sysselsätta mig för att inte somna för gör jag det så kommer jag ligga vaken hela natten. juste, engelskaläxa tills imorgon, det kan jag göra.

isn't it obvious that i love you?

för exakt ett år sedan skickade jag ett riktigt dumt och elakt sms till oskar. vi var inte tillsammans då därav det dumma och elaka. nu i efterhand har jag fått höra hur mycket han hatade mig när han fick det där dumma smset (som egentligen innehöll något snällt men som blev dumt eftersom jag var den sista som borde säga det eftersom jag gjorde slut med honom två månader tidigare). men i alla fall gjorde detta dumsnälla sms och hans hat att vi började prata igen. och eftersom han är världens finaste och snällaste människa så vågade han lita på mig igen och se här, ett år senare sitter jag här kärare än någonsin och tror stenhårt på att om alla i världen hade en oskar skulle det inte finnas några krig eller dumheter. så jag tackar mig själv lite att jag var så fräck och dum som jag var natten för ett år sedan. men det jag skrev var faktiskt helt jättesant. jag har aldrig saknat någon som jag saknat dig älskling.

our friends would all make fun of us, and we'll just laugh along because, we know that none of them have felt this way.

jag slapp sova som ett kryss. oskar trillade in vid 01.36. jag somnade kanske 02.00 efter ett x-antal hostattacker i hans ansikte. förlåt. nu ska jag städa mitt rum. en annan söndagsångest ritual som brukar genomföras.

when you've seem to've lost your grip and the road begins to rip.

jag har helt snöat in mig på hassles skiva. vilket egentligen är ett ganska otänkbart scenario eftersom sådan musik inte faller mig i smaken speciellt ofta. men hejåhå så kan det gå om inte haspen är på. förresten hörde jag hey there delilah idag första gången på säkert tre-fyra månader. jag blev lycklig, om än lite rörd. så nu har jag lyssnat på den femtioelva gånger i rad. mitt rum är knäpptyst annars. och min säng som ändå är 1.40 m bred känns som den är 6.40 m bred. och med det vill jag ha sagt att jag längtar efter min pojkvän som brukar ligga bredvid mig och fylla upp dom 90 cm jag inte täcker. inte idag dock. får helt enkelt sova som ett kryss i natt. hejsvej.


how do i wash away your resistance?

sova länge, duscha jättevarmt, äta pizza, dricka cola, pussas lite och somna igen. så blir det ibland dagen efter. men mig gör det inget. det var superfun hemma hos lina igår så tack för att jag fick komma. just nu ligger jag och suktar efter chips och dipp. nu är bara dilemmat om man orkar ta sig till bea eller inte. jo jag orkar nog.

and what am i supposed to say when i'm all choked up and you're okay?

efterlängtad fredag. fast jag måste säga att dagen gick snabbt. dock förstördes den lite på grund av min frustration över torra (och då menar jag verkligen torra..) människor. fast sen fick jag höra att det är partaj ikväll och det ska bli asaskoj så nu taggar vi till och slår klackarna i taket. första skolfredagen ska invigas!

i det skoningslösa lysrörsljuset kom beslutet om slutet för dig och mig

men kan någon visa mig en segare dag än denna så ska jag med glädje gratulera. jag kan liksom inte ens sammanfatta vad jag gjort idag. jag kan dock sammanfatta vad jag ska göra nu. dricka te, sista avsnittet av det stora grå, sova. imorgon är det fredag, tackar gud för det. hejsvej.

feels like the first time

jag låg och lyssnade på erik hassles nya skiva. så knackade det på dörren. trodde det var mamma som var här för femtioelfte gången men det var det inte. det var min bara min pojkis. som kommer hit såhär utan att säga något och får mig att hålla om honom och inse att jag aldrig kommer vilja släppa. det här var det bästa på hela dagen. han är det bästa jag har. och jag jätteälskar honom. godnatt.

hela livet var ett disco



är det inte den 14 oktober snart? för nu när jag hört den här så måste jag ha dom nya skivorna.

men jag har aldrig, aldrig, aldrig, aldrig nånsin bett om nått lätt.

