i'm coming up only to show you down for. i'm coming up only to show you wrong.

jag är så himla trött och seg. har varit det hela dan och förstår inte varför. kanske inte är helt frisk än eller nått. nu sitter jag i alla fall hemma hos oskar och vi har precis käkat middag och ska nog hyra film och tare lugnt all night long. som vi gjorde igår och i förrgår också då.. hm händer ju mycket i stockholm just nu. på söndag åker jag ju i och för sig så imorgon måste jag packa och sånt jobbigt. var är mamma när man behöver henne säger jag bara. har inte sett henne eller på snart en månad ju. jaja nu ska vi röra oss.

a piece of magaluf

nu när jag ändå bara springer fram och tillbaka i hela huset  så kan jag ju ta en paus och passa på att slänga in några bilder från palma nova/magaluf.



andra eller första kvällen, minns inte. jag, lisa, knuttie, molly, ek & två mindre söta engelsmän



utanför europas största discotek. vi var dock aldrig där vilket man kanske ångrar nu eftersom vi hörde att det var världens upplevelse men utanför räknas ju lite i alla fall haha



passade på att plastikoperara mig lite. när jag hade dom där på mig kände jag plötslig att hela den där munnen var blöt av saliv och sen kläcker lisa ur sig "ah jag hitta den där inne på golvet". tack för aids vännen!



liten del av vår playa, den ägde faktiskt. playa de palma nova



här va två mongon som brukade hänga i vår pool...



utsikten från mitt och knutties balle. najs med hjärtformad pool hehe



the office <3

ja. det här var det jobbigaste inlägget på år och dar ska jag tala om. nu ska jag hänga tvätt!

there’s times that i was broke and you stood strong.

jag har varit väldigt upptagen de senaste dagarna. idag är första gången sen i onsdags eftermiddag jag är utan oskar. jag är så glad över att han är hemma igen. trygghetskänslan är tillbaka. på söndag åker jag i och för sig till lysekil och stannar där på obestämd tid. vi ska i alla fall fira min födelsedag på onsdag hihi. mina föräldrar är fortfarande inte hemma så jag äter hos oskar så jag får riktig mat. nu ska jag torka mitt hår och äta lunch. makoroni and cheese eller hur det nu stavas. snabbmakaroner, ketchup och permesanost. mums.

that tonight's gonna be a good night.

min kropp skriker lite tyst "nej" och jag har ont, både i huvudet och i resten av kroppen men jag försöker att inte känna av det för att det är fint väder ute och jag ska träffa oskar om några timmar. känns som om jag är 6 år och det är min födelsedag, är helt pirrig och lycklig. lyssnar på glad musik och kan inte sitta still. med några alvedon och hostmedecin så kan jag nog till och med känna att jag inte ens varit sjuk. jag är verkligen helt glad. har aldrig saknat någon så mycket som jag saknat oskar. och inte längtat efter någon så mycket heller. nu ska jag hoppa in i duschen och fortsätta sjunga med i "i gotta feeling" av black eyed peas. åh min älskling är snart hemma!

i need this old train to breakdown. oh, please just let me please breakdown.

det suger att vara ensam och sjuk. jag har i och för sig blivit lite omhändertagen och sällskapad av mina bebisar. idag är det sista väntdagen för imorgon kommer min bästis älskling hem. jag har aldrig varit så otålig i hela mitt liv. jag saknar honom så sjukt mycket. aldrig mer två veckor. usch. har knappt nån feber idag heller, har varit hos doktorn, tagit blodprov och fått bevisat att jag klarat mig från svininfluensan. fick med mig hostmedecin hem också så jag ska nog klara mig utmärkt i 28 timmar till innan jag får träffa oskar. jag köpte cola och choklad på vägen hem. ska få min bror och göra middag till mig ikväll också men nu måste jag sova, gick fan i helvete upp klockan 8!!!!!!!!!

har allt runnit ut? är det där du, med handen på min axel? snälla säg någonting nu.

jag trodde jag var frisk igår. nej. vid halv 12 tiden låg jag i fosterställning och skakade. febern var plötsligt 39 igen. jag skulle till doktorn idag var tanken. men telefontiden var visst mellan 8-9 på morgonen, vilka jävla idioter säger jag bara. nu har jag bara 37,5 men känner mig ändå helt borta i huvudet. jag kan sätta några kronor på att jag har svininfluensan. och det är inte ens en rolig tanke. jag drömde det inatt, att jag hade det och låg i sån där isolering och bara hade ett hål att sticka ut handen i så min mamma kunde sitta och hålla mig i handen. det var hemskt. jag vaknade upp och grät som en liten baby. och ingen är hemma heller. och jag har ingen mat hemma. jag orkar inte det härrrrrrrrrrrrrrrrrr. en bra sak är i alla fall att oskar kommer hem om bara 2 dagar, exakt två dagar till och med. hoppas jag är frisk då annars vet jag en annan som också kommer ha svininfluensan. förresten är mina alvedon slut också haha. jag ska aldrig flytta hemifrån säger jag bara. aldrig. jag klarar inte av att ta ansvar.

