trettioförsta december (nyårsafton)

den allra sista dagen idag. känns knäppt, känns som om det nyss var vår. känns inte som ett helt år gått, vart har tiden runnit iväg egentligen? jag har iallfall lyckats komma på några nyårslöften under gårdagskvällen:

* agera mer efter impuls och känsla, sluta tänka efter så mycket
* vara mer tacksam mot min familj och mina vänner
* börja träna bättre/mer

jag förtjänar ett jättestort grattis om jag lyckas med allt det här tycker jag. kan bli lite svårt då mitt minne bara vill minnas det som är seriöst, och jag är inte så seriös med det här direkt haha. men det är alltid värt ett försök ska jag säga, man vet ju aldrig.
nej nu har jag inte tid för det här. måste välja om jag ska ha lila eller svarta strumpisar (det är ett sjukt svårt val) och sen ska jag börja göra mig iordning, ska försöka vara hemma hos victor vid fyra-halv fem.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA! ha en jättemysig kväll och gör inget dumt :)

image85

trettionde december (kväll)

haha, jag hittade förra årets nyårslöften i min blogg på playahead. dom löd:

* blir riktigt kär
* sluta irritera mig på äckliga fjortisar som inte har gjort mig något men som bara finns och är störande
* lära mig att sätta gränser
* göra denna sommar till den bästa i mitt liv
* börja äta nyttigt!


jag lyckades med punkt ett och tre. dom övriga klarade jag inte riktigt haha, och tror inte att dom ska få finnas med på mina lista iår heller. jag ska fundera ut några nya tills jag somnar och under morgondagens gång och dom ska vara lite med realistiska. tänk att det gått ett helt år igen. helt sinnessjukt egentligen men känns ändå så himla skönt att få chansen att återigen starta om på nytt. har sagt så till mig själv några gånger nu och har verkligen försökt att göra det, verkar ha lyckats rätt bra trots att det alltid händer saker man ångrar och saker man önskar man gjort annorlunda. bara att ta det i åtanke och försöka förändra sig. men man måste nog komma ihåg att ingen är perfekt så att ändra på sig helt och hållet är ju bara överdrivet. jag ska dock sluta tänka att så mycket kommer ändras varje år för med dom förväntningarna kan man ju inte bli annat än rätt så besviken. shit, hur ska jag ens kunna komma ihåg och tänka på det här under året som kommer, kommer bli omöjligt om jag ska ha nyårslöften också?

trettionde december

jag fick ta till all ork jag hade för att dra mig upp tio imorse, men det lönade sig. jag och lisa var inne i stan vid tolv och vi hittade varsin tunika som vi ska ha på oss imorgon med svarta strumpisar till, är så himlans nöjd asså. sedan bjöd lisas pappa oss på fika på orange and coffee idag igen, myspys. vi placerade oss med utsikt över en affär där det bara går in massa snygga killar haha, eyecandy <3333

förresten så är jag sjukt taggad inför imorgon nu när jag har hittat fina kläder och skit. först ska jag och några till äta middag hemma hos victor och bara ha det mysigt sedan ska vi förmodligen hem till nån och vara där vid tolvslaget. kommer säkerligen bli en perfekt nyår så som det ser ut nu iaf.
är sugen på greys hha. igår satt jag och tittade på klipp från säsong 2 på youtube och blev riktigt känslomässigt rörd. jag är sjuk, behöver läggas in eller något. känner att min greysabstinens börjar gå lite över styr. men man lever bara en gång så just därför ska jag kolla ett avsnitt innan maten. PUSS

tjugonionde december (kväll)

hemma igen. kvällen har varit riktigt ansträngade, kommer nog vakna med någon hemsk träningsverk i magen efter att jag, molly och lisa skrattat konstant i typ tre timmar. helt sjukt hur tre personer kan underhålla sig med bara massa gamla minnen och knäppa historier. det är nu officiellt att norrmän är bäst. inte nog med att deras namn är roliga (dom tycker säkert precis likadant om oss haha) utan språket orden och allt är bara underbart. lisa har berättat underbara historier om sin norska släkt hela kvällen och jag tröttnar aldrig haha. har kommit på värdet av att verkligen ha riktiga vänner och hur viktigt det är att umgås och dela med sig av saker och ting. allt blir så mycket bättre när man tänker att man inte är ensam, det är en sån känsla alla borde få känna. jag känner mig så sjukt lyckligt lottad!

jag borde egentligen gå och lägga mig nu. ska upp vid tio imorgon eftersom både jag och lisa måste ha en klänning till nyår vilket vi kom på typ nu ikväll. så det blir en heldag i stan och om jag kommer hem utan klänning kommer jag sitta hemma hela nyårsafton, det säger jag bara. det blir nog bara ett greys avsnitt ikväll, måste spara lite på det plus att jag föredrar att vara ganska pigg imorgon bitti när jag ska kämpa mig upp. natti

tjugonionde december

tralalala. första dagen det  här lovet jag gått upp innan ett, och då jag faktiskt gjort något vettigt av min dag. jag och lisa mötte upp mimmi i stan och sedan satte vi oss och fikade på det relativt nya cafet som ligger längst ner i zouk. det orangea haha, har verkligen glömt bort vad det heter, men det ska nog fungera som ett s.k hälsocafé. det var iallafall mysigt, vi hade mycket att prata om och det var längesedan vi alla tre sågs tillsammans. vi begav oss sedan till åhlens för jag behöver en mössa men fyfan vad mycket folk det var. fick riktig panikångest, plus att jag höll på att svettas ihjäl. det var inte godis nånstans.

pappa skulle åka och köpa pizza till middag, tur är sjukt sugen på det för det var hundra år sen sist. kom precis på att jag inte ätit något idag och att jag vill ha mat snarast. kan han inte bara åka iväg haha. nej tror jag kan lyckas klämma in åtminstonde ett greys avsnitt den här kvällen. undra vad jag ska göra förresten, hoppas något kul. är taggad!!

tjugoåttonde december

upp med tuppen, nästan iaf sissodär sex och en halv timme senare bara. vet inte vad det ska bli av mig, eller vad jag håller på med haha. jag slösar ju bort mitt lov! måste ju göra något kul inte bara sova och kolla greys. så ja, vad ska jag göra idag. jag har inte den blekaste om jag ska vara ärlig. har lust att börja läsa nån ny skitbra bok, eller kanske återuppta män som hatar kvinnor men av någon anledning känner jag mig inte alltför pigg på det. skulle lånat en bok hemma hos kim igår men glömde helt bort det, så nu vet jag inte riktigt vart jag ska få tag i en bok om jag inte lyfter på min feta rumpa och åker till nån bokhandlel och köper mig en bok. det alternativet känns långt långt borta.

för övrigt har louise varit borta i typ 24 timmar från mig snart. it hurts haha. men hon har det säkert jättebra och varmt och skönt och inte pissigt regn som vi har det här i svettiga sverige. jag blir typ sur bara jag tänker på det dåliga vädret så just därför ska jag nu gå och göra mig en kopp te och tänka ut en plan. för vad vet jag inte, bara en plan....

sjugosjunde december (natt)

kom precis hem från kim. mellan 12 och 1 är det perfekt att komma hem, då är man sådär lagom trött men ändå tillräckligt pigg för att orka kolla på några avsnitt av greys. allt handlar om timing haha. iaf så kollade vi på sjätte sinnet hemma hos kim, har sett den men var så länge sedan att jag knappt kom ihåg något alls. vi var några stycken, jag, kim, gabbie, jonte, david, ricky och fisheN (oskar). den sistnämnde är nyligen hemkommen från thailand och var måttligt brunt, snorunge!

