trettioförsta oktober

idag har varit en bra dag. jag köpte ett par replay jeans på rea, skitsnygga. faktiskt nästan precis sånna jag velat ha ett bra tag haha. sen köpte jag ett nagellack, okej, det var inte lika snyggt haha. menmen. jag och lisa lallade runt på stan, testade jackor och garvade åt folk. fikade som vanligt på coffeehouse by george på zouk. jobbigt att det alltid är så mycket folk där bara! förut var det aldrig det, det måste blivit populärt på senaste.
    ikväll vet jag inte vad som händer, hoppas på någonting kul. är lite småtaggad, fast ändå inte. nu är jag i stort sett pank iaf, känns ju lite småsvettigt om jag ska vara ärlig. äh, det lär väl lösa sig. kom precis på att jag inte skickat iväg skolfoto lappen än. hah, jag kommer ju aldrig få dom där jävla fotona. måste göra det imorgon, ska bara se till att komma ihåg i det också. aja. återkommer väl senare eller något.

trettionde oktober (kväll/natt)

lisa gick precis hem. vi tog en vanlig myskväll med popcorn, chips och cola. lisa har dock lovat att vara nyttig i typ nån månad, så hon fick bara äta popcorn och dricka saft. bra, mer av det goda över till mig haha. filmen vi såg var dock urtråkig, snacka om slöseri med tid. material girls hette den, med systrarna duff i huvudrollen. jag garvade åt att dom är så pinsamt dåliga skådespelare, typ filmens höjdpunkt varje gång dom gjorde bort sig omedvetet. palla vilja göra dåliga filmer typ. puckon!
    iaf, imorgon ska vi åka till stan, måste gå upp tidigt, vi ska se till att vara inne vid 1 (ja det är faktiskt tidigt, måste ju gå upp vid 11) för att lisa ska kolla jacka och grejer. nej nu orkar jag inte med datorn, ska lägga mig i sängen och kolla några avsnitt av greys, mitt livs största kärlek typ. btw så drack jag en supergod chailatte idag. världens godaste dricka, är sugen på det nu också men får väl vänta tills imorgon. aja.
godnatt!

trettionde oktober (kväll)

jag kan äntligen använda mina skor igen! det ska bli så skönt haha. ny sula och alltihopa. kostade 260 spänn, inte så farligt. får hoppas på att dom håller nu bara.
    jag hatar allting med vintern, förutom att det blir mörkt så snabbt. jag tycker det är galet mysigt att det är kolsvart redan nu typ innan klockan sju. annars är allt som har med vintern att göra negativt.iaf hoppas jag på en skön kväll. har spenderat två kvällar i rad hemma nu, med greys och bitarna. imorgon blir det en tripp till stan och lite plugg skulle jag gissa. ska fan på hockey också. magad! hur ska jag hinna? dessutom måste jag köpa jeans igen, mamma kommer bli lite småsur, hon tycker nog att jag köper jeans hela tiden, och jag har ingen aning om vart hon får det ifrån för det var verkligen 100 år sen sist.

jag är väldigt seg idag. typ lite småsur av någon anledning. har förmodligen sovit för lite och kollat för mycket greys anatomy. äh. får se vart kvällen leder..




min mobil när jag försökte slå rekordet i flest oläsa sms (klicka för större)

trettionde oktober

jag vaknade typ prick klockan 12, ganska sweet faktiskt. ringde och väckte kim haha. älskar hennes söta morgonröst. hör typ inte vad hon säger. ah, iaf, vi ska åka och sula mina stövlar och lalla runt lite. vet inte riktigt. ska köpa mig ett halsband har jag kommit på. det är skönt att det inte regnar idag iaf, bara sådär på tal om ingenting.
    nej nu måste jag hoppa in i duschen, lovade att inte sega alltför mycket. ha en bra dag!
puss

tjugonionde oktober (kväll)

