släck inte ljusen

bara den här skivan, om och om igen. har haft en sån jävla vecka. det här känts så där som att någon hållt ett krampaktigt tag om mitt hjärta och strypt allt blod som velat pumpas runt och nu idag har det äntligen släppt taget. usch. idag har jag varit med min familj hela dagen. jag har den bästa familjen av alla. vi åt brunch på aquavit för att fira mammas födelsedag. alltså matkoman. vi började äta kl. 12 och jag har inte ätit sen dess. bästa jävla stället alltså. man gjorde egna våfflor, det fanns lösgodis och hallonpaj, smoothie och blåbärspannkakor, minihamburgare och ceasarsallad, bagels med lax och philly, vita bönor och äggröra och bacon, kulglass och färskpressad juice och aaaah. matdöden. sen promenerade vi till söder och satte oss på en uteservering och bara var. eftersom jag varit bakfull sov jag i soffan i två timmar när jag kom hem och nu däckar jag snart igen. så här såg jag och lisa ut igår efter varsin flaska vin och två öl var. starkt jobbat. sen snurrade vi runt på ace i ett par timmar och sen fick vi skjuts hem. skönt.


jag tänker så hårt, jag tror att du hör mig.

idag har jag jobbat och haft personalsamtal och fick reda på att jag inte fått nån semesterersättning på hela året fast jag trott det = najs bonus till semestern, varit hos min bästa frisör och klippt av mig massa hår, sprungit 4,6 km i mina nya skor, ätit pappas hemmagjorda köttbullar och sen blir det te och alcatraz med mor min. har haft värre måndagar, helt klart. känner mig lite som anna i barnen i bullerbyn när jag har så här kort hår men om en vecka har jag nog vant mig.

it gets terribly dark here

hello söndagsångest! riktigt tråkig helg förutom dom fyra timmarna jag jobbade idag på mitt älskade eldkvarn <3 jag har en sån där vidrig jobbvecka framför mig att jag vandra vill grina. jag orkar inte med mitt jobb längre men jag måste stå ut fram till sommaren. måste ha pengarna. jag har inte tränat sen i torsdags och kommer få vänta tills på onsdag och det är långt dit. med min dåliga självkontroll och förkärlek till chips är det ingen bra kombo. har den här i knät, ska precis börja läsa den och sen ska jag kolla på shame. den här ångestklumpen alltså. herrejesus.


lilla baby

idag har jag och korven varit ihop i 3 och ett halvt år. det firar vi inte alls men jag kan väl ändå passa på att skriva att jag älskar honom jättemycket! så här såg vi ut i soffan igår kväll. vi kollade på en dokumentär om jemen. den var hemsk. och ja jag är seriös, vi kollade på en dokumentär. faktum är att vi efter det la oss i sängen och kollade på en till, om den extremt obehagliga kvinnan sarah palin. dox på svtplay är bäst!


everybody hurts

jag ligger i soffan med shantaram på magen. har den här känslan av att ha slösat bort en hel dag (och blir arg på mig själv för att jag inte bara kan unna mig det) och tänker ta igen det imorgon. igår bjöd esther med oss på jesus christ superstar och det var asfett, så tack snälla för det min vän <3 sen drog vi ut en sväng också. mådde som vanligt dåligt imorse men eftersom jag inte hade käkat middag igår hade jag magknip. trodde jag skulle avlida. sov till klockan två. där av bortslösandet. försökte mig på en pw men dog efter 20 min. den här veckan har gått åt helvete med allt vad socker och godis heter så tänker fortsätta skita i det och sköta mig nästa vecka istället. det firar vi med en kopp te & wienerbröd <3