before i fall any deeper.

you are interested in everything, but committed to nothing.

but are you happy?

jag ligger redan i sängen och ska strax kolla på den här filmen. är bakfull fast mest trött. igår gick jag in i en lyktstolpte och spräckte ögonbrynet så jag ser ut som en slagskämpe. är det inte borta tills vi åker till montenegro tänker jag ha en påse på huvudet hela veckan. mina senaste fem dagar har varit så bra. riktigt fin ledighet. jobbar lite hipp som happ nu fram tills vi åker också men inte mycket direkt. det bästa var i tisdags då jag fick min födelsedagspresent av oskar. han hade planerat en hel dag så först spelade vi tennis (så jävla kul) sen var vi på spa och bodde på clarion hotell och var ute och åt och myste. han är världens bästa, blev så himla glad. kände mig som en prinsessa hehe. min baby.
 
nyss tänkte jag på hur smart jag vill bli. jag vill lära mig så sjukt mycket saker, kunna massa, vara allmänbildad och ja smart helt enkelt. och så blir jag stressad när jag tänker att jag fan måste börja snart för att jag är ju nästan 20 år. och då känner jag att nej, måste börja läsa mer, lyssna mer på dokumentärer, bara lära mig helt enkelt. men det ska jag nog hinna med också nån gång.
 
jag och min bror har ätit grillat till middag och pratat om viktiga saker. allvarliga saker. så jag är lite ledsen just nu. vill mest bara somna. så godnatt vi hörs när vi hörs

full av liv.

hej hej, hemskt mycket hej! i am alive. kanske till er stora besvikelse, vad vet jag. vet ju inte ens vilka ni är. sen jag gick på semester från konferenscentret så har jag blivit något extremt dagvild men har nu lokaliserat mig till att det är torsdag idag. och så sa dom på jobbet att det är fredag den trettonde imorgon (läskigt). för tillfället sitter jag med altandörren öppen och ernst på tvn. har precis ätit min paradrätt (pasta, bacon, parmesan och ketchup. går alltid hem) och ska strax lägga mig i sängen och kolla på nån film. idag slutade jag jobbet vid halv sju och jag var nyss ledig fyra dagar så första dagen är alltid hemsk även för att vara eldkvarn. snörade på mig favvoskorna när jag kom hem och rev av en löprunda och det var najs. jag dödade mina ben på gymmet i tisdags, bulgariska utfall äger, men kom ändå runt idag på samma tid som alltid trots att det var lite mer plågsamt. hur mår ni? jag mår bra faktiskt även fast jag är ledsen över att vi nog inte kommer få sommar här i år. som tur är åker jag ju till montenegro om dryga två veckor och där är det ju 35 grader så jag får minsann min beskärda del. dock ångrar jag lite att jag inte fixat mer än ca 10 dagar ledigt på hela sommaren. det var mer än klantigt av mig. kommer ju inte va pigg på livet när jag måste börja jobba på konfecentret sen i augusti hehe. MEN (igen) jag ska ju på fyra månaders semester sen så vem bryr sig egentligen. ska inte glömma berätta att jag var på kolmården igår. så fett. älskar djur (fast helst inte instängda stackarna) (helst mest på animal planet). det rekomenderas faktiskt. dom har ett fruktansvärt magpirrande vikingaskepp också. jaja. vi hörs när vi hörs, ta hand om er. puss.