how fickle my heart and how woozy my eyes

Hola. Det är mulet idag, besvikelsen när man vaknar upp och det är mulet, älskar att vara bortskämd med sommarväder även om jag endast solat och haft bikini på mig en (1) dag på hela sommaren då jag jobbar jobbar jobbar varje dag hela dagarna. Och nu är jag sjuk när jag är ledig så det kanske inte gör så mycket att det är mulet egentligen. Sån snuskig hosta och huvudvärk och snorighet, var till och med hemma från jobbet igår pga. detta. Har längtat efter dessa 2 lediga dagar i en vecka pga. att jag äntligen skulle få gå till gymmet i lugn och ro men icke. Känner hur mina muskler förtvinar (ja på riktigt), speciellt i min rygg och min hållning blir bara sämre för varje dag som går. När jag tänker på det blir jag fan irriterad att jag förstört allt jag kämpat och slitit för i 1 år, hur många timmar jag har spenderat på det där jävla gymmet och mått så jävla bra. Och nu är jag sjuk och sover dåligt och jag vet att det är för att jag inte tränar. Nog om det nu. Igår fick jag en egen liten studentlägenhet i Hbg, känns jätteskönt men också ännu läskigare, nu är det på allvar alltså. Om 3 veckor flyttar jag från Stockholm och Högis och mamma och pappa och Sigge och Tyan. Och Oskar. Herregud det är för läskigt för att ens tänka på, får typ svindel och magont och ångest och pirr i magen på samma gång. Nu ska jag duscha och sen klä på mig. Vi ska åka och äta födelsedagslunch för mig lite i förväg, på tisdag fyller jag år nämligen. 22 faktiskt. Helt stört. Heidå.

no rest for the wicked

Gud så tyst jag har varit senaste månaderna. Kanske för att jag inte har haft något att berätta men nu har jag faktiskt det. Jag kom in på utbildningen jag sökt i Helsingborg, så om lite mer än en månad så lämnar jag älskade Stockholm. Är redan SÅ nervös, jag som nojar över allt i vanliga fall, tänk det gånger tusen nu liksom. Men det kommer bli bra och kul så jag längtar faktiskt lite. Vet inte hur det ska gå med så långt hem till familjen, det kommer bli jobbigt att vänja om sig, tur att det finns Skype hehe. Det var i alla fall det viktigaste jag hade att berätta, annars var det mest att jag och Oskar var i Prag förra veckan, i tre regniga dagar, maximal otur alltså. Men vi drack massa öl, shoppade, åkte spårvagn och promenerade typ 400 mil om dagen. Och vi hade det väldigt mysigt och trevligt ändå. Rekommenderar alla att åka dit alltså!
 
Nu bor jag i Enskede och passar älskade lilla bebis Tyan veckan ut, tyvärr är det en riktig grisvecka för mig på jobbet, idag har jag avverkat 12h men fick sluta lite tidigare så nu ligger vi i soffan och myser, världens gosigaste kattjävel alltså <3<3<3