vi träffades liksom på chans. två katter i skydd ifrån regnet nånstans.

min fredag blev ju inte riktigt som planerat. snarare helt tvärtom. jobbade inte idag. sov jättedåligt och drömde mardröm efter mardröm, alla om samma sak. nu är jag iallafall vaken sen flera timmar tillbaka. relativt lugn och sansad men har lite ont i magen. lite släkt kommer hit om nån timme så ska vi äta middag och sen ska jag träffa min älskling och lite andra vänner, behöver skratta lite och få tankarna på annat håll. idag har jag även varit fri i en månad vilket förvånar, inte minst mig själv. nej nu ska jag torka håret och städa lite i mitt rum. pusspuss

-

sov så gott nu lilla mormor <3

och nu när jag inte har dig, så tycker jag att jag ser dig överallt, och när blev den här stan så liten?

fyihelvete vad segt det var att gå upp i morse. först var jag ju trött som fan efter att ha jobbat hela kvällen innan och det gjorde ju inte saken bättre att jag hade världens gosigaste och varmaste kille liggandes bredvid mig. men efter lite kämpande drog jag mig upp och kom iväg till skolan. jag var hemma igen för en liten stund sen. ska alldeles strax riva och slita i alla kläder jag kan hitta här i huset för att hitta något att ha på mig ikväll. första stoppet är tjejmiddag hos mia! imorgon ska jag upp och jobba vid tio men det går säkert bra ändå! kommer bli NAJS. nej klädjakt var det.

du kan få mig hur lätt som helst. något så simpelt som att du håller mig hårt, blås på det onda, ta bort allting svårt.

hemma igen efter en mycket god kebabtallrik i kungshallarna. vi hade, som vanligt, kul och babblade på. efter det bytte vi place och tog oss till malins favvocafé john chris och satt där. jag drog dock tidigare för att hinna träffa mamma. yes, fick 15 sekunder med henne sen gick hon igen, bajs. är inte på topphumör nu direkt, det försvann i samma sekund jag lämnade mina grymma klassmates bakom mig. jag ska egentligen plugga på om spanska verb i imperfekt nu MEN jag tänker inte göra det (förlåt esther). jag har ingen lust. jag orkar inte bry mig. inte just nu. inte ikväll. godnatt.

för du skär, skär som laser och jag förlorar hur jag än gör. för du är inte nån som man låser in och inte nån som man har.

fan i helvete vad jag är trött nu då. teatern blev inställd (syyyyyynd) men det hindrar inte mig och mina tjocka klasskamrater från att äta kebab ändå. borde plugga lite nu innan jag drar iväg för sen ska jag hem och sova känner jag redan nu. saknar min mamma lite faktiskt, fast vi bara varit ifrån varandra ett dygn. men jag är så van vid att hon alltid är här och vi har faktiskt inte bråkat mycket alls på senaste tiden. hoppas hon kommer hem snart, fast ändå inte. komplicerat det där. nej nu ska jag försöka ta tag i plugget!

och aldrig har kärlek drabbat mig så. och jag vet jag är hopplöst svår ibland

vilken kanondag jag har haft måste jag säga, första på riktigt länge! kort dag i skolan, fikade med mallan och hennes mycket trevliga vän oskar i lite mindre än en timme. mötte sedan upp min oskar och kollade kläder och köpte jeansleggings, så kul att tvinga honom testa massa kläder jag tycker är snygga hehe. sen hem till oskar för att äta falukorv och makaroner = stört gott. sen gosa i sängen och kolla på tv och bara prata om ingenting. sen blev jag trött och började larva mig. men oskar tyckte jag var rolig och sa att jag skulle platsa i hey baburiba, är det positivt eller negativt? iaf så var jag hemma igen för typ fyrtio minuter sen och trött som ett as är jag. hade hellre stannat kvar i oskars säng eller åtminstonde snattat med mig hans täcke hem. mitt täcke, eller rum, är så jävla kallt att jag fick sova med mjukisar, strumpor, t-shirt OCH tjocktröja igår natt. kanske hade en släng av feber också, man vet aldrig. imorgon ska jag och dom grymma tjejerna i min klass äta kebab till middag innan vi ska på teater (ej frivilligt dock). men fyfan vad najs ändå. snart helg också, awesome.

det sägs att kärlek lovart stort men håller tunt. du kan kalla det förnuft men aldrig sunt. det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt med dig.