jag är så sugen på godis att jag skulle kunna döda för att få lite. jag är typ seriös. jag orkar inte gå till affären, det är fan toklångt. jag har inte orkat ringa ricky än haha. kom på att jag inte orkar gå någonstans typ, det är faktiskt synd hur lat jag är. om jag hade en cykel iaf, men nej. den är ju snodd. gah, jag lackar! funderar på att ta en greys anatomy kväll igen, men får se. nu ska jag ringa david, lovar!
puss




typ världens bästa tvserie

tjugonionde oktober

hah. den har dagen har känts så sjukt lång. jag gick inte upp speciellt tidigt, typ vid 11 för att jag blev väckt av att min bror skrek? idiot. sen så pluggade jag lite, david ringde och bad mig följa med till stan för att köpa jeans och lite skit. tyvärr ösregnade det, inte fullt så mysigt. iaf så fikade vi, och det tog david 100 år att köpa jeans. fast dom han köpte var galet fina, nudie, me like.
   hm. vad hände sen. jo haha, vi växlade in davids 1000 kronor i mynt fyfan asså. det tog oss 100 år att lista ut hur den där maskinen funkade asså. haha. jag köpte ett par lovikavantar. mYs. sen testade jag ut storlek på min vinterjacka. typ allt vi gjorde. jo juste, ricky kom in till stan och åt med oss, och träffade även rickard och co. en snabbis utanför pub. ja det var allt haha.

ikväll blire mYs tror jag. vi ska nog hyra film, fast vet inte riktigt. ska bli skönt, var så längesen, vi hade jämt sånna kvällar förut. saknar lite faktiskt. hade diskussion om min månadspeng vid middagen idag. jag lackade stenhårt och lyckades få den höjd haha.
   naej nu ska jag ringa rickyboy och se vad som händer tonight.
pööööööööööööööööööööööösss

tjugoåttonde oktober (kväll)

snart kommer lisa över med mina greys anatomy boxar. ska tillbringa kvällen i min säng med hela säsong 1 & 2. ska bli underbart haha. längesen jag bara hade tid för sånt här. borde egentligen läsa ut min bok ikväll. men jag vet inte om man hjärna är i det tillståndet för att kunna läsa ikväll. är alldeles för trött och seg. ska ju ladda, första dagen på lovet imorgon ju! ska plugga hur mycket som helst imorgon så jag slipper göra det resten av lovet. sen ska jag va typ smarterchild i skolan och få mvg i alla ämnen och bli hjärnkirurg. sajk. okej. nu kommer lisa tror jag, tyckte det plingade på dörren. måste prata igenom allt som hänt de senaste dagarna, vilket inte är lite.
puss

tjugoåttonde oktober

craaaaaaaazy night. typ. hah. ejmen ärligt talat var det rätt mys faktiskt. lite sleten nu bara. ska ta en sån här överdrivet lugn kväll. ligga i sängen och ba dega och kolla på film. ska bli underbart.
   sen kan jag ju bara säga att dom hororna som hade sönder kims moppe kan dö. jag lackar. det var en sad eftermiddag. palla förstöra hennes moppe bara för att man själv inte har någon. gah!

kom precis på att jag sovit alldeles för lite i natt, kommer slockna inom en snar framtid. imorgon ska jag plugga på dan tror jag. får se. kan skriva mer sen om jag pallischhhhh
pööööööööööööössss

tjugosjunde oktober

tillsist så blev fredagskvällen lyckad iaf, vilket var något tveksamt i början. vi var sega hemma hos linnea och det kändes som om tiden bara rann iväg. sedan bestämde vi oss för att åka iväg och det visade sig vara riktigt roligt. synd bara att vissa kvällar slutar förtidigt ibland, det är lite retsamt. hade varit kul om kvällen varit längre, menmen!
    jag vaknade upp hos linnea vid halv 2 tiden och just nu är hon och kollar på en lägenhet så jag och kim är ensamma i hennes lägenhet, men hon borde komma tillbaka vilken sekund som helst.

