make the world turn clockwise.

ibland när ingenting räcker till, när ord är för få och handlingar för tafatta, när det trasiga inte går att laga, när det molar i bröstet och gnisslar i hjärnan. kanske gråter vi lite, är nöjda över att äntligen känna någonting även om just detta kanske inte är ett föredra. sen låtsas som ingenting. men det är svårt, för om kvällarna ekar gnisslandet i hjärnan, som en illa smord fönsterlucka som står och slår. och det känns innanför bröstet, det mullrar och jämrar sig, hugger hårt men med långsamma drag. om och om igen.


lista.

saker jag saknar idag, en lördagskväll i juli:
 
- farmor. alltså. farmor <3
- ingarö
- ledigt
- ett starkt psyke och massa självdiciplin
- solbränna
- känslan av att längta till något
- lisa, linnea och molly
- en nagelsax
- min förmåga att uttrycka mig i ord
- energi i form av sömn
- dn till frukosten på morgonen
 
men mest famor. hej på dig var du nu än är. jag skulle verkligen behöva prata med dig just nu. hoppas du mår bra. det är sommar nu och jättevarmt. jag har inte ens badat än men tänkte åka till ingarö nästa helg när jag är ledig. du ska veta det bara, det är så tomt utan dig emellanåt.

waiting.

nu är vi mitt i sommaren. känns det inte fint? jag mår i alla fall lite bättre, känner mig lite gladare. den här veckan har hittills varit så bra. i onsdags bjöd jag hit madde och malin (saknar dig esther!!!) på middag sen gick vi ut och drack mycket och skrattade högt hela natten. igår hade jag lite skypetid med mina så (stört) saknade bästisar i australien och det känns alltid så bra när jag pratat lite med dom. sen idag har jag tränat (utan musik, så jävla ovant men det gick bra ändå) varit på utflykt med mamma och pappa. vi åt på babas i rågsved. alltså ÅK DIT OCH ÄT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! godare hamburgare får man leta efter. alltså herregud. 85 pix för burgare, pompa och dricka. och det är typ en 200kr burgare man får. texas longhorn släng dig i väggen. fyfan ska gå igenom hela menyn denna sommar har jag bestämt mig för. gudars. sen var vi och fikade nånstans upp på ett berg (haha) minns inte vad det hette men det var mysigt. familjen är fan det bästa jag har. så lyxigt med fina föräldrar och bror, tröttnar aldrig på att umgås med dom. snart kommer oskar hem och vi ska äta kött och bea (fredagsmat<3) och sen ska vi på bio med virre och david, älskar bio. imorn ska jag & oskar träna och sen ska jag träffa mimmi och det ska också bli mysigt. älskar att vara ledig (iofs är 4 dagar för mkt för min ekonomi men ändå, köttar igång 11-dagar på måndag så det är lika bra att sova mycket och ladda upp). nu saknar jag bara hannis som har varit i afrika men hon är ju hemma snart hon med (då SKA vi gå till babas) <3
 
har haft så lite ångest denna vecka. det är så skönt att slippa det ibland. inte tänka bara leva. jag vet själv att jag måste börja skriva mera för att jag har så svårt att prata. ska försöka ändra på det. hoppas ni mår bra. det är sommar. då borde alla få må bra. 
 
puss!