åkte och jobbade var precis vad jag gjorde. det var nog ganska dumt av mig eftersom min hals nu skriker och det känns som om den blöder. att jag trodde att mucoangin skulle rädda mig var ju bara dumt. men klirr i kassan blev det iallafall, får ju tänka positivt. imorgon går jag i skolan mellan 10.35-13.35, inte så jobbigt. sen ska jag till stan med orre och fika och kolla kläder. behövdes ingen större övertalning för att få med honom. nu längtar jag faktiskt lite tills imorgon då vi ska ses. var ju söndagsmorgon sist. jaja, ta vara på min sovmorgon och sova ska jag göra nu, är väldigt trött.

what’s mine is yours to leave or take. what’s mine is yours to make your own.

åt helvete är precis vad det är i min värld idag, blir så jävla trött på saker ibland. nog om det. jag har precis skrivit klart svenskaarbetet som ska lämnas in på fredag, lättnad! ska börja med mitt engelskaföredrag om en stund också. samtidigt kollar jag på gg som jag egentligen inte tycker om. och dricker te, vad annars liksom. funderar på om jag ska dra och jobba sen vid fyra. om jag får, vill, orkar, har lust det vill säga. har redan förlorat 500 spänn från semesterkassan. skulle vara oskönt att förlora minst 200 kr till. får se helt enkelt. idag är allt svart eller vitt i mina ögon.

nu bygger vi ett nytt hem, startar upp och börjar om. söndermarken jagar mig men jag är inte där.

eftersom jag nu inte kan bli frisk så har jag i ett patetiskt försök tagit saken i egna händer. jag har bytt lakan till bacillfria, rena lakan, jag har duschat och jag dricker te. låter ganska meningslöst. egentligen önskar jag mig en släng av feber nu också så jag slipper gå och skriva ig på spanskaprovet imorgon. annars tänker jag nu visa mitt survival kit som inte funkar (annars hade jag ju varit frisk nu). det består av:
  • mucoanging halsbedövande goda minttabletter
  • nässpray som smakar spya i munnen
  • eldorados supermjuka illaluktande näsdukar

och jag väntar även med spänning på mitt första näsblod som alltid kommer vid överkonsumering av nässpray och snytande varannan minut. allt det här har jag årstiden att tacka för. PUSS PÅ VINTERN JAG ÄLSKAR DIG <3333333

en obehaglig distans, en konstig känsla nånstans. det känns tomt - eller hur?

baaaaaad update. vem bryr sig? jag mår inte bra. snorar som aldrig förr, nyser var 4e sekund och har ont i halsen. igårkväll låg jag i sängen typ hela dagen och på kvällen kom oskar och höll mig sällis, han är världens bästa. imorgon har jag för övrigt spanskatest och jag har inte böckerna hemma. men helt ärligt har jag annat för mig. som att kolla på gossip girl och snyta mig till exempel. ibland känns livet som ett stort skämt.

jag älskar inte dig. håller inte av dig. knappt att jag tar efter dig.

ligger i min säng och dricker cola och kollar på let's dance och funderar faktiskt på att börja prata pension. nä men på ett ungefär. imorgon ska jag dra mig upp vid tiotiden och sen ere jobb i sex timmar som gäller. bara att kämpa på helt enkelt. knaprade i mig ett par alvedon för nån timme sedan, inte bara huvudet utan hela kroppen värker. känt mig riktigt ynklig de senaste dagarna, värre än vanligt faktiskt. men jag har ju min cola som får mig på lite bättre humör. hoppas på en bra film lite senare också. önskar mig även en stor påse lösgodis, mycket lysmelk och salmiakbalkar tack! såg en sjukt sexig video på youtube tidigare ikväll som madde skickade, ibland önskar man att man var kille asså hehhehhhh. nej tillbaka till verkligheten!

let´s take a trip through the wires. your dream is gone you are free. stay free...

vaknade vid ett. sov 12 timmar, min kropp måste varit helt slut. efter en del tvtittande tog jag ner datorn till köket där jag nu sitter för tilfället och tänker plugga lite! fick också min första lön idag på 1092 kr hehhe. kul att allt ska sparas! men det är bara att kämpa på. sitter och kollar på resor idag igen. är sjukt sugen på chania/platanias på kreta just eftersom det inte är whitetrash som magaluf, sunny beach eller europas andra suparhålor. känns dock lite förgäves, men jag vet inte om det är jag eller vill man vara trash & vistas bland spyor, horor och droger i 2 veckor? eller är det egentligen inte alls så trashigt där som alla säger? jaja, nog om det! jag har iaf min mucoangin bredvid mig så min mun har ingen känsel = roligt partytrick. nej. rolig fredag jag kommer ha förresten.