för övrigt har jag inga planer för dagen, ska hem och äta middag med familjen och sen ska jag förmodligen ut någonstans. det kommer bli najs, iaf med den här starten på höstlovet. förresten blev alla bilder jag tog dåliga, men inget man kan göra åt, skyller på skitmobilen! nej nu ska jag kolla på tv med kimpan.
pöööööööööööööööösss

tjugosjätte oktober

nu är det fredag igen och jag är på ett riktigt partaj humör haha. jag sitter i kims säng medan kim har rivit ut hela sin garderob och haft någon sorts form av modevisning för mig. hon har slängt ett antal klädesplagg på mig för att allt jag tyckt varit snygg har varit fult i hennes ögon. det är sånt här som brukar kallas "hopplöst fall". iaf så ska jag och kim fixa i ordning oss, sedan ska vi ta moppen eller bussen och åka och käka middag någonstans. sedan ska vi nog hem till linnea och typ föra. efter det så har vi inget planerat. jag är lite wild and crazy idag, har inte kirrat någonstans att sova än haha. jag kom precis på att jag inte heller vet vad jag ska ha på mig. lite beslutsångest liksom.
    får se vart kvällen leder oss. börjar bli lite hungrig nu. mina stövlar måste få ny sula så jag får inte använda dom ikväll, utan får ta min keds som är extremt varma. not. lackar lite smått. äh, sug häst. nu ska jag byta kläder och platta håret. bilder kommer nog imorgon. ha en bra kväll!
pusshej

tjugofemte oktober (kväll)

hemma igen. det blev lite smått kaotiskt där innan fotograferingen. louise kommer hem till mig, sätter sig på min säng och utbrister "helvete jag har glömt matchstället hemma, det ska ju vi ha på oss på lagfotot ju". så vi får superstressa hem till louise i farsta, typ halvt springa hem till henne i alla de där jävla uppförsbackarna. sedan springa tillbaka till tunnelbanan för att sedan inse att nej, inte en chans att vi kommer hinna till fotograferingen. då ringer louise mamma och säger att vi bara behöver åka till gubbängen eftersom hon kan plocka upp oss där. dagens ängel skulle jag vilja påstå, haha! iaf, när vi är framme i hallen så får vi vänta typ 30 minuter på att det där jävla fotot. hur svettigt som helst. sedan ställde jag upp på något slags nördfoto, vet inte riktigt. mona och jag posade loss (får se om jag får tag på bilderna sen).
hm. nu ska jag faktiskt göra mig en kopp te, lägga mig i sängen och kolla på tv och läsa min bok "i en klass för sig". grymt bra, rekommenderas faktiskt. den ser inte mycket ut för världen men fasiken, jag är fast. för övrigt är det sista skoldagen imorgon. ska bli så sjukt skönt. plus att jag inte kan låta bli att längta lite till svenskan haha, vi jobbar med krönikor och får både läsa och ska säkert få skriva egna också. jag älskar sånt, verkligen det enda roliga med skolan. ska se till att kvällen imorgon blir riktigt mysig också, är ju ledig från träningen iallafall.
nattinatti!



boken jag läser för tillfället



tjugofemte oktober

jag vet inte, men jag har en känsla av att det var första och sista gången jag satte min fot i en ishall - frivilligt. det var inte så att jag hade för lite kläder på mig, utan det var bara äckligt kallt. det var liksom varmare ute än där inne haha. kanske är man bara ovan, eller kinkig, jag vet faktiskt inte.
den här dagen har iaf varit rätt skön. håltimme så jag slapp spanskaprovet, sen så ska vi förmodligen få skriva krönikor på svenskan vilket jag tycker är kul haha! sen hade jag soprov, vilket jag inte kunde ett skit. skrev mitt namn och gick därifrån, får göra omprov efter lovet så jag hinner plugga lite och får kanske ett starkt vg för en gångs skull.
fy fan vad skönt det ska bli med lov nu asså, jag längtar. det kommer bli så skönt att vila upp sig, och imorgon kväll ska vi ha så himla kul! jag har legat hemma för många helger nu, så jag ska ta igen alltihop.
nu kommer louise, vi ska äta och snacka och sen ska vi till sjöstadshallen för att ta lagfoto med handbollen. jag hatar att bli fotograferad, speciellt i fjantiga matchställ. aja, får väl vara posarN eller något sånt heh.
pusspuss

