tjugosjätte april

vilket äkta bevis på att den här veckan har varit veckan från helvetet. jag har inte hunnit blogga en enda gång.
jag är helt slutstressad och verkligen så sjukt trött på skolan som man kan bli. valborg plus långhelg framför mig nu då, ska bli najzzzzzz som fan!

nästa vecka börjar praoen, kan det bli bättre? är lite halvt tveksam faktiskt. hoppas bara inte att min kära bror kör förmycket med mig bara. kommer bli så jävla slappt så det är sjukt.

är utslängd imorgon kväll, finns ju bara två alternativ vad man kan göra. antingen ute och röjjer all fucking night, eller krypa ner i kims säng och inte gå upp förens lördag morgon. haha, hon kan känna sig not alone. i'm watching you..sajjk.

haha snacka om att jag är ointresserad av att blogga nu. vill bara soooova.
ciao fuckers!

tjugoandra april

söndagar gör mig ledsen. innerligt ledsen. eller nja, nästan iallafall. fyfan asså. mitt huvud värker så det känns som om det snart kommer sprängas och stänka hjärnsubstans över hela motherfucking enskede. det kanske skulle vara bra, det skulle förmodligen sluta värka. haha!

jag har faktiskt pluggat lite idag. både no, svenska och so. borde gjort lite matte också, men fan, jag orkar inte. skolveckan jag har framför mig är förmodligen en av de värsta jag kommer uppleva. vi har svenska redovisning, inlämning av no-arbetet, matteprov OCH soprov. fyfan säger jag bara.

jag skäms lite över mig själv idag. jag somnade halv två igår, vaknade klockan tolv och sen somnade jag igen klockan fem. snacka om att jag var, och är, trött. haha. det märks att jag börjar bli gammal...

förövrigt så är det "hello africa" idag halv elva på femman. det är avsnittet när johnnie och matthias åker tillbaka och hälsar på alla barn efter två månader hemma i sverige. håll tummarna för att jag inte somnat då, för det skulle inte förvåna mig det minsta. jaja.
ciao fuckers!

tjugoförsta april

vilken jävla lördag. det var grymt jobbigt att gå upp halv sju imorse. jag fick ta i allt vad jag kunde för att öppna mitt milt sagt grötiga, rödsprängda och svidande öga och släpa mig ner för att tvinga i mig en tallrik äckliga flingor. sen bar det av mot gustavsberg vid halv åtta tiden. pappa tvingade mig att lyssna igenom i princip en hel av dixie chics skivor, vilket gjorde mig ännu mer osäkrare på om jag inte borde stannat hemma iallafall.

 ögat sved som citronsaft i munsår och första matchen, mot gustavsberg, gick åt helvete. därmed var vi ute ur slutspelet men hade två matcher kvar. mot tyresö gick det också åt helvete, jag brände en straff och blev skitsur. jag fick stå över sista matchen mot lidingö och vila mitt öga. vilket var skönt! den matchen vann vi dock. kunde det bero på att jag inte var med? hm..frågan bör tänkas över!

jag och emma sprang runt och busade och kastade bollar på varandra. bör också uppmärksammas att emma hoppade upp på min rygg så jag trillade i marken och tog emot mig på vänster knä. resultat blev ett stort fett AJ!
nu sitter jag här. trött som vet inte vad, eftersom min pappa började spela elgitarr igår kväll när jag skulle sova, vilket gjorde mig pigg och jag somnade inte förens vid ett. alltså bara fem och en halv timmars helkass sömn.

jag funderar på att lägga mig under mitt täcke och dö nu. mitt öga gör ont, hela min kropp gör förövrigt ont och jag skulle inte banga på att somna nu och sova runt tills imorgon bitti. aja, får se hur det blir med den saken. håller tummarna för att mitt öga är normalt imorgon, haha.
ciao fuckers!

tjugonde april

halvskum fredag har snart passerat.
började med att jag vaknade i morse. jag var så jävla trött, att jag somnade när vi skulle sjunga "ja må hon leva" för morsan. haha. sa att jag hade "jätteont i huvudet" och fick vara hemma. jag sov som en stock tills far min kom hem och väckte mig vid halv tolv.
jag gick upp och till min stora fasa hade jag blivit typ halvblind på vänster öga! det var fasasfullt. nej det var det inte, men kunde varit. haha. så nu sitter jag här med ögoninflammation, svider som satan för er som bryr er. så det blev ingen match för mig idag, och kanske inte imorgon heller.

