the holy book of lies.

jag älskar att läsa och det är inget jag sticker under stol med. jag har alltid gjort det och kommer alltid göra det. men det var längesedan jag läste en riktigt riktigt bra bok. eller läste en bok över huvud taget, ovanligt för att vara mig. så i veckan ska jag beställa hem en trave. adlibris i mitt <3

you see life is a crazy thing. there'll be good times and there'll be bad times. and everything in between.

igår var det ett år sedan min fina mormor somnade in. grattis på 81årsdagen i efterskott och hoppas du mår bra nu och att du hälsat farfar och morfar ordentligt. alla saknar er. jag saknar er! i alla fall, när jag insåg det tappade jag min haka lite. har aldrig varit med om att tiden kan gå så fort. tänkte på allt jag gjort och det som jag inte gjort. lite ont i magen men jag är ändå nöjd. faktum är att det hemskaste som hände mig var att mormor sa hejdå. det var i januari. sen hade jag 11 lyckliga månader. sånt är bra att tänka på en söndag som denna när termometern visar -15 och jag längtar efter oskar som jag sa hejdå till för bara ett par timmar sedan. bara att hoppas att jag har lika tur i år.

what am i supposed to do when the best part of me was always you?

oskar och jag ligger i min säng och är bakfulla. vi här länsat mitt hem på allt gott. pizza, tsatziki, cola, chips, ballerinakakor osv osv osv. jag mår ändå illa. fast jag mår bra i själen. nu ska vi kolla på hundtricket och jag ska försöka att inte somna.

x & y

jag hade en asbra fredag. och en bra lördag ända tills nu då jag insåg att det inte finns ett jävla skit att göra ikväll. jag hatar att vara 17. den här äckliga lördagen förstör hela min braiga helg. bajs. hej. då.

like that hole in your boot. waiting to be fixed.

det är fredag och jag är g.l.a.d!!! ska ha den bästa fredagen det här året. right now sitter jag och klassen på una lektion di historia och chillar. jag har inget att meddela. mer än att jag har träningsvärk i röven av benpasset på gymmet igår. och att tyson började brinna tidigare i veckan. fffffredag amigos, fredag!

andreas grega - dom hade mycket att säga



jag har faktiskt försökt undvika sommarhetsen för jag orkar inte längta. men så fort jag lyssnar på den här fantastiska låten och ser videon så känner jag bara att fan, det är kört.

i'm gonna fix this world up for you.

jag var ovetandes om den kommande snöstormens existens så jag gick till skolan i låga röda converse. det var inte uppskattat på hemvägen. jag har nu sagt adjö till mina tår och önskar dom välkomna åter i april-maj någon gång. nu ska jag gosa ner mig i sängen och kolla på ph som jag missade igår (men ändå vet allt som händer..) och sen har jag en hel del att skriva men jag är glad idag. på bra humör. glad helt enkelt.

you can't play on broken strings.

vi sitter och skrattar på ett kort. ditt hår är ruffsigt och mitt nyklippt. vad vi var små och naiva. ovetandes och pirriga i magen. jag älskade dig så himla mycket då. nu har jag inte klippt mig på länge, jag har blivit äldre och lärt mig en del. men jag älskar dig fortfarande precis lika mycket. glöm inte det.


for every piece of me that wants you, another piece backs away.

inget är som jag vill ha det. inget är som det borde vara. inget är som det brukar vara. jag vill inte gå och lägga mig ikväll och jag vill inte gå upp i morgon bitti. jag har en klump i magen och skavsår i själen. något sitter och trycker på en punkt som får mig att må illa. jag har inte gråtit på senaste. det var faktiskt längesedan nu. jag har väl glömt bort hur man gör. det trycker över mina lungor, det gör det alltid när någonting är fel. jag vet inte vad jag ska säga. eller göra. det får inte vara så här längre. jag orkar inte det.