nej nu ska jag inte sitta här och tjata mera, bröt en oskriven regel tidigare idag, nämligen att sluta mitt i ett greysavsnitt vilket är högst otillåtet!!! har gått och suktat efter att få titta klart hela dagen typ haha, så sjukt beroende man kan bli av en tvserie. jag är kär i själv programmet, jag vill tacka manusförfattaren för han/hon har förgyllt mitt liv. jag hävdar att greys anatomy är guds gåva till folket, haahha. pussgodnatt :)

tjugosjunde december

hallå där som min älskade vän louise brukar säga när hon ringer mig. jag saknar henne redan, hon åkte till mallorca idag. jag känner att hon inte är hemma och det känns knäppt och sjukigt tomt. har blivit så van vid att höra hennes röst minst en gång om dagen att det nu kommer bli en rubbning i min vardag när hon är borta. hoppas hon får det bra iallafall!

idag har jag varit med kim i stora staden. det var jobbigt och packat med folk. kim köpte jättesnygga skor (som tyvärr inte var på rea haha) och lite andra nödvändigheter. jag köpte mina älskade knästrumpor som jag suktat efter några veckor haha. vi mötte upp ricky och jag satt och kollade på när dom två tjockade i sig bk. jag åt en hamburgare och blev mätt.
      ikväll ska jag hem till kim, och david och ricky ska dit också. jag har inte träffat david på mer än 1 vecka, det är hemskt. jag saknar honom! jaja, har inte tid att sitta här, ska byta kläder och sedan börja dra mig hem till kim. ha en mysig kväll!

tjugosjätte december (annandag jul, igen)

blev lite stressigt där på slutet och tur att det bara var mammas bästa kompis och hennes man som kom, för jag har en riktigt bad day idag haha. men vad kan man vänta sig då man ligger upp till tre och äter choklad och tittar på greys, sover bort hela dagen och när man väl vaknar börjar man om med hela processen? kan ju inte annat än skylla mig själv. men nu har jag fått mat och allt känns bättre, är sugen på något kul ikväll. känns som hundra år sedan jag träffade alla mina söta! men medan jag nu sitter och planerar min kväll så kom jag på att även affärerna på internet har mellandagsrea och jag har insett nu att jag förmodligen inte kommer orka åka in till stan och trängas så jag har valt ut lite plagg som jag ska beställa hem istället. blir mycket bättre så!

nej nu ska jag ringa mimmi och se om vi kan slå våra kloka huvuden ihop och hitta på något. ha en mysig kväll.



klicka för större!

tjugosjätte december (annandag jul)

hela dagen har typ gått nu. vad har jag gjort? leget i sängen och ätit choklad och kollat på greys. har faktiskt varit en riktigt skön dag. ska inte klaga. sitter och slappar i min älskade arctic monkeys tröja, och vi får gäster om 50 minuter så borde hoppa in i duschen men jag orkar verkligen inte. det är kolsvart ute, riktigt mysigt. vet inte vad jag ska hitta på ikväll, kanske träffa david efter att jag käkat. får se. kanske ska inviga lite av mina nya klädesplagg jag fick i julklapp idag, åh nu får jag panik måste duscha och göra mig iordning. pussssssssss!

tjugofemte december (juldagen)

hemma igen nu. var en riktigt mysig julafton, älskar när man är så få som möjligt, allt blir så mycket enklare. farmor verkade riktigt glad över att hos oss där, hon som alltid åker till usa över jul annars. nu hade vi mina kusiners hundvalp där också, blev riktigt kär i lillen på bara en dag. jag fick allt på min önskelista, röda ipoden, greys säsong 3, pengar, underkläder mm. så är sjukt nöjd. mamma, pappa och min bror blev jätteglada för presenterna jag köpt dom så det vara en riktigt lyckad julafton. sedan skulle vi spela tp (trivial pursuit) som är ett sällskapsspel där det gäller att vara riktigt allmänbildad. jag och farmor var på lag och även om vi inte vann så kämpade vi iallafall haha. jag har nu insett, efter cirka 5 spelaomgångar att det coolaste som finns är nog personer som är riktigt allmänbildade. ska jag skaffa mig pojkvän så ska det vara en riktigt smart jävel haha.

nu sitter jag och trixar med mina nya ipod, laddar in låtar och sånt. ska nog bädda ner mig med en stor kopp rött julte senare och kolla på greys. har väntat i 3 månader på att den där säsongen ska släppas, så jag tänker inte låta mig hållas en dag mer än nödvändigt.
     imorgon så kanske det bär av till stan på mellandagsrea, kan ju säga att jag inte är alltför lockad. kommer vara så äckligt packat med folk, värre än innan jul typ. men har ju fått pengar i julklapp och vet inte riktigt hur jag ska spendera dom, har ju lovat farmor att komma och visa upp allt jag köpt. på ett sätt känns det knäppt att man jagar upp sig för en enda dag som är över så snabbt. men det är ju värt det iof. nu laddar jag batterierna för nyårsafton, har sex dagar på mig att införskaffa en söt klänning. en svart ska det vara! någon som har något tips? både på affärer (gärna på nätet också) och klänningar som ni gillar. måste vara för ett överkommligt pris också, så ingen balklänning direkt haha. aja, återkommer nog senare. ha en mysig kväll!

tjugofjärde december (julafton)

hade först planerat att ha en datorfri dag men det sket sig ju lite. vaknade nyss och ska börja göra mig iordning och packa för vi ska till landet typ två nätter. ja, vad finns det mer att säga? bloggar när jag kommer hem igen och ni alla får ha en riktigt trevlig dag. god jul!

tjugotredje december (fjärde advent, igen)

det var lite hm, känslosamt hemma hos mormor. men det var mestadels bara mysigt. jag var lite dj och spelade mormors alla gamla kramgoa skivor med vikingarna haha. sedan bevisade jag att mitt minne inte var så kasst trots allt genom att "dra upp" den lilla kyrkan så att den spelade nån julsång. mamma, pappa och sigge blev imponerade haha.

väl hemma igen så var jag så himla trött så jag letade upp min gamla mysdress och till mitt stora förtret har jag växt ur tröjan och nästan byxorna också, så jag får inhandla en ny på mellandagsrean sen efter jul. har kommit på att mysdressar äger allt!
      har inga planer för ikväll direkt, men verkar som om att louise vill dra med mig till segeltorp för att träffa hennes kompisar och kolla på film eller vad hon gaggade om? har aldrig träffat människorna förut och kan ju inte säga att jag har värsta lusten just nu, menmen, hon skulle ringa mig när hon käkat så får se vad kvällen för med sig. ska iallfall äta middag med familjen först och bara ta det lugnt. har insett att efter jul när jag börjar träna igen så kommer det max bli två gånger i veckan som vi äter tillsammans så passar på att kompensera det nu genom att vara snäll julia och äta med dom varje kväll. på tal om att börja träna så längtar jag faktiskt lite. känner mig oerhört seg och degig och det är inte skönt precis. dock har jag typ gått ner i vikt sen jag tog uppehåll i handbollen, förstår ingenting. menmen, ska bli seriösa träningstjejeN sen haah. nej om jag nu ska ut ikväll så måste jag fixa fram något att ha på mig. PUSS

tjugotredje december (fjärde advent)

dan för doppardagen. det är väl så det heter? dagen innan dagen med stort D. dagen innan julafton. tomten är här om ca 35 timmar. och vart i helvete är julkänslan? det känns verkligen som om det redan varit jul vilket är lite hemskt. igår klädde jag och mamma julgranen, inte ens lite jul började jag känna då. jag förstår verkligen inte hur det kan komma sig. hoppas den dyker upp ikväll.

idag ska vi åka till mormor. det var jättelänge sedan jag var där, så är lite nervös för hur det ska bli. jag vet att hon inte minns mig längre och det skrämmer mig lite. men det ska ändå bli kul att träffa henne. jag vet inte hur många gånger mamma sagt att det här kan bli den sista julen med mormor men ändå så finns hon där, jul efter jul. hon fortsätter kämpa och det gör mig glad inombords för jag saknar henne som sjutton. jag gör verkligen det, det känns så knäppt att se henne för det är inte som samma lilla mormor. aja, det blir säkert mysigt ska tänka posetivt, jag har iallafall min mormor kvar.