det gör ont att veta men lika ont att undra

god afton. jag knaprar mucoangin och har hällt i mig en del te. tyvärr utan värkan, mår fortfarande bajs. har kollat på handboll och halvsovit i soffan nu under kvällen. pratat mycket med mamma och pappa om i sommar också. nu ska jag lägga mig och kolla på tv och hoppas på att jag mår bättre imorgon.

i'm falling in love with your favourite song. i'm gonna sing it all night long.

jag mår inte så bra idag. och min hals blev inte bättre under natten. jag kan inte äta för det gör så ont att svälja. vaknade imorse med sprängande huvudvärk så det blev en alvedon och ner i sängen. inte bra att missa skolan och verkligen inte bra att inte kunna jobba ikväll. eftersom mitt jobb går ut på att prata så är det en omöjlighet. jag som till och med kände mig ganska taggad på att jobba igårkväll. men nej. fan i helvete. alltid när jag vill bli sjuk så är jag frisk och när jag inte vill det så blir jag sjuk. kanske ligger nån slags logik i det där. vad vet jag. fan vad hungrig jag är.

min älsking har ett hjärta av is

telefonen i ena örat och tvn i andra. förmågan att kunna göra två saker samtidigt kallas det. jag har svinont i min hals, det slog till efter middagen. så nu ska jag ta en sån där mucoangin (stavning?) och sen försöka somna. innan tio var ju planen egentligen men jag och planera går ju inte riktigt ihop. imorgon är det skola från typ halv 9 till 3 och sen jobba vanliga tiderna. hade definitivt behövt mer än 6 timmars pissig sömn och vem vet om jag kanske råkar försova mig imorgon när det är spanska som första lektion. haha, fy va min pappa skulle bli arg då! ajjjjjjjjja. herrå.

oh my! the world begins to shine.

segt som fan att gå upp imorse. benen vägrade att röra sig men väl i skolan gick dagen fort och vid halv fyra var jag hemma igen. då räknade jag matte och sen la jag mig och läste i min urdåliga svenskabok i typ 40 minuter. fyfan säger jag bara! sen ringde i alla fall lisa med typ världens bästa besked: två resor i sommar är preliminärbokade. den ena till rhodos och den andra till palma nova på mallorca, båda två veckor! det skulle vara så jävla najs om alla planer bara gick i lås och jag jobbade som ett svin och fick ihop alla pengar jag behöver. alltså minst 10 000.. hehe.. med lite stöd från mina päron också då så ska det nog gå. jag satte genast igång och googlade på det mest intressanta, palma nova, och fick upp det här. tänker mig, lisso, knuttie, hanna och molly där i sommar. hur najs????


jag kastar stenar i mitt glashus

oskar ligger bredvid mig och snarkar högt. jag skulle också sova om jag inte var så rädd för att inte kunna sova sen ikväll. pluggade matte i 1,5 h efter skolan medan jag väntade på oskar, otroligt för att komma från mig. haha asså undra om jag också snarkar såhär högt? jag tycker iof att det är gulligt men det skulle förmodligen inte vara det minsta gulligt om det var jag som snarkade megahögt. tror faktiskt jag ska väcka honom snart och sen ska vi laga middag, sjukt jobbigt. puss!

radion spelar aldrig våran sång

jag är så fruktansvärt trött. har varit vaken sen klockan 6 i morse och det är snart dags att sussa. ett minst sagt tråkigt läkarbesök väntar imorgon klockan 08.00 så jag får skippa min sovmorgon! tur att jag ska träffa min älskling imorgon då iaf. nu ligger jag och dricker te för jag sålde ganska bra idag på jobbet så min hals värker. jobbigt med tanke på att jag har redovisning av ett stort projektarbete imorgon h3h3. nej nu ska jag gå igenom vad jag ska säga och sen sova.