and i still hold your hand in mine. in mine when i'm asleep.

jag vill bara gråta just nu. jag har fortfarande huvudvärk sen jag vaknade och jag har inte oskar i närheten och det, om något, hatar jag. jag är trött på att vara 17 och gå i tvåan på gymnasiet. jag vill göra något med mitt liv. jag är trött på att trängas i slussen varje morgon och jag är trött på att behöva sova vid klockan 10 för att jag ska orka leva dagen efter. nu måste jag äta alvedon om jag ska kunna sova.

been there done that messed around. i'm having fun don't put me down.

alltså. okej. middag hos hannis. misslyckat hårlockande. alldeles jättegod mat. don simon. skjuts av  krille (fan vad det skvalpade i bakluckan). rush till pendeln. tur att vi glömde kameran. kissa i älvsjö. don simon läckte. lisa lackade. finafina saknade vänner hos mimmi. rat and run(!). galen hemgång. frös ihjäl. tyson bet mig i näsan. jag huttrade. jag däckade. vaknar till världens roligaste sms av lisa. huvudet bultar värre än värst.

idag ska jag på söndagsmiddag hos farmor. jag vet inte hur det ska gå. jag kan inte ens tugga för mina bakiständer. och jag har plugg att ta itu med. önskar det var fredag idag. blä. jag vill ta en promenad men hinner inte. nu ska jag duscha. hejdå.

told me that this love of ours is taking us down different roads and it's caused us to grow, apart and so.

jag har tränat mer den här veckan än vad jag gjort de senaste året. sjukt vad min kropp och hjärna är ovana vid det, känner mig som en levande död mest hela tiden. tur att det är fredag imorgon då! resten av kvällen ska jag spendera i duschen och med left overs från gårdagens födelsedagskalas. mums!

this time baby i'll be bulletproof.

i'm alive, i'm alive, i'm alive. svårt att tro va? onsdagar är min nya favoritdag tror jag. kort skoldag, sovmorgon, hem och kolla 4 ph-avsnitt och äta mellis. den här veckan är förövrigt h.e.m.s.k. personligt sett. jag går upp 6 varje dag = julia blir bitterfitta kring 3 då sömnen tar över. jag har träningsvärk som är utom denna värld. min boots har gått sönder vilket jag gråtit tårar av blod över. OCH jag har match 21.20 på fredagkväll. fast idag fyller pappa år (<3) så det blir tårta, dr. albans fingrar, kakor och sånt gott. och imorgon ska jag och min asbruna kropp ha simning på gympan. i min starkt lila bikini. som kommer lysa ännu starkare av min vinterbruna hud. gympalärare som lägger simning på vintern är dumma i huvudet. dom får skylla sig själva när alla skolkar. puss!

hjärtat ville fram och tillbaks. det gick inte över, jag ville vara kvar.



med den här bilden ifrån fredagskväll och tyson under mitt täcke säger jag gute nacht!

every moment was so precious.

har precis kollat in mina kommande matcher och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta..

fredag 22/1:  21:20
fredag 29/1:  21:10
måndag 1/2:   20:05
tisdag 9/2:      19:05
fredag 19/2:  19:15
fredag 26/2:  20:10
fredag 19/3:  21:20

vad är felet på stockhoms handbollsförbund? vi är förfan ungdomar. vi har annat för oss på fredagkvällar. dö.

hallå igen, hur är stan en sån här kväll i augusti när sommarn regnat bort?

fredagen bjöd på söderhäng och sedan festligheter i enskede. jag slängde in handduken vid halv tre och fick med mig oskar hem. igår traskade vi runt i stan i någon timme och jag köpte äntligen nya träningsbrallor. jag kom hem för en stund sedan och tänkte försöka få lite plugg undanröjt men det är ju en sådan sak man alltid säger men aldrig gör. vi får se!

it's a big day coming.