jag sov gott i natt. hade en sån där perfekt sömn. bredvid oskar, såklart. förmodligen därför jag sov så bra. han gör alltid allting bra. så jag har varit pigg hela dagen fram tills sista lektionen. men vem blir inte trött av naturkunskap b egentligen? nu längtar jag faktiskt till helgen. det är egentligen det finaste med att gå i skolan, förutom mina söta vänner, att man uppskattar helgen så sjukt mycket. längtar, planerar. det är bra för på sommarlovet vänjer man sig så mycket vid att vara ledig.

while i'm wide awake he's no trouble sleeping.

day 2. jag överlevde, det var inte ens jobbigt. något som däremot var jobbigt var att jag inte kunde sova igårkväll. det ska jag åtgärda ikväll genom att somna innan 10. sen att jag pajjade bloggen också i min frustration. ajaj. den får va såhär nu. jag orkar inte. snart kommer oskar hit. har inte träffat honom på 2 dagar så längtar superdupermycket efter honom. under eftermiddagen har botandet av mina, lisas och knutties babycravings pågått genom att kolla på en dokumentär om bebisar hihi.

just praying to a god that i don't believe in.

åh varför skulle jag börja pilla med bloggdesignen just nu?????? jag e ju dum i huvudet. ingen är så korkad som jag. nu ska jag göra ett klent försök till att somna. hejdå.

now the sky could be blue i don’t mind. without you it’s a waste of time.

fan vad fyran visar film nu för tiden. jag klagar dock inte, har man skogstv är fyran och sexan det man erbjuds. imorgon ringer klockan läskigt tidigt så egentligen borde jag bara sova precis just exakt nu. men det går ju inte och därför satsar jag istället på att vara ett vandrande lik imorgon i skolan. i natt sov jag sämst också. jag är så van vid att oskar ligger bredvid och snarkar och nu är det alldeles knäpptyst. jag blir nervös av sådan tystnad, därav svårigheten att somna. jaja.

time is short and i’m sure, there must be something more.

nu går jag officiellt i tvåan. haha. jag? i tvåan? jag är tyvärr fortfarande kvar i att börja åttan i hjärnan. det kanske är dags att shapea up nu. så vidrigt var det faktiskt inte, men det kommer väl imorgon bitti då jag börjar halv nio. i alla fall nu har jag ätit mellis och sen ikväll kommer pappa hem med palmyra till mig så ska inte klaga. nu återstår bara det svåraste på hela dagen, att hålla sig vaken. lycka till säger jag bara.

a little memory in a box



bästa bilden jag tog igår med min 2 megapixels mobilkamera. åh så fint det var.

you really broke my heart

jag har te. och en geishachokladkaka. och nu har jag även en film på fyran som verkar apbra. trött som ett litet barn är jag också. kommer nog få kämpa för att hålla mig vaken (inget skämt). heja med skola imorgon också. ngy har saknat dig. eller?

and the hardest part was letting go not taking part.

obligatoriskt söndagsmorgonmys. vi lyssnade på skivan man fick igår på coldplay. låt nummer fem ger mig rysningar. åttan är inte dålig den heller. efter att jag vunnit en brutal brottningsmatch och lite coca cola åkte oskar hem och jag duschade i en timme. nu ska jag klistra på frimärken på mina kuvert, jag ser inte framemot det.

for some reason i can't explain.

åh. jag är helt frälst och lycklig och åh. coldplay var så fantastiskt underbart vackert bäst strålande häftigt mäktigt fint perfekt. jag är mållös nästan. ah alltså, helt klart det bästa jag någonsin har sett. mina ben och fötter gör så ont. men jag är så lycklig. fick med mig några konfettifjärilar, gratisskivan och en t-shirt hem också. nu väntar jag bara på att min pojkvän ska komma hit så jag kan få sova. är dödstrött. pusshejgodnatt

heja

det här var i norge för bara några dagar sen. och ikväll är det vår tur. det ska bli så sjukt kul.