you can't say no to me

jag har haft nån konstig kärlek till tiger lou sen jag fick deras två första skivor i julklapp. det var julen 06, kommer ihåg att jag blev asglad i alla fall. ibland blir jag så less på att grymma band inte får all den cred dom faktiskt förtjänar. fast världen är ju orättvis. kan ju trösta med att jag tycker dom är bäst, kanske värmer lite i alla fall.



but i'll wait for the day you will see. you can't say no to me.

eh. panikångest = söndagar. jag gjorde chokladbollar. åt hälften och nu kommer jag snart spy. jag har för första gången i mitt liv kört en så kallad tröstätning. varför jag behövde tröstas var för att det är skola imorgon, mest för att det är spanska faktiskt. sorgligt att säga det. oskar var på mig och retade mig för att han har studiedag imorgon och inte jag. det gjorde inte saken bättre. jag är på ett rätt så fruktansvärt dåligt söndagshumör nu. därför har jag nu kollat igenom bilder från spanien med lisso i somras, fick faktiskt mina mungipor att ryckas uppåt en aning. men fortfarande är jag sur. sommren är så jävla långt borta just nu känns det som!

should leave i guess, oh i know i should 'cause it feels just like you said it would.

spenderade kvällen hos oskar igår. vi hyrde pingpong kingen och jag åt godis. och kakor. brago choklad. asså seriöst, dom är så psykat goda. iallafall så var filmen bra. konstig men bra. min typ av humor, en malplacerad tjock norrlänsk kille som spelar pingis. låter det inte ens lite kul? det var det i alla fall. sen har jag fått stå ut med extremt mycket gitarrspelande, trodde det skulle vara en liten fristad hos oskar utan gitarr men nej, där trodde jag helt åt fanders. somnade sent och vaknade väl inte så sent. det är så skönt att vakna och bara vända sig om och somna om bredvid en varm gosig människa. nu tror jag faktiskt att jag ska sätta igång att gå igenom vad jag ska säga tills på tisdag då vi ska redovisa vårat projektarbete. sen borde jag även börjar läsa svenskaboken men den verkar ju så fruktanvärt dålig så lusten till det är nere på noll. fick dessutom två fina sms igårkväll/natt. först ett från sofia (nu skriver jag av): "FESTFESTFESTFEKKKEFEKKEPARTYPARTYKALAS... FEEEEST! Till vilken grad? 110 %!! Jag vill inte cka hem!!!! :D :D :D :D :D :D" och sedan ett annat ca 4 timmar senare från malin: "Du är avundsjuk på oss!! I know it ;)".
jag väntar med spänning på att få höra om deras bravader i vemdalen. låter ju som om dom har haft knAzzZZigt kul. och ja, jag är sjukt avundsjuk.

nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division . vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under bron.

dålig updatE från min sida. ber mina 3 trogna läsare så hemskt mycket om ursäkt, men ibland kan även en looser som jag ha saker för sig hela dagarna. igår var jag med oskar hela kvällen och myste. idag har jag och mamma varit på sös och hälsat på mormor, det var inte så kul kanske, tycker så synd om henne. nu är jag däremot hemma igen och har ingen aning om hur jag ska spendera kvällen. det lilla ynka till planer krossades och jag är frusen och seg. har hällt upp ett stort glas cola och känner att den drycken verkligen måste vara guds gåva till folket.

i said maybe, you're gonna be the one that saves me.

jag har slumrat från och till sen halv sju tiden. är sjukt trött. min hjärna har kopplat ur sig och det enda jag kan tänka på är att jag alldeles strax ska få sova. oskar ringde men jag förstod inte vad han sa, min hjärna kunde inte tänka. kanske det beror på lite nattsömn i kombination med att jag inte fått någon middag, jag vet inte riktigt vad felet är på min familj men dumma i huvudet är dom iallafall. min säng har alltså varit extra skön idag! ska bara ställa väckarklockan och sen kan jag somna. imorgon har jag spanska som första lektion, tror inte det blir så mycket av med det. unnar mig själv en liten sovmorgon.

du ser andraa halvan av solen när den sjunker i väst. jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst.

