på fel sida av vägen i mittenfilen.

haj! fan vad mina tre lediga dagar var bra. gjorde bara fina och bra saker så som: solade, tränade, åkte på utflykt med min bror, käkade på texas longhorn, sov middag i soffan, grillade hos victor, drack öl. så man blir avundsjuk när man läser det men kom på att jag ju precis upplevt allt det där. lite schemakrångel gjorde att jag blev ledig idag och var i stan en kort stund. allt på hela HM kostade typ 100kr. dödens. tur att man fick tillbaka på skatten, fick med mig superfina saker hem. 
 
imorn jobbar jag i alla fall, börjar tidigt. i och med att jag ändrat om i mina träningsrutiner från och med denna vecka betyder detta uppstigning 05.15(!!!!!!!!!) för mig imorgon bitti. men jag kan ju inte börja fuska med träningen första veckan, nej fan heller. köpte nya träningsbrallor idag, jag köper alltid nike i vanliga fall men nu testade jag adidas. invigde dom och älskar dom. sen lagade jag god kyckling som jag (som vanligt) åt med mamma i luren, blir oftast så när orre inte är hemma. sen har jag gjort müesli och dammsugit halva lägenheten. så jävla vuxen är jag. om man skulle ha en highscore lista över mest vuxna icke vuxna (ja under 25 är väl inte vuxen? typ) så skulle jag ligga topp 3 utan tvekan. naej nu ska jag dricka upp mitt te och sen slaggish (ja jag vet att kl. är 21 men finns ändå inget bra på tv). HAJ!!!

don't listen to the words i say.

sådan vidrig dundrande huvudvärk idag igen. hade det igår också. tur att alvedon finns. är så trött, ska nu gå och lägga mig (kl. 20.48). jobba 11 dagar i rad var lite mycket även för mig. 2 dagar kvar sen äntligen fre-sön ledig. ska bli så skönt att jag inte vet varken ut eller in. fick skatteåtebäringen idag också, mycket glädje. nu sova, sen träna och jobba. 2 dagar till. det klarar vi.