hejnattigodnatt

du vet, jag är bra på att vara själv men så usel på att vara ensam. du vet, jag har så svårt att se dig plågas för jag vet att det gör så jävla ont. du vet, alla hemligheter kan man inte dela med någon. du vet, imorgon kommer jag se på dig med samma ögon. du vet, jag saknar det där ibland. du vet, bara för att man ger ett löfte så betyder inte det automatisk att man kan hålla det. du vet, bara för att man kämpar så spelar det ingen roll så länge man verkligen inte vill. och vi, du och jag, vet att vi kan klara det mesta. jag vet, för jag är säker.

allting går att leva på men man nästan måste vara två.

vi ska åka båt idag. jaha, ska vi åka båt? jajjemen. och vi åkte båt. snabbt gick det. och sen när det regnade så parkerade vi under en bro. knuttie fick en svallvåg av samma size som en tsunami över sig. även jag fick ta del av den underbara överraskningen. jag har megaont i halsen. jag och ipren börjar känna varandra ganska bra nu. även fast det inte ens funkar så känner vi varandra någorlunda. hejdå min sista sommarlovsdag. usch vad sorgligt.

i’m gonna concentrate on you my love. he’s not my lover but he occupies a part of my heart.

jag har köpt en kalender, pennor och block. i år förväntar jag mycket av mig själv i skolan. nej, det gör jag verkligen inte. jag strosade runt i stan i min ensamhet, iklädd lackleggings och jeansskjorta. det var farligt nära lökringar på ryggen kan jag då be om att få tala om. lite väl påklädd för den sista sommardagen. jag går fortfarande på ipren mot halsen. husläkare? va vad är det? ipren kan allt.

nothing else compares

det är en dokumentär på ettan. när jag var liten älskade jag, av någon konstig anledning, dokumentärer. dom som fyran sände varje onsdag. jag spelade in dom. har typ tio vhsband nånstans med dokumentärer. om världens längsta man, om en kärring som fött tio ungar på en gång, om håriga människor. om allt. typ. fast på ettan är den om coldplay. lyssnar mer än tittar ska jag erkänna. jag ryser. jag kommer ha konstant gåshud på lördag tror jag. lyckorus. om jag varit liten nu hade jag bandat den här dokumentären. lagt i en låda. min man skulle hitta den där lådan om tio år och undrat vad i helvete mitt problem var. vadå, jag gillar dokumentärer, hade nog varit min försvarande replik.

every step that you take could be your biggest mistake.

jag har varit lite effektiv idag. skrivit ut och packat ner mina cvn i kuvert. sen åt jag middag med mamma. och då, pang bom, kom halsontet tillbaka. men jag kämpar emot, ipren ska bli min räddning. och jävlar, vad jag är uttråkad. jag klättrar snart på väggarna. jag är inte van vid höstens ensamhet än. oskar, var är du??

"the" picture

jag och lisa har bott grannar i typ tolv-tretten år. vi har gått i samma klass i sju år. vi har alltså känt varandra i ungefär tolv-tretton år. vi har många kort på oss två. säkert över hundra. typ tvåhundra. dom finaste är när vi var små. sen har vi ju den här bilden. och jag vet inte hur, men jag har aldrig, aldrig, aldrig, aldrig under alla tolv-tretton år sett en så gräslig bild på oss. alltså. jag kan bara skratta åt det. den är så fruktansvärt gräslig och grotesk. hemsk. jag skrattar så fort jag ser den, kan inte göra annat. men det kanske är så det går, åldern tar ut sin rätt. här är den i alla fall, den absolut fulaste bild som tagits och inte raderats på mig och lisa. om jag ansträngde mig skulle jag med stor säkerhet hitta andra fula, men den här är definitivt svårslagen.


but i have no doubt, one day the sun will come out.

vad är oddsen på att jag ska ha sett avsnittet av svampbob fyrkant som går på nickelodeon just nu? typ 0,000 procent men ändå händer det. dåligt! jag har ätit scones och druckit te, känner mig som en engelsman på riktigt. trött är jag också. ska nog sova nån timme eller två eller tre.

du är ett glashus, och jag är en sten.

inne i stan ett ganska kort tag. åt den här till sen lunch medan regnet öste om vartannat utanför. lyssnade på den här hela vägen hem, en ny favorit. repeatknappen you know. fortfarande mätt och efter två ipren mot halsen är jag nu placerad i sängen med ett stort glas ramlösa. det pirrar i min mage. jag vet att jag är dålig på att uppskatta saker och ting men nu känner jag faktiskt hur lycklig jag egentligen är. och det är på riktigt den här gången.