fffffffffredag amigos, fredag! första veckan har tagit kol på mig. jag är förbannat trött. hoppas på roligheter ikväll men you never know. nu ska jag napa, det är jag bra på. puss

och läppar som kunde krossa tusen tonårspojkars hjärtan.

jag har flyt i livet just nu. så sjukt skönt. vi förlorade matchen igår. jag satte en straff, fick gult kort och utvisning. klart godkänt. släppte säkert in 3 bollar. jag är ju så jävla långsam. haha. skolan var lugn och imorgon är det ju redan torsdag, hur skönt? orre är på väg hit så vi ska käka, kolla ph som vi missat och bara vara sådär som jag älskar. han är allt bra fin han.

the rain in new orleans forgot to end but the mouths of the people are dry.

lugn skoldag igen. skolan känns okej hittills, tror det beror på mina fin fina klassisar! ikväll så har jag match. aj aj och oj. jag är faktiskt nervös, det kan sluta hur som helst. har inte spelat match sen juli 2008 vilket känns rätt bissart. men så kan det gå och nu är det bara att le och se glad ut. fast lite kul ska det bli också, ska bli skönt att röra på sig i alla fall. wish me luck!

and won't you kiss me on that midnight street, sweep me off my feet.

jag och min fina kille drack varm choklad efter skolan. det va mysigt. skolan ja, inte alls så farligt som jag trott men nu är jag helt slut. blir till och sova tidigt idag alltså, utan tvekan. jag skiter till och med i ph och då kan jag lova att jag är trött..

don't you know this life goes on? and won't you kiss me on that midnight street?

jag är ju uppriktigt ledsen över att skolan börjar imorgon, det är jag, men det jobbiga är ju egentligen inte skolan. det jobbiga är alla dessa timmar man spenderar hemma med att plugga. skulle man gå i skolan från åtta till tre och slippa plugget hemma så hade jag varit kalasglad men nu är det ju tyvärr inte så.

nu ska jag spendera resten av kvällen med att tänka positiva tankar, duscha, dricka te, kolla på lost och sen sova.

ps. oskar om du läser det här - kom hit! ds.

nothing else compares to you.

"det är ju våran dag idag!" sa orre igår kväll när jag kom hem till honom och fiskade upp två biljetter till sherlock holmes ur plånkan. ÄLSKLING <3. filmen var hur bra som helst. och oskar är hur bra som helst. jag var en redig bitterfitta hela dagen igår (pappa noterade det till och med och då är det bad..) och så kommer min hunk och gör mig sådär glad och pirrig i magen. jag som älskar att gå på bio. så nu har vi hängt ihop i 15 månader han och jag. det pirrar i min mage när jag skriver det.

idag har vi ätit korv med bröd, kollat på horton och nu är jag hemma och ligger och pussar på tyan som numera bor i min säng, utan att jag ens tvingar honom, cosy!

fuck fifteen.

i'm barely alive. jag har en mensvärk utom denna värld. alvedon är sämst. istället lyssnar jag på love songs på spotify och tänker locka mitt hår. anledning är ännu oklar eftersom jag ska spendera även denna kväll i en soffa men jag har aldrig känt mig fulare och äckligare än vad jag gjort senaste fem dagarna så nu tar jag mig i kragen. på måndag börjar mitt nya liv (haha). på allvar. åh love songs, lovar det är asvärt att spotifya det. jag badar i självömkan <3<3<3<3<3

han gav nog aldrig upp.