var väl hemma en stund efter tre. drack varm oboy och brände som vanligt tungan. jag trodde jag skulle plugga idag, men sen kom jag på att jag inte har något att plugga så ja, där sprack den planen. och det gjorde ingenting. ligger och kollar på tv och undrar vad jag ska äta till middag idag. passar på att halvsova hela kvällen tror jag, imorgon är det ju jobb efter skolan, behöver inte säga något mer. dagens händelse var förövrigt när jag tappade mitt tioämnesblock i trappan vid våra skåp. till varje ämne har jag ett gem där jag sätter fast alla papper i de olika kurserna. detta resulterar på ungefär 7 papper på varje. 7 gånger 10 = 70. alltså, ca 70 lösblad flög ut i trapphuset. jag vill gråta och gå hem. madde skrattade. så jävla osoft. dom 4 skidgalna åker imorgon så jag och madde kommer att rule the school i två hela dagar. det kommer bli KNAS. mödrar, lås in ere söner, ingen går säker i ngy när madde och jag är i farten. åtminstonde kanske vi önskar att det var så..

och jag vet att allt är falskt och bedrägeri, men det struntar jag i för vi dansar och du har så mjuka läppar.

pussade min bebis (haha fy fan vad töntigt och fult det var att skriva så, förlåt) adjö för trettio minuter sedan. nu har jag två låååååånga dagar framför mig innan jag får se honom igen. skolan äger!!! men nu till dagens stora händelse: lisso är äntligen hemma. och efterlängtad som hon var kilade vi över och lyssnade på hennes sjuka historier i över en timme. hon konstaterade att svenska killar är för tråkiga för henne och att hennes blivande make förmodligen kommer bli en salsadansande kuban. jo, kör på det lisso, jag kommer gärna och hälsar på om du flyttar dit. imorgon slutar jag också relativt tidigt så det blir hem och ta det lugnt och kanske plugga lite. om jag nu har något att plugga på dvs. men nu vill jag allra helst sova, är sjukt trött.

men jag föll för dig och du förtjänade nomenering för rollen du spelade

kom hem från jobbet för en halvtimme sedan. har käkat och duschat och nu lagt mig i sängen, är så jävla trött! gick helt okej att jobba idag, skrattade faktiskt mycket, mina s.k "arbetskamrater" är ju riktigt funny. lite butter över att skolan igång låg jag alldeles nyss och funderade och kom precis på att jag ska träffa oskar imorgon och då började det pirra i min mage och jag blev jätteglad och längtar sjukt mycket. och ja från att varje dag bli typ två gånger i veckan är det längtan som tar över. imorgon har jag skola mellan 10.35-13.35 precis som varje tisdag fram tills sommarlovet, jobbigt? nej kan jag ju inte påstå. nu somnar jag snart. godnatt!

wherever sunshine, that's where we are.

jag har precis pussat min älskling hejdå. nu när skolan kommer och totalt förstör och mördar mitt, för tillfället, rätt så perfekta liv så vet man ju aldrig när man får se honom igen. lika bra att ta tillfället i akt liksom. snart börjar en halvtöntig och halvdålig kärleksfilm på fyran som jag ska försöka fördriva min tid med. ställde precis väckarklockan på 05.41, ska man snooza så ska det göras ordentligt (två gånger för att vara exakt). det här lovet har jag njutit till fullo av hur fruktansvärt skön min säng är. och hur bra det är att ladda ner filmer. även vidgat mina vyer då jag reste med buss 1 ett x antal gånger då jag skulle till jobbet. imorgon är planen att jag ska gå i skolan. och sen jobba = dökul. nu dags för te och fjantig orimlig kärlek.

vi kan le, men bara i sekunder. det är ett uttryck för känslor och det är förbjudet.

hehe. JA SÖNDAG. är så glad. gud jag känner verkligen att jag ska göra något värdefull av min dag. nej. nu ljög jag igen. det ska jag verkligen inte göra. jag ska ligga i sängen, precis som jag gör nu, och kolla på tv. för det här är min sista lovdag. asså okej, tre veckors lov är egentligen dåligt. det är för långt så man hinner vänja sig med andra rutiner men för kort så man hinner inte tröttna eller bli sysslolös. alltså, dåligt! idag har jag varit en "fri själ" i 11 dagar, herrrrrrrrrrrrregud. jag kommer få kämpa första veckorna i skolan men jag antar att jag måste klara det. nu ska jag städa mitt rum samtidigt som jag kollar på reprisen av let's dance. så kan det gå när man bara har dåliga kanaler på tvn. ska ringa och väcka oskar också men han har väl redan vaknat som alltid när jag planerat att agera väckarklocka.

take a chance watch it fall, grab too much and lose it all. now i've lost my disguise, it was all white lies.