my lips and my tounge has turned out blue. you laughed right in my face before i knew.

ikväll är sista kvällen jag och oskar kan va på längelängelänge. eller ja, tidigast fredag om ens det. men det är ändå länge när det varit varje kväll och natt hela sommaren. i princip två och en halv månad. så att vara ensam på kvällarna, somna ensam, vakna ensam är rena mardrömmen nu för mig. men det blir ju vardag tillsist så det är bara att acceptera det och  försöka vänja sig. vi hade i alla fall tänkt att hyra film och jag ska nog köpa glass så min hals blir glad. and that's it. imorgon ska jag in till stan, kalkonhalsen får helt enkelt följa med. jag får väl ha halsduk på mig eller nått haha.

and in the night we'll wish this never ends.

jag har placerat mig i mammas säng framför deras nya tv. med en literkopp med te, datorn och mitt täcke. det gör helvetes ont i halsen och jag har tagit 2 alvedon. det regnar och är kallt ute så nu är det alltså höst på riktigt. om en vecka börjar skolan. då blir allt som vanligt. jag är förövrigt dödshungrig. så jävla sugen på palmyra eller tomatis. men eftersom jag knappt kan tugga och svälja så får jag hålla mig till vaniljyoughurt (blä) och te. jag skulle ju fan i helvete åkt till stan idag och köpt nya kläder. åhhhhhhhh. jag är så jävla arg. nu ska jag kolla på oprah. hejdå.

hallå! är du där? hallå? hallå! finns det nånting kvar?

mycket fin och bra kväll igår. dock blev jag sjuk. igen. ja. tack gud. min hals är så svullen att jag har fått dubbelhaka. det tog typ 2 timmar för mig att få ner en tacos för att svälja var rena nära-döden-upplevelsen. som jag sa till oskar i morse när jag försökte äta en macka, det är nu man önskar att man var en fågelunge då ens morsa tuggade maten åt en innan. fast jag menade det inte riktigt. så jävla vidrigt om man tänker närmare på saken. så tack vara min nya kalkonhals så missar jag en kul kväll som jag borde ta vara på eftersom helvetet börjar om exakt en vecka. oh happy day.

ungefär såhär ser jag ut


just because i'm losing, doesn't mean i'm lost.

jag ska snart åka hem till madde för att träffa mina gulliga klasskamrater och äta middag och bara va. har sett framemot det här hela veckan, så ensam som jag har varit. men nu äntligen ska jag få vara bland människor igen, underbart.

but you mean more, mean more to me, than any colour i can see.

nu regnar det - igen. jag fattar inte hur vädret orkar. regna. varje kväll hela veckan, så sjukt värdelöst. idag på dan var det ju i alla fall fint väder. jag fick träffade madde för första gången på hur länge som helst, alltså inte på hela sommarlovet. det var fint och kul och jag blev glad och märkte hur mycket jag saknat henne. vi gick runt i stan och snodde presentpapper på br och claes olsson. sen köpte jag en ny väska. ikväll ville jag vara social med mina föräldrar och hyra film. "men vi har druckit och kan inte köra till affären". ska alltså jag gå dit själv då? i regnet? schysst. får se vad det blir av mig ikväll då egentligen.

nattbloggar innan natten börjat

väntar på min dagliga dos av 2 ½ män. som av någon dum anledning börjar 23.30 idag. lyssnar lite på regina spektor, det var längesedan sist. msnat lite med madde, bestämt date med henne på fredag. imorgon ska jag, för typ hundrade dagen i rad, släpa in mitt feta arsle till stan och köpa kläder. annars är mitt liv ungefär       sådär roligt och innehållsrikt just nu. hoppas mina arma flickebarn kommer hem imorgon. då ska vi göra nått kul. typ äta chips och dipp. hejjjjjjdÅ

varje cell i min kropp saknar dig.