en man satt mitt emot mig på tunnelbanan idag. han höll en klarblå påse i famnen. han höll den tryckt mot bröstet. där i låg hans hjärtas alla skärvor. han log mot mig när jag satte mig på sätet mitt emot. det var inget glatt leende. det var ett sorgset leende. ett sådant där uppgivet hej-jag-orkar-inte-mer-leende. han hade ont i hela kroppen. magen var ständigt knuten och ögonen var rödsprängda av för många nätter med för lite sömn. vi åkte genom en tunnel och hans blick nådde min i fönsterrutan. jag vet inte om han var medveten om att han grät. tårarna rann i alla fall. han höll krampaktigt i påsen. knogarna blev vita. han såg på mig som om han visste att jag visste. i min hjärna såg jag honom sitta med sin telefon i handen på golvet i sitt sovrum. jag såg hennes tandborste ligga kvar i badrummet och hennes skor stå kvar på hyllan i hallen. jag såg honom ångra allt han inte sa och allt han inte gjorde. jag såg honom vrida sig i sängen och gråta i hennes kudde. han såg på mig igen. han var så svag att han knappt kunde hålla blicken stadig. han kliade sig i håret och lutade huvudet i handen. påsen höll på att glida ur hans grepp och falla ner på det smutsiga golvet. han fångade den i sista sekund. jag följde varje rörelse han gjorde. han led i tystnad. han hade ett hål i sitt bröst. han ville skrika rakt ut. han hade kunnat gråta så att han skakade. men han tog det sista han hade och förblev samlad. när tunnelbanan stannade log han emot mig igen. nu mer ett det-gör-så-jävla-ont-men-jag-klarar-mig-leende. sedan tog han sitt hjärta och gick av.

stan förblöder, allt är stängt.

sista lovdagen. sad. very sad. dock har jag spenderat dagen i stan tillsammans med mallanbrallan som jag inte träffat sen 2009. vi fikade, gick i affärer. idol-calle kom in på vårt café, malin fick hjärtklappning. sen hittade jag mina älskade ormskinnsleggings men av någon anledning köpte jag dom inte. svårt beslut. får se hur det blir med den saken.

jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra ikväll. och så var det med den saken.

the man of my dreams.

här är en urusel bild på männen i mitt liv. finns inga bättre. dom är lika varandra också. eller tyan är väl tjockare och hårigare än orre (det tackar vi för) men annars är dom lika. puss älsklingar!


i’m starting to feel just a little abused. like a coffee machine in an office.

när jag på skoj sa att jag och pappa hade quality time frågade mamma om det var så ungdomar idag brukade säga när de umgicks med sina föräldrar. jag vet inte. det tror jag inte svarade jag. fast idag hade jag och mamma ändå quality time. vi åkte till skogen. till kista galleria. mest för att tunnelbanestationen är i själva gallerian vilket är bra då det är -14 grader ute. minst -14 i alla fall. aja, man slipper gå utomhus i vilket fall som helst. jag köpte nada. men det var mysigt. sen åt vi lunch. det var ännu mysigare. på vägen hem när vi bytte tåg i t-centralen sprang jag in på hm och köpt en så fin ring. ska visa den någon gång.

nu ligger jag och streamar lost säsong 3. borde skriva klart mitt repotage. men jag har tappat all fantasi och lust. tyson har krypit ner under mitt täcke och allt är som vanligt. bara två dagar kvar. sen bryter helvetet lös igen. usch.

och det gör inte ont om det piskar ett regn eller bränner en sol.

jag fick inte jobbet. jag är faktiskt ganska ledsen för det om jag ska vara ärlig. fast det blir man ju om man gör sitt allra bästa men inte lyckas. jag tjänade i alla fall en tusenlapp till resekassan. igår sa farmor att det alltid kommer något bra ur det dåliga. farmor <3

annars har jag blivit sjukt jävla förkyld. asså. det måste vara jollans jordaniska förkylning. huvudet väger 100 kg och snoret rinner, ögonen rinner, lock för öronen. fan skolan börjar ju snart, kan inte vara sjuk då. aja allt bajs idag så därför ligger jag under täcket med tyan, papper, nässpray och lost. imorgon ska jag vara med mamma hela dagen och göra av med mitt studiebidrag. för det är sånt man gör. istället för gråta. hejdå.

jag skriver ditt namn tveksamt på ett vykort.