måste bara ta gårkvällen lite snabbt också. vi sitter och kollar på
transformers i linneas källare, jag, mimmi, lisa och linnea. plötsligt ringer linneas hemtelefon och hon svarar. efter ett tag börjar hon asgarva och mimmi tar telefonen. då är det nån gunnar som har ringt fel men han vägrar att lägga på. vi turades om att prata med gunnar i säkert en timme om allt mellan himmel och jord. han ljög som sjutton vilket gjorde att vi ljög lite vi också. sedan började han erkänna massa saker och berätta hur hemsk han var osv osv. och det blev det lite för mycket för mig. men hans garv hah, förlåt men det var det roligaste jag hört på år och dar. linnea berättade att han tydligen ringt kvällen innan också, hoppas han ringer ikväll igen haha.
nej nu måste jag torka håret och välja kläder, ska ju iväg till lilla mormor snart. skriver mer sen, ha en bra dag!

tjugoandra december (igen)

jag har flängt fram och tillbaka igenom hela stockholm känns det som. mestadels har jag varit utomhus, och det har varit skönt med luft. jag och louise åkte till stan och jag köpte ett puder man har i hårbotten (typ som mousse) på beställning av mina kära moder och sedan åkte vi hem. skön dag på det hela taget.

vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. ska första äta middag med familjen och sedan ska vi klä julgranen (en dag för tidigt, jag blev lite småsur på mamma för det) och sen ska jag träffa lisa. undra vad vi ska hitta på. är sugen på att göra något kul. jaja, det återstår väl att se antar jag. trevlig kväll!

tjugoandra december

idag är jag uppe med tuppen. typ, nästan iaf. anledningen är att jag har en hel del saker att fixa idag och jag orkar inte stressa runt utan går upp i tid istället. jag ska snart hem till kim och säga hejdå eftersom hon åker vid fyratiden idag. vi ska byta tillbaka jackor och sedan ska jag hem igen och lämna jackan och försöka få med mig lisa till stan. kan bli lite svårt dock eftersom hon kommer vägra såhär två dagar innan julafton då det är smockfullt i stan. men jag ska bara göra ett snabbt ärende och sedan hem igen. lär ju ändå dö i folkmassan eller något!

annars har jag inte riktigt insett att det är två dagar kvar till julafton. jag gillar inte julen alls, men på något sett har jag ändå tyckt att det ska bli lite småkul iår då vi ska fira på landet med bara farmor. men ändå har inte själva julkänslan kommit, eller så har den det och jag har bara inte märkt det haha. det ser ju ut som om det snöat, det är vitt på marken och taken är alldeles vita, men det är ju bara frost liksom. iof ska jag inte klaga, jag hatar snö men på något sätt så är det nog det som gör en riktig jul för mig.
       nej nu ska jag klä på mig snabbt och sedan ta en promenad hem till kim, ska bli skönt att röra på sig lite! PUSS

tjugoförsta december (kväll)

det blev inte en kväll enligt planerna. icke sa nicke. det blev en skräckfilm och tänd brasa hemma hos emil, vilket var huuuuuur mysigt som helst. höll nästan på att somna haha. sen spelade vi lite tvspel men jag kände hur trött jag var och gick hem tidigt, typ för en halvtimme sedan. har gjort en stor kopp te, typ något julte med smak utav vanilj och grädde, så sjukt gott. det smakar typ jul haha, inte för jag vet riktigt hur det kan komma sig men det gör det iallafall. rekomenderas om man är lite sådär smått beroende av te.

imorgon ska jag in till stan (kommer förmodligen dö av trängseln) en snabbis och sen möta upp kim någonstans och byta jackor och säga hejdå, god jul och pussokram och allt det eftersom hon far till gotland över jul. i'm going to miss her! någon mer som jag kommer sakna är louise som åker till mallorca på torsdag. veeeeeem ska lyssna på mina problem i telefon? vem ska jag prata med så fort jag har tråkigt? vem ska jag garva åt? vem ska säga åt mig att jag ska lugna mig? jag kommer sakna ihjäl mig efter henne. så kommer hon komma hem så sjukt brun och ÅH. jag vill åka med henne ju. ska iaf träffa henne på söndag och hjälpa henne att tvätta, enda chansen att få se henne. jag är snäll ibland när det behövs haha. nej nu ska jag kolla på
jersey girl och försöka somna relativt tidigt. PUSS

tjugoförsta december

första dagen på lovet. har tillbringat den i min säng tillsammans med harry potter och dödsrelikerna. nu är boken utläst, jag har hunnit bli upprörd över slutet och att jag aldrig mer kommer att få läsa om harry potter. jag har hunnit bli arg över att den var för kort och sen har jag lyckats pressa in den i bokhyllan tillsammans med de övriga böckerna i serien.
       jag har fortfarande inte ringt david (har inte orkat hämta telefonen..) men får göra det så snabbt som möjligt. vet inte riktigt vad kvällen har ett erbjuda, men hoppas på något skoj eftersom gårdagskvällen bara var allmänt mysig. får helt enkelt sluta vara så lat och börja ringa runt. tyvärr så åker många bort imorgon bitti så det kan mycket väl vara så att de flesta är försatta i husarrest eller något liknande haha. men får se som sagt..

precis igår kväll när jag hade somnat så ringde gustav och väckte mig. han frågade om jag sov och ja grymtade något slags uttryck med samma betydelse som ja till svar. då förväntar man sig ju att han ska säga aha, sorry och lägga på. men nej, inte gustav, han börjar prata och ställa massa frågor och när jag säger att jag inte orkar blir han arg och lägger på haha. vad kan han vänta sig, att jag ska prata i sömnen och glatt svara på hans frågor? jag låg ju förfan och sov. nej om jag träffar honom ikväll ska han få igen för att han alltid ringer och väcker mig.
       nu ska jag duscha och sen ringa david. PUSS

tjugonde december (kväll)

kom precis hem från mimmi. jag och lisa knatade dit och sen låg vi i mimmis säng och kollade på harry potter och fenixorden och garvade. jag försökte verkligen sätta mig in i filmen eftersom jag inte sett den, men det var svårt och jag tappade koncentrationen. eftersom lisa inte slutat skolan än så skulle hon hem vid 11 så jag hann inte ens se klart filmen haha. nu lever jag i värsta ovissheten om vad som händer med harry and the gang i slutet. jag har ju dock läst boken två gånger, men ändå.

imorgon ska jag bara sova så himla länge haha. sen ska jag bara dega och göra verkligen ingenting. måste komma ihåg att ringa david iallafall, har inte pratat med honom idag än. nej usch vad trött jag är, ska lägga mig och läsa lite harry potter (nej jag tröttnar aldrig!) pussgodnatt!

tjugonde december

det finns en gud! någonstans, jag är nästan säker. för nu har jag äntligen slutat skolan och det känns så sjukt skönt. hela min kropp känns helt lättad. ingen matte, inga läxor absolut nada på 20 dagar. bara sova hur länge jag vill och gör precis vad som faller mig in. ska bli så otroligt mysigt. plus att det kommer två skitroliga helger i rad, först julafton och sen nyårsafton. jag har nog inte känt mig såhär glad på länge. det är precis när man har den här känslan som man tänker att fan, allt kommer ändå ordna sig tillslut. gud vad skönt om man bara kunde känna så hela tiden!

iaf så har jag fått betygen, inte sänkt mig i något tack och lov. däremot höjt mig i alla so-ämnen + biologi känns perfekt. tror nog att jag kommer in på någon av dom skolor jag vill gå i nu, muy bien! ska bara ta det lugnt resten av dagen, läsa ut harry potter och vila. sedan ska jag försöka hitta på något skoj ikväll med allihopa, verkar lite som om alla planer gått i tusen bitar nu men man får vara spontan och kreativ, den här hemska terminens avslut måste firas!
       kom ihåg att jag skrev om att jag och johan pratade om att kartlagga våran umgängeskrets som en tunnelbanekarta. det har nu emil, johan och några till gjort och den kartan går nu under namnet knullkartan. haha. man letar upp sitt namn och följer strecken som går ut från den och ser vilka personer man kopplats ihop med under årets gång. fan vad sjukt egentligen, men ändå så himla roligt. enskede rules! nej nu ska jag chilla lite i soffan med varm oboy och mackor haha. jesus is my homeboy! PUSS

nittonde december

typ skönaste dagen i hela mitt liv haha. iaf för att vara en skoldag. började halv tio med engelska. kim ledde lektionen så det var bara osvettiga muntliga övningar, slappt. sen gick vi kompisstödjare på bio, guldkompassen, hur sweet som helst. david somnade (!) men jag och mimmi ansträngde oss och tyckte faktiskt att filmen var helt okej. köpte de sista julklapparna och den skitsöta blus/tunikan på hm som jag längtat efter att ha i min ägo haha. kom precis hem och är typ genomfryst. skinnjackan var varm idag må jag säga, fick typ frossa.