har precis kollat klart på Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles. bara sköna skådisar, tom cruise, brad pitt, kirsten dunst (hon är typ 10 år gammal), antonio banderas. ja man hör ju att den är toppen! "du är ju lite inne i det här med vampyrer nu, med twilight och allt så du borde gilla den här" sa min bror och skickade den till mig. och visst gillade jag den. den var sorglig och fin och blodig och pyttelite läskig. nu kommer jag förmodligen drömma om utdragna tänder och sånt skit i natt igen. men jag börjar ju bli van nu.. imorgon är det söndag. ångest redan nu. ska pyssla hemma och bara ta det lugnt tror jag. så som man brukar göra på söndagar. fyfan säger jag bara. jävla äckliga skitskola.


i’ve got so much left to say, if every simple song i wrote to you, would take your breath away, i’d write it all.

hemma sedan fyrtio minuter tillbaka. har legat hemma hos oskar hela dagen. kollat på sagan om de två tornen, harry potter och myst. ätit kebab till middag och nu ligger jag i min egen säng. jag är väldigt trött konstig nog, har ju inte ansträngt mig nånting på hela dagen. sket ju i att jobba vilket var ett underbart val av mig. det här är min sista sköna kväll det här lovet. ångesten bubblar i magen. fyfan! jag ska ladda hem en bra film nu och sen dricka min cola och bara ta det lugnt. typ det jag är bäst på. förresten, inatt drömde jag igen att jag drog ut alla mina tänder med mina fingrar. asså, det är sjukt. vaknade upp igen och trodde jag var tandlös. samma sak hände i förrgår natt. asså jag vaknar med blodsmak i munnen och känner typ hur mina tänder gnisslar och knakar. sjukt obehagligt. eftersom jag drömt det två gånger nu så kanske det är en sanndröm? hah, nej fyfan. mina stackars tänder.

why d'ya have to be so cute? it's impossible to ignore you

vara bara tvungen att säga att idag har jag och världens absolut bästa kille hållt ihop i tre månader. har hängt med honom sen klockan sju imorse, konstigt att han inte blivit riktigt butter på mig än höhö! och ikväll har vi varit barnvakt till hans supergulliga lillebror. imorgon skiter jag i jobbet så då får jag alltså sovmorgon, så värt!

ransom notes keep falling out your mouth. mid-sweet talk, newspaper word cut-outs.

det här blir typ det första inlägget innan klockan tolv för iår! jag kom precis hem från oskars säng. upp ur en och ner i en annan.. nejmen eftersom han skulle till skolan och jag ändå var vaken så tänkte jag att jag lika gärna kunde åka hem och sova som att fortsätta att sova där. så nu ligger jag i sängen med te i min vanliga starbucksmugg och mackor och ska kolla på traffic, har hört att den är bra. efter det ska jag nog sova lite, att vakna klockan halv 8 var ju ingen superhöjdare direkt..

erase and rewind 'cause i've been changing my mind.

hehe. ofta jag själv trodde på att jag skulle kunna släpa mitt feta arsle hela den långa vägen (tio minuters prommis) till konsum. nej. jag stannar i sängen framför datorn och tvn. kollar på asterix och obelix på olympiaden, dubbad på svenska = najzzzz. har kanonångest över att jag ska jobba idag så jävla tråkigt att man vill spy men jag kind of behöver cash. så att det är bara att dra sig dit. ska ringa min sjukgymnast snart också och boka en tid. vettefan hur det ska gå nu när jag inte har många lediga dagar. plugget kommer få lida men det kanske är värt det?

have you ever had the feeling that no one really knows what you’re all about?

timo och in flames. en ganska intressant combo om jag får säga vad jag tycker. det var däremot mycket fylla. som jag sa till madde tyckte jag att det klädde håkan och kleerup, det fick en att fnissa lite. men anna ternheim? bara osmakligt. usch! och veronica maggio fick inte ett enda pris? och inte markus krunegård heller? och för att inte tala om kent? nej. besvikelse är återigen ordet som beskriver mina känslor just nu. för att vara lite mer seriös så går ju spiderman på tvåan så jag kan ju inte sova riktigt än. imorgon har jag bestämt att jag ska ta en promenad till konsum och köpa pärondricka. sen ska jag hem och mysa. jobba mellan 17.00-21.00 och sen ska jag kanske hem till oskar och sova. jag har ju som sagt inget bättre för mig på kvällarna. det enda jobbiga är att han ska till skolan och ska upp sju. jag har inga tider att passa. jag har ju fortfarande lov och jag kommer inte sluta skryta om det förens jag inte har lov längre. hihi förresten kolla vilken gullig bild från i somras jag hittade. hihi. gulliggggggggggg!