tjugotredje oktober (kväll)

självklart började jag storböla till gladiator haha. som vanligt alltså. förstår inte hur man inte kan tycka om den filmen, det är för mig en gåta. jag vet inte vad som hände, men jag fick plötsligt en energikick. jag städade hela mitt rum inklusive toan och damsög och vek ihop alla kläder och bytte lakan och vettefan vad jag höll på med. pappa tittade på mig som om jag vore galen och sa att jag borde lugna mig lite haha. kan ju bara meddela att jag var lite lagom slut efter det eftersom jag legat stilla i sängen i typ fem dagar.
hm. iaf, nu ska jag ner och ta mig en hutt hostmedecin, hoppa in i duschen och sen ska jag kolla på fotboll,  rangers-barcelona närmare bestämt. well, oh juste, imorgon ska jag tydligen på hockey, haha. mimmi drar med mig och lisa. kommer bli mys. jag är ju ett stort fan av ishallar, det är ju så sjukt varmt och skönt i dom..
knoppa sött!




haha här har vi då lisa i duschen på vårat hotellrum i örebro. mysig va? lyx med fönster och allt.

tjugotredje oktober

hostmedecinen jag fick igår var ju inte den godaste direkt. snarare bland det äckligaste jag någonsin druckit. asså allvarligt talat, jag spyr nästan när jag dricker den. fy säger jag bara. om en halvtimme kommer jag somna, för det är morfin i den. man jag blir helt utslagen haha, det är iof skönt att bara somna helt plötsligt men iaf.
hittade bilder från tjejmiddagen, då vi firade rebecka. var några helger sen, det var galet mys.
nu ska jag kolla på gladiator. puss




(kan dock tillägga att jag och lisa som vanligt kom försent och lagade egen mat. men det var bästa kvällen på länge ändå, haha!)

tjugoandra oktober (kväll)

21.02. klockan är det nu, när jag börjar skriva alltså. sammanfattat har den här dagen varit rätt jobbig. pappa ringde och väckte mig halv 9 och sa att jag hade läkartid klockan tjugo över 10. alltså hann jag knappt somna om innan jag fick gå upp igen. tog ett blodprov på vårdcentralen, ett sånt där stick i fingret. ganska smidigt faktiskt. iaf, väl hos läkarn så typ sa han att det inte fanns något att göra och att jag skulle komma tillbaka om jag fick ont i öronen eller ännu ondare i halsen. sen fick jag hostmedecin, med typ morfin i. så jag tog när jag kom hem och halv däckade i sängen. sov i 3 tre timmar och när jag vaknade kändes det som om det gått en vecka typ. fortfarande i feber dock. hostan har inte blivit bättre, men ska ta medecin igen innan jag går och lägger mig.
    förresten löste sig det där med soprovet, jag ska göra det efter höstlovet fast dom kommer göra en anmärkning på utvecklingssamtalt. men palla verkligen. jag pluggar hellre och gör bra i från mig på provet + en s.k anmärkning på utvsamtalet, än att stressplugga, komma ihåg 1 sak och bara göra Gprovet, helt ovärt. mamma sa att jag skulle vara hemma från skolan imorgon också. jag får ångest bara jag tänker på det, menmen. det är ju snart lov, får väl ta mig tid och plugga då istället. skitsamma.
nu är klockan 21.08.

tjugoandra oktober

jag måste helt enkelt gå till skolan imorgon. spelar ingen roll hur pissigt jag mår. jag kan inte missa allt. soprov på torsdag. kommer gå åt helvete. funderar på att inte göra det och sen göra det efter lovet istället på "andra chansen" då får jag iaf tid att plugga. redan kommit efter i no på bara en enda dag. fyfan. måste bli frisk nu!! skriver mer sen.
pussssssssssssss

tjugoförsta oktober

mja söt lista bahh!

Favorittidning: cosmopolitan

Bästa saken som hände i sommar: min bror reste bort i 6 veckor, haha

Favoritplagg i garderoben just nu: hm. måste säga lisas randiga boomerangtröja hah!