hm slutar imorgon ska bli så sjukligt skönt, och torsdag och fredag kväll ska bli så jävla roliga. är så grymt taggad på att bara ha kul med allihopa för det var rätt längesedan för min del. vill bara ha en underbar början på lovet/julen och ska fan se till att det blir så också, allt går om man vill.
hade tänkt att bjuda över lisa och mimmi på middag ikväll eftersom jag ska äta min favoritmat som jag har tjatat om att dom måste äta i typ 3 år. men såklart är min bror största snålisen och säger att dom inte ska äta upp hans mat så den planen sprack. får dra hit dom på myskväll (film <3 min säng <3 te <3 lussebullar) som vanligt. får se vad kvällen har att erbjuda. aja, pusshejsvej

artonde december

sjuk dag i skolan. riktigt sjuk faktiskt. men samtidigt kunde jag inte låta bli att skratta lite åt eländet, det var bara så jävla ironiskt och kändes som en riktig parodi på nåns liv haha. tänker inte gå närmare inpå det.
       iaf efter skolan så gick jag och johan och diskuterade våran umgängeskrets och att vi skulle kartlägga den och se efter vilken jävla jätteorgie vi lever i haha. det är bara som ett enda stort sexuellt förhållande mellan alla och det är egentligen så sjukt. man tror att man vet så mycket om alla, och vad dom gjort osv osv men när man väl kollar runt och får veta sanningen så kommer man på att man inte har någon koll alls, att man knappt vet någon annans hemligheter. det är bara så knäppt, fast vi har ju ändå så kul tillsammans trots att det lite halvt spårar ibland och att de flesta helger är sajkade.

aja i vilket fall så har jag ägt louise idag på nintendo wii, jag har blivit poppis efter jag kirrade spelet haha. vi spelade baseboll och jag slog homerun hela tiden. typ ba bäst ba liskom. louise gick precis iväg för hon skulle träna och jag hoppas verkligen att jag får min jacka idag. orkar inte frysa en dag till. ska bara gnälla en sista gång över min sjuka magverk, ska lägga mig med värmedynan nu. jag är seriös, det är inte ens kul. PUSS

sjuttonde december

sitter hemma hos victor, i hans källare och håller på med någon slags korvutdelning till alla svettisar i min klass. vi har sålt salamikorv under ett tag och nu ska man komma och hämta alla korvar man beställt. kim skulle på nån grej så det är jag, victor, gurra, david och ben som sitter här och mögar och äter upp gurras salami (han är rik och har köpt 7 stycken ensam haha). i övrigt har det varit en riktig mysmåndag, jag har spöat david på nintendo wii och snackat en hel del om lite allt möjligt, skriver mer när jag kommer hem. PUSS!

sextonde december (tredje advent, kväll igen)

jag och lisa såg att göra en pudel. mimmi var trött och orkade inte vara med. vi låg i sängen och målade naglarna och åt lussebullar och pepparkakor och drack te. eller okej, jag åt det, lisa åt chips (!) aja, nu ska jag iaf gå och lägga mig och läsa nya harry potter boken som jag fick igår i julklapp av mina kusiner haha. säg inget, jag är största HP-fanet. aja, pussgodnatthejsvej!

sextonde december (tredje advent, igen)

den här söndagen hargått sjukt snabbt, mycket snabbare än vanligt. lisa kom hem till mig för att spela yatzy men när jag öppnade dörren stod hon där i plyschbrallorna med ett ledsamt ansiktsuttryck och utbrast "yatzyt är BORTA". jag hanterade situationen väl och vi spela nintendo wii istället. jag ägde lisa på boxning, men på tennis var det ganska jämt. det är typ seriös träning det där spelet, man blir trött och får träningsverk om man kör tillräckligt intenstivt haha.
sen drog vi iaf till hallen och vi kollade på matchen (dom vann med 25-15) och jag kom hem för ett tag sen. är jättehungrig men pappa är seg på att laga mat. efter middagen ska jag lisa och mimmi sammanstråla (förmodligen hemma hos mig) och kolla på film och måla naglarna haha. glömde lisas mössa som jag fick låna av henne i hennes väska så måste i vilket fall som helst gå och hämta den. nu spillde jag precis ut hela mitt glas julmust på bordet, bra julia! och nu ropar pappa att maten är klar. aja, ha en mysig kväll.

sextonde december (tredje advent)

good morning! vaknade tidigt idag igen, undra varför. hade ändå ganska kul igårkväll hos mina kusiner. spelade nintendo wii och var sämst och fick lite julklappar, lånade ca 20 filmer och fick träffa farmor. så det var över förväntan liksom. däremot hunden, den hatar mig verkligen. jag är ju hur snäll som helst, och ändå så håller den på. ostekigt!

aja iaf, idag så ska jag kolla på mitt lags match, 16.00 i sl-hallen tror jag det var. dom ska möta spårvägen, dvs hannas lag. myes, hur kul som helst. ska psyka sönder hanna, moahaha. aej nu måste jag äta lite frukost och sen hoppa in i duschen. ha en bra dag!

femtonde december

jag vaknade redan vid halv elva idag, vilket är olikt mig. glömde ta nässpray igår innan jag gick och la mig så fick lite panik då jag vaknade och inte kunde andas genom näsan. det är verkligen inte obehaglig känsla. aja, jag gick iallafall upp och låg och kollade på fab five i soffan och drack en stor kopp te. sedan bytte jag tv och gick och la mig i mammas och pappas säng och kollade på typ världens tråkigaste disneyfilm som gick på femman (tro inte att jag satte på den av fri vilja), spirit - hästen från vildmarken. jag låg och fnittrade för mig själv åt hur larvig den var, sångerna var bara för mycket och hela konceptet asså. hästarna såg inte ens ut som hästar, helt sämst. sen hamnade jag här och jag borde egentligen hoppa in i dushen och sen försöka hitta något jag kan ha på mig ikväll. vi ska nämligen på middag hos min faster ikväll för att dom åker till florida i tre långa veckor på måndag, och då ska det firas någon slags mini-julafton-middag-hejdå-sak. jag har verkligen inte lust, är så himla hängig. menmen, jag tycker ändå att det är lite kul att klä sig finare än till vardags trots att mitt utbud på "finkläder" är så gott som obefintligt. jag hade ju tänk att köpa en jättefin blus/tunika igår på hm men med min vanliga otur var den ju slut i min storlek överallt. får gräva runt i garderoben, men det lär väl sluta med att jag tar någon av mammas tröjor som vanligt haha. hur bra som helst att vi har samma storlek i kläder, och att hon har mycket mer kläder än mig. hon brukar faktsikt få låna kläder utav mig också, ibland..

fortfarande ingen snö så långt ögat kan nå. men jag får min jacka i veckan så jag slipper frysa iallafall. skitsamma att den är skitful, jag totalvägrar att frysa ihjäl i det här äckliga landet. nej nu ska jag duscha och sakta men säkert börja fixa mig inför kvällen. ha en bra dag!