idag har jag och oskar strosat runt på söder i några timmar. och jag har köpt en ny, jättefin tröja igen. sen åkte vi til st. eriksplan och hämtade oskars nya gitarr. han var lika glad som ett litet barn på julafton, ögonen tindrade och han log konstant. sen när jag skulle hålla i den (i fodralet) så tog han den och sa "akta, du kanske tappar den", och det kommer från den klumpigaste personen jag känner. jag hittade massa fina kläder idag som jag ska köpa imorgon. det känns lite hemskt att kläder kan göra en så lycklig, men så är det nu i alla fall. det händer faktiskt inte så ofta för min del så jag unnar mig den lyckan just nu. förresten, vill ni se en riktigt riktigt bra film så kolla på den här. nu ska jag pilla på mitt cv och knåpa ihop ett personligt brev så jag kan börja söka jobb.

you, me and coldplay



detta fantastiska underbara fick jag av min älskling i födelsedagspresent. den tjugoandra augusti. på stadion. jag och flera tusen andra. jag är överlycklig och sjukt förväntansfull. tacktacktack igen världens finaste.


i don't want to be a soldier or the captain of some sinking ship.

det var tokvarmt i morse när jag och oskar begav oss in till stan och sen helt plötsligt öppnade sig himlen och regnet bara ösde ner. jag hade shorts och började som vanligt frysa. jag tror faktiskt att det regnar fortfarande. för övrigt har jag fått upp något slags intresse för kläder igen. jag går i timmar och provar och tittar och inser att jag faktiskt tycker att det är riktigt kul. jag som annars är så sjukt ointresserad av kläder som man kan bli. jag längtar tills på torsdag då tjejerna kommer hem från lysekil. oskar börjar nog bli lite trött på att jag hängt på honom i en vecka haha. nej nu ska jag läsa bloggar och kolla på ännu mer kläder och skor jag vill köpa nu till hösten.

i bet that you look good on the dancefloor. i don't know if you're looking for romance or... i don't know what you're looking for

jag sitter längst ner i källaren i min brors unkna rum. varför? jo för här är enda stället i hela jävla huset som min dator fungerar. bra va, eftersom mitt rum ligger allra högst upp. jag är på rätt kasst humör för tillfället. har haft, och har fortfarande, en värdelös och tråkig dag. om två veckor börjar skolan också, kan ju inte bli bättre. jag har alltså två veckor på mig att leva mitt osunda, ganska äckliga och tråkiga sommarlovsliv innan jag måste ta mig i kragen igen. fast egentligen borde jag försöka att inte tänka på det just nu och ägna mig åt något helt annat. så som att äta choklad till exempel. ligga i soffan. jag klagar inte. försöker att inte göra det i alla fall.

stå ut med mig, jag behöver dig.

idag har det gått tio månader sen jag och oskar blev tillsammans igen. världens bästa tio månader i mina ögon. det har gått så sjukt fort dock. men det kanske alltid gör det när man har roligt, som man brukar säga. nu hoppas jag bara att dom nästa tio månaderna kommer bli lika bra, och dom nästa tio efter det och dom efter det och dom efter det osv osv osv, det ska bli så många månader till för jag tycker om honom så mycket att hjärtat nästan hoppar ut. jaja, nu ska jag åka på kalas hos min kusin som fyller fjortis sen ska jag träffa oskar och pussa lite på honom (det är ju absolut inte det jag gjort varje minut sen jag kom hem). tjohej

did someone break your heart inside? you're in ruins.

sitter och lyssnar på 21 guns och är uttråkad. japp, jag har varit hemma 19 timmar och är redan uttråkad. men så kan det gå. det är fint väder ute i alla fall. inte för att jag egentligen vet vad det gör mig men när man säger det låter det som om man är jättepositiv fast man egentligen inte är det. jag har faktiskt ingenting att säga kom jag på nu efter några rader av gagg. hejdå

samma krig och samma sorg. samma skräck i samma borg igen.

