tjugoåttonde februari

tjo abo kompisar det var ett litet tag sen jag skrev, men liksom, jag har haft annat för mig.
under denna tid har det hänt en enda sak..gör er beredda, håll i hatten fööööööööör:


JAG HAR KÖPT NY MOBIL


det är fanimej värt en applåd nästan. usch vad jag tycker det är tråkigt att blogga när jag känner mig tvungen..
tack för kaffet, byebye

tjugofemte februari

igår var det lite utav en sorgens dag. mitt kära gamla marsvin dog. fast det var väl lika bra det egentligen, hon var så gammal och skruttig ändå.

idag så har jag bara slappat hela dagen. kollat på oc, sovit och suttit vid datorn. får se om det kommer upp något kul ikväll, annars blir det slötittande framför tvn och annat "skoj".

pappa har utlovat pizza till middag, bra, för jag är råååhungrig. jaja. kommer inte på något mer att skriva, satt.
ciao suckers!

tjugotredje februari

hello hello m8s. sista dagen innan lovet idag då. avslutades med ett kanonläckert prov som av någon onämnbar anledning gick åt helvete. fråga mig inte varför, jag hade inget med saken att göra. tror det var något program på tv, the oc har jag för mig, som distraherade mig i pluggandet, men det är inte en säker källa. lovar att styra upp den biten sedan!

sådär ja lite erkännande är ju alltid bra att klämma ur s ig. men iallafall, vad har vi att förvänta oss utav det här lovet? ja..lite välförtjänt vila, hela säsong 2 i oc och mycket musiklyssnande. om vädret tilllåter, promenader, för att ja, skingra tankarna från allt det där luddiga kluddiga som gör mig trött och förvirrad just nu. jag vill verkligen bara ha en rätsida på allt, fast jag tror att jag saknar lite av det där modet som krävs för att göra något åt saken, well, i don't know.

den här kuliga fredagkvällen har som sagt gått åt till oc och mycket tetrisspelande på mitt uråldriga gameboy. tränade också, vilket har bidragit till att jag är om än möjligt mer snuvig och hostig än innan. borde nog inte ha tränat, för det gick askasst också. tror jag ska tvätta bort allt djurfett (=smink) och tjosan ur mitt ansikte och gå och lägga mig under mitt mulliga täcke och ögna mig igenom ett eller två avsnitt av oc. hihi. jag lär mig faktiskt mycket engelska av det, har den tyvärr bara med engelsk text men det gör ingenting alls faktsikt. haha. jaja. sov gott everybody!!

ciao suckers (och tack för kaffet, och lovet)!!

tjugoförsta februari

det är inte mycket jag är bra på här i världen. verkligen inte, men om jag ska säga något så måste det vara att plåga mig själv.  jag vet själv att jag inte mår bra av att tänka på saker som hänt, eller möjligtvis skulle kunna hända. och ändå, varje ledig stund.

jag är också så sjukt jävla naiv. jag är verkligen det. tror på allvar att saker och ting har ändrats, kommer att ändras. innerst inne vet jag, och ändå kan jag inte låta bli att hoppas, och till och med ta åt mig. liksom, vem försöker jag lura? mig själv? eller dig? jag vet inte.

jag borde egentligen bara släppa allt. bort med det. men det går inte, usch. nu skriver jag tillochmed om det, ser ni, jag är verkligen kung på självplågeri.
dagen som skulle gått åt till att plugga har gått till oc. i just love the oc. hihi. fick boxen i söndags och har en och en halv skiva kvar. det var sju. jag är bra på det här med tvittande!

ciao foolish motherfuckers!

nittonde februari

tjo abo kompisar! bloggade inte i förrgår, glömde bort det! och igår när jag skrev hängde sig hela datorn och jag orkade verkligen inte skriva om.

idag så skulle jag ha pluggat egentligen, har två prov den här veckan. men jag orkade inte. det blev lite oc istället. han med en och en halv skiva ungefär, ggggreat!
så nu sitter jag här, väntar på att något kul ska hända. vilket det tyvärr inte kommer göra, så det får bli att jag återgår till det härliga oc ett tag till då!

förresten så ska jag till doktorn på onsdag, tjoho! äntligen kanske allt kan bli någorlunda bra igen.
nej usch, nu får jag blogg-ångest. jag orkar egentligen inte med det här, varför har jag ens börjat? skitsamma.
ciao babyfuckers!

sextonde februari (min namnsdag)

DET ÄR MIN NAMNSDAG IDAG (JULIA), SÅ GRATTA MIG
OCH LÄGG 16 FEBRUARI PÅ MINNET TILLS NÄSTA ÅR!