fjortonde december (kväll, igen)

lisa tvingade mig att se på bland det sämsta skit jag någonsin sett, high school musical. seriöst, det var bland de sämsta filmer som någonsin filmats måste jag säga. tillochmed festival är fan bättre än den. och då ska jag tillägga att den filmen är urkass. det var iaf kosligt att bara ta det lugnt och nu ska jag borsta tänderna och lägga mig och läsa. jag har inga pengar på min telefon + att comviq kompis gått ut och jag har inte hunnit köpa ett nytt än. det betyder att jag inte kan skicka sms. vilket betyder att jag är i princip sysslolös då smsa är mitt största intresse typ haha.
      jag och lisa satt och diskuterade handbollen och jag funderar på att börja igen efter jul kanske, men bara träna en gång i veckan och gymma en eller två gånger eftersom vi får det billigare på gymmet som ligger under hallen. men får se hur det blir med den saken, men det känns som om jag har gått upp minst 300 kilo sedan jag la av och träna. och det är inget skämt, det kanske inte är så men det känns definitivt som det. nej ska inte sitta här och tjata och gnälla mera. hoppas ni alla haft en trevlig kväll. godnatt!

fjortonde december (kväll)

jag har aldrig varit med om segare kväll förut. träningen tar tydligen aldrig slut eftersom lisa aldrig kommer hem? och när hon väl är hemma och readytogo så är väl klockan halv 11 och då pallar man ändå inte. så det blir väl megakos ikväll och som sagt ska jag försöka få mimmi med på noterna också. är grymt taggad på stora koppar te (mimmi får varm oboy för hon gillar inte te, haha) och skitsnack. jag och lisa i våra underbara plyschbrallor som är någon slags immitation utav juciy dräkterna. min är dock köpt för typ 50 spänn i usa för 3 år sen och tröjan är tyvärr, tyvärr för liten.
       det var minst tvåtusen år sedan jag rörde på mig och en kvällspromenix skulle sitta fint, men tror inte dom andra två är speciellt pigga på det. har en känsla av att dom är otroligt partytaggade och vill ha en sjuk kväll. vet inte riktigt om jag är med på dom noterna och kan mycket väl hända att det blir dubbelmYs med familjen två dagar i rad denna helg ;s

i min långa väntan har jag slagit in alla mina julklappar så jag slipper det sen. nu är det bara ett stort megachill kvar. slipper trängas i stan med massa svettiga tanter som börjar munhuggas för varenda liten småsak. snälla rara, när ska alla lära sig att inte vara ute i sista minuten? visst kanske det är en fråga om pengar, men man kan väl ändå börja lite smått ett ganska långt tag innan, eller? åtminstonde tänka ut vad man ska köpa istället för att bara glida runt och ta saker på måfå som ändå personen i fråga ändå byter sen. galet onödigt och behöva komma hem sur varje dag efter en dag på stan med massa idioter. asså om inte lisa ringer snart kommer jag ringa upp med dolt nummer och låtsas vara någon svettig person och psyka henne tills hon förstår att det är jag..

fjortonde december

dåligt med folk det var i stan! kunde inte röra sig utan att få en armbåge i midjan, helt jävla sinnessjukt. fick iallafall tag på alla mina julklappar utom en så är riktigt nöjd med dagen. köpte ny fondation också så nu är det totaltom plånbok igen. men jag kan inte låta bli att vara glad ändå, över att det är fredag och det bara är tre dagar kvar i skolan på hela terminen.

det är alltså fredagkväll och jag är trött. har två alternativ ikväll och det lutar åt att jag och lisa ska kosa ner oss med en bra film och bara ta det lugnt. försöka få med oss mimmi också så det blir riktigt kosligt. hoppas jag får något gott till middag, är riktigt hungrig också. såg hon från idol, gathania eller vad hon nu heter, på tunnelbanan. det är sjukt hur söt den tjejen är asså! nej nu blir det tv en stund innan maten. ha en bra kväll, pussohej!

trettonde december (lucia, kväll)

orkar inte skriva. kör på den här skiten istället, tråkig jag vet. men vafan. imorgon ska jag handla mina sista julklappar efter skolan, ska möta upp lisa och mimmi i stan tror jag. well, godnatt!

Dagens humör: trött
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: svarta brallor, grå stor stickad tröja
Dagens händelse: johan applåderar mitt i luciatåget fast man inte får, haha
Dagens planer: sova
Dagens vill ha: sötaste blusen på hm
Dagens saknad: pengar på mobilen
Dagens drog: chaite
Dagens finaste: mitt ickestädade rum
Dagens måste: leta upp en halsduk
Dagens mat: gör för ont att svälja för att äta
Dagens sjuka: äckligt ont i halsen
Dagens kärlek: emons bloggcomeback
Dagens sämsta: ska bort på middag på lördag, förstörd helg alltså

trettonde december (lucia)

skön torsdag. vet inte riktigt varför jag gick till skolan för onödigt var det iallafall. först det vanliga luciatåget som var rätt lamt förutom det parti då en tjej i åttan sjöng (vilket hon gjorde sjukt bra! mkt cred till henne). vi kollade på how high och någonstans i mitten utav filmen fick min lärare nog och gick ut ur klassrummet. förstår inte varför haha, men han blev nog lite upprörd inombords. vår kära tekniklärare jan vägrar tala om våra betyg. okej, jag accepterar att han är virrig men jag måste ju fan få veta om jag fortfarande har mvg eller inte. vi är ju best buddies han och jag. blir måttligt besviken om han sänkt mig.
kom hem och la mig i soffan för att läsa, för tredje dagen i rad somnade jag och sov två timmar tills mamma väckte mig. förstår inte hur jag kan vara så fruktansvärt trött för jag somnar ändå på kvällen sen. har nog med min förkylning att göra, som för övrigt aldrig går bort. därför jag har varit så sur och lättretlig de senaste veckorna, ber om ursäkt för alla som fallit offer för min lilla vrede haha. när jag vaknade så såg jag till min stora glädje att det hade snöat men sen kom jag på att jag skulle vara tvungen att gå ut i det här pissvädret imorgon bitti och glädjen förvandlades snabbt till ilska istället. just därför ska jag nu ringa lisa och be om att få byta tillbaka våra kläder och sedan ska jag fråga om handbollen är det roligaste hon vet (dock tror jag redan att jag vet svaret..). hejsvej!

glömde nästan
my best emofriend is back in B efter att jag framfört min klagan och hotat med emoslakt.

langar låten ba!

en liten låt såhär på kvällskvisten är ju bara ett måste. josé gonzales - crosses. texten är bland de bästa. hejaheja!



tolfte december (kväll)

försöker komma på hur jag ska kunna vara lite snällare både emot mamma och pappa nu när det är jul och allting. men det är så himla svårt när jag går runt som en bomb och tyvärr tyvärr kan råka ta ut min ilska på någon av dom. det är egentligen mestadels mitt fel bara. jag har insett att när dom bryr sig om mig tycker jag att dom är jobbiga och när dom låter mig vara så blir jag arg för att dom inte bryr sig. kan inte ens bestämma mig för hur jag ska ha det.

nej nu ska jag släpa mig till min säng och läsa i min bok tills jag slocknar. lär gå snabbt trots min lilla nap där efter skolan. säger bara: kosligt da. måste fan gifta mig med en norrman annars vet jag inte vart jag kommer ta vägen. förmodligen kommer det sluta illa. nattinatti

tolfte december

halva veckan avklarad. är sådär skönt lättad över att vi inte har något krävande kvar på hela terminen. vi hade vårat sista prov idag så nu känns det nästan som om man har en vecka full av lall framför sig. nåja, något kul lär väl dyka upp, inte i form utav skolarbete hoppas jag utan bara nånting.
       vaknade för en och en halv timme sedan, hade sovit sedan halv fem. var sjukt skönt trots att jag tror att det bli uppesittarkväll nu i natt men det är väl mitt eget fel. låg och läste i min bok och slocknade sådär som min farmor brukar göra. känns ju lite smått, hm, hittar inte ordet bara för det men ni kanske förstår vad jag menar hah. menmen. påtal om farmor var det längesedan jag hörde av henne, kanske ska slå en pling. vi ses ju iof på lördag men ändå. jag är så lycklig att jag lyckades övertala henne om att vi ska fira julafton på landet. det kommer bli så himla mysigt och jag är verkligen supertaggad på det. det kommer bli hur bra som helst.