Längd: 171 cm

Byter gärna garderob med: sienna miller

Vanligaste färgen på mina kläder: svart, grått och vitt

Jeans eller mjukisar: jeans

Mig själv med tre ord: seg, lättsam och ironisk

Jag tränar: handboll

Höger- eller vänsterhänt: högerhänt

Humör just nu: trött, febrig och fundersam

Kläder just nu: mjukisar, pappas tjocktröja och raggsockor

Vad sa du senast: "nej jag var inte ens hungrig"

Hur många kuddar sover du med: tre

Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska

Sparare eller slösare: sparare

Bästa film: gladiator

Har du några homosexuella/bisexuella vänner: inga som kommit ut ur garderoben

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: självklart

Hur många barn vill du ha när du blir stor: två

Bio eller promenad: promenad

Är du kittlig: ja, tyvärr

Snarkar du? kan hända, ärligt talat vet jag inte

Stjärntecken? lejon

Rädd för insekter? nope

Äckligaste insekten: tvestjärt

Det här är jag bra på: sova och prata

Bästa bok? än så länge är det morgonpasset

Vad vill du jobba som? journalist tror jag

Chips, morötter eller godis? godis

Pizza eller hamburgare? pizza

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? kan hända

Stökigt eller välstädat? (ditt rum): bomnedslag

Gungar du på stolen? inte just nu nej

Vilken hand håller du gaffeln i? höger

Gillar du att sjunga? nej

Vad lyssnar du på just nu?: the perishers - trouble sleeping

Använder du knark? nejnej

Kaffe, te eller inget? kaffe

Har du en besatthet? ja, jag är rädd för att jag har det


tjugoförsta oktober

sämsta helgen i hela mitt liv är snart över. ingen förbättring skedd heller. vafan, jag kunde lika gärna gått ut i gårkväll. jag blir grymt irriterad. finns inget att skriva, dryg helg. jag tror att jag har en katt i halsen, typ råkat svälja den i sömnen or something. känns inte bra. fattas bara att jag ska börja jama också.
hej!




(jude law)

tjugonde oktober (kväll)

pjuh! sitter hemma en lördagkväll. flaggan är på topp.. eller inte! jag får inte gå ut för pappa, eftersom jag är sjuk. men vafan, lite feber och ruskigt halsont borde inte stoppa mig egentligen, det hade nog inte gjort det för några månader sen heller, men nu så orkar jag inte ens tjafsa emot. jag slängde in handduken utan att ens ha försökt helt enkelt..
well. kvällen har gått åt att göra ny design till bloggen, inte så värst märkvärdig men, vad tycks? hah. jag gillar när det är simpelt, inte massa tjavs. folk får kanske intrycket av att jag är en dyster människa när allt är svart, men det är i princip raka motsatsen.
    iaf, pappa sa att jag skulle ställa klockan på sju imorgon så vi kunde åka och till läkarn och kolla vad det är för fel på min hals eftersom jag hostat i en månad nu. det går liksom inte över. medecinen jag fick igår var ju bara att lägga ner, vägrar ha bröstsmärtor asså. hm. hade något på tungan men glömde bort det. jag ska se alfie ikväll klockan 21.00 på fyran. jude law är ju så sjukt äckligt snygg, i vissa stunder tar han tom. braddan. men bara i vissa!
aja nu ska jag hälla upp ett stort glas cola och göra mig ready för filmen tror jag.
treeeeevlig kväll!

tjugonde oktober

såg precis att jag skrivit tjugonde oktober igår när det var den 19onde. svett!
vaknade vid 1. sjukt seg och trött. har så jävla ont i halsen fortfarande. orkar inte med det här asså. jag ska ju ut ikväll, och jag måste verkligen bli okej tills dess..
    lisa och mimmi sällskapade mig igår med en film, cola och massa chips. det var mYs. filmen sög dock fast om man bortser från det var det redigt skönt att bara ha en slapp kväll för en gångs skull. jag måste erkänna att det kändes konstigt när jag vaknade eftersom att jag inte hade någon match. jag liksom fick stressattacken men insåg snabbt att nejfan, jag har ingen match idag. jag är ledig. skönt som sjutton. är dock trött fastän jag sovit typ 10 timmar. jobbigt värre. aja, kan skriva senare.
pööööööösssss