hello fuckers, and
everybody else. idag har det varit fredag. lite kalas-fredag om man får kalla det så, hihi.
har haft idrottsdag idag, körde curling vilket ägde! tyvärr halkade jag på isen en gång (men faktiskt bara en) och slog i knäna och huvudet. men haha, det gjorde allt typ ännu roligare.

stack hem till kimpan ett tag efter, kollade på sjätte sinnet och halvsov i nån timme eller två. åkte hem och åt innan jag stack iväg till liljis för att ha stadslagsträning i två timmar. det var så jävla kul. hamnade i ett asbra lag när vi spelade match, så det var verkligen super. tror aboslut inte att jag kommer komma med, men det har varit kul att fått testa på det iallafall.

så ja, nu sitter jag här i min ensamhet. mor och far är ute och lallar och brorsan är här med sin "tjejkompis". flickvän(!) skulle jag vilja påstå. haha.
har match imorgon i liljis (möh, jävla vad det är liljis här) matchen är väl 14.30 kanske, vet inte riktigt. jaja. nu orkar jag inte skriva mer.
tack för kaffet (och pizzan jag åt alldeles nyss) ciao!

femtonde februari

den här dagen har varit bra, riktigt bra faktiskt! skolan gick relativt snabbt och vips så var det dags att skynda sig till sockis för att möta lisa och åka in till stan. först testade vi lita skor, pumps, stövlar och lite smått och gott sen var vi tvugna att fokusera för den huvudsakliga uppgiften med hela besöket i stan var att hitta jeans till mig. vi letade, typ överallt men jag hittade inga. plötsligt ville jag gå in på JC och där låg dom, jeansen som var så sjukt snygga. haha, och du kan ge dig fan på att jag köpte dom.

jag köpte också en mysig schaltjosan nånting. benvit, jättamullig! hahaha. hoppas det är något bra på tv ikväll. borde egentligen behöva plugga, men vetefan om jag pallar. får se vad som händer.
imorgon har jag stadslagsträning, iiiihhh! får se hur det går. jaja.

ciao fuckers!!

fjortonde februari (alla hjärtans dag)

tjohej everybody!! idag har det då varit alla hjärtans dag. ganska mysigt, om man har någon att dela den med det vill säga. jag hade det faktiskt mysigt. bakat såkallade "hjärtmuffins" med jessica och lisa. haha. dom var väl okej att äta, men det var sjukt kul ändå. vi pratade och hade det mys, tog igen en himla massa gammalt och satt och garvade framför playahead som vanligt.

sedan fick dom för sig att börja plugga (?) helt jobbigt, menmen. jag hade inga böcker med mig hem men satt och lekte med jessicas klunsmobil istället, haha. den är verkligen sjukt cpstor och bara på engelska så man måste typ anstränga sig för att förstå. sen gick det bara att skriva stora bokstäver också. hihi.

borde egentligen inte blogga nu, men wtf, jag kände att jag var tvungen. säger som jag sa förra året, och året innan det: "nästa år sitter jag inte här ensam". får vl se hur det blir med det, tredje gången gilt som man brukar säga, eller hur? jaja. måste läsa lite i min superduper "kusliga" bok. låt den rätte komma in heter den, skriven av nån john blablabla. jaja

tack för kaffet (och muffinsen) ciaociao!

trettonde januari

ganska hyfsad tisdag om jag får säga det. skolan gick ganska snabbt, var helt okej idag faktiskt. gick skjuts av johan hem på hans superhäftiga racercykel. synd bara att han inte var lika superhäftig på att cykla, utan vi trillade då in i ett staket (!). väl hemma kom kära fröken nielsen efter typ tjugo minuter och vi drack massa te och pratade igen allt vi missat och lovade varandra massa saker som vi alltid lyckas göra när vi ses efter ett ganska långt tag.
    sen gick vi och hämtade lisa och åkte iväg till träningen. jag var riktigt urkass, menmen. hoppas jag är bättre på fredag för då är det nämligen stadslagsträning, tjoho! är fan taggad asså.
vad har mer hänt idag. har fått reda på en hemlighet, haha. eller, en halv hemlighet rättare sagt. väntar bara på den andra halvan.
är något så sjukt trött och ska nog snart bädda ner mig i min säng med en kopp sov-te och slötitta på tv eller kolla om några greys anatomy avsnitt. får se. förresten, har fått läkartid nästa onsdag. gissa om jag är glad. hihi. jaja.
tack för kaffet, ciao ciao!