slutspel hela helgen. kul, om man kan spela. tråkigt om jag inte kan. har iochförsig annat att sysselsätta mig med, men jag vill inte visa mig ute såhär. usch!
ska typ sova nu. om jag nu ska spela måste jag upp vid halv 7 imorgon bitti. fyfan

aja.
ta hand om er puckon. mer kärlek åt folket!
ciao!

artonde mars

egentligen så orkar jag inte skriva. men vad gör man inte?
dagen har varit okej, segt att sluta halv 4 bara. kim och jag har tryckt i oss mc donalds till lunch/middag vilket betyder att jag är extremt hungrig just nu.

jag ska fanimej göra revolt mot mina föräldrar. dom går mig på nerverna all the time. kan dom nån gång bara lära sig att det finns saker här i livet som man vill hålla för sig själv? tydligen inte. puckon.
läget är helt under kontroll. fantastiskt helt enkelt.
ciao!

sjuttonde april

är du här nu igen? här sparar vi inte på självgodheten, nä-ä då! när jag vaknade imorse hoppades jag på en relativt varm dag. men det var ju förfan mulet fram tills fem snåret då man såg en skymt av solen. skräpning vädert! det är verkligen så att om det är bra väder så känner man sig mycket gladare, konstigt nog.

jag har varit sur i tre dagar nu. jag vet inte riktigt varför, jag borde skärpa mig. mamma och pappa får ta alla kommentarer jag kastar ur mig hipp som happ och snart kommer dom säkert tröttna och fråga det vanliga "är det något som har hänt?". nej kära lilla mamma, det är inte något som hänt. och även om det var det, är du den sista jag skulle berätta det för. förlåt, men så är det verkligen!

hur sakta tiden än går, så går den ju. skulle bara vilja stanna världen för någon timme eller två. tänk vad skönt att bara vara ensam. springa runt, nita folk som man tycker illa om och krama alla man tycker om. visserligen skulle dom alla vara förstelnade men än då. haha, snacka om att dagdrömma.
som vanligt på tisdagar är det inte ett skvatt bra på tv (ja DH, men jag följer inte det, så nej!) så det blir väl en helkväll framför datorn. är inte så taggad, menmen.

en bra sak jag precis kom på var att jag har lärt mig att skriva helt, absolut helt, utan att titta på tangentbordet nu. det är skönt, det är så jobbigt att göra det. jag har sagt att jag kunnat göra det förut, men nu är jag verkligen säker, iallafall på mitt tangentbord. jaja, dags att sluta skriva blaj. idag var det kul att blogga, undra varför.
ciao fuckers!


sextonde april

 första dagen i skolan. måste bara säga att det var typ det värsta jag varit med om asså. snacka om ångest. fyfan. alla var sådär jobbigt äckligt glada så man bara har lust att gå fram och slå n pannbenet på dom. orka vara glad när man lämnat världens bästa påsklov bakom sig liksom. jävla idioter!

annars har dagen varit typ seg. han knappt komma hem innan jag fick stressa till träningen där vi inte ens hade kjelle, utan nån marie (tror jag hon hette?). skumt, men hon var asgullig. jaja.

jag har precis kommit på mig själv med största jävla megalögnen ever asså. varför ljuger jag alltid för mig själv? som om att jag tror att det kommer bli bättre, men knappast. och det är ju inte förstå gången heller. typ mitt mål för året, att lära mig att ta itu med problemen innan dom växer sig förstora och pressar ner mig som en jävla ångvält. nej, jag orkar inte ta tag i det nu. låter det gå ett tag till så kanske jag, förhoppningsvis, glömmer bort det.

nej, helt ärligt talat så ska jag sluta klaga. finns folk som har det så mycket värre, dags att inse det.
och en annan helt ärlig sak är att jag saknar elin, och det är inte lite eller. jävla unge, undra om hon förstår att hon verkligen är helt jättesaknad? tror fan inte det asså. allt jag vill är att hon ska komma hem så allt blir lite mer på sin plats, så som det var. så som jag vill att det ska vara, och så som det borde va.
nej nu ska jag zappa lite bland tvkanalerna och försöka sova.
ciao!


femtonde april

sista jävla lovdagen. fyfan, jag har sån hemsk panikångest så jag inte kan beskriva. jag får panik bara jag tänker på skolan. det är lovet har verkligen varit världens bästa. kan inte komma på något lov som varit bättre.

allt har tyvärr gått för snabbt, som vanligt då. det skulle vara bra om lovet började ni istället. haha.

en sak som däremot äger är att jag bara går två veckor, sen har jag två veckor prao! det är bara sååå najs. tyvärr har jag två asjobbiga skolveckor framför mig med megamånga prov och shit. menmen, det spelar ingen roll.
allt som allt så är det ju snart sommarlov ffs! det kommer bli världens bästa sommar. jag längtar.
nu ska jag försöka komma på ett sätt att bli trött.
ciao fuckers!

