trettioförsta mars

på mina lista över mest överskattade saker, ligger julafton och blogg på delad första plats.
seriöst. haha. våren är ju här nu!
yippikayey motherfuckers.
ciao!

artonde mars

jag är en riktigt bloggbangare. hrm. äsch, har inget att skriva. allt är väl som det ska
ciao!

elfte mars

när är det lov egentligen? jag orkar inte gå i skolan längre. verkligen inte. behöver lite insperation och några vettiga anledningar att gå upp om dagarna annars kommer jag stanna hemma.

jag känner att våren är här, typ nu. men inte riktigt. köpte nya skor idag, ska köpa skinnjacka i veckan och hoppas på att köpa en svart vår fjällräven också. fyfan. jag köpte ett par cheap monday jeans för 100 spänn idag. inte så värst snygga, men funkar.

borde verkligen ta tag i en del saker den här veckan, men orkar inte. borde faktiskt börja ikväll. göra lite rätt för mig. be om ursäkt. men jag vet inte hur jag ska säga det. kanske bäst att inte säga något alls. säga förlåt bara, borde funka. förmodligen inte. åh, varför är allt så jävla svårt?

fuck the system!

tionde mars

det här var sista gången jag lyckades ljuga för mig. inte bara det, jag lyckades också såra mig själv, och dig. jag tänker försöka att inte bry mig längre, att inte ta åt mig, och att låsa mitt hjärta. det är försent, och det borde jag insett för länge sedan. synd att jag inte gjorde det, för det svider i hjärtat att svika någon man tycker om.


nionde februari

veckan kan sammanfattas med tro ord, kort och konsist: sug min kuk

jag har verkligen lyckats lura mig själv igen. kanske tillochmed lurat dig? om jag har det, är jag ledsen, jag vet inte vad jag har sagt eller gjort senaste tiden.
därför vill jag ge er alla dagens låt: keane - with or without you

ciao m8s


sjunde mars

god kväll folket.
ännu en härlig onsdag har gått. oftast brukar onsdagar suga riktigt rejält, och jag trodde att det skulle bli likadant idag igen. men nej, det var en lyckad onsdag! trots matteprov och jobbig svenska uppstas är jag nöjd. efter skolan lallade jag och kimpan runt ett tag medan vi väntade på linnea, lisen och gabbie. men sedan visade det sig att de redan var hemma hos linnea och att vi hade väntat helt i onödan. jobbig liisszzom. så vi gick mot linnea och bf där vi sedan kollade på love actully och jag kelade med linneas katt, som var jättegullig och kelig (?) konstigt, annars brukar den attackera mina tår!!

borde egentigen plugga svenska, har prov imorgon. eller ja, prov och prov, förhör. men jag orkar verkligen inte. ska kolla på oc, har fått långa säsong 3 idag. så jag har en fullspäckad kväll framför mig. sedan är det ju självklart lost kl. 21.00 på fyran, men innan dess. hihi. fyfan.

annars så är det okej. trött på allt, usch, har verkligen inget att se riktigt framemot just nu. känns som om jag bara går och går och aldrig kommer någonstans. hoppas våren skyndar sig att komma, jag behöver ljus!!
nu kommer den där blogg-ångesten igen. jag blir galen. måste sluta.

ciao amigos!


sjätte mars

well well well we have to pray for the lonley ones!

dagen D. not. jag hatar tisdag. fyfan vad jag hatar tisdagar. jag ska göra revolt och bryta mig in hos kungen och rycka ett hårstrå i taget från hans huvud till hans ger med sig och avskaffar tisdagar.
annars kan jag också bara se till att bli sjuk varje tisdag tills jag gått ut skolan om sissodär fyra och ett halvt år. svårt val, svårt svårt.

idag så har jag haft extremt tråkigt. natten blev lång, och sen,  fick väl fem timmars sömn så det var inte med glitter i ögonen jag gick upp imorse. benen släpade efter mig och allt gick åt helvete.
skolan gick väl rätt snabbt, speciellt spanskan faktiskt. muy bien!
skulle plugga när jag kom hem, men det var inte svårt att gissa vad jag gjorde. jag sov, som vanligt.
jag skulle seriöst kunna beskriva mitt liv på fyra ord: äta plugga handboll sova!

ser man på (!) där fick jag till det igen. nej fyfan. jag börjar få lite smått oc abstinens, tror det är dags för ett avsnitt asså. linnea tar med sig box 3 i morgon, så jag kan gott och väl kolla klart på säsong två idag.
haha, kul att min blogg går ut på att skriva hur mycket och när jag kollar på oc. sorgligt. det är ännu mer sorgligt att ingen läser den, och att jag ändå fortsätter skriva. men egentligen bryr jag mig inte så värst.

VÅREN ÄR PÅ VÄG!!!!!!!!!

ciao badass motherfuckers!

tredje mars

jag orkar inte lyssna på dom. orkar inte längre. jag vill bort, nu, från dom-. bort bort bort.

and anna is my new name. welcome to oc, bitch!

andra mars

nämen tjo fadderitan alla ointresserade ungjävlar. japp eftersom blogg var typ halvt dött så kunde jag inte skriva den första mars. fett sad, eller hur?
fast det har inte hänt något ändå, har verkligen ingenting att berätta om. haha. nu känner jag mig sådär extremt tvingad igen, uschaimej. ska kila!
ciao fuckers!