tolfte februari

en högst sagt turbulent helg avslutades med en dålig film. fast på ett sätt så hjälpte helgen till att avsluta en hel del kapitel, och ge mig en knuff in i nya. allt på gott och ont.
idag när jag kom hem från skolan kunde jag inte hjälpa att jag somnade, det bara blev så. rätt risigt med tanke på hur sent jag kommer somna ikväll, menmen. det får jag fan ta.
idag är det missfostermåndag. hell yeah! outsiders och dokumentär på fyran, bättre kan det inte bli!!

love don't come easy finns det en låt som heter. bra budskap, sant och rakt. synd bara att det verkar vara väldigt svårt för den där förbannade kärleken att komma. jaja, allt har sin tid och den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.
ciao fuckers!

nionde februari

sista dagen på veckan, skolveckan dvs. inte mycket skola för mig, menmen. imorgon kommer jag nog behöva gå på öppet hus, med mina pinsamma föräldrar. USCH!!!!
vet inte vad jag ska göra i helgen, köpa kläder hade jag hoppats på, men får se! har kollat på en asbra film idag. the lakehouse hette den, med sandra bullock. jag bruakr vanligtvis inte gilla henne, men i den här filmen måste jag medge att hon var duktig och spelade väldigt trovärdigt. även killen (minns inte hans konstiga namn) var duktig, rätt söt (a) men too old. and i'm to cool for school (no shit sherlock). jadu. vad ska jag göra nu, ingen träning ikväll och ser verkligen förjävlig ut i håret och ansiktet. blää. ingen som helst lust att hitta på något skoj, får väl tråka mig på playahead.se tills vidare.
tack för kaffet, ciao!


åttonde februari

tjo guzz. sitter här hemma och lökar. var inte i skolan idag heller, förhoppningsvis inte imorgon heller. lät på pappa som om han tyckte jag skulle vara hemma veckan ut, men får se som sagt.
dagarna går sjukt snabbt, iallafall med mina underbart braiga tidsfördriv. en dag känns som typ två timmar, sjukt. kommer sakna den här veckan sen när jag sitter där med no-boken framför mig. uschaimig. kommer troligen inte få göra något kul i helgen, menmen, det kanske är värt det med tanke på veckans vila. jag mår väl sådär nu. fysiskt, okej, men inte i "hjärnan". känns som om jag går i en svart tunnel. pappa tyckte att jag skulle skriva ner allt hur mitt liv är och hur jag mår och allt sån där. först blev jag fett motiverad, sen slog det mig att jag inte vill påminna mig själv. kanske det bästa iallafall(?)
måste erkänna att jag saknar folket. mjau. har bevisat för mig själv att vänner är livsnödvändigt. fast jag vet ju inte, fyra dagar liksom. har ju faktiskt haft kontakt. haha. tråkiga spekuleringar. hata playahead btw. jävla boegsida. jaja, ska gittisch now!

see u m8. ciaociao!

sjätte februari

sjuksjuksjuk. det börjar fan bli mitt nya favoritord. antingen är man sjuk, eller så är något eller någon sjuk. världen i sig är också jävligt sjukt. det är sjukt att blogga, för ingen bryr sig egentligen om att läsa.
något som också är sjukt är att lost typ har emigrerat till rymden, för när börjar det igen? något annat som är sjukt är att jag har kollat klart på greys anatomy säsong ett, och måste ha säsong två. något annat som är sjukt är att jag måste ha nya kläder och något ännu mer sjukare är att jag drickar lika mycket vatten som en häst.

du som läser det här är också ganska sjuk, palla liksom. nu ska jag, som faktiskt är sjuk, gå ner och dricka sjukt mycket vatten för min sjukt torra mun. sen ska jag lägga mig och kolla på något sjukk tvprogram och försöka intala min fader att jag fortfarande är sjuk (vilket är sant!) och får se om han kan sjukanmäla mig imorgon för jag vill inte gå runt och vara sjuk(-are) än vanligt i skolan.

sju sjuka skömän sköttes av sju sjuksköterskor på skeppet shanghai

ciao.

laala. sho guzz (återigen)

najs torsdag. hade teknik, gick åt helvete. hahaha. jag och kim hade en plan för vårt torn av tidningspapper. den sög. jag har tråkigt som fan. lööööööök.

längtar tills imorgon, så jääävla greeeat! orkar inte skriva, jag är trött.


THIS IS A PUSSY MAGNET (borat ftw, även fast jag inte sett filmen, moahahah)

ciao fuckers!