everything.


trots det timglas som sliter i oss.

effektivitet är ett ord jag är inte är vidare värst bekant med men efter denna eftermiddag är vi typ bff. detta är en lista på vad jag gjort efter skolan: fixat busskortet, fixat massa jox med studentskivan, bokat körkortskurs, stått i telefonkö i 30 min för att ringa och fråga om mitt abonnemang. jag är rent ut sagt lite lätt stolt över mina bedrifter. nu ska jag dricka te och kolla true blood för jag har fett med ont i min hals.

säg till din mamma.

kommer till jobbet och tror att jag ska jobba till 19 men nej, till 16 står det på schemat. oh happy day. fast det sög i och för sig ändå. inte som det brukar kanske men kul är ju en överdrift. oskar kommer hit om någon timme och då ska vi kolla på film och mysa. efter två år fick vi äntligen en dag i veckan då våra scheman gick ihop, måndag mornar. jag börjar 12.05. hur bra som helst.

.


we are your friends.

jag har världens bästa vänner. tack för igår <3 jag rehabar, har kollat 2 sista avsnitten av greys säsong 5 och grinat mer än vad jag gjort på länge. nu på med true blood. tack igen. åh. jag är så bortskämd med mitt liv att jag inte har nån aning egentligen. när jag tänker på kvällar, typ som den igår, så inser jag ju hur jävla bortskämd jag är. nu ska jag dreggla efter herr skarsgård. godnatt.

how you choose your words.

upprop. följt av träning. mycket träning. jobbigt. jag är svintrött. ska kika true blood och sen kommer jag däcka på nolltid. skolan tär på en. håhåjaja.

no kidding.

hej jag heter julia och idag min sista dag på mitt sista sommarlov, någonsin. imorgon börjar jag trean. gymnasie-trean. önskar att jag skulle börja grundskole-trean imorgon istället. gå med lisa till skolan och jollan gåendes bakom, "sluta gå så fort". istället ska jag gå själv. halva vägen. och börja mitt sista skolår. jag är så ovuxen. jag kan ingenting om nånting, känner mig så pantad. jag kan inte vara 18, jag är fan 14 i huvudet fortfarande. det känns så i alla fall. skitsamma. det jag vill säga var att det känns som ett skämt att jag ska ta mig igenom sista året på gymnasiet. typ dolda kameran. jag vill inte. inte än. godnatt.

you got it all.


jävla skitunge, kom nu så åker vi tillbaka till grekland.

zante.

haft bästa veckan med min prutt i grekland <3 kom hem och pappa lagar bästa middagen, köpt chips, cola och godis. vad skulle jag göra utan han och lilla mamma alltså, det är ju frågan. nu ska jag betala min mobilräkning på fitthorbajs700svenskakronor (turkcell go and die) och sen ska jag kolla true blood. imorgon bitti ska jag jobba sen ska jag träffa hjärtana i min klass för brollan bjussar på 18-årskalas.

bye.

tänk på mig klockan 06.00 imorgon bitti. för då sitter jag och oskar på flyget till zakynthos. vi ses nästa fredag. PUSS!

jag du han hon det vi ni dem.

det är så många hjärtan ikväll som kommer lämnas ensamma på en trottarkant. de är fler än dem som kommer känna en annan puls bredvid sin precis innan de somnar. det är en hel del som kommer banka av saknad i natt, i drömmarna och imorgon bitti i samma ögonblick de öppnar sina ögon. flera hundra kommer gå hem ensamma, lite för fulla för att vara en onsdag men ändå överkomligt bara för att inte frysa en kall augustinatt som den här. ett hjärta kommer hitta någon att älska för alltid även om det inte inser det just då. för många kommer sluta slå. och, förhoppningsvis, kommer mångas puls att vara hög för att dem är så lyckliga. ett par hjärtan kommer spy i en taxi. ett hjärta kommer råka såra sitt närmsta. alldeles för många hjärtan kommer att blöda. och andra kommer minnas ikväll som den kvällen hjärtat gick från att ha varit krossat till helt. allihop kommer i alla fall att dunka i natt. vare sig det gör ont eller inte. så många liv. på en natt. som ändras. som gråter. som hoppas. som skriker. som plågas. som krossas. som slår. hjärtan. det är ju faktiskt vi.