och dom små, små orden är svåra ord. och dom hårda orden är enkla ord.

snart kommer emil över med en latte till mig i hans nya take-away-mugg eller vad han gagga om så jag kanske överlever denna störda, vidriga mensvärk. den värsta jag någonsin haft. jag gråter inombords (snart utombords också för den delen). jag ska vira in mig i en filt och lägga mig i soffan på altan och gasha. så gör man på sommarkvällarna i sverige. i magaluf sitter man på balkongen halvnäck, dricker breezers och gashar. najsa kontraster!

'cause there's no reason for us to fight any more

jag är på benen igen. nej det har jag varit senaste dagarna också men ett par rangliga sådana. nu har jag ingen feber och det är bra. fortfarande lämnad ensam men det är ganska skönt. jag längtar tillbaka till magaluf som in i helvete just nu. fast jag längtar mer tills på onsdag då min älskade älsklings pojkvän älskling bebis kommer hem. vi har inte träffats på 2 veckor och jag håller på att sakna ihjäl mig efter honom. men bara 3 och en halv dag kvar tills jag får pussa lite på honom igen. hihi. nu ska jag mitt i allt snytande och nysande komma på vad jag ska äta till middag. fy vad otaggat. om en vecka åker jag till lysekil också, yey!

i wanna hold em' like they do in texas, please fold em', let em' hit me, raise it, baby stay with me.

febern har sjunkit en grad. alltid nått. har legat som en död fisk i sängen hela dagen. sovit några timmar här och där. härligt att vara sjuk va? hunnit tvätta har jag också gjort, på något mirakulöst sätt. jag har blivit lämnad ensam hemma men det är ganska skönt. jag har ju alvedon så klarar mig. magaluf förresten. vad ska man egentligen säga om den partyhålan? galet, varmt, underbart, fantastiskt, roligt, fint, bäst, saknad. ja allt. jag kan inte komma på en enda dålig grej med resan faktiskt. men några bilder orkar jag inte fixa, får glo på facebook i sånna fall - jag är för trött och halvdöd just nu.

i like that boom boom pow. them chicken jackin my style.

jag är hemma igen. jag är så fruktansvärt sliten. 39 graders feber, ont i halsen och öronen och snoret bara forsar men jesus vad värt det är. har haft så jävla roligt att det inte ens går att beskriva och att vara hemma nu känns verkligen bajstråkigt. jag får berätta mer nån annan gång eller dag för jag håller på att avlida trots att jag sov 12 timmar i natt. men fortfarande var maggan bland det bästa jag någonsin gjort.

bye suckersssssssssssss (oskar jag kommer sakna dig sjuktsjuktsjukt mycket men vi ses om två veckor. du vet att jag älskar dig gullis.)


viva la vida

jag har pussat min älskling hejdå, jag har (nästan) packat klart, jag har letat upp passet, växlat pengar, jag har pirr i magen och framför allt är jag så sjukt jävla taggad att det inte är sant. vi blir upphämtade om tolv timmar och 45 minuter och sen är det bye bye sweden och hello palma nova/magaluf. det är ju det här vi har längtat efter i ett halvår och det är äntligen dags. jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag är taggad till max och vi kommer få det helt jävla underbart. tagga tagga tagga.

let's paint the town. we'll shut it down. let's burn the roof. and then we'll do it again.

nu är det bara en dag kvar. ihhh!! en enda fjuttig dag!!!!!! en jobbig sak dock är att jag ska vara ifrån oskar i två veckor. så länge har jag aldrig varit utan honom förut. men det är ju bra i och för sig att jag ska åka med lisa, molly och knuttie och då vet jag att jag aldrig kommer ha tråkigt, inte i en minut ens. så två veckor ska nog gå fort ändå. fast jag vill att den första veckan ska gå sakta. skulle vilja stanna på mallis i en månad. jag har börjat packa idag, känns bra för då kan jag ta det lugnt imorgon och verkligen se till att jag får med mig allt. nu ska jag hoppa in i duschen för vi ska ha någon sorts goodbye-grill-kväll här. vet inte vad mamma och pappa har tänkt sig men det blir kul. dom ska jag inte se på över tre veckor så det är förmodligen det dom har i baktanke. nej mot duschen.