om någon timme eller två ska jag och min hombre gå på avatar 3d. jag längtar redan efter glasögonen man får. om man nu ens får sånna det vill säga. det borde man fan få om man ska se en film för 150 jävla spänn. sen blir det hem och straight to bed. imorgon bitti ringer klockan tidigast någonsin det här året, det ska jobbas igen. håll tummarna för mig, por favor. annars då? jag mår lite bättre nu. speciellt eftersom jag spenderat hela dagen liggandes i sängen och plöjt igenom halva säsong 2 av lost. hehe. nu skäms jag.. puss!

btw en bild från nyårsafton. vad, när, hur, varför är oklart men jag måste säga att den här beskriver kvällen rätt bra.

this is another world.

fuckkukhelvetesjävlafanskithorabajs ahhhhhhhhhhhh. jag. är. sjuk. halsen gör svinont, snoret forsar som jävla niagrafallen själv. och jag ska fan i helvetes jävla skit provjobba igen imorgon. timingen är ju den sämsta jag varit med om sen jag fick 40 graders feber fjärde dagen i magaluf. jag hade massa saker att ta itu med idag. plugga, städa, kolla lost. ikväll ska jag och mannen gå på bio också som vi bokade i förrgår. kul att jag ska upp sju imorgon bitti då och att min hals känns lika tjock som tysons jävla mage. inte konstigt att jag blir sjuk när jollan glider runt på antibiotika med nån jordanisk pest och knuttie låter som hon inte gjort annat än druckit whiskey sista veckan. båda två hostar som lungsjuka och nu är det min tur. nu hatar jag allt. fan ta allt. åh. hejdå.

stockholm calling.

jag håller på att bli krasslig tror jag. har mått illa från och till sen jag vaknade och halsen kliar. känns som jag svalt en av tysons hårbollar typ. eller så är det jolly som smittat mig med den jordaniska svininfluensan or something like that. jag har inte rört mig ur sängen på hela dagen. ikväll ska vi ha tjej-film-mys och det ska bli awesome. nu ska jag nog hinna med något till avsnitt av lost innan maten.

de vågar tro och hoppas på att någon därute ser oss.

jag åt crazy mycket igår. asså. jag åt för två, möjligen tre personer. sånt händer när man är bakis. när illamåendet väl gått över då krävs det föda. jag åt följande: två mackor, två alvedon, ett glas juice, en halv vesuvio, friterade kyckling, ris och sötsur sås, en halv liter cola, en påse godis, en påse sourcream and sweet chili chips, tortilla dipp och avslutade kvällen med en alvedon och ett glas vatten. JAG HADE SÅ JÄVLA ONT I MAGEN. men det var värt det. mat är gott ibland. även om man inte kan kalla det ovanstående mat direkt.

annars idag har jag sovit ut. sen skulle jag och oskar åka in och hämta våra biobiljetter vi bokat. vi plankade det. då kom det kontrollanter. dom såg inte att jag bara hade ett vanligt terminskort men oskar hade inte lika tur, han fick en böter på 1200 kr. han är ganska arg nu. sl är dumma. självklart ska dom göra kontroller då dom vet att alla ungdomars kort har gått ut. det tycker jag är lågt. nu ska jag äta igen, fast lasagne denna gång. jag ÄLSKAR lasagne <3

first day. first month.

jag lever. mår rätt bra till och med. vi trillade in hos mig vid halv fem snåret efter en riktigt bra kväll hos måns. sista halvtimmen dansade jag och david tango till lill-babs och jag skrattade så jag fick ont i magen. middagen hos mig innan var mysig, vi åt oss proppmätta och dansade macarena. asbra kväll. har dock ont i skallen nu men sånt händer.

nu ska jag och oskar ta med oss inglorious bastards, lostboxen, chips, cola, dipp och godis och åka hem till honom och spendera resten av kvällen där. PUSS