tjugonde oktober

sitter ensam hemma. jag är seriöst livrädd. kan inte någon bara komma hit nu och hålla mig sällskap? lisa och mimmi gick precis hem, dom har ju match imorgon. men inte jag. jag är livrädd. och min hosttablett har som skön biverkning att man får "intensiva smärtor i bröstet och buken, illamående och kräkningar". tack. mitt bröst håller typ på att sprängas. i'm gonna die. typ. jag ska ärligt lägga mig och kolla på tv i mammas och pappas säng. säg vad ni vill men den är 100 gånger skönare än min + att dom har 3an och 5an vilket inte jag har i mitt rum.
aj, asså ärligt. mitt bröst sprängs typ. det gör så jävla ont att andas. fittaaaaaaaaaa. vilken skön random som helst skulle få komma hit bara för att jag ska slippa vara ensam. suuuuuuuuuuug säger jag bara. sug. skriver mer imorgon (om jag överlever natten det vill säga, hah)
xoxo

artonde oktober

allt suger häst just nu. jag är så trött hela tiden. bråkar med mamma, fastän jag vet att jag inte borde med tanke på allting just nu. det är det sista som behövs just nu, förlåt mami, jag älskar dig fastän jag är dålig på att visa det! och sen har jag så sjukt ont i halsen att det inte ens är kul. jag kan knappt svälja. har ingen matlust, konstigt nog är jag inte hungrig. vet inte riktigt vad det är med mig. det är typ istid i mitt hus. eller iallafall i min kropp. jag fryser. sitter med 2 tjocktröjor, sockor, tofflor OCH en filt, ändå typ fryser jag så jag halvt skakar. iaf, hoppas pappa kan ta med mig till doktorn imorgon. orkar inte med halsen asså. ska faktiskt gå ner och fråga honom strax.
sen vill jag ge lite cred till alicia keys, hennes nya låt no one, oh helly om jag är kär i den asså.
godnatt.

sjuttonde oktober

maybe i'm amazed at the way i really need you.
nu när du har chansen att ta tillbaka saker du vill få ogjort
är det som om du helt ignorerar den
varför, min vän
ljuger du så för dig själv?
du kommer få gå hundratals mil
innan du kan se sanningen rakt i ögonen igen
du verkar tro att allt ordnar sig
men inte denna gång, inte för dig..

fjortonde oktober (kväll)

jag vet inte om det slutat regna. det är så mörkt ute, att jag inte ser något alls. jag hör ingenting heller. det är en sån där stum, bedövande fast ändå skön tystnad. jag har bra på att andas tyst. så egentligen är det enda som hörs när jag skriver. tiden där i mellan är nästan orörlig.
jag har lite ont i magen. jag vet inte varför, känner mig orolig bara. jag sitter precis vid fönstret. det är tillochmed kallt här inne. det är en typiskt söndag. en sjukt seg vecka ligger och bara väntar på att få sluka mig hel. jag har en sjuk panikpluggångest. provet på onsdag om genetik kommer gå helt åt fanders. förutom det är jag helt känslomässigt förvirrad och nästan ovetande om vad jag vill och inte vill..
det lär väl visa sig med tiden antar jag, men det räcker nu känner jag.
vet inte vart jag ville komma med det här inlägget. kan inte ens skriva av mig. det är för jobbigt, invecklat och ointressant. är sjukt trött. ska lägga mig i sängen.
sov gott!