fjortonde april

 sista dagen på lovet. eller sista kvällen kanske man ska säga. den här dagen har verkligen varit konstig. jag vet inte riktigt vad jag gjort. jag är trött, fast ändå inte. och jag har mått illa sen halv 12 imorse. fyfan.

 gårkväll var kul. ja, det var det fan! måste säga att linnea, kim och gabbie verkligen är världens bästa.

 jag har största ångesten inför skolan asså. det har verkligen varit världens bästa påsklov, verkligen världens bästa. jag vill inte att det ska ta slut. men allt gör ju det förr eller senare.
äsch, palla blogg just nu.
ciao!


trettonde april

gårdagen var minst sagt typ halvt kaotiskt men ändå sån där kväll men inte kommer glömma. den började bra, jag är så sjukt jävla glad över att kim är hemma igen att jag ler bara jag tänker på det. mitt liv är helt okomplett utan henne. helt klart.

jag är ändå inte så trött som man skulle kunna tänka sig. vi satt fan uppe och snackade till halv fyra och både linnea och jag kunde efter två timmar konstatera att världen är liten. för liten nästan.

nu vill jag typ helst av allt sova. fast ändå inte. jag vill ha mat. mc donalds. skulle inte banga på att ta cykeln..eller jo det skulle jag fan. ett pax på att skaffa en betjänt när jag blir rik. remember that fuckers!

säger bara schmack.
ciao

tolfte april

vilken onsdagskväll. kan ju säga att det var sista gången jag drack öl, typ. det är ju så sjukt äckligt. inte ens i närheten av att vara gott, kanske första klunken men sen är det som om hela magen vänder sig. blä!

det var konstigt, det kändes som om tiden jag läskigt sakta. tre timmar var som typ sju, nästan lite skrämmande.
i vilket fall som helst kan jag ju säga att enskede inte alls är lika tråkigt som jag alltid föreställt mig. haha.

idag så har jag typ inga riktigt planer. borde verkligen plugga nu på dan, sedan kila iväg och träna och sen ska jag typ grilla (?) vettefan asså. menmen, det är tanken. det är ju typ kallt ute, jaja. är inte så taggad..
det är bara fyra dagar kvar på lovet. känns som en klump i magen. jag har verkligen två skitjobbiga veckor framför mig. bajsmycket plugg och slutspel och vette fan. åhh, jag orkar verkligen inte..
btw så luktar min jacka typ, eld. nu måste jag tvätta den också. mööh.
ciao fuckers


elfte april

yo m8! den här onsdagen har hittills varit hemskt underbar. vaknade upp hos linnea efter en jävligt rolig tisdagskväll. det var typ fest-torka så vi hade så tråkigt. vi halsade i oss tre öl, shottade lite jägermeister och drog in till mc donalds vid medis för att äta. det var gott, den nya kycklingburgaren för typ 10 spänn är mina nya favvo!
i vilket fall som helst så orkade vi inte ta nattbussen så vi hoppade in i en taxi. vi fick var sjukt tysta för att inte väcka linneas morsa, vilket vi lyckades med ändå. haha, fast hon frågade inte vad vi gjort, bad oss bara vara tyst! konstigt.

jaja, idag så har kim och linnea gjort godaste lunchen. kyckling, sallad, guacamole och natchochips. jag åt som ett björn. haha, det var sjukt gott. det inspirerade kim till en blogg (
http://kimsmat.blogg.se). jävligt najs. dom kind of aegde på att göra mat.

så nu sitter jag här. ingen aning om vad som händer ikväll, hoppas något kul händer. ska ringa kimpan och lunns snart. får se vad som händer. well well.
ciao fuckers!

tionde april

well well well. lite halvskum tisdag må jag säga. vet inte riktigt vad jag gjort om jag ska vara ärlig. men det är ju långt kvar på dagen.

har tryckt i mig halva mitt påskägg, fyfan vad jag mår illa nu. typsikt! jaja. kim kom hem idag, är så jävla glad över det. har saknat henne så in i bomben. haha. ska iväg och träna snart, det ska bli skönt. känner mig som största tjockisen. blä!

ciao fuckers!

första april

årets skämtdag. lisa fyller femton och jag sörjer att jag var tvungen att lämna tillbaka mina skor. verkligen en skämtdag. jag är på humör för en långpromenad. men min promenadkompis äter middag. möh. vad ska jag ta mig till?
ciao.