nu är det fan på riktigt.

okej hej. det är den 15 november. idag åker vi. helt sjukt. jag och mimmi och varsin ryggsäck. sitter vid köksbordet och har precis ätit favvofrukosten. ska gå ner och väcka oskar om 5 minuter. jag har packat klart och duschat så egentligen behöver jag bara klä på mig och dra. har sagt hejdå till mamma imorse. kommer säkert börja grina när oskar går till jobbet. vi ska ju ses där nere någonstans men kanske först i februari. okej jag kommer definitivt börja grina när han går. ska klia lille tjocken på magen en sista gång också. jag är så jävla taggad inför det här. förväntansfull. också lite rädd. nervös. men mest glad. lycklig. det ska bli så jävla roligt. det kommer bli så jävla roligt till och med. jag kommer säkert att skriva här några gånger under tiden så vi hörs när vi hörs. då är jag i alla fall i malaysia skulle jag gissa. ta hand om varandra <3

everything at once.

hej igen. lyx-söndag utan ångest. nu är det istället nervositet som bubblar i magen. fyra dagar kvar. jag har precis ägnat 1,5 timme åt att provpacka (ja ni hör ju..). så glad att jag inte har så mycket kläder alltså. helgen då. ute i fredags sista gången, det var skoj. sängläge hela lördagen och på kvällen åt jag och oskar på boquerian, svingott var det. och mysigt. och prisvärt. åt bla. kalvbräss nuggets. bräss är tydligen inälva som sitter i halsen, typ som sköldkörtlen sa min bror. mådde lite illa först men vafan, det var fortfarande gott. sen hem till soffläge och xxl-påse med polly. walking dead till frukost och sen hade min pappa ordnat mega brunch till min bästa familj <3 jag bakade morotskaka till efterrätt. mättheten just nu. tyan och jag ligger i sängen och degar. imorgon blir det som vanligt frukost i sängen och sen träna och sen mysa med hannis. natti natt.


solitude’s my best friend. the only one who sees me cry.

jag har alltid hatat, verkligen hatat, frukost men senaste månaderna har det blivit min favorit. speciellt på helgerna när man har tid och kan göra goda mackor och sitta länge. och frukost i sängen. har gjort det varje dag senaste veckan typ. igår skulle jag ha en vilodag men jag kunde inte. gick en okej-lång pw innan frukosten och sen åkte jag till stan och köpte solkräm och farsdagpresent. mötte upp david och hejdå-fikade på string och sen åkte jag hem och hade det tråkigt hela kvällen. fråga mig inte varför jag ställde klockan på 9 imorse men det gjorde jag. kollade på det här programmet och sen har jag rensat ut alla saker som stod i mitt gamla rum, lovade pappa att fixa det innan jag åker och nu är jag klar. har lyssnat på p3 dokumentär om mordet på engla samtidigt, intressant faktiskt. ska iväg och träna senare i eftermiddag och ikväll ska jag hem till madde och äta pannkakstårta (nomnomnom) och säga hejdå. sen är det fredag igen och då kommer oskar hem och jag längtar så himla mycket efter honom. ska till jobbet imorgon också och prata med mina chefer, säga hejdå och sånt typ. exakt en vecka kvar tills vi åker nu då. hjälp.

we're beautiful like diamonds in the sky.

har haft en bra helg. fast har ju helg hela tiden nu men ändå. har dansat på berns, druckit 43 liter cola och ätit godis och pussats med oskar. igår tränade vi och mina bröstmuskler är idag döda. älskar träningsvärk, tack baby. körde rygg och ben med lite nya övningar idag. kul faktiskt. och sen har jag fixat massa resgrejer så nu ska jag bara köpa två solkrämer sen är jag good to go. eller jag har åtta böcker men får bara plats med hälften. mitt största problem idag alltså. lyxlivet. om nio och en halv dag åker vi. ja jag börjar få resfeber. märks det? iiiih. säsong sju av greys äger. och igår började vi kolla på the walking dead, även den very bra. se!!!!!