fjortonde oktober

bror min fyller 20 idag. och det ska självklart komma gäster. jag vill inte det, hah. jag vill gå och lägga mig och sova. har haft en konstig helg. hänt mycket, fast ändå inte. orkar inte förklara, kan ta det en annan gång.. jag tror det kommer börja åska snart. jag har ont i huvudet. äh, skriver mer sen. måste plugga genetik.
puuuuuuuuuuuuuusssss

elfte oktober

nu är jag jag dåligt trött asså. först orientering och sen träning. hopprep liksom, komigen nuuuuu..
den här helgen har jag ett tema. temat är vila för det är verkligen det enda jag ska göra. imorgon ska jag till kungsan (kl. 17.00) på riccardos tysta minut och manifestation emot gatuvåldet. vidare till träning, och sen ska jag hem och bara slappa. kanske kolla en film med lisa eller nått. två matcher lördag förmiddag, sen ska vi stå i cafét. kvällen ska tillbringas i huddinge, hos mina kusiner. barnvakts time! ska faktiskt bli skönt. sen ska jag sova där som vanligt också. behöver verkligen pengarna.. sen på söndag då jävlar ska det pluggas asså. hah! för tillfället är det bara ett enda litet problem: jag vet inte hur man åker kommunalt till mina kusiner. till huddinge centrum är det lugnt, åkt dit typ 200 gånger, men sen då? tänker knappast gå därifrån hah!
gud. jag ser typ dubbelt. jag är så trött på att alltid vara trött och jag är så jävla lack på den här hostan jag har för tredje veckan nu. jag orkar inte. hah.
godnatt!

nionde oktober

det var ändå med relativt lätta hjärtslag jag gick igenom en riktigt bekväm skoldag. kan en skoldag vara bekväm för övrigt? min kändes så iallafall.. i vilket fall som helst var jag inte så seg som jag brukar vara, men kan inte påstå att det hände något roligt på hela dagen. vanlig tisdag bara..

är det med rent samvete du låter din nästa gå på dina lögner?
har du lärt dig att säga saker som du verkligen menar,
eller står du fortfarande och tvekar med hjärtat i halsgropen?
om du en gång har sårat, är det inte svårt att göra det igen
men tror du att du kommer klara det?
man brukar inte ta tillbaka saker man gett bort
men snälla, kan jag få tillbaka den delen av mitt hjärta jag en gång gav dig?

åttonde oktober

och våra hjärtan slog lika hårda slag.
kommer du ihåg våra kvällar? kommer du ihåg alla gånger jag ringde utan anledning, bara för att höra din röst? då nu och föralltid. det är det som är det värsta. det kommer alltid vara du. jag kan ångra, glömma och försöka hur mycket som helst men det kommer ändå alltid, oavsett vara du. och jag kan söka dn blick i ett tomt rum, utan att hitta den. och jag vet att det är försent, att tiden runnit i från oss. jag vet att vi är på ett nytt kapitel nu. och ja, jag vet att det är över för länge sedan. och jag ber om ursäkt om jag är tjatig, men en del av mig har verkligen svårt att bara kasta ur dig ur mitt liv i samma takt som du blev en del utav det. jag vill att andra ska få chansen att se dig på det sättet jag gjort. jag kommer nog alltid vänta på dig. någonstans, även om jag inte borde. för du är du. och du kommer alltid vara den för mig, jag vet det.

at this moment there are 6,570,997,721 people in the world.
some are running scared.
some are coming home.
some tell lies to make it through the day
others are just now facing the truth.
some are evil men at war with good, and some are good
struggling with evil.
6 billion people in the world... 6 billion souls... and sometimes...
all you need is 1


sjunde oktober (typ 2 min senare)

his wedding present was a gold medallion inscribed with the words "To Destiny."

sjunde oktober

till en början var dagen faktiskt rätt seg. gick upp och åt lasange till frukost. vet det låter konstigt men klockan var ett och jag var megahungrig. lisa frågade om jag skulle med och fika och självklart ville jag det. drog in till stan med tjejerna, fikade, kollade lite på kläder och åkte hem. halvsegt men ändå mysigt.

