nej låt det vara som i en film.

tränat och har träningsvärk blandat med trötthet i benen. den känslan. jävligt obehaglig magkänsla inför morgondagens, med finare ord, examinationer. stressen över allt som ska hinnas göra nu på fyra veckor. undrar vad mina lärare tänker med, eller alltså, hur skolan tänker. halsbrännan är äcklig. och nu ska jag snart lägga mig och sova. jag längtar så tills på fredag. så att ni vet.

time goes by.

jag har skolkat för att plugga. låter inte allt för vettigt va? nu kan jag dock inte plugga mer (det är för svårt, jag fattar inte, jag orkar inte, önskar att jag kunde skriva "bryr mig inte" också men tyvärr gör jag ju det så har en liten ångestklump i magen över proven imorgon) utan jag vill gå och träna men den börjar inte förrän halv sju. har tre timmar att döda alltså. vad göra liksom. nej fy fan vad segt. usch.

snälla bli min.

imorgon släpps maggios tredje skiva. jag har väntat i tre år. seriöst väntat. har alltid älskat henne. så jävla glad är jag. lyssna bara här. jag får sådan gåshud. ryser i hela kroppen. så jävla fint. texten. hennes röst. dör. åh. älskar. den känslan.

how he thrills me.

mitt livs sista lov är finito. jag har ångest över två prov som jag inte börjat plugga till än. dubbelt oskönt. nu glömde jag helt och hållet bort varför jag behövde skriva, det jag ville berätta. blä. får bli nån annan gång.

all those years.


there's been a long time since i had some fun.

min studentklänning passade och är så fin. den känslan. fick hem 3 par skor och en himlans fin väska också. på tal om väska så köpte jag en efterlängtad och dyr sådan i veckan. den känslan. bitterljuvt, om det ens är ett ord på svenska. proppat i mig godis och donken och fan hans moster så längtar till gymmet i veckan. nu ska jag läsa och äta mer godis. hejpårej!

vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram?

måste bara säga: jag tror jag älskar mitt nya jobb, speciellt kollegorna <3 och imorgon kommer pappa hem från usa med massa saker till mig. men det ska mest bli skönt att ha honom hemma, jag har saknat honom. nu blir det däckmode i soffan med mamma och bebistyan.

springer när alla andra flyger.

idag fyller min älskade mamma år, grattis <3 jag har varit uppe 06.30 med frukost på sängen, lagat 2-rätters och köpt tårta. imorgon är första dagen på mitt nya jobb!!! är inte ett dugg nervös, kanske för att jag jobbar med knuttie och hanna haha. ser faktiskt framemot det. dags att sova snart med andra ord. och inte har jag öppnat matteboken eller filosfiboken än. så kan det gå, ångest...

today.







when you got no choice.

jag är arg och trött. har för små skor på jobbet så mina tår är av. har sträckt mig i ljumskarna på båda sidorna så varje steg gör ont. jag har stått upp i sex timmar och svettats i en tight, grön pikétröja och serverat en massa otrevliga snorungar. och imorgon ska jag göra samma sak igen. sa jag här om dagen att jag älskade mitt liv? i sådana fall tar jag tillbaka det nu.

i love the way you lie.

p.å.s.k.l.o.v!!!!!111!1!!111!!!!11!! så jävla fett. sista lovet i mitt liv. den känslan. ska snart klä på mig något fint och sminka mig och sen drar jag mig ut för nattens bravader. hepp hepp!

i'm on the right track baby.

två dagar till lov. en av dom lediga. idag har jag sovit och tränat. beställt en bikini och letat skor till studenten (utan resultat). ska kolla på den här filmen strax och sen sova. imorgon ska jag plugga och träna. men är nöjd och glad. livet är fortfarande på min sida.

i'm not one of those.

vänner! om exakt 7 veckor tar jag studenten, observera att en utav dem är lov. alltså. 6 veckor kvar i skolan sen är det finito, för all framtid om jag nu så vill. den känslan. längtar och våndas på samma gång. den känslan. känns mest absurt om jag ska vara helt ärligt. annars älskar jag mitt liv för närvarande. allt är perfekt. har bara fantastiska saker framför mig och då är inte likt mig att tänka så. men nu gör jag det. imorgon åker pappa till usa och kommer hem med massa saker till mig, däribland min studentklänning. nu blev jag plötsligt sjukligt trött. egentligen borde jag vara på väg hem till oskar nu men mina ben bär mig inte. vill bara sova. får se hur jag gör..

in your heart

glad måndag idag! jag och lisa ska iväg på boxning om 45 minuter och det ska bli fett kul. det är fint väder, 15,2 grader i skuggan står det på termometern i mitt kök. ingenting att klaga på. heja!

feels like the first time.

nu har det gått 2 och ett halvt år. ibland vill jag bara slå dig men samtidigt älskar jag dig så mycket, alltid. tack för att du är du och för att du är min <3

you can't have it all.

jag är i stressmode just nu. skivan stressar mig, projektarbetet också. sover dåligt. sen har jag fått ringorm också. troligen av tyan. dålig stil av honom, jag gosar och myser och kliar och så ger han mig ringorm som tack. men imorgon ska jag till läkaren och få medicin mot det. sen i övermorgon är det älskade, efterlängtade skivan. jag hoppas av hela mitt hjärta att det kommer bli bra alltså. nej jag ska nog sova snart. släcker jag lampan nu sover jag nog vid 12. hatar sömnlösheten, den gör mig galen. har sådan sjuk halsbränna hela tiden, speciellt innan jag somnar. äckligt. ringorm och halsbränna, låter som en lagom ohygienisk person. jag duschar faktiskt varje dag ska jag säga er!!!!!

make it in time.



i'm no longer out of luck.

jag och lisa var på boxning idag och det ägde!!!! så jävla kul. mina armar darrar fortfarande och jag har ingen känsel i benen. ska jag kolla på trinny och susannah med mami sen och efter det ska jag fan sova. tror jag skrek fan när min klocka ringde imorse, är trött. fin måndag trots allt, första gången på länge en måndag var fin!

if you say you can answer me this, i will love you.

jag borde sova nu. men jag ligger och nyser om och om igen. snoret måste älska min näsa, det har liksom varit där i två veckor nu. fan vad äckligt det lät nu när jag skrev det men så är det i alla fall. jo, det jag skulle skriva om var att jag verkligen skulle sova men så började jag lyssna på adam heldring och då liksom, går det inte att sluta. för han är så bra. så om ni inte vill sova, eller inte kan, lyssna på den här till att börja med. önskar jag var på den där trånga baren igen och fick lyssna lite, bara ett par låtar. han är så bra. nej nu måste jag sova, ska jobba imorgon. eller okej, ett par minuter till.

all you gotta do is cry.


this is not a joke.

jag gick och klurade hela veckan på att jag skulle skriva ett fint inlägg till lisa idag eftersom hon fyller 19 <3 men det hanns inte med och nu är jag bakis eftersom vi var på skiva igår så inget gick som planerat men igår hade vi jävligt kul i alla fall så det får räknas lite som kalas för lisso för ikväll ska jag inte röra en fena. ska strax skicka in min feta religionrapport och sen ska jag öppna chipspåsen och kolla på film. så jävla förtjänt alltså. nedan följer en fin bild på mig och lisa för jag ville bara säga att jag är fett med glad att jag känt dig och fått bo granne med dig i 13 år och hoppas att det blir så i 13 år till (ska aldrig flytta hemifrån eller från fältet). puss korven <3