and in the end we lie awake and we dream of making our escape.

igår gick jag så mycket att när jag kom hem till oskar vid halv ett så gjorde mitt knä så ont att jag ville lägga mig i fosterställning och gråta. voltaren gel är just nu min favorit. idag har jag inte gjort ett skit. legat i oskars säng och kollat på juno, åkt hem och duschat. planen för ikväll var egentligen att vi fem tjejer skulle käka middag hemma hos hanna men saker kom i vägen och nu blev det inte så och kvällen förblir oplanerad. lisa kommer hem om en timme i alla fall och det är jag glad över. några andra ska iväg och fiska. jag + fisk = no good. fast det kan ju i och för sig vara mysigt. något annat som är mysigt är att det bara är två dagar kvar tills vi sitter i solen på våran balkong på vårat hotell i palma nova. jag är helt sjukt taggad, det pirrar typ i magen på mig hihi. speciellt när jag köpte en jättefin klänning igår som jag ska dansa runt i. åh hihihihi. bara två fjuttiga dagar kvar!!!

you know that i could use somebody

fint väder idag ju. heja svenska sommaren kanske börjar ta sig efter hand ändå? jag skiter faktiskt i vilket eftersom jag åker om fyra dagar!!!! idag har jag varit med oskar och nu ska vi och några andra åka och bada. kul_inlägg. herrå.

and if you're bothered, i don't want your prayers. save it for the morning after.

jag sov i en och en halv timme. kanske i förhoppning om att vakna upp glad? jag vet inte. det hjälpte i alla fall inte så det var sjukt ovärt för nu kommer jag inte kunna somna i natt och det hade varit skönt att somna tidigt eftersom jag ändå bara ska ligga exakt där jag ligger - i min säng. lisa ska löka på västkusten tills på onsdag, kul_tjej. kom hem istället jag behöver hjälp. jag vet inte med vad men nått bara. det är en bra anledning till att försöka få hem folk, man behöver hjälp. eller bara att man behöver personen i fråga funkar ju också. så lisa jag behöver dig och jag behöver hjälp så, kom hem! på fredag 04.00 åker vi till arlanda. jag ska med ett glatt leende vinka adjö till dom jag hatar för tillfället och sen ska jag leva rövare konstant i en vecka och göra allt sånt som dom jag hatar hatar att jag gör. sådär hämndlysten känner jag mig nu. jag måste gå och göra något sen om ett tag. äta middag kanske. eller köpa chips.

can't we laugh and joke around? remember cuddles in the kitchen, yeah, to get things off the ground.

nu har jag nästan köpt klart allt som jag behöver ha med mig till maggan. skönt att ha det gjort! jag och oskar åkte in till stan efter vi ätit korv med bröd till frukost igen. sen, surprise surprise, lämnade oskar mig för fotboll och jag ligger nu i sängen och halvsover. mitt knä dunkar av någon dum anledning, jag har fått ett fett skavsår och jag är på världens sämsta humör. ska göra mat och fortsätta sura. hejdå.

och vi kysste all skit vi gått igenom här adjö.

jag vaknade, bakis som en ko, första gången vid halv nio imorse. mådde sjukt dåligt. somnade om tillslut och sen vaknade jag på riktigt vid kvart i ett av att oskar låg och pussade mig i nacken. när jag väl vaknat kände jag att jag var sjukt sugen på korv med bröd och frågade oskar om han hade det hemma varpå han säger nej och samtidigt flyger upp ur sängen och säger att han lovat sin pappa att posta ett brev innan klockan ett. så han cyklar iväg och sen kommer han hem efter typ en kvart igen och då hade han köpt korv och bröd och laktosfri mjölk åt mig och hyrt benjamin button eftersom jag tjatat om att jag velat se den i typ en månad, det där med brevet hade han bara sagt för att jag inte skulle fatta. så när jag tryckt i mig två alvedon och tre korvar med bröd så var jag inte lika bakis längre. filmen var jättebra och jag grät i slutet, buhu. och jag har väl nämnt tidigare att jag har världens bästa pojkvän? om inte så gör jag det nu. igår kväll var vi förresten hos lunnie och spelade ölspelet och sånt kul. jag somnade på två röda i oskars säng när vi kom hem. ikväll vet jag inte vad jag ska göra. jag är trött och sugen på chips, dipp och cola. någon?

jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

jag och mamma har gjort stan idag. i fem timmar. mina ben darrade när jag stod och väntade i gullmars på bussen. speciellt knät. det bultade också. dock var det en bra dag. köpte bara saker jag behövde för en gångs skull och det var länge sedan jag umgicks med mamma så det var toppen. just nu sitter jag och tittar mig i spegeln och fnittrar. jag har nämligen gjort mittbena på mig själv och jag kan inte bestämma mig för om jag ser ut som caroline af ugglas eller bara allmänt retarderad. om det är dåligt väder imorgon igen så åker jag nog till stan för att kirra det jag inte kirrade idag. typ shorts och sånt jag måste ha med mig till mallorca. och ikväll förresten. ja vad händer denna fredagkväll den tionde juli? vet inte. tar det som det kommer. är sjukt sugen på cola. pusshej

i follow you into the dark

ska det här vara allt den svenska sommaren har att bjuda på så kan jag inte vara nog lycklig över att vi drar till magaluf om åtta fjuttiga dagar. för övrigt var landet mysigt, det kan nog inte vara omysigt. oskar kom ut och vi badade och fiskade och kollade på deckare och sånt som man gör. bli mästare på casino hann jag med också. jag ligger i sängen nu och ska kolla på oceans twelve. jag har varit sjuk sen p&l, eller apförkyld, men nu har jag så satans ont i halsen att jag inte vet ut eller in. om jag blir sjuk tills resan så vet jag inte vad jag gör. fan min hals, jag som trodde jag var påväg att bli frisk nu. idag har jag och min bebis varit tillsammans i 9 månader. och mer eller mindre hängt ihop i ett år och 2 månader. wow.

some reasons why

några anledningar till varför du har gjort mig till världens lyckligaste tjej nu i nio månader

...för att du alltid blinkar med ena ögat och ler när du sagt något roligt
...för att du får mig att förstå att allt inte är svart eller vitt
...för att du alltid vill veta vad jag tänker på när jag är tyst
...för att du alltid ger dig in i en diskussion på största allvar trots att du vet att jag skämtat med dig från början
...för att du trycker min hand tre gånger innan du somnar och jag svarar med att trycka fyra gånger
...för att du försöker komma med 100tals lösningar för att jag ska bli glad när jag är på mitt allra sämsta humör
...för att du gjort mig så kär att jag ibland vill nypa mig i armen för att se om det verkligen är sant
...för att du alltid ger mig en andra chans trots att jag inte förtjänar den
...för att du alltid håller i mig när vi går över gatan för att du anser att jag är oförsiktig och kommer bli överkörd en vacker dag
...för att du alltid ska dra mig närmare om jag är för långt i från dig även om det bara handlar om 10 cm
...för att du får mig att skratta när jag bestämt mig för att jag inte vill
...för att du alltid genomskådar mig när jag ljuger
...för att du är du och du är det absolut bästa som någonsin hänt mig



i swam across, i jumped across for you.

tror att det är andra natten på sommarlovet som jag ska sova ensam i min stora säng. buhuhu, det är så synd om mig. nej inte synd alls faktiskt. jag och knuttie tog en prommis till bea och jag laddade upp med allt som behövs för att vara isolerad på landet. godis, cola, tidning. annars har vi legat i hennes soffa hela kvällen och kollat på serier. farmor kommer och hämtar upp mig mellan 10-11 imorgon bitti men känner jag henne rätt så är hon väl här vid 9. ska bli skönt att komma hemifrån några dagar och farmor har jag inte träffat på år och dar så det blir mysigt. nu ligger och kollar på harpers island och är dödstrött och önskar att oskar var här. men det är han inte. tyvärr tyvärr tyvärr. förresten, någon som har kattungar att ge bort? jag tar gärna emot en!

du har så lätt att stampa sönder, när du väl fått in en fot. det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot.

efter middag med mimmi och knuttie igår så blev det mesta att ta det lugnt hela kvällen igen. stockholm verkar verkligen helt sömnig just nu och jag är så glad att vi åker till mallorca nästa fredag. redan nästa fredag, jesus vad jag är taggad. vädret är fortfarande sämst och jag är uttråkad och längtar efter att göra något. jag kanske åker till landet ikväll eller imorgon för jag är så trött på att sitta hemma. lär ju inte bli roligare där men ändå, farmor är faktiskt rolig. nej något måste hända nu, jag är trött på dagar i sängen och kvällar som ser ut som kvällen innan det.