there's so many ways to love you.



anatomy.

en och en halv vecka kvar på mitt livs sista sommarlov. ledsamt va? jag ligger och kollar på greys säsong fem som fidde så vänligt lånat mig. hade glömt bort hur bra det var. hur hemligt förälskad jag är i derek. allt föll på plats efter 30 sekunder. ska möta upp oskar när han slutat jobba och så ska vi växla pengar och sånt jox. sen kanske jag borde börja packa eller nått. jag känner mig en smula disträ. trött. tur att jag ska på vilosemester då. nu blir det avsnitt fyra disc ett. puss.

jag har ett hjärta i min sorg och jag har sorg i mitt hjärta.

hej små <3an. om någon ens är här. jag är trött men ligger vaken. jag tänker. har liksom skjutit undan det ett par veckor nu men det slog mig att det var olikt mig så jag tog tag i det. kunde lika gärna låtit det ligga kvar. stockholm regnar mest. förr i tiden hade jag regnat bort. nu klamrar jag mig fast. klamrar är faktiskt att ta i. jag står stadigt, med lite stöd från en varm hand i min. jag hörde en låt här om dagen som nästan fick mig att grina. jag var liten då. när låten gick varm i mina högtalare. jag tycker det själv men ändå känner jag mig inte så mycket större nu. fast jag vet att jag växt. jag tänker inte tänk inte dumt för då vet jag att jag gör det. jag låter det bara vara. tänker jag dumt så låter jag det vara för det går alltid över. oftast tänker jag bara fint. för jag har just börjat inse att allt runt mig är det. det jag har. det och dom som finns i mitt liv. flera kvällar den här sommaren har jag sagt till oskar innan jag somnat att om jag skulle dö nu så skulle jag i alla fall dö lycklig. med den vetskapen känns det lite mer okej att ligga vaken när jag är trött och tänka på sådant jag lagt åt sidan för att kunna vara.

och på fredag åker vi till grekland <3

sooooooookie.

jag har haft en riktigt fin födelsedagshelg. utgången i fredags var hur grym som helst så tack alla som var med och gjorde den <3 igår mådde jag då inte så fint, låg mest och sov. jag och oskar låg uppe halva natten och kollade på true blood så nu är boxen typ slut och säsong två släpps den 18e, segt som fan. idag har jag även varit så arg så jag kokat i och med att tele2 försöker lura mig på pengar. det står klart och tydligt på hemsidan "det kostar ingenting att ta emot sms i turkiet" ändå har dom tagit betalt för det. alltså typ 300 spänn som jag inte ska betala. imorgon ska det ringas och fråga vad dom håller på med. jag försöker bara tänka grekland grekland grekland. åker om fem dagar. dör.

happy 18th b-day julia.

världens bästa 18-årsdag. har fått så himla mycket fina presenter och så sjukt många grattis att jag blir helt stum. av mig själv fick jag resan till zakynthos som jag, för övrigt, längtar till så jag nästan håller på att dö lite. nu ligger jag och väntar på att min bästa älskade vän och pojkvän ska komma hit och krypa ner bredvid mig så jag kan få somna. kanske ett true blood avsnitt innan. fick boxen av min bror + flickvän (blev nästan grinfärdig av lycka. jag och boxar alltså..). imorgon ska jag äta världens brakfrukost sen ska jag till stan och sen hem och tagga för utgång med stort U. pussssssssss

zakynthos


till den här ön åker jag och oskar om en vecka. bara vi två. i en vecka. det ska bli så jävla underbart att jag dör lite varje gång jag tänker på det! och imorgon fyller jag år. fyfan vad allt är bra nu. jag skiter i regnet. jag är lycklig!

just gonna stand there and watch me burn but that's alright because i like the way it hurts.

regnet dödar mig. brännan tvättas bort. så deprimerande. imorgon åker jag och oskar och köper en resa, det är ett som är säkert. om ett par timmar kommer mamma och pappa äntligen hem <3 och i övermorgon fyller jag 18. så egentligen har jag bara fina saker framför mig nu. men regnet tar ändå all min energi. hoppas på grekland. fyfan vad underbart det skulle vara.