imorgon är det lucia. som vanligt ska vi gå på det tråkiga tåget och höra falsksång i typ en halvtimme. sedan ska vi kolla på nattbuss eller how high och fika i klassrummet. precis som vanligt. jag kommer nog somna. fan vad jag har ont i halsen, blir galen. går ju inte att svälja. orkade inte ens äta middag för att det skulle ta typ 4 timmar att få ner all mat. nöjer mig med ett stort glas vatten istället. ska gå och tvätta bort mitt smink och lägga mig i soffan och dega. ngt mer kommer nog senare ikväll. heja heja!

elfte december (kväll)

jag håller på att bli sjuk igen. inte alls bra, skulle sitta lagom fint till lovet. så just därför ska jag gå och lägga mig nu. det borde vara lite vuxenpoäng på det. liksom ta ansvar, gå och lägga sig tidigt ihopp om att bli bättre tills imorgon.
    jag har tagit över fishens roll nu när han är i thailand men jag kommer aldrig komma upp i hans standard så fishfirman får ligga nere några veckor nu. fan, det är konstigt att jag känner mig trött trots att jag sov så länge när jag kom hem, brukar aldrig bli så annars. då ligger jag alltid och grubblar på oviktiga saker hela natten tills jag inser att klockan är tre och jag ska upp och fyra timmar, då får man panikångest och är vaken en timme till bara för den sakens skull. jag är dålig på att avrunda ett inlägg när jag väl börjar skriva, menmen nu gör jag det, godnatt!

jag har varit snäll iår, så snälla tomten..?

1. 

2. 

3. 

elfte december

har varit lite småsur hela dagen och det är energikrävande så kom hem efterskolan och slocknade i sängen på direkten. vaknade sedan vid sex av att pappa ropade på mig och insåg då att jag sovit i ungefär två och en halv timme. så sjukt dåligt av mig! nu sitter jag här med tofflor, pappas tjocktröja och fleecefilt och fryser ändå. ska lägga mig i sängen och tjura snart, äta pepparkakor och tycka synd om mig själv. ringa någon rolig pys som kan pigga upp mig.

på tal om rolig vill jag tacka
milly för dagens skratt haha. vi gick till mataslen där det var folk som sökte skådespelare till två nya långfilmer. man skulle berätta lite saker inför kameran, och milly var så rolig när hon drev att jag som vanligt började gråta av skratt. haha, tack, det var nog the moment of the day.
    på torsdag är det lucia. det brukar vara ganska mysigt på lucia förutom de år då dom i luciatåget inte kommit till insikt med att dom inte kan sjunga och förstör stämningen. men annars så. vet inte om jag ska göra en ansats till att plugga till provet imorgon eller bara vara en skön tjej och låta det gå åt helvete. det sistnämnda lockar mig mer. åh på tal om skolan så jobbar vi med universum. tack, äntligen något som man tycker är någorlunda intressant så man inte behöver plåga sig igenom alla de veckor vi ska jobba med det. menmen, nu ska jag ta en dusch för att se om jag fryser eller om jag bara är nerkyld. vad är skillnaden? haha, aja, hejsvej.

tionde december (kväll)

langar en låt istället, petter feat. säkert! - logiskt. har fallit pladask för denna låt, en helt oväntad combo tycker jag. någon mer som älskar den? jaja, skulle ju vara tyst.
sov sött!



tionde december

har varit en skön måndag trots mina ynka fem timmars sömn inatt. förstod inte att jag kunnat hålla mig så pigg hela dagen med bara en toast och ett glas vatten i magen, men tydligen så funkar det vilket är väldigt underlättande för mig eftersom jag tycker frukost är extremt överskattat. jag kan inte köpa argumenten att "man sätter igång kroppen efter natten" eller "man presterar bättre i skolan". jag tror helt enkelt att det är psykiskt, iaf för mig. jag kommer igång ändå och jag presterar lika bra i skolan så frukost är bara något man tvingar i sig för att man inte vet bättre, eller för att mamma lackar ur varje gång hon kommer på en med att inte äta (precis som min).
iaf så fick jag veta att jag hade vg på idrottsprovet, och att jag höjt mig till vg i alla soämnen så jag är glad julia. efter skolan mötte jag lisa och vi åkte in till stan för en fika och lite julklappsspaning och eventuella köp. jag köpte till pappa, medan lisa bara köpte saker till sig själv haha. jag älskar när lisa är dryg medvetet, bland det roligaste jag vet. hon tyckte att jag var för snäll idag då jag tillexempel lät en tant gå före mig i kön till kassan. mitt bästa argument var då "äh, det är ju jul" vilket hon inte riktigt verkade köpa, menmen.

borde egentligen plugga till mitt idrottsprov på onsdag men har fastnat lite i mitt plinkade på den numera extremt omtyckta gitarren som jag bestämt ska bli min nya bästis i framtiden. det är faktiskt en riktig önskan, att kunna lära mig spela riktigt bra, typ som min bror. han behöver liksom se en tab en gång och sen kan han spela låten i princip. iof har han spelat i typ åtta år, men jag ska lära mig. iaf lite. skriver kanske mer senare ikväll, PUSS!



här är då min nya älskling, mammas gamla gitarr haha.

nionde december (andra advent, igen)

precis ätit pizza och är hur mätt som helst som vanligt. jag tycker inte om pizza så mycket när jag tänker efter, jag känner mig så fet och mätt efteråt att jag inte behöver äta på en vecka typ.
    dagen har varit ganska dryg, men gått ovanligt snabbt för att vara söndag. har lärt mig spela introt och en bit in på första versen på hey there delilah på gitarr, så lite stolt över mig själv är jag ändå. önskar bara att det gick snabbare att lära sig än vad det gör för mig, mitt tålamod är som sagt inte det allra bästa.

nu ska jag iaf kolla på love actually, en annan julfavorit. mamma hade inte sett den, så ska tvinga henne. sen ska jag äta lussebullar för det är ju andra advent idag, bara två veckor kvar. får se om det blir något mer, annars säger jag godnatt här. hejsvej!

nionde december (andra advent)

vill börja med att be om ursäkt för mitt lilla emoinlägg igår kväll. ibland stiger bara saker och ting över ens huvud och jag var tvungen att skriva ner min ilska. att lotten föll just på att skriva ner det i bloggen var bara en tillfällighet. så, nu tar vi det från början. alltså söndag idag. söndagar för mig är nästan värre än måndagar, det är bara en helt tom dag utan något som helst syfte. känns som den bara finns för att veckan ska vara komplett med alla sina sju dagar. alltså, onödigt!
gick upp vid elva och medan jag åt frukost så råkade jag höra på radion årets julkalander, teskedsgumman. jag blev helt till mig. liksom, teskedsgumman. jag är uppväxt med en lilla tanten och fan att man inte var liten och fortfarande följde på kalendern på tv och radio. jag vet inte ens vilken där är på tv iår, men teskedsgumman är ju bara det allra bästa. hur kan man inte älska henne? göta petter. älskar dom små historierna, och rösterna och allt. blev lite sentimental där och skulle gjort allt för att vara sex år igen då hela december var en enda lång väntan på julafton och paketen. ingen jul utan teskedsgumman!
ska rätta mig själv igår, kollade inte på nyckeln till frihet utan såg edward scissorhands istället. bästa julfilmen någonsin, den är bland det sötaste. om ni inte sett den så spring och hyr, är omöjlig att inte älska!

inget bokat för idag. inte förens klockan 20.00 då love actually är på femman. mamma och pappa ska bort på nån andra advents grej. jag har avstått iår så ska laga något gott till mig själv. skriver senare.