my eyes are on you. they're on you. and you see that i can't stop shaking.

what is up med det dåliga vädret? hej femte juli säger jag bara. ge mig tillbaka 30 grader plus. jag börjar bli frisk nu. igårkväll när jag låg och kollade på oskar när han precis somnat (han är jättegulli när han sover) så märkte jag att yes, första gången på en vecka jag kan andas genom näsan. dock varade det inte länge fast nu har jag mest hosta och det känns toppen. igår låg vi hos knuttie och kollade på skräckfilmer och åt chirre och dirre. nu på morgonen skulle jag visa oskar kattungarna jag hittade igår på blocket men då är dom borta. helt putsväck. dom var i alla fall bland det tussigaste och sötaste. jag vill ha en stor hankatt som är kelig men inte för lekfull för det orkar man inte med. han ska vara lat och kanske lite småfet också så det finns något att gosa med. nån som avlar fram en sån åt mig? mörkgrå helst, med svart nos. tack på förhand. nu ska jag nog äta kladdkaka och kolla på ps. i love you och sen senare ska jag hem till knuttie och äta middag och ha kul.

words are all i have to give to you. you never seem to see it my way.

jag och mamma har legat i soffan med datorn i knät och kollat runt på blocket efter kattungar. ja, helt plötsligt fick mina föräldrar någon slags knäpp och gick kanske med på att inviga en liten tussig söt sak i vår familj. jag är överlycklig, en katt är precis vad jag behöver. tror jag. annars behöver jag också lite nässpray och sånt kul. frisk är jag nämligen inte. men eftersom vädret skiftar mellan kanon och totalt värdelöst så kan jag ju ligga inne med bra samvete. om ett tag kommer knuttie hit och käkar middag och sen vet jag inte vad vi ska göra tonight men kvällen är ung.

well i don´t care about your modern decoration in your home so why should you care about mine?

det kändes inte lika sorgligt att må skit när jag vaknade vid tio tiden imorse av spöregn och världens blixt och dunder. jag somnade dock om och vaknade vid tre. då var det strålande sol och 25 grader igen. och inte blev jag piggare eller friskare av att sova länge heller. fan i helvete vad dåligt humör jag är på då. men om exakt två veckor åker vi till maggan och då jävlar ska vi ha kul. fan vad jag längtar, blir helt lycklig bara av tanken på det. men fram tills dess så blir det att glida runt med näsdukarna, nässprayen och försvarets hudsalva i handen vart jag än rör mig i huset. love.

don't stop push it now and i will give it all to you. don't just stop now and try to give it all up.

jag vill inget hellre än att gå till glassbaren där man betalar 5 kr kulan eller ligga i trädgården och sola eller åka och bada eller bara orka resa på mig. men jag kan inte. jag erkänner nu att jag är sjuk på riktigt. ögonen rinner och jag nyser var femte minut. jag har fått sånna där sår under näsan man fick när man var liten för att jag snytit mig för mycket. jag hostar som en lungsjuk och huvudet dunkar. samtidigt seglar den andra juli och 30 graders värme förbi utanför mitt fönster. en kväll jag skulle kunna spendera i nacka med mina söta klasskompisar ser ut att vara väldigt långt borta och jag vet inte vad jag ska ta mig till. om 15 dagar åker vi till magaluf och det är väl bra att jag är sjuk nu innan men samtidigt inte. jag har dyrbar tid att ta vara på, vänner att träffa och dagar att utnyttja. jag kanske borde acceptera att jag inte kommer bli frisk och stanna inne i kväll men förmodligen kommer det inte gå så bra. och inte gör det nån skillnad att jag klagar på det heller. bajspruttäckelskit också. jag vill bli friiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk!

night after night you say you move on

blä jag mår riktigt dåligt om jag får lov att klaga och vara ärlig. sov sämst i natt pga av att jag vaknade varje timme och var tvungen att snyta mig eller hosta upp lite av lungorna. vid halv 6 tiden hörde jag min pappa gorma "näsdroppar julia, näsdroppar!". tydligen så var det inte bara jag som var irriterad över allt nysande och snytande. även fast det inte är strålande sol idag så är det ju kvavt som in i helvete men jag ska ändå passa på att inviga ett par av mina nya skor som pappa kom hem med igår. nu har jag utökat min conversesamling till 5 par hehe. förresten har jag toksaknat min pappa och det känns riktigt skönt att han är hemma nu igen och håller ordning på våran annars rätt trassliga och stökiga familj. nu ska jag platta håret och sen åka och möta upp orvar. pussis