BCN

barcelona var så jävla bra bra bra <3 fantastisk stad som har precis allt. förutom lite halvrisigt väder så fanns det ingenting att klaga på. dit ska jag tillbaka, utan tvekan! och idag köpte jag och oskar en resa till thassos också. en ö i grekland. den 17e augusti åker vi. så himla bra. nu ska jag hoppa in i duschen för ikväll är det personalfest på eldkvarn haha.

blablabla

det är inte tätt mellan inläggen här inte. för tillfället håller jag på att tvätta inför barcelona. jag la precis i min vita favvo t-shirt och min finaste vita blus. sätter på tvättmaskinen och ser när det börjar snurra att jag glömt att ta ut ett par SVARTA strumpor från omgången innan. paniken. mina favvotröjor kunde blivit gråa. efter lite tryckandes på alla knappar och ett flertal svordomar fick jag upp luckan och kunde ta ut strumporna. ingen skada skedd. torsdag natt åker vi till barcelona och det ska bli så jävla skönt. bortsett från att det enligt alla väderhemsidor ska regna varje dag. men jag vägrar tro på det. det kan inte vara sant bara. så enkelt är det. och om det är sant så kommer jag gråta. annars har jag jobbat hela helgen och igår. och ikväll ska jag och orre på HP och jag längtar jättemycket. idag är det fint väder också för en gångs skull så jag borde egentligen inte sitta vid köksbordet utan ligga ute men jag måste äta nått nu för jag är skithungrig verkligen. ska nog åka till stan lite tidigare för jag har en massa jox som jag måste köpa. just det, bra, nu kom jag på att jag måste fixa pengar på kontot och hit och dit. massa att göra helt enkelt. såg för övrigt två helt okej filmer här om dagen. los ojos de julia (ja esther den är på spanska och bra!!) och hämnden. den var mest sorglig och hemsk. nu måste jag sluta, har tvätt att hänga. utomhus hänger jag den också så den torkar fortare. hejhej!

last week and today, it is all the same to me.

det är juli nu. det märks knappt. på värmen alltså. det är mest blåsigt och molnigt. sol ibland men oftast inte. jag jobbar så mig gör det inte så himla mycket om jag ska vara ärlig. om exakt en vecka drar vi till barcelona <3 kan inte längta mer, det ska bli så sjukt skönt att jag dör lite vid bara tanken. samtidigt sitter jag här hemma och försöker hitta den perfekta sista-minuten-resan för mig och oskar i augusti. jag är tydligen ledig 11 dagar på rad så vi kan komma i väg i alla fall, jag hade nästan gett upp hoppet. grekland tror jag det blir i år igen. åh gud sådant ointressant inlägg. blir kräkfärdig av mina egna ord. kan ju lägga till att jag är ledig <3 (mycket hjärtan idag) två dagar på rad nu och de ska tillbringas i sängen sovandes och i soffan coladrickandes och kanske lite på gymmet. och mamma och pappa åker i morgon i tre veckor men jag har en full frys (nej inte programmet) (åh herregud vad jag är tråkig nu) så det ska nog inte gå någon nöd på mig även om mina matlagningskunskaper sträcker sig till falukorv och makaroner på sin höjd. kräks gör jag nu. på just dig som orkat läsa igenom det här. och på mig själv. ber om ursäkt. godnatt.

man har tur ibland va?


man får tydligen inte fira månadsdagar längre var det någon som sa. inte när det gått så lång tid. men eftersom oskar vägrar ge mig en bebis så får jag vara glad åt det lilla. som till exempel att det imorgon har gått 2 år och 9 månader sedan vi blev ihop igen. det är i och för sig inte så lite alls. det är typ allt egentligen. det finaste jag äger och har den där killen. och tänk då, oskar, hur fin en liten bebis skulle bli. som sover i vår säng (som vi inte har men som vi skulle köpa eftersom vi skulle flytta ihop i samband med bebisen) och kuttrar och skrattar. okej jag ger mig. men när vi firar 10 år och 9 månader har vi nog en bebis. jag längtar. tycker om dig massa massa massa ändå! nu - sleepmode. godnatt.