tjooooo guuzzar!

alla som är katter, säg mjau! haha, skämt åsido!
frisk och kry onsdag idag. kände mig riktigt pigg på väg till skolan. det var varmt och jag kunde använda min favoritjacka som inte väger 27 och ett halv kilo (typ). fick till ett vg på matteprovet, är rätt så nöjd. annars har det varit segt som fan. speciellt engelskan. vår lärare har verkligen förmågan att få våra engelskalektioner att kännas evighetslånga.

väl hemma blev det grey's anatomy igen. tyvärr sista avsnittet i säsong ett och måste nu köpa säsong två. ännu ett tyvärr är att jag inte gett pappa pengar för säsong ett och att han vägrar köpa säsong två till mig förens jag betalt säsong ett. typsikt, det ligger ju inte ens en bankomat i närheten.
    igår fyllde lilla mormor 80 och lilla david 15. gggreat!!

längtar tills på fredag, tjejmiddag, maxat! förresten vill jag också tala om att årsta aik f92 tyvärr tyvärr har åkt ut rmb, men kom dock till steg 4 och är då bland de 32 bästa lagen i hela sverige (födda 92).
mja, finns det något mer att klaga på när jag ändå är igång? jo visst fan, vart är lost? jag börjar på allvar få seriöas abstinensproblem. kom tillbaka. jävla tv4, bara äckligt långa reklampauser och dåligt klädda tv-hallåor. nej tacka vet jag femman. fast lost är ju iof bra på fyran. skitsamma. nu ska jag dra mig ner till min mamma och väcka henne (ja hon sover! tänk på att hon är gammal!!).

ciao!


super måndag

måndag igen då. ganska skön måndag, är hemma från skolan. ärligt talat mår jag faktiskt inget vidare, har ont i huvudet och i magen så faktiskt är jag nästan sjuk på riktigt.
i vilket fall som helst så har jag precis blivit klar med min deckare som ska vara inlämnad nästa vecka. är superglad, den blev faktiskt helt okej. nu har jag bara no kvar och plugga, menmen. jag är faktsikt inte hemma i helgen därför har jag varit tvungen att göra deckaren redan nu.

den här helgen kommer äga allt, vi ska till Sökvesborg, så jävla najs. kommer få träffa min älskade elin, fyfan vad jag saknar henne asså. lillan, uschaimej. jaja. nu måste jag kolla lite på tv, haha. jag älskar att vara hemma från skolan när man vet att man ändå inte missar något. hahah. jaja.
ciao!

bortkastad lördag

idag var det lördag. blev väckt kl. 7 av mamma. fan, var tvungen att sjunga för pappa eftersom bror min började jobbet klockan 8 typ. sen gick jag och lade mig igen. somnade efter en halvtimmes tittande på barnprogram, typ trollz, pokémon, och något annat animerat skit. fan vad barnprogrammen har blivit töntiga. dom var bättre förr (låter som en 90 årig pensionär med fantastiska barndomsminnen).

sen blev jag väckt igen klockan 12. fixade mig och satt vid datorn. sen bar det iväg till stan, skulle på nån jävla bar och kolla på fotboll. det sög. dom hade ju inte ens cola "maskinen är trasig" fuck you, idiot!
det var ju kallare i lokalen än utomhus. sen gick vi till östgötakällaren (om jag inte minns fel) och åt mat. mums, jag är mätt.

jag mår fortfarande dåligt. känns som om jag har feber. har ont i magen och i huvudet. för andra dagen i rad. hoppas det är lite bättre imorgon. vi ska möta haninge i ribby sporthall kl. 16.40 - kom och kolla!
hahahaha. jaja. ska dra ner och äta lite godis nu, fastän jag mår dåligt. nej jag ska nog inte äta godis ändå. jaja. ciaociao!

ingenting onsdag

onsdag idag.onsdagar brukar visa sig vara bra dagar tillslut. än så länge har det braiga inte kommit in i onsdagen än. hoppas det kommer snart, för den här dagen har verkligenv varit långtråkig och tröttsam.
inte nog med att skolan har varit hemsk så har vi äckligt mycket skoljobb att göra. skriva deckare, no och matte prov. blä! jag har inte ens orkat ta upp no-boken än. risigt.

hela jag har varit lite utav en zombie idag. jag har haft huvudvärk hela dagen. mitt nyklippta hår stog åt alla håll och kanter och helst av allt skulle jag velat gå hem och lägga mig igen. men hey, i'm a fighter *not*. jag lyckades ändå ta mig igenom skoldagen. sitter här nu och tänker på om något roligt kommer hända resten av veckan. hm..jo, jag vet; på fredag ska jag till läkaren som antagligen kommer skriva ut medecin åt mig. yes, det är riktig lycka! haha, blir glad bara jag tänker på det.

på lördag fyller pappa år. vi hade köpt en present till honom. igår kom han hem med exakt samma sak som vi köpt. tack pappa, det var bra planerat av dig! så nu har jag skickat ut mamma på jakt efter en ny present. haha. uschaimej.
är det inte vår snart? hoppas det iallafall. måste "laga" middag idag också. potatisbullar. muuuuuums...!

jaja. ciao!


trista formuleringar

well, well, well. jag har helt glömt bort att jag har en blogg, kul att minnas det igen. idag är det söndag. plugg-söndag. vilket betyder precis det som det står, jag ska plugga idag. gick faktiskt upp redan klockan 10 för att "komma igång" så jag har fått en del gjort, yes!

vad har hänt senaste månaden? typ ingenting. vann en turnering i norrland, har fått lite julklappar och haft en sugig nyårsafton. annars inget nytt att raportera. haha. fan vad onödigt med blogg. ingen läser, ingen bryr sig. varför ens skriva då? jag vet inte. äsch. nu orkar jag inte mer. blogg suger.
ciao!