nu är jag på yttepytte lite bättre humör än när jag kom hem. i och för sig längtar jag redan tillbaka till the westcoast och lysekil och jag förstår inte riktigt varför jag åkte hem idag men nu är jag hemma och det är väl i och för sig skönt på sitt sätt också. vad har vi gjort där nere egentligen då kan man ju undra. söndag till tisdag var det mulet och regn. så vi hyrde film, drack läsk och te, godis och åt en jävla massa mat. i onsdags på min födelsedag var det strålande sol och då var vi och solade i hamnen och åt souflaki på kvällen. idag träffade jag också mina föräldrar för första gången på tre veckor. och jag trodde verkligen att jag saknat dom, men förlåt, det har jag verkligen inte gjort nu när jag umgåtts med dom i mer än en timme. det enda dom gör är ju att gnälla konstant, oavsett vad det gäller så gör jag alltid nått fel. annars är det bara 364 dagar kvar tills jag fyller 18 och blir fri och det känns ju faktiskt mer än okej. imorgon skulle jag egentligen ville åka och shoppa men om det är fint väder känns det ju roligare att lägga sig och sola typ. jag har ju ändå ingen att leka med här hemma nu när halv crewet är kvar i lysekil men jag brukar vara ganska bra på att roa mig själv så det ska nog gå galant. nu blev det här världens längsta inlägg men jag är så irriterad just nu att om jag skriver snabbt utan att riktigt tänka så glömmer jag bort att jag är superarg. sova tidigt ska jag i alla fall göra också, har varit vaken sen klockan 5 bortsett från någon timmes sovande hit och dit på bussen från göteborg (som förövrigt tog 7 vidriga timmar - utan toa för den blev det självklart stopp i den efter 2 timmar). punkt. godnatt.

m. hej. kul.

jag är hemma. med världens sämsta humör i bagaget. oj vad jag ska gräva ner mig i min säng när jag proppat i mig middag. jag är så deprimerad just nu att jag skulle kunna börja jobba eller börja skolan bara för att tänka på nått annat. fyfan. blä bajs hejdå.

så håll ditt huvud högt. jag älskar allt du gör.

sådärja nu är nästan allt i sin ordning. väskan är så gott som färdigpackad och jag ska bara hänga en maskin med tvätt och hoppas det är torrt tills imorgon innan jag åker. bussen går ju vid elva så jag behöver ju inte gå upp jättetidigt i alla fall. däremot är vi inte i lysekil förens vid åttatiden så det kommer bli en jobbig jävla dag, det är ett som är säkert. något annat jobbigt är att jag ska åka ifrån min bebis precis när vi träffats igen. men nu handlar det i alla fall inte om två veckor så jag ska nog klara mig. fast jag vet redan nu att jag kommer längta ihjäl mig, speciellt eftersom jag redan nu sitter och har ångest över att jag ska sova ensam och att det kommer bli svårt att somna osv osv osv. jaja. så alltså the westcoast imorgon, tillbaka nån gång nästa helg skulle jag tippa. glöm fan inte att gratta mig på min födelsedag på onsdag (den femte) och ta hand om er och blablablablabla. hejdå.


summer has come and passed, the innocent can never last. wake me up when september ends.

jag springer upp och ner för trapporna. shampoo i badrummet och tröjan nere i tvättstugan. upp och lägga ner det i väskan och kommer på att hostmedecinen är i köket, springer ner och hämtar den. jag är helt slutkörd och det är någon sjuk kolosal värme i mitt hus just ikväll bara för att jag måste flänga runt som en blådåre. förutom det håller jag på att tvätta eftersom jag av någon idiotisk anledning inte gjort det tidigare och så håller jag på att fixa med min ipod, allt i sista sekund, inte likt mig alls. annars idag har i alla fall jag och oskar varit i stan och käkat lunch och kollat på pride tåget. alla såg så fruktansvärt lyckliga ut, jag vill också se så lycklig ut. sen tog vi det lugnt hos orre och hans mamma kom hem med thaimat till oss. vart ska jag då förresten eftersom jag nu springer runt och fixar så jag bokstavligt talat svettas? lysekil faktiskt, på obestämd tid. jag och molly åker buss ner, den går 10.55 imorgon och är framme 17.45. äckligt länge faktiskt, men jag har min kudde, ipod och självklart molly så tråkigt lär jag nog inte få. vi brukar vara ganska bra på att underhålla oss. lisa, hanna och knuttie möter oss där nere och sen har vi mollys supermysiga hus i lysekil för oss själva, bra va? nej nu måste jag packa, fixa och trixa klart med allt.