piss och skit.

midsommar var skitkul. och imorgon börjar världens roligaste vecka. jag försöker packa men det går så dåligt. tråkigt som fan är det. men i alla fall, peace and love imorgon. kommer bli bäst. hejsvej!

we are your friends.

om en vecka åker jag till peace and love och har kul i sju dagar. börjar längta lite nu!!!! ska bara jobba lite innan det och fira midsommar och sånt där men det blir jättefint. önskar bara att vädret kunde ge sig nu. är lite trött på regn. lite.

sgh.

det ösregnar. har gjort det sen 12.13 då jag vaknade. har gråtit ofantliga mängder till greys anatomy. fast jag redan sett alla avsnitt och vet vad som kommer hända. tårarna bara rinner. det är en skön känsla, har inte gråtit på länge länge länge. igår köpte jag en t-shirt från acne som jag velat ha sen i julas. ett väl genomtänkt köp skulle jag vilja kalla det. på kvällen spelade jag kubb och grillade i nacka. med några av dom finaste människorna jag vet, även fast många saknades. jag älskar att jag har två liv som är lika bra. jag är lyckligt lottad. alldeles nyss friade derek till meredith. i en hiss på ett sjukhus. i en värld som inte ens finns. men jag kom bara att tänka på att om jag någon gång ska gifta mig, bli tillfrågad om att bli någons fru. då ska det också vara så där som det inte ska vara egentligen. i en hiss på ett sjukhus kanske är ett otroligt scenario men ni fattar vad jag menar. inge tjafs, inga rosor och trubadurer. fast i en riktig värld. och även om jag egentligen är emot äktenskap och bröllop så kanske det blir fint ändå. jag menar, så länge man är lycklig.

i love this.

älskar mitt liv för tillfället. det är så jävla bra <3 igår tog mina älskade finaste människor studenten och jag föll en tår för att dom var så fina. och sen var det kalas natten lång och imorse när jag och oskar öppnade dörren i samma veva som pappas väckarklocka ringde så vi var vi duktigt trötta. är ledig tills på lördag så imorgon ska jag sova, åka till stan och sen ut till nacka på födelsedagsfirande. mitt liv är så bra!!!!

we can make it. togheter. you and me. togheter.

det här med att dagarna bara flyter ihop i en stor massa fortsätter. riktigt skönt faktiskt. imorgon och tre dagar framåt jobbar jag i alla fall och det känns bra. har ju haft två lediga dagar nu men jag har så kul på jobbet så jag är lika gärna där. imorgon ska jag hämta mina betyg i skolan och säga hejdå till fina människor som jag inte kommer se på flera flera månader. sista gången jag sätter min fot i nacka gymnasium också. konstigt det där. hela livet tar har tagit slut och börjat om på en och samma gång. kom just på att jag flängt runt som en blådåre idag också, hade 3000 grejer att fixa, däribland nytt legg och det tog ju sin tid. nu borde jag sova men jag vill bara kolla på greys (säsong 5 som jag för övrigt sett två gånger innan men jag kan inte låta bli). ska upp innan sju imorgon, kommer avlida. godnatt!

choose me.

mina dagar flyter ihop till en enda massa. jag har ingen koll på veckodagarna och jag har varit ledig från skolan en vecka. rutinerna är borblåsta. och än så länge är det bara jätteskönt. hoppas bara att det inte regnar hela dagen idag. jag ska ju pressa på mina lediga dagar! åkte förresten båt i måndags. jag tycker om att åka båt. inte när det går för fort för jag är sämst på att simma och om jag skulle trilla av skulle jag förmodligen dö. men lagom hastighet är kul. igårkväll åkte jag också båt. mina bebisar plockade upp mig vid jobbet och sen åkte vi i karlbergskanalen och matade fåglar och lite sådant. det var jättemysigt. okej nu måste jag göra ett val, åka till stan och fixa massa saker eller stanna hemma och hoppas att solen kommer fram snart. blääääääääääääääääääääääääääääää.

it's just fun fun fun.

oj hej det var längesedan jag var här sist. jag har under under den tiden upplevt den hittills lyckligaste dagen i mitt liv. studenten går inte att beskriva. man önskar att den inte varit men samtidigt så vill jag inte att något skulle vara annorlunda. så perfekt var det. förutom det har jag hunnit med jobb, sol och en rolig kväll på sommar igår. idag har jag inte gjort många knop. gått med mamma till bea och tiggde till mig följande: en loka annanas, en cola, en påse chips, en piggelin. älskar att gå och handla! nu ska jag ta en tupplur, sov bara sex h i natt. och förresten ångrar jag att jag inte köpte biljett till summerburst nu. men men, pengar har jag inte gott om. önskar jag kunde säga motsatsen. här är min fina (föredetta) klass förresten, puss!!