åttonde december (kväll)

precis hemkommen från tessie. hade säkert varit kul om jag varit taggad, men nu var det inte så. bra på ett sätt, jag sparade mina pengar = mer att handla julklappar för. mina föräldrar har party så dom har tagit ner min datastol i köket, sitter för tillfället på knä på en kudde och skriver. har varit med om bekvämare hah.
    åt jättegod middag och är fortfarande proppmätt. letade upp den största koppen jag hittade här hemma och gjorde chaite, det är inte ens kul hur kallt det är ute nu. skinnjackan värmer inte ett piss. och speciellt i strumpbyxor, har varit med om varmare må jag säga.

imorgon är det redan söndag igen. känns så hemskt. kom på att jag har prov på onsdag, och inte pluggat ett piss. kommer gå åt helvete. ska kanske försöka hinna med att gå på matchen vid ett, saknar brudarna lite smått. annars ska jag nog bara slappa, kanske börja plugga till provet eller något sånt? haha.
    måste säga att jag tror SSG har skapats ikväll. we got the power! nu jävlar, om sju månader kommer vi splittras, bäst vi passar på att ha kul nu. det visar sig att enskede inte alltid är så dött och trist iaf, känns bra. aja, mot sängen och nyckeln till frihet (förmodligen en av världens bästa filmer enligt mig). pussgodnatt

jag blir så arg på dig när du gör såhär emot dig själv. jag hatar dig för det, och jag skäms. du drar ner mig i dina pinsamheter och sorger. du dränker mig precis som vinet dränkt dig. jag vill bara skrika och gråta tills du förstår. varför kan du aldrig förstå? jag vill inte höra att du gråter ikväll igen. jag vill inte höra smällandet i dörrarna eller svordomarna du kastar ur dig. och jag vill inte se ångesten imorgon, hur de dåliga samvetet har tagit över din själ igen. jag vill bara att du ska inse vad du gör mot mig. en kväll är allt jag ber om.

åttonde december (igen)

det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, du har inte en aning, aning
det är så logiskt alla fattar utom du
du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu

åttonde december

knäppt att jag vaknade så tidigt idag. annars brukar det aldrig vara före ett, men funderar på att gå och lägga mig igen. håller på att somna och känner mig något trött haha.
    gårdagskvällen blev väl rätt så lyckad. ett snabbvisit hos röd som visade sig vara sjukare än vad jag trodde. låg under sitt täcke och log nån gång då och då. han verkade ha kommit till insikt och trodde att han var alkoholförgiftade. mja, jag vet inte om jag tror på den saken. iaf så åkte vi vidare hem till nisse där det var folk som man både kände igen och några nya ansikten. såg typ hundra klipp på youtube om en hamster (?) som gjorde värsta posen. varför killarna skrattade så mycket vet jag inte, för den var inte så rolig. drog hem vid ett och somnade nästan bums framför tven.

idag så ska vi ha gäster och fira nån slags mini-julafton vilket innebär att jag inte får gå ut ikväll, utan måste hålla mig hemma. är sur på mamma för det, men kan försöka att få lämna hemmet vid tio då jag lär vara rejält uttråkad. vad mer finns det att säga. jo, har börjat läsa män som hatar kvinnor av stieg larsson för har hört att den är sjukt bra, och eftersom den ska bli film snart (har jag hört iaf?) så vill jag ha hunnit läsa boken innan jag ser filmen, annars har jag förstört boken, enligt mig iaf. sen är jag supersugen på att läsa nya harry potter men antar att jag får vänta tills julafton. nej nu ska jag försöka äta någon slags frukost, har inte gjort det på hela veckan så det passar bra nu på en lördagmorgon.

sjunde december (igen)

yes fredagkväll, huuuuuur bra som helst! vet inte riktigt vad jag ska göra dock, men någoting kul lär väl hända. annars får man göra det bästa utav situationen. har precis ätit jättegod middag, oxfilé med klyftpotatis och pepparsås så nu är jag mätt också.
efter skolan tvingade kim med mig till förmodligen världens sämsta köpcentrum, globen, för att köpa nån speciell mugg till hennes syster. jag hatar verkligen globen, finns inget värre stället. det var även extremt mysigt att åka moppe i ösregn, kändes mig nyduschad och fräsch när jag kom hem. för tredje dagen i rad satte vi oss med varsin stor kopp chaite och lallade.

känns som om det lutar mot en filmkväll ikväll. men får se, är jättetaggad på skräckfilm (speciellt the hills have eyes) så man blir sådär rädd, plus att det är precis rätt stämning, ösregn och totalt mörker. mys mys. om inget dyker upp blir det väl jag, kim och en jävla massa skitsnack hela kvällen, får se helt enkelt.
vill bara säga att emopakten består, jag och patrik står i fronten och kämpar emot alla dessa hemska fjortisar som invarderat våran skola. the future lies in our hands. trevlig fredagskväll!

sjunde december

relativt pigg julia! är nog känslan utav fredag och helg som bidrar till den piggheten, för jag har sovit dåligt inatt. vaknat flera gånger och det var snudd på att jag övervägde att ens gå upp. har på mig mina två mysplagg idag: raggsockor och en stickad kofta. passar bra nu när regnet öser ner utanför mitt fönster och jag inte äger ett paraply. börjar 09.35 så ska strax kila iväg.

som sagt är det ju fredag. igår var jag taggad, idag känns det bara som om jag inte orkar någonting. vill bara hyra en bra film och ta det lugnt. igår hade jag och mamma myskväll, var så skönt att prata om saker och ting. jag har liksom alltid trott att min mamma inte förstår sig på mig men det visade sig vara raka motsatsen. jag ska göra mitt bästa för att finnas där för henne nu och ska försöka uppskatta saker mer och mer. kanske början på ett nyårslöfte? ajdå, nu måste jag kila till skolan. skriver mer i eftermiddag. PUSS

the song of the day

hallelujah av kurt nilsen, espen lind, askil holm och alejandro fuentes. alla fyra är norska (tror jag iaf) och det är en underbar veriasion av låten. vid 1.56 börjar kurt sjunga, och jag lovar, hans röst är helt sjukt underbar och bland de bästa jag nånsin hört. har blivit smått beroende av den här låten nu men det gör mig ingenting. heja kurt!



sjätte december (igen)

jahapp. nu är min nässpray borta! jag är inte nådigt sur just nu. blir nästan nedstämd. vem får för sig att plåga mig genom att typ gömma den? ibland orkar man bara inte.
    för övrigt sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon. vill ha lite nya kläder men shopping innan jul känns ju lite dumt, typiskt mig & mamma att köpa samma plagg. på tal om jul lovade jag mamma att göra en önskelista idag. bör vara rätt exakt så det inte blir fel, det blir bäst så. eller gör som linnea gör: går och lägger undan kläder som mormor dagen efter kommer och köper haha. bland det roligaste jag hört på länge, vad är det då för mening med presenter liksom? är iof smart för man får precis det man vill ha, men jag skulle nog tycka det var lite småtrkigt. jag vet bara tre saker jag vill ha; nya ipod nano (svart eller röd 8gb), greys anatomy säsong 3 och nya harrypotter boken haha. åh juste, lila strumpbyxor och svarta, vita och gråa knästrumpor. ja, jag är en person som önskar sig mycket olika roliga saker. får komma på lite mer så mamma har något att gå på. men jag kan göra det senare, nu ska jag göra ansiktsmask och sen ska jag sätta mig i soffan med en stor kopp te och bara mysa. hoppas också på att min nässpray dyker upp innan natten. nattinatti!

sjätte december

orkade inte skriva igår, så får slå två flugor i en smäll idag istället. igår var jag som sagt hos kuratorn, ska inte gå närmare inpå det men det var iallafall bättre än vad jag trodde och det var riktigt skönt att bara kunna få slänga ut sig allt utan att nån tyckte man var jobbig eller gnällig. efter det kom kim hem till mig och vi gjorde typ absolut ingenting mellan klockan halv 5 och halv 11. men det var soft haha, lite typiskt oss att vara för lata för att orka gör någonting alls.

idag har jag inte heller haft orken, är så fruktansvärt trött. jag, kim och linnea hade bara halvdag för vi skulle på en interjuv som en tjej behövde göra till ett projektarbete i sin skola. det var en del frågor vi fick svara på typ, inte jobbigt alls men det tog ungefär en och en halv timme. sen var vi lite kriminella då vi körde moppe utan hjälm hem till mig och drack typ en liter chaite var (linnea gick tillbaka till skolan, av någon dum anledning?) och var bara allmänt softa idag igen.
kim åkte precis till ikea, hon ska köpa saker till skolan eftersom hon är elevrådsordförande (en mycket ambitös och duktig sådan) och jag och mamma ska ha tjejkväll för vi är ensamma. vi ska äta våran favvomat, fiskbullar haha. jag, farmor och mamma är typ dom enda som tycker om det av alla jag känner. sen får jag se vad det blir av mig ikväll, om inte annat så lär jag väl skriva något oviktigt igen.