just don't let me down. and don't leave me dry. don't let me down.

nu börjar grammisgalan. jag kollar av två anledningar: adam alsing får mig att skratta och allra mest för att timo ska uppträda. jag är mer än taggad. ligger bänkad framför tvn.


you said our love would never fade. i'm still the same, why did you change?

jag ställde klockan på elva men snoozade till tolv. jag är på god väg iallafall. sen åkte jag till stan men tröttnade på att vara mer mobbad än vad jag redan är. tvingade oskar att hänga med mig i gullmars i 40 jävla minuter så jag kunde uppgradera mitt kort (sug kuk sl-center). fick iallafall pussa lite på honom så det var ju iochförsig värt det. nu sitter jag med min feta starbucks kopp och dricker te, som vanligt, och ska snart sätta på en film. oskar frågade om jag ville följa med och åka skridskor ikväll. haha, vilket skämt! jag tackade artigt nej. jag tänker inte spendera min dyrbara lovtid utomhus mer än vad jag behöver. förresten hittade jag två lådor choklad som visade sig vara mina = najs. då kan jag alltså bygga på bilringarna idag igen. puss!

för trots all tomhet, trots det timglas som sliter i oss så ska vi hitta en väg ändå. vi skall hitta en plats ändå, hitta ett hem vi två.

jag ligger i sängen, fortfarande, och har precis tryckt i mig tre mackor och varm oboy. jag känner hur min mage riktigt ogillar att jag bara äter skitmat hela tiden men eftersom jag inte har någon använding för energirik kost just nu så tänker jag fortsätta att vara fet. imorgon har jag endast en plan än så länge och det är att jag ska fixa mitt busskort. sen har jag även eventuellt tänk åka in till stan, mest för att gå in mina skor men jag har en hel del prylar som behöver inhandlas så! jag kanske redan nu ska börja vända tillbaka dygnet och ställa klockan imorgon. eller nej det låter faktiskt lite väl drastiskt. jag ligger och tänker på sommaren som var. skulle kunnat posta som pictures men jag kom precis på att jag inte har några bilder på nya datorn. jag tror bestämt att jag ska sätta på en film och kura ner mig under täcket och bara njuta av en av de sista kvällarna på lovet. vila upp mig riktigt ordentligt med andra ord. dags att prata pension kanske..

det är bara saker man ser

igår var jag och fikade och sen mötte jag upp oskar och åkte hem till honom och sov. idag har vi legat i sängen och kollat på mirrors som inte var en speciellt bra film. sen bråkade jag lite med min äckliga pappa och nu är jag hemma. och hungrig. som vanligt när vi bråkar säger jag att jag inte är hungrig och matstrejkar när han stått och lagat mat i två timmar. det är bra hämnd. rätt åt idiotjäveln. som en annan hämnd ska jag även göra bullar och te om ett tag för att verkligen markera min ilska. som jag tidigare nämnt börjar jag inte skolan imorgon så jag kan dra ut och festa hela natten om jag vill. men det vill jag ju förstås inte så jag tänker njuta av hur skön min säng är och försöka att inte tänka på skolan som sakta men säkert närmar sig. eftersom jag är köldskadad på benen ska jag nu duscha och sen plåstra om mina stackars skavsår som aldrig läker.

don’t you be out all night long, leaving me all alone.

min gadget visar att det nu är 14 minusgrader här i stockholm och det kan mycket, mycket väl stämma. min mustasch fick typ frost i sig påvägen hem från knuttie (det är en prommis på ca 3 min och 15 sek) och mina öron var nära att trilla av. jag har nu kämpat mig igenom ännu en "fri" dag och jag är ganska stolt över mig själv. att jag istället ökat mitt intag av godsaker är ju inte på topp. jag känner mig fet som en jävla gris när jag nu ligger här i sängen och pöser. vi kollade på green street hooligans och ja, självklart pausade vi när pete kommer gående utan tröja och suktade i några sekunder innan vi kollade vidare. jag höll på att spy av all brownie jag åt men det är lugnt. imorgon ska jag jobba igen = skitkul. men innan jag sover ska jag fortsätta surfa runt lite i cyberspace och ringa min gullis och säga godnatt. förresten känner jag mig trött trots att jag sov sjukt bra inatt. jaja.