nu denna söndagskväll vet jag inte vad jag ska göra. har inte en enda idé. fick låna filmen step up av lisa, lär ju kolla på den men jättekul att göra det ensam. mamma har namnsdag, hon hade typ förväntat sig att jag skulle baka åt henne. hah, det skulle jag nog göra. nej mamma, inte idag. asså man blir verkligen seg på söndagar, finns verkligen ingenting att göra för det enda man tänker på är svettfaktorn på veckan som man har framför sig. vilket är en ganska medlhög sådan denna vecka. har nämligen orientering på torsdag och med tanke på hur bra det gick förra året och året innan det har jag en liten föraning av att det inte kommer gå alltför bra i år heller, banan blir ju svårare varje år.
aja, sak samma. pöööööööööööössssss

femte oktober

en heeeeeeel vecka har gått, igen! fyfan vad tiden går. oktober, orka. två och en halv månad till julhelvetet. får typ lite svettningar bara av att tänka på att julklappsångesten kommer välla över mig som en våg. i vilket fall som helst är elevens val tyvärr tyvärr över nu. mysiga matteprov och härliga potatisbullar återstår. får väl se om något annat kul kanske dyker upp. annars så känner jag svettlukten komma redan nu..

imorgon så kanske, om jag har världens tur, en önskning går i uppfyllelse. man ska ju inte säga vilken för då slår den inte in. men jag hoppas av hela mitt hjärta. hah, fyfan, patetiskt egentligen.
pöss!

fjärde oktober

seg dag. var smygarN.  lyckades komma in på superzenitmegasvett fastän jag egentligen var i fel grupp. köttade donken till lunch och sen så köpte jag en skitsöt klänning för 50 spänn. fyndarN. träning om en timme. mer otaggad än såhär vet jag inte om det är möjligt att vara. heroes ikväll, fan mer taggad till det.
pööööööööööööööööööössss

tredje oktober

myste i stan idag med lisa efter skolan. köpte nya skor, lisa fick sammanbrott för att hennes mamma var på tom tits istället för hemma och då inte kunde sätta in pengar på hennes kort så hon kunde köpa skorna hon ville ha eftersom det inte gick att lägga undan dom. wow, gjorde precis världens längsta mening typ. blev ingen fika, köpte med mig kaffet i ruschen i stället. inget speciellt kul hände. elevens val imorgon med, happyface..

nu när verkligheten springer ikapp mig så vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen. jag ser dig i allting överallt och fy helvete vad jag saknar dig..

andra oktober (kväll)

joshua radin så nu var det sagt.
http://www.addictinggames.com/helicopter.html typ ett as kuL spel ba
www.playahead.se världens mest seriösa tidsfördriv
halsont och slemhosta vet att ni alla älskar det innerst inne..


image17

andra oktober

jag vet inte riktigt hur jag ska börja. för när jag tänker efter, så finns det ingen direkt början. det är när man får tid över och tänka som man snurrar in sig själv i nån slags omöjlig labyrint. ju mer tid man får över, desto mer snurrar man in sig i saker och ting som egentligen var helt glasklara från början. man målar in sig själv i ett hörn och när man väl sitter där, så vet men att det inte finns någon återvändo.
 
egentligen så vill jag bara be om ursäkt. be om ursäkt för hur jag betett mig. jag var tjatig och barnslig. rädd och förvirrad. ensam men ändå med massa stöd. jag tar på mig skulden för att det blev som det blev, även fast jag vet att du också hade ett finger med i spelet. jag vill bara inte få det där suget i magen varje gång jag hör ditt namn. jag vill inte att mitt hjärta ska slå ett slag extra eller att känna ett litet sting av glädje någonstans inom mig. för jag vet att det är mitt fel att det blev såhär. och att jag var så rädd att förlora dig att jag tillslut lyckades göra det, ja det är ju bara mig själv jag har att skylla. jag vet inte om jag vill ha tillbaka dig in i mitt liv, egentligen skulle jag på ett sätt bara vilja ha allt ogjort fast jag vet att det är omöjligt. på ett märkligt sätt känner jag mig fortfarande säker i att jag vet att allt hände just för en anledning. inte vilken, men jag vet det bara. återigen vill jag bara säga förlåt, jag vet inte vad som gjorde att jag betedde mig sådär...
jag saknar dig

första oktober

sjukt seg dag. pallar inte med något alls. allt är bara segt. så segt som man aldrig tror att något kan bli. och tiden går segt. åh. tillochmed datorn är seg idag. äckliga måndagar. kanske bloggar senare. min hjärna är för seg just nu..