passar på att länka till min nya favvoblogg, min bästa emokompis som står för den haha
http://pundhuve.blogg.se

femte december

nu sitter jag i datasalen i skolan. kom hit för bara tjugo minuter sen eftersom jag försov mig imorse, smart som jag är. var dock skönt med lite extra sovmorgon. nu kommer jag vara taggad hela dagen istället. jag ska typ redovisa mitt bildprojekt om en stund, har ingen aning om vad jag ska säga eller så men det löser sig. får improvisera haha. vid tre så ska jag till kuratorn, dock lika förvirrande fortfarande men det går säkert bra.

david sitter bredvid mig och jobbar på sin bildanalys och jag lallar bara. eller "mediterar" som min bildlärare sa att jag skulle göra. kanske kan spela lite jetman eller något. bild är fan roligt ibland. skriver mer i eftermiddag när jag kommer hem. PUSS

fjärde december (igen)

på bara typ en halvtimme blev jag äckligt trött. kanske ska ta och sova tidigt ikväll. så har jag sagt ett x antal gånger nu och aldrig lyckats så bara onödigt att ens försöka. måste komma ihåg att be mamma köpa nässpray till mig imorgon, den är typ slut vilket kan vi ödesdigra konsekvenser för mig då jag för tillfället inte kan andas genom min näsa. lät nästan lite vuxen där, eftersom jag inte platsar i casualligan (enligt min emovän patrik) får jag skapa min egna vuxenliga med bara mig som deltagare och plocka vuxenpoäng. gustav kan kanske få vara med också ("hur dags börjar vi?"). fisheN får också vara med, just bara för att han är så fruktansvärt fishig. vilken idé jag har!

på tal om ideér så har jag fortfarande ingen aning om vad jag ska säga till kuratorn imorgon. får lite ångest över det, känns som om jag helt slösar bort hennes tid och att någon annan kanske skulle behöva den bättre. aej jag vet inte, blir smått nervös bara av tanken på det.
så vad händer imorgon då förutom det. hm. ingenting. mitt liv är så händelserikt, bara händer saker hela tiden. fan asså, förstår inte hur jag hinner med allt. får stressa för att kunna hinna med alla viktiga händelser och happenings runtomkring mig. myg0d. nu ska jag dricka chaite och äta lussebullar och sen ska jag fanimig lyckas somna innan 11. pusshejgodnatt

fjärde december

jag tycker verkligen om tisdagar. inte minst för att det är sköna lektioner i skolan, utan bara just för att man klarat av den jobbigate delen utav veckan när dagen börjar lida mot sitt slut. vi fick som vanligt sluta tidigare från spanskan och jag och molly gjorde sällskap hem i kylan. när jag kom hem satte jag och käre mor igång med vårt lilla pepparkakshusbygge som brukar vara våran största passion under julen. alltid lika kul haha. dock smakar mammas pepparkakor bajs (förlåt mamma haha) men hon är väl medveten om det men gör iaf några stycken varje år av någon anledning. kan lägga upp en bild på huset sen när det är färdigt haha. känns som jag är tre år idag av någon anledning kanske hela julstämmningen och pepparkaksbaket, det bästa jag visste när jag var liten.

fick ny tid hos kuratorn idag, fast den är imorgon eftermiddag då. jag vet inte riktigt, känns lite knäppt att gå dit och inte ha någon egentligen aning om vad jag ska säga. antingen kommer jag inte våga säga något alls, rädd för att hon ska tycka jag är konstig. eller så kommer jag säga för mycket, och hon kommer tycka att jag är gnällig. jag vet faktiskt inte vad jag ska säga om jag ska vara helt ärlig. men kan tänka mig att det kan vara skönt att prata med någon man inte känner och som inte vet något alls om mig, vilket gör att hon inte heller kan döma mig. skriver mer senare, ska fixa klart min och mammas kreation haha.

tredje december

gud så trött jag var imorse! gick verkligen segt och fick stressa som vanligt för att hinna med pappa som var tvungen att åka tio i åtta. vi skulle till riksdagen, fick en guidad tur på engelska (?) jätteknäppt och jag var trött, minns inte ett ord av vad hon sa. sov typ igenom hela besöket.. sedan hade vi livräddningstest på eftermiddagen. längesedan jag badade inomhus haha, det var ganska kul men segt. sedan träffade jag louise och vi gick hem till mig och pluggade lite, chillade och garvade som vanligt. mamma hade bakat lussebullar som vi tryckte i oss (dom var goda mamma, bra jobbat!). min förkylning är typ knäpp, den försvinner några timmar, men kommer sen tillbaka? det är helkonstigt. men jag har fortfarande slemmig hosta haha. uuuuuurmyyyyysigt!!

imorgon ska jag hjälpa mamma att bygga pepparkakshus. ingen jul utan det i vår familj haha. ska faktiskt bli kul, är extremt megataggad inför julen iår utav någon anledning. hoppas bara att det blir en bra sådan. ska firas på landet med farmor och mina kusiners jobbiga hund som farmor tar hand om under jul för att dom ska resa bort. den gillar inte mig den där hunden (jag försöker iaf att gilla den!) men ska nog se till att vi blir bra vänner haha. lägger in bilder på mitt husbygge imorgon om det nu blir av. och bilden idag är på mitt hjärta louise! sov gott


andra december (första advent, igen)

jaha, nähä, jaha. jag hade helt glömt bort att det var livräddningstest imorgon. hur kan dom kräva att man ska visa sig i bikini? blekfet och kritvit mitt i vintern? jag blir faktiskt lite smålack på det. men mest av allt över att jag har åkt på den värsta förkylningen jag någonsin haft typ, och så ska jag bada med det? det lär ju inte bli bättre precis. jag kan fan inte ens andas genom min näsa. allt bara äger. undra om det är någon bra film på tv klockan nio? åh, jag vill ha chaite, men det finns inte hemma. så värdelöst. kommer somna så fort jag lägger mig i sängen, ska bara ringa david först som jag lovat. pussgodnatt

andra december (första advent)

måste börja med att säga att jag älskar första advent av alla fyra adventsdagar haha. den är helt klart mysigast och det känns verkligen som om julen är nära. jaja. helgen har gått otroligt snabbt och jag har haft fruktansvärt roligt med tjejerna. vi åkte ju ur sm nu då, menmen sånt händer. jag spelade iaf min första match idag på typ 1 månad. var jättenervös men det visade sig gå ganska bra ändå (trots att vi förlorade). på vägen til eksjö hamnade jag, lisa och mimmi i tysta avdelningen på tåget. bra att vi av alla hamnade där. men idag så valde vi att sitta där, det var faktiskt skönt och både jag och mimmi somnade utsträckta på två säten var.

jag har lyckats dra på mig årets jätteförkylning nu. känns hur risigt som helst, bara febern som fattas. imorgon ska jag bada med skolan, känns inte helt okej. men får se hur jag mår imorgon, just nu vill jag bara lägga mig i sängen och sova.
började läsa en bok som louise lånade ut till mig idag på tåget, den heter den lilla fången och är skriven utav jane elliott. det är en självbiografi och berättar då om författarens barndom då hon blev kuvad, trakasserad och sexuellt utnyttjad av sin styvfar. den är väldigt lik pojken som kallades det och jag har bara hunnit läsa typ 50 sidor men är redan helt fast.

haha, kom precis på att jag måste slänga min jacka i tvätten, jag halkade nämligen i typ skogen igår och landade i en lerpöl, hur svettigt som helst. nej nu ska jag göra en stor kopp te (har inte druckit te sedan i torsdags kväll, helt galet!) och lägga mig och läsa vidare i min bok. kanske skriver senare. pussheJ