but your words come much too late, my love for you has turned to hate.

söndag! jag känner ingen ångest alls, nästan. idag har jag, som alla andra dagar, inte gjort ett skit. jag har kommit så långt att jag duschat iallafall. igår var vi hos hanna och myste. kollade på kim novak-filmen. den är rolig! jag och molly åt sjukt mycket chirre och dirre. galet gott. förresten, varför är det bara min grymma skola som börjar om en vecka? alla andra börjar på onsdag liksom. jag tackar och tar emot i vilket fall som helst. ikväll vet jag inte vad jag ska göra. såg precis att mallan hade smsat mig och därför ska jag nu svara på det smset och sen torka mitt hår. förresten har våran värmepumpnånting typ gått sönder så det är svinkallt i hela huset. typ 17 grader bara, helt oskönt. imorgon ska jag jobba (ledsen_tjej) vilket betyder ingen sovmorgon för mig. förresten är det elva minus ute (enligt mina nya gadgets på mitt skrivbord på datorn). vill jag gå ut? nej.

längtan, alltid denna längtan, härifrån långt bort.

jag såg twilight igår. jag blev besviken. jättebesviken. slutet var bäst, resten var lamt. kunde gjort det bättre. kände ingen som helst extrem kärlek mellan bella och edward som dom har i boken. besvikelse är ordet. nu ligger jag iaf fortfarande i sängen trots att jag vaknade vid ett. jag är ensam hemma. alla har lämnat mig. och jag har ingen mat så jag struntar nog i att äta idag. igår jobbade jag också och det var grymt tråkigt. jag tror jag är lite på dåligt humör för att jag är inne på tredje rökfria dagen. nästan så att jag är villig att ge upp. man lever bara en gång, jag tycker det mottot är kungligt. jag har inte ens nån att ringa hit. tur att jag har kentboxen. tror jag ska gå ner i vardagsrummet och sätta på högsta på stereon och spela lite luftgitarr eller nått. ha en konsert med mig själv.

i'm losing my favourite game. you're losing your mind again.

nu ligger jag i sängen medan e.t rullar på tvn. han äcklar mig, trots att han är gullig. nu skulle jag egentligen legat i oskars säng men eftersom sl är störda i huvudet och gör ett busskort som börjar gälla den andra så kommer jag inte hemifrån. jag hade faktiskt gjort seriösa tejpningen på mina hälar för att kunna gå men det var ju verkligen bortkastad tid. imorgon jobbar jag (yippi vad glad jag blir bara av tanken) mellan ett och fem. sen ska jag på bio. hoppas hinna klämma in en kebebtallrik däremellan men jag är tveksam. nu ska jag däremot gå och göra mig lite mackor för jag är satans hungrig. jag kommer inte kunna somna ikväll. dels för att jag vaknade tre och dels för att jag ska sova ensam och då går det aldrig. jag klämmer väl in mig mellan mor och far. eller nej, det gör jag verkligen inte.

'cause you don't see me like i wish you would

jaha. så var årets "största" dag över. eller kväll snarare. den började grymt, segade ganska rejält i mitten och slutade helt okej. jag var ganska sur mellan elva och halv ett vilket jag också fick höra några gånger haha. men jag fick iallafall min nyårskyss och jag träffade gamla kompisar, inte så många randoms. mådde inte så bra när vi trillade in vid halv tre men det löste sig med några alvedon och ett glas oboy. jag och oskar vaknade klockan tre och bokade biljetter till twilight men vi är ju inte dom snabbaste på denna planet så vi hann inte hämta ut biljetterna. jag har med största säkerhet dom skönaste skavsåren av mina nya stövlar. för att vara lite specifik så hänger det skinnslamsor på båda mina hälar som mamma förbjöd mig klippa bort. nu ska jag snart kolla på vicky cristina barcelona. jag skulle åkt till stan och fikat men jag kan ju inte gå i varken stövlarna eller conversen och det är ju dom enda skorna jag äger förtillfället. och ja så illa är det. jag rökte även för sista gången i mitt liv igår. nu jävlar. jag kommer aldrig lyckas.