best alanya best.

jag är lite utav en levande död just nu. alanya har tagit kol på mig men fyfan vilken jävla underbar resa <3 nu är jag sjuk. hör ingenting, snoret rinner och min hals blöder. eller det känns som det i alla fall. och jag ska jobba hela helgen så jag har fet jävla ångest och ligger och häller i mig te och halstabletter och alvedon och fan hans moster. jag saknar min mamma och pappa jättemycket. trodde inte att jag skulle skriva det men jo det gör jag. kom hem nu mor & far! nu ska jag sova. och bli frisk. imorgon ska jag jobba. döda mig.

turkeeeeeeeeeey.

ALANYA vi ses om ett par timmar. hej så länge!!!

jag står precis på gränsen.

det är mest sjukt att vi åker imorgon. eller i natt kanske man säger. vi har väntat sedan november och tiden har gått så fort. jag är så jävla taggad, fyfan alltså. min skitsommar ska ha varit värt det efter den här resan vill jag lova. nu börjar min semster och allt mitt roliga. jag håller på och packar. eller har typ packat klart. tvättat har jag gjort. väntar på att min bror ska komma hit och grilla mat till mig. jag har ont i halsen och är snorig men det gör verkligen ingenting. det här kommer bli brabrabra.

i can't stop running away.

oskar kom hem. och jag hade helt plötsligt ett liv igen. om två och en halv dag åker vi till alanya. det ska bli så.jävla.najs. jag har förövrigt ett hus att ta hand om helt själv. känner mig väldigt vuxen. jojo. i fredags sprack oskars trumhinna och på kvällen drack vi misslyckade st. tropez hos david men hade ändå sjukt kul. på lördagen mådde vi skit och idag åt vi gyros i medis. allt är bra. att ha sommarlov äger. semester äger!

gulledu


imorgon kommer du hem mitt hjärta. jag saknar dig <3

aj sanning.


my god, you're killing me.

hej. stockholm har det varmt idag. men inga dumma ord om det nu. jag jobbade imorse. skitjobbigt var det. massa att göra. sen har jag sovit. och nu har jag vaknat och duschat. iskallt. det var kallt. vilka konstateranden jag får till idag. ska senare dra min feta röv över till casa de la knutsson och göra ja, jag vet inte riktigt vad. ligga med huvudet i jollans knä och prata om fula pojkar vi träffat genom våra långa 17 år. jag trodde vi skulle pimpla. men tydligen är darin på allsången i morgon och knuttie måste mätta sitt behov av den taniga mannen. om man nu ens kan kalla honom för man. hehe. nu ska jag klippa sönder ett par byxor till shorts. hare (kanin).

what's the point?

ska strax sova men vill inte riktigt slita mig ifrån vmfinalen. sista 05.30-uppgången på ett tag nu imorgon bitti. ska bli skönt. äntligen lite sommarlov. imorgon ska vi bada och sen ska vi pimpla vin. och snart är min fina hemma hos mig igen. allt är som det ska. jag är stört trött bara.

i just came to say goodbye.

borde sova. snart. hängt med knut och joll. flabbat. varit trötta. snart sommarlov på riktigt. snart alanya. alanya, saknar min man. så retsamt att längta. fast ändå skönt att plågas lite. sova. ska sova nu. 05.30. snart sommarlov var det. jojo.

en tisdag. eller torsdag. måndag. någon dag.


du luktar shampoo. ditt hår är fortfarande fuktigt. du duschade precis innan du kom hit. mitt rum är varmt trots att jag har öppnat fönstret så mycket det går. du klagar lite, tar av dig t-shirten och säger bestämt att här kan man inte vara. jag ligger i sängen och tittar på dig. ler. du sköljer ansiktet med iskallt vatten. det blir kallt mot min hals när du lägger dig bredvid. ditt skäggstubb kliar mig när du kommer nära och vill pussas. du måste raka bort det. jag ska lovar du. du dricker loka citron, en hel flaska själv om du nu ville. du hänger upp din skjorta på galgen för att du minsann ska ha på dig den imorgon också och sedan lägger du dig alldeles bredvid. jag kramar dig, håller om dig. tänker aldrig släppa. du pussar mig. en gång. två. jag pussar dig. så enkelt som det här. det bästa jag vet. du. bara du.

för mycket av det goda.

lever inte riktigt. men molly tog bra hand om mig. lagade middag. var hos knuttie utan knuttie. kul. och min favoritblogg har lagts ner. jag fäller nästan en tår. nu har jag ingen rolig blogg som får mig att skratta. skit också. imorgon jobbas det igen. nu ska jag leta reda på tyson och sen sova. är fan halvdöd.

inte än.


aldrig släppa taget.

and the world isn’t just to me tonight.

dagarna går, veckor springer förbi. inne på fjärde sommarlovsveckan, läskigt va? i natt åker min bättre halva till turkiet i en vecka. jag kommer klara mig utmärkt, det är alltid nätterna som är jobbigast, jag gillar inte att sova ensam. gillar det inte alls. jag ska i alla fall jobba sex dagar framöver nu, sen är jag typ ledig i tre veckor. ska bli så skönt. om två veckor är det våran tur att åka till turkiet, jag längtar så jävla mycket. känner mig så värd en resa. den är skitsommaren alltså, usch. ska väl kolla på fotbollen ikväll, sova tidigt, är dötrött. var i barkaby idag förresten. det var ovärt, allt var dyrt även fast det var outlet. ska visa en fin sak jag köpt i alla fall, men inte nu, nu ska jag duscha.

i'm sure, we'll make it.


du har förslavat mig så nu har jag bara dig.

min lilla blogg. förlåt att mitt liv är så tråkigt att du blir ännu tråkigare än vanligt. idag har jag gjort så många mc flurry på jobbet att jag fått en blåsa på det finger jag använt för att dra av skeden från flurr-apparaten. krångligt och bara sjukt. så god glass är det inte ens! jag ljög i förra inlägget. jag ska jobba fem dagar denna vecka. jag hatar det här sommarlovet. sämsta ever. nu ska jag avlida i sängen, upp 05.30 imorn!

we're prettier together.

tre jobbdagar kvar nu sen är jag ledig tills helgen därpå. heja heja! jag ska snart åka till slussen för att möta upp malin <3 som jag inte träffat på hundratretusensjuttioelva år och sedan ska vi åka hem till madde <3 som jag inte heller har träffat på det senaste seklet typ och som under tiden fyllt 18. vi ska äta middag och fira den gamla räven. jag längtar efter mina små hjärtan! och mina andra hjärtan som sitter på västkusten, dom saknar jag så jag nästan bölar lite. knut <3 kommer i alla fall hem på söndag, jollan <3 nästa helg och lisa <3 om tre veckor. tre veckor, tre veckor till alanya. hur kul!??!?!? nu ska jag kolla lite fotboll med papi innan jag drar. trevlig fredag!

artificiellt.


det är nånting ikväll som får mig att tro att vi kan gå genom eld.

det är så här det kommer kännas, baby.

dagarna känns så läskigt långa när man går upp så tidigt. jag har varit vaken i snart tolv timmar, sjukt. jobbet rullade på idag och sedan åkte jag in till stan och träffade tove och sofia lite snabbt. när jag kom hem bjussade mami på wienerbröd och te. jag har inte druckit te på flera veckor kom jag på. det var gott. mina pingvinger är slut snart. buhu. sånna där man köper på ålandsbåten you know, laktris. nu får jag passa mig för att inte somna. ska sova